Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

nasıl yani? ben bu drları melek baykal'ın programında seyrettim, aman ne iyiler demiştim...maalesef,dr.lar dr. olduklarını unutup, bu işi pazarlamacılar gibi yapınca,amaçlarını şaşırıyorlar, her dr. böyle değil , allah iyilerle karşılaştırsın..İnsaf ,ne bu paralar, sanki biz paraları yoldan topluyoruz.:37:

ben her cumartesi pazar kanal7 de izlerken sinir harbi içinde ağlayarak izliyorum zaten telefonlarını bir düşürebilsem neler anlatacağım doktor şok olacak.. eşim artık izleme diye kızıyor.. hepsi pazarlama taktiği canım.. sakın uzak durun evinize kadar sattırıp almaya çalışıyorlar..

ben her cumartesi pazar kanal7 de izlerken sinir harbi içinde ağlayarak izliyorum zaten telefonlarını bir düşürebilsem neler anlatacağım doktor şok olacak.. eşim artık izleme diye kızıyor.. hepsi pazarlama taktiği canım.. sakın uzak durun evinize kadar sattırıp almaya çalışıyorlar..

eşinin hakkı var canım...ben de 2 kere izledim, sonra bıraktım...program,tamamen şov..benim izlediğim bölümlerde,biri 24 diğeride o yaşlarda 2 hasta çıkarmışlardı( hastalar 30 yaşın altında), dr.ülent bey sağolsun, hepsine bebeğiniz olur yaparız falan diyor, spiker çok komikdi, sanki bi mucizeymiş gibi abartıkça abartıyordu,halbuki esas mucizeler burada okuduklarım.

eşinin hakkı var canım...ben de 2 kere izledim, sonra bıraktım...program,tamamen şov..benim izlediğim bölümlerde,biri 24 diğeride o yaşlarda 2 hasta çıkarmışlardı( hastalar 30 yaşın altında), dr.ülent bey sağolsun, hepsine bebeğiniz olur yaparız falan diyor, spiker çok komikdi, sanki bi mucizeymiş gibi abartıkça abartıyordu,halbuki esas mucizeler burada okuduklarım.

:)) evet canımm zaten bu pazar izlemedimm.. üzüldüğüm konu telefonla arayıpda ağlayan kadınlar yazık bende aglıyorum çünkü yanlış kapılara ağladık yıllarca Murat Berksoy saatine 300 TL ödemeden asla yardımcı olmaz.. spiker zaten bu işten anlayan bizler gibi biri olmalıymış.. Allahlarından bulsunlar.. rtuke şikayet ettim proğramı Murat Berksoy tüp bebek doktoru değil üreme koçu ünvanını nereden alıpda her hafta tv de reklam yapıyor diye bakalım birşey çıkacakmı..

bağışıklık sistemi sorunu olanlarda vucut embriyoyu yabancı bir madde olarak algılayıp dışarı atıyor.. yani gebelik oluşmuyor..
bende önceki doktorum bağışıklık sorunun çok var dedi bu doktorum yok dedi.. bendede 5 negatif var kimyasal bazılarıda..
bilmiyorumki ne yapsak öncekinede güvenim yok ne dese yaptık elde var sıfır.. bu doktoruda pek tanımıyorum.. hakkımızda hayırlısı artık.. senin doktorum kim canım..

benım 3 negatıvım ınternatıonal hospıtal.1 tanesı memorıalde.mustafa ecettı.hala oradayım bır an bahcecıye gecmek ıstedım ama suanlık onlardan memnunum.ayın 12 ordaydım rahım fılmı cektırıp gotrdum yoktu cunku.allaha sukur bısey cıkmadı.bır hamılelıgım var benım 95 yılında.3 aylık dusukle sonuclandı.dahada olmadı.sorun olarak semra hanım endometrıum kalınlıgımı gordu .olabılır dedı.onun ıcın adetımın 12 cı gununde ultrason ıle endometrıumu olceceklerdı.oraya cagırdılar benı once tamam dedım sonra almanyada yaptırırım dedım.murat onal beye oda tamam dedı.cunku luleburgazdayım ben kızkrdesımde.bu arada transfer gunu rahım kalınlıgım 0.8 mıs .sınır yanı.buda oldugum amelıytlardan olabılırmıs.yanı baska sorun yok.ama tutunma olmuyor.sımdı esımle konusup 5 cı tedavı ıcın baslamak ıstıyorum .yıne memorıal.bahecıde erbıl beyın adını cok duyuyorum.ama ordan orayada gecmek ıstemıyorum.bakalım 5 cıde ne olur.neden tutunma olmuyor semra hanımda bısey demedı ondan sordumkı bu ne testı dıye almanyada yaptırabılırmıyım bılmıyorum

benım 3 negatıvım ınternatıonal hospıtal.1 tanesı memorıalde.mustafa ecettı.hala oradayım bır an bahcecıye gecmek ıstedım ama suanlık onlardan memnunum.ayın 12 ordaydım rahım fılmı cektırıp gotrdum yoktu cunku.allaha sukur bısey cıkmadı.bır hamılelıgım var benım 95 yılında.3 aylık dusukle sonuclandı.dahada olmadı.sorun olarak semra hanım endometrıum kalınlıgımı gordu .olabılır dedı.onun ıcın adetımın 12 cı gununde ultrason ıle endometrıumu olceceklerdı.oraya cagırdılar benı once tamam dedım sonra almanyada yaptırırım dedım.murat onal beye oda tamam dedı.cunku luleburgazdayım ben kızkrdesımde.bu arada transfer gunu rahım kalınlıgım 0.8 mıs .sınır yanı.buda oldugum amelıytlardan olabılırmıs.yanı baska sorun yok.ama tutunma olmuyor.sımdı esımle konusup 5 cı tedavı ıcın baslamak ıstıyorum .yıne memorıal.bahecıde erbıl beyın adını cok duyuyorum.ama ordan orayada gecmek ıstemıyorum.bakalım 5 cıde ne olur.neden tutunma olmuyor semra hanımda bısey demedı ondan sordumkı bu ne testı dıye almanyada yaptırabılırmıyım bılmıyorum

Almanyada illaki bu test yapiliyordur ama tabi Turkiye gibi hemen yaparlarmi o supheli cnm orada prosedurler daha farkli diye duymustum.. bendede hic tutunma olmuyor her doktor baska birsey diyor.. bende rahim sinirin su diyen olmadi cnm belki rahim kalinligi sinirim bile uygun degildir bakalim bu doktorum belki daha ilgili olur.. semra hanimdan cok memnunlar var canimm yillardir orada ve tup bebek bolum kurucusu asla seni hatali yonlendirmez ama bazi seyleri doktorlarda anlamiyorlar bence..

Canım bol şans. Inşallah 2 folikülünde iyi çözünür. Ikiz bebelerin olur. Ben Dr gittim biraz önce 14 mm folikül varmış. Yanlış endometrium 6 mm miş. Bakalım ne olacak hayırlısı. Canım ben ayetel kürsi ile ilgili bir şey buldum. Onu uyguluyorum. Sende yapsana. Mutluluğun şifresi diye gir bulursun

Sevindim yumurtanın boyutları güzel 3-4 güne çatlar bence çalışmalara devam et ,klomen rahim duvarını imceltiyo mu acaba ? Ayetel kürsiyi bende duydum

Ismhan gecmis olsun...boyle durumlarda insan ne diyecegini sasiriyor. Insallah hayirli sonuclar alirsin...gulugullu ne durumdasin.? Test yaptin mi .? Cedrus keyfin yerinde mi canim....hepinuze sevgilerimle..siz yazin ben hepinizi okuyorum.tek tek yazamiyorum bu siralar....ben bugun de test yaptirdim..1244.11...

Hamile kalsın da varsın bıraksın, canı sağolsun. Toplanalım bir gün diyordu, toplanıp hayırlı olsuna gideriz :34:

cedrus sen nasılsın herşey yolunda inşallah .Allahın izniyle bebeğini de kucağına alırsın dualarımız seninle

Cmasın değeri en son katlanmıştı ama sonra yazmadı sanırım .Hayırlısı inşallah

Yakında transferi olacak var mı .Bu gün benim çok yakın bir arkadaşımın yumurtaları toplanacak dua edin kızlar sağlıklı yumurtaları olsun inşallah .5. tüp bebek tedavisi :(

Selam kızlar nasılsınız haftasonunuz nasılgeçti cmas nerelerde hamile kaldı bizi bıraktı galiba

Canim arkadaslarim ....sizi hic birakmayi dusunmuyorum...islerim cok yogun...ayrica kafam o kadar karisik ki....hani ll.gun degerim 7.5 cikmisti da sevincten havalara ucmystum...biliyordum dusuk bir degerdi..ama olsun pozitiftiya...ve yukselsin diye dyalar etmistim....ondan sonra hep notr.üm ooooole bekliyorum...hala bekliyorum....sevinemiyorum bile....korkuyorumm......hepinizin bildigi gercek ortada...yarin sabah bi dr arkadasima gidecm...ustten baktircam bakalim birseyler gorebilecek mi....Allahim sen bilirdin....ve sana cok sukur !. Hepimizi aydinliga cikar..amin....sevgili arkadaslar ve sevgili yeni tanistigim arkadaslarim gecenlerde bana bazilariniz sorular sordunuz yanitlayamadim....haftaya insallah daha net olurum...kafam rahat olur..hani su anda hamis miyim neyim bilmiyorum...o yuzden size tavsiyeler veremiyorum....
cedruscugum sen anlat tatlim bol bol anlat topigimize yeni gelen arkadslara....insallah e kisa zamanda bebisinin kalp atislarini gorursunuz tatlim....canm senin bu son tedavin biraz daha ozeldi ya onlari anlat...inkubatorde dollenen embriyolarinin buyume iksirlerinden bahset...dr.un yeni bir sey denemsti sen gonullu olmustun....iyi ki de olmussu n......herkese sevgiler:49:

canim benim okadar haklisinki ben tedavilerim haric gorusmek icin bile cok doktor gezdim kime gitsen hepsi baska birsey diyor ve dedikleri hersey ayri bir para.. Aret beyin hemsiresi CD56 testini ilk benden duymus gibi davrandi zaten... kac kez tekrar ettirdi.. doktora sordu seruma gerek yokmus diye geri aradiya bende sorun olunca degerler kac oluyor dedim kiz dunyadan bir haber bilgim yok dedi.. nasil tup bebek hemsiresisin ve orada o doktoru nasil temsil ediyorsun..:))
insulin direncin hic kalmamis risk altindasin her an beyin kanamasi gecirebilirsin dedi eski doktorum aylarca ilaclar kullandirdi inofolic ve glucobay icirtti sakin ureme kocunu birakma dedi...bu doktorum eski testlere bakti insulin sorunun fazla yokmus diyor... hangi doktora guvenecegiz ne yapacagiz... artik bazi seyler sans galiba diyorum... cd56 nisantasinda bi klinikte yaptirdim cnm adi var ama Aret beye sormadan yaptirma yazik oda dunyanin parasi 300 tl..

canım haklısın gerçekten hemşirelerinin hiçbişeyden haberi yok...ama aret bey ilgili konuşurkende çok rahat ve kendi güvenen biri...güvende veriyo karşısındaki hastaya..doktorlara güvenmekten başka şansımız yok mallesef canım...cd56 yaptırmayı çok iastiyorum aslında araştırma hastanelerinde yapıyolarmı bu testi acaba...

Arkadasim. Memorilde sana hicbirsey soylemezler niye tutunmuyor diye. Hem Semra hemde Mustecep doktorumdu. Yasa bakar sonrada ne sorun olursa ona baglar. Fabrika gibi yerler buralar formulleri neyse o. Bence arastir baska yer. Herkes ayni yerlere gidiyor gibime geliyor.

canim benim okadar haklisinki ben tedavilerim haric gorusmek icin bile cok doktor gezdim kime gitsen hepsi baska birsey diyor ve dedikleri hersey ayri bir para.. Aret beyin hemsiresi CD56 testini ilk benden duymus gibi davrandi zaten... kac kez tekrar ettirdi.. doktora sordu seruma gerek yokmus diye geri aradiya bende sorun olunca degerler kac oluyor dedim kiz dunyadan bir haber bilgim yok dedi.. nasil tup bebek hemsiresisin ve orada o doktoru nasil temsil ediyorsun..:))
insulin direncin hic kalmamis risk altindasin her an beyin kanamasi gecirebilirsin dedi eski doktorum aylarca ilaclar kullandirdi inofolic ve glucobay icirtti sakin ureme kocunu birakma dedi...bu doktorum eski testlere bakti insulin sorunun fazla yokmus diyor... hangi doktora guvenecegiz ne yapacagiz... artik bazi seyler sans galiba diyorum... cd56 nisantasinda bi klinikte yaptirdim cnm adi var ama Aret beye sormadan yaptirma yazik oda dunyanin parasi 300 tl..

Bahçecide bu test ucuzdu ya 80-100 tl arası bişey di sorcam bu gün

Ismhan gecmis olsun...boyle durumlarda insan ne diyecegini sasiriyor. Insallah hayirli sonuclar alirsin...gulugullu ne durumdasin.? Test yaptin mi .? Cedrus keyfin yerinde mi canim....hepinuze sevgilerimle..siz yazin ben hepinizi okuyorum.tek tek yazamiyorum bu siralar....ben bugun de test yaptirdim..1244.11...

Sağol canım benim.

Çok sevindim Beta sonucuna :16:

Yeter artık kan verip durma bebişime lazım o kanlar.

Sever O'nu teyzesiii

Canimm cok merak ettim seni inşallah hayirlisi neyse o olur

Back