- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.121
Canımmm Allah kavuştursun!! Yaa biz hiç seni unutur muyuz!!kızlar sizi çoook özledimm... işler o kadar yoğun ki (aslında ben hep böyle çalışırdım bir dönem hafifde olsa işleri asmıştım, daha rahat giriyordum sanırım) ama şimdi imkansız çok şükür gece yarısı evden okuyorum haberlerinizi alıyorum ama sesssss veremiyorummm...
çok güzel sohbetler edip moral topluyosunuz... ben giremiyorum diye ne olur beni unutmayınnn...
bu akşam kızım istanbula gidecek inşallahhh gece geleceğimmmm.. çook öptümmm hepinizi...
Canımmm Allah kavuştursun!! Yaa biz hiç seni unutur muyuz!!
Cedrusçum nasılsın? Biraz hamişliği anlat canım.. neler hissediyorsun? Keyfin yerinde mi?
Yaa kızlar bir toplantı günü ayarlıyalım.. Yurtdışındaki arkadaşların ve istanbul dışındakilerin de uygun olup, gelebildikleri bir zamanda İstanbulda buluşalım...
Cedrusçum nasılsın? Biraz hamişliği anlat canım.. neler hissediyorsun? Keyfin yerinde mi?
Yaa kızlar bir toplantı günü ayarlıyalım.. Yurtdışındaki arkadaşların ve istanbul dışındakilerin de uygun olup, gelebildikleri bir zamanda İstanbulda buluşalım...
Evet canim.insulin.direncim de var tiroid antikor problemimde var ben yaklasik6 ayfir seker hapi kullaniyorum ufak capli dr verdi ve sporla beraber 7 kilo kadar verdim s3nde dr unla bi konuyi gorus mutlakaInsulin direncini varmi yada hipofiz bezine bakildimi
Miranda, insülin direncim var, troidde çalışmayınca kilo vermek güçleşiyor. İnsülin direnci için de kafama göre ilaç kullanmak istemiyorum. Sende de mi var?
Toz tarçın - bal karışımı ya da tarçın çayı. Düzenli kullanın, sonra öpücükleri alayım
Babam, teyzem, iki kuzenim, iki komşum şeker hastası idi. Teyzem günde 4 iğne vurmaya başlamıştı. Şimdi teyzem ve komşuşun birisi dışında kimsede kalmadı çok şükür. Teyzem, Denizli' de operasyonla şekerden kurtulmaya çalışıyor, geçen yıl açık kalp ameliyatı geçirdi, böbrekler zarar görmüş, nodüllü tiroidi var, çikolata kistleri vardı... Artık nefes almaya korkuyor, o yüzden de kullanmıyor. Komşum da kokusunu sevmiyormuş. Onun dışında herkes iyi
Supersin ellerin dert görmesin. Uygulandığın beslenmeyi bende yapmak istiyorum yardimci olabilirsen eger simdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Amin. Ne zaman istersen yardımcı olurum. Ben de tekrar başlıyorum tam kür yapmaya. Bir hafta kadar önce başladım aslında ama biraz yarım yamalak yaptım, çok ciddiye almadan. Unuttum bir kaç kere, üşendim... Bugün tedaviye başlayacaktım, iki tane ışıl ışıl kistimi görünce vazgeçtik. DK. hapı da kullanamıyorum. O yüzden tekrar asılarak başlıyorum bu küre. Eşlik edersen sevinirim
Ederim ederim seve seve hadi baslayalimmm ozelden mail adreslerimizi aliriz tel de olur
Merhaba, sürekli talip ettiğim bu topikte "yumurtalarındaki zarlar yokmuş galiba da döllenme olmuyor bir türlü" bu satırı görünce yazma gereği duydum. Bende 8 yumurtamdan bir tane bile döllenme gerçekleşmeyince korkularla yaşıyorum 1 yıldır.
Bu olayı bir testle mi öğrendi arkadaşınız? Yoksa labaratvar aşamasında döllenme kontorllerinde mi anladılar?
Merhaba, denemem hiç olmadı. 2009 yılında 44 yaşında düşük yaptım normal yolla hamile kaldım.Doğal olur diye bekledik olmadı 47 yaşındayım klomen tedavisi oldum 2 yıl önce olmadı.Şimdi tüp bebeğe karar verdik.Umarım gecikmemişizdir.Şansımı denemek istiyorum.Aklımda kalmasın.Fsh 'ım yüksek,yumurta rezervim azaldı.Ama hala düzenli adet oluyorum .Bu da en büyük moral bana.Hala şansım var diye düşünüyorum.Arada da moralim bozluyor tabiki.Hayırlısı bakalım.Medicana üzerinde duruyorum.Aysun Hn 'la ilgili çok olumlu yazılar okudum.
Kizlar degerim 613.93.....insallah hayirli sonucum olsun bu işin sonunda......kuafordeyim..anca oturdum hic musait olamadim....sevgililer gununuz kutlu olsun bu arada
Kizlar degerim 613.93.....insallah hayirli sonucum olsun bu işin sonunda......kuafordeyim..anca oturdum hic musait olamadim....sevgililer gununuz kutlu olsun bu arada
Ya canım sorma ben ölüyorum diye bağırmıştım ilacı verdiklerinde filmi çektiler röntgen masasında doktor baktı istediğim gibi çıkmamış öğleden sonra birdaha çekicem dedi aynı acının 10 katı daha fazlası gibiydi ikincisi sonra vücudum ilaçları atamadı böbrek sancım başladı hemşirelere yalvarıyordum ne olur beni uyutun bu acıya dayanamıyorum diye duvarlara vuruyordum çok şükür akşam 7 den sonra 5 litre su içince sancım azaldı ama arkadaşım hafif anestezi ile hatanede 3 dakikada çektirdi
kızlar sizi çoook özledimm... işler o kadar yoğun ki (aslında ben hep böyle çalışırdım bir dönem hafifde olsa işleri asmıştım, daha rahat giriyordum sanırım) ama şimdi imkansız çok şükür gece yarısı evden okuyorum haberlerinizi alıyorum ama sesssss veremiyorummm...
çok güzel sohbetler edip moral topluyosunuz... ben giremiyorum diye ne olur beni unutmayınnn...
bu akşam kızım istanbula gidecek inşallahhh gece geleceğimmmm.. çook öptümmm hepinizi...
İstanbul yerine başka b,r yer de olabilir tabiii
Az kalmis ne güzel mutlulukla basla tedaviye,karin masajini biri sana yapiyor sanirim kendin ögrenebiliyorsan,Türkiye'ye gittiginde tekrarlarsin.bende duymustum karnin alt kismini calistiran masajlarin rahmi kuvvetlendirdigini. saglikla bebegini önce karnina sonra kucagina almani diliyorum.
Sen nerelerdesin kaçak kan verdin mi seni merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?