Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canımmm Allah kavuştursun!! Yaa biz hiç seni unutur muyuz!!

Cedrusçum nasılsın? Biraz hamişliği anlat canım.. neler hissediyorsun? Keyfin yerinde mi?

Yaa kızlar bir toplantı günü ayarlıyalım.. Yurtdışındaki arkadaşların ve istanbul dışındakilerin de uygun olup, gelebildikleri bir zamanda İstanbulda buluşalım...

İstanbul yerine başka b,r yer de olabilir tabiii

Sen nerelerdesin kaçak kan verdin mi seni merak ediyorum

Merhaba cnm,bu durum maalesef yumurta toplama isleminden sonra belirlenebiliyor zat bir kere boyle dedimi doktor diger aylarda da kolay kolay cift zarli yumurtalar olusuyor diyemiyorum:.(
Ben arkadasima ot takviyeleri ve bal tarcin corekotu karisimlarini hatta mustafa eraslanin ilaclarini da onerdim ama nafile galiba cunku su anda adet goremedi 2aydir.e2duzelmis ama regl yok..bekliyoruz..
Onunla yasadigim surecten sunu soyleyeyim cnm,opu islemine zaten 1-2yumurta ile girebiliyorduk,onlarin da dis zarlari cikartilip ic zarla islem yapildigi icin maalesef tutunma olmuyor hatta transfer de olamiyor ,hatta su anda bize %2sans veriyolar cnm arkadasimin tup bebek tedavizine maalesef
Sana ne zmn soylediler bu durumu v ehic denemen oldu mu cnm,opu olduktan sonra mi soylediler sana da?

Ben cok sviyorum Aysun hanım ı..insallah sana da iyi gelir ve bebegine kavusursun cnm

Kizlar degerim 613.93.....insallah hayirli sonucum olsun bu işin sonunda......kuafordeyim..anca oturdum hic musait olamadim....sevgililer gununuz kutlu olsun bu arada

Kizlar degerim 613.93.....insallah hayirli sonucum olsun bu işin sonunda......kuafordeyim..anca oturdum hic musait olamadim....sevgililer gununuz kutlu olsun bu arada

Kiz ben senin o degerini yerim hele o sipa bir dogsun bizi böyle telefon basinda internete girmeye zorlamak ikide bir yazdi mi acaba diye telefobun vasindan ayrilmamak neymiş soracagim ona

Hiçbir kız çocuğu GÜÇLÜ KADIN olmak için doğmaz..
Hepsi masum hayaller kuran şımarık birer PRENSES'e benzerler..
Kaderdir onları CADI, FETTAN ya da GÜÇLÜ KADIN yapan..
Tutulmamış sözler, yaşanmamış mutluluklar, çaresiz hastalıklar, ölümler ve ayrılıklar güç verir onlara..!
Kurulan hayaller iskambil kağıtlarından kule gibi yıkıldığında;
EZİLMEMEK için enkaz altında GÜÇLÜ OLMAK zorundadırlar.

Seninki de çok zor olmuş vallahi. İkincisi o kadar ağrımadı aslında ama o kadar şartlandırmışım ki kendimi. Bir de periyod bitiminde gel dediler, o gece eşim yatılı misafir çağırdı mı şehir dışından, banyonun bitişiğinde kalacaklar mı, sabah ta birlikte çıkacak mıyız, film çekimine iki gün kala grip oldum mu... Öhö dedim mi alttan üstten patlıyorum. İğrençti kısacası. Anestezi uygulayan olmadı ama bir daha gerekirse Edirne' de olduğum sürece İst. a gelirim. Hepi topu 25 tl. için gerek yok o kadar ağrıya acıya...
Ama bi olsun şu eşşek sıpası, anaya bu kadar acı çektirmeyi soracam ben... Tohumuna para sayıyoruz, bi de rezil rüsva ediyo bizi edepsiz...:94:

Unutmayız Güzbahar. Gözünaydın bu arada.

İstanbul yerine başka b,r yer de olabilir tabiii

Güzel olur vallahi, Allah izin verirse ben katılırım.

Kizlar degerim 613.93.....insallah hayirli sonucum olsun bu işin sonunda......kuafordeyim..anca oturdum hic musait olamadim....sevgililer gununuz kutlu olsun bu arada[/QUOTE]

Senin de sevgililerinle sevgililer günün kutlu olsun :) Değerini de tebrik ederim, vallahi, doğuma kadar saklanacak, bu ne ayol böyle

Ayyyy supher bir fikir boyle fikirlerde anca senden cikar camas kiz hamile hamile birde bizleri dusunuyosun canim suphersin bulusalim mutlaka hepinizi cok merak ediyorum ben ayin 24istanbuldayim guzel bir gun yapslim toplanalim kizlar yaaa

BU arada sevgililer gununuz kutlu olsun kizlar
cumanizda kutlu olsun dualarinizda kabul olsun

Kizlarrrr selamlar.... herkesin sevgililer gunu kutlu olsun....
Cmas muhtesem haberini kutluyorum... benim azicik deli profum... bak oldu iste... insallah rabbim tamamina erdirsin...saglikla kucagina almayi nasip etsin...

Selcan iyimisin sekerim....umarim hamileligin sorunsuz geciyordur... haberdar et bizi lutfen....

Cok sagol guzeldileklerin icin canim dualarin kabul olsun ve hepimizin bebisleri gelsin allahin izlinye
karinmasajini cok harika yapiyo kadin adetin 5gunu gitin ilk once sirtan basliyo tum damarlari ozelikle boyun kismini vakium yaparak kani tutuyo ve birakiyo sonra karin sonra ayaklar wallahi 90 dk ben rahat bir sekilde uyuyorum karnima her aksam civanpercemii ve bio ceviz yagi karisimi verdi onunka ovuyorum jletinle sarip yatiyorum pazartesi yine gidicem insalah yararini gorurum bu kadin bile bana hergun duzenlu bur sekilde civanpercemi ve aslanpencesi ic diyo insallah yararini goru sizedectavsiye ederim allah buyuk nasip eder hepimize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…