- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.401
merhaba canimm hosgeldin... sendemii tedavi surecindesin..
yazmayı beceremiyorum ki bu gün ilk defa yazdım milli oldum da hata yaparsam kusura bakmayın.
İnşallah canım ya Rabbim ağzından dusyun dualarımız kabul olsun inşallahcanım dikkat et kendine, hiç telaş yapma.... güzel haberi alacağız senden de merak etme...
canim ya araba olayi su donemde insani korkutuyor bende araba ile ise gitmek zorunda oldugum icin hep rapor aliyordum gerci benim 35 km di senin daha kisa rapor alabiliyorsan alsan daha iyi degilmi..
İnşallah canım ya Rabbim ağzından dusyun dualarımız kabul olsun inşallah
Benim doktorum 3. günden sonra araba kullanabilirsin demişti eşimde rapor alma işe git bu bahaneyle evden çıkmış olursun dedi işim rahat ama işte insan tedirgin oluyor bu ilaçlardan herhalde ince ince mide bulantılarım var
yazmayı beceremiyorum ki bu gün ilk defa yazdım milli oldum da hata yaparsam kusura bakmayın.
:)) olsunn cnm.. hepimiz bu gun milli olmustuk..:))
ne guzell transferin nezaman olacak, doktorun kim canimmm... guzell bi gunde geldin bugun guzell haberler bekliyoruz 3 arkadasimizdan... insallah seninde sonucun guzell olacak..
Yaşım 38 .3 tedavideyim .2 tane olumsuz denemem var .Biri tanesi Hisar Hastanesinde diğeri Erbil beyde .3 Transferimol olacak bu reglimden sonra belli olucak Adetin 2 günü gidicem bantlara başlarız .Ben çok Yumurta toplattırdım. .En son iptal edilen opumda yumurtalarım erken çatladı .Hiç iğne kullanmadık .Normal kendi yumurtamla denedik .Natural siklus .Doktorum Erbil Yağmur Bahçeci Fulyada kliniğim.Kendisinden memnunum.Allah OL diyecek ve olacak orası burası ınanın farketmiyor.Erbil beye gittiğimden beni hemen tedaviye almadı zaten bu kiloyla kusura bakma dedi :) 4 ay eşimle kilo verdik gıdamıza dikkat ettik .GNC den çıkmaz olduk Sonra erbil bey beni tedaviye aldı.Eşim 28 kilo ben 10 kilo verdim .İşte böyle Yaşıma göre az rezervim.O kadar yazacak şey var ki .
canimm burada Erdill beyin hastasi olan arkadaslar yine var onlarlada yazisirsin.. hepimizin yazacak oyle cok seyi varki.. bukadar caba sarfermissin insallah sonucuna degecek.. bende subatta 6. deneyecegim canim Aret Kamarda..
aynen katılıyorum arkadaşım..bizim ülkemiz geri yaa.anca insanlar insanlarla uğraşıyor hiç belgesel çeken türk gördünmü..bizim insanımız başka insanları araştırı.müdür öğretmenle uğraşır.işallah düşünce olarak ilerleriz.
arnavut canım hadi işallah git doktora erkut hocayada iyi deniyor viyol arkadaş çok memnun..danış başla tedavine canım..korkuyoruz tamam bende aynıyım ama cesaretli olmalı adımlarımızı atmalıyız..her şey olacağına varıyor..biz elimizden geleni yapalım inşallah..
miranda canım aslında erbil beye gitmek istiyorum ama dönemiyorum yaa..hayırlısı bakalım kendi doktorumlada konuşurum..alara arkadaşda erbil beye gidiyor ama ona o iğneden vermemiş sanırım..
cmas viyol alara bugün büyük gününüz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..inşallah üçünüzde pozitif haberlerle gelirsiniz..bizi merakda bırakmayın hemen yazın arkadaşlar..kalbimiz dım dım dım dım..
Allah büyük ben nasip de varsa normal sıradan bir yerde de olacağına inanıyorum .Ama bir şey dikkatimi çekti herkes doktorlara bel bağlamış durumda .Rabbim ne isterse o olucak bu gerçekden koparsak zor bu iş inanın .Biz aynı firmada yakın iki arkadaşız .Arkaşım henüz 30 unda yaş avantajıda var tabıkı ama 2 kere tüp yaptı, 1 aşılama Ulun beyde bahçeci umut tüp bebek de olmadı .3 ay ara verdi tekrar rahim filmi çektirelim derken hamile kaldı .
Bir diğer arkadaşım üniversiteden oda Güvenç Karlıkayada Fulyada.4 içi uğraşıyor.
Kara taşda ki kara karıncayı gören Rabbim bizi de görücek inşallah .Umutsuz olursak biteriz.Umut edicez ve elimizden geleni yapıcaz Allaha sığınıcaz inşallah .
Geç kalan bir anne adayı da benim. İlk tüp bebek tedavime şubat periyodumla başlayacağım inşallah. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim.
Bu arada ensuece, bir ara Umut Tüp bebek merkezinde tedavi gördün diye hatırlıyorum sanki. Yanlış mı hatırlıyorum? Hala orada mı devam ediyorsun? Başka merkeze geçtin mi? Topiğin adını okuyunca geçmişe bakmadan daldım içeri, kusura bakmayın :)
canım biliyorum..ben içimdeki düşünceyi söyledim..ama aklımda canım konuşucam bunları..kendimizi kendimiz takip etmeliyiz..doktorlar bazen kaçırabiliyor..yoğunluktan atladığı durumlar olabiliyor..Degistir diye demedim kuzum ama dr unla konus mutlaka bu igneyi
Allahim dogru zamanini bilir ama bizde kaderci olup zaman bekleyemeyiz canim.. annemin yasitlari arasinda cocugu olmayanlar var o zaman tup bebekte yoktu oyle kalmislar.. Rabbim bize akil vermis bunu kullanin demis bizde tedavi asamalarini arastirip elimizden geleni yapmaliyiz... Bu surecte doktorun payi bence en az %50 canim.. yumurta buyutme protokolundan tutta, toplamaya iyi spermi secmeye kadar ve bircok farkli erkek kadin kisirlik tedavileri daha var tese ameliyati.. tupleri acma.. kist aldirma... vs tonla surec var.. iyi bir doktora denk gelmezsek ne yazikki saglikli bolgeleri bile bozuyorlar ustunede tonla paramizi alip telefonlara cikmiyorlar...
sen icine sinen doktorunu bulmussun ne guzell canimcigimm... Allahim hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin... subat ayi hepimize ugur getirecek hepimizz gebe kalacagizz insallahh hayatimm.:)
Allahim dogru zamanini bilir ama bizde kaderci olup zaman bekleyemeyiz canim.. annemin yasitlari arasinda cocugu olmayanlar var o zaman tup bebekte yoktu oyle kalmislar.. Rabbim bize akil vermis bunu kullanin demis bizde tedavi asamalarini arastirip elimizden geleni yapmaliyiz... Bu surecte doktorun payi bence en az %50 canim.. yumurta buyutme protokolundan tutta, toplamaya iyi spermi secmeye kadar ve bircok farkli erkek kadin kisirlik tedavileri daha var tese ameliyati.. tupleri acma.. kist aldirma... vs tonla surec var.. iyi bir doktora denk gelmezsek ne yazikki saglikli bolgeleri bile bozuyorlar ustunede tonla paramizi alip telefonlara cikmiyorlar...
sen icine sinen doktorunu bulmussun ne guzell canimcigimm... Allahim hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin... subat ayi hepimize ugur getirecek hepimizz gebe kalacagizz insallahh hayatimm.:)
zanork hoş geldin .Sende ben gibi bu gün milli oldun .Herşey güzel olur inşallah .Sende biraz kendinden bahset istersen .
Hayırlısı olsun inşallah.Aynı bende işte öyle yok polip yok kist ertele sonra kilon var ertele gitti boşa 3 yıl sonra çabala çabala.Benim de prolaktinim yüksek di 40 dı değerim , falan hap kullandım ama 120 değerle hamile kalanıda gördüm yani.Sonra adenom var hipofiz bezinde dediler emarlar falan filan.. hipotiroidim aynı zamanda ,insülin direnci de oluştu . .Hepsi kısır döngü bi değer bozulunca hepsi karışıyo .Şimdi haplarımı almaya gayret ediyorm .Hayatım boyunda troidim için hap alıcam .Şekerim düştü şükür ama 2 ay her gece 7,5 km yol yürüdüm .Bakalım b u kadar emek bu kadar çaba inşallah herşey güzel olur .Ulun bey iyi doktor benım buradan öğrendiğim ve arkadaşlarımdan tecrübem .2-3 kere umut kliniğe gitmişliğim var ziyarete . .Bende şu cd 56 testini gidip yaptırayım orda diyorum doktor istemedi ama benim hep içimde kaldı bana umut yakın aç da olmaya gerek yok işden aman bulursam gidip yaptırcam orda.Hoşbuldum :) Ben 41 yaşında, 6,5 yıllık evli, iltihaplanmaya ve yaşa bağlı nedenlerle anne olamamış birisiyim. Üstelik te kocasıyla gözgöze gelse hamile kalan bir kadının kızıyım
Evlendikten 4 ay sonra ilk gecikmemi yaşadığıma sevinmiştim hamile kaldım diye ama olmadı. Hemen ardından düştüm dr yollarına. Önce smear testim pozitif çıktı. Biyopsi sonucunda CIN 1 çıktı. Dr. kanser başlangıcı olabilir, bekleyelim, tekrar smear yapalım dedi. Peki dedik, gitti 6 ay. Bu arada göğüslerde süt buldu, testler temiz çıktığı halde önlem olsun dedi, prolaktin tedavisi uyguladı. Kontrol zamanı başka bir dr. a yönlendirildim, o da kist buldu. DK. hapı verdi, 35 yaş üstü ve psikolojik problem halinde kullanılmaz yazan bir haptı. Bebek yerine mis kokulu fobilerim oluştu. Görüştüğüm dr.un dış gebeliği teşhis edemediğini öğrendiğim an başka bir dr. aramaya başladım. Bu defa işini iyi yapan birisine denk geldim. Rahim filmine kadar ilerledik. Kanallar tıkalıydı ama film çekilirken birisi açıldı. 4 poz film aldı benden. Tek kanalla 6 ay beklemek uygun olur, doğal yoldan olmazsa laparoskopi ve ardından aşılamaya geçeriz dedi. Hamile kalmış kadar sevindim ama 3 ay sonra eşimin başka bir ile tayini çıkınca tedavi yarım kaldı. Bu arada eşim çocuk istemediğine karar verdi. Yıkıldım. Psikolojimi toplamam, eşimi tedaviye ikna etmem de zaman alınca bu zamana geldik. Umut Tüp bebek merkezinde Ulun Bey'le deniyoruz şimdi. Aralık ayında çektirdiğim HSG de perde oluşumu gözlendi. Film öncesi muayene eden dr. da polip bulmuştu. 25 Ocak' ta Ulun Bey histeroskopi yaptı, ilaçlarımı verdi yolladı. Şubat periyoduyla iğnelere başlıyoruz hayırlısıyla. Uzun oldu biraz ama böyle işte...
Hayırlısı olsun inşallah.Aynı bende işte öyle yok polip yok kist ertele sonra kilon var ertele gitti boşa 3 yıl sonra çabala çabala.Benim de prolaktinim yüksek di 40 dı değerim , falan hap kullandım ama 120 değerle hamile kalanıda gördüm yani.Sonra adenom var hipofiz bezinde dediler emarlar falan filan.. hipotiroidim aynı zamanda ,insülin direnci de oluştu . .Hepsi kısır döngü bi değer bozulunca hepsi karışıyo .Şimdi haplarımı almaya gayret ediyorm .Hayatım boyunda troidim için hap alıcam .Şekerim düştü şükür ama 2 ay her gece 7,5 km yol yürüdüm .Bakalım b u kadar emek bu kadar çaba inşallah herşey güzel olur .Ulun bey iyi doktor benım buradan öğrendiğim ve arkadaşlarımdan tecrübem .2-3 kere umut kliniğe gitmişliğim var ziyarete . .Bende şu cd 56 testini gidip yaptırayım orda diyorum doktor istemedi ama benim hep içimde kaldı bana umut yakın aç da olmaya gerek yok işden aman bulursam gidip yaptırcam orda.
Artemis, Alara14 ile isim benzerliğimiz seni şaşırttı sanırım. Benim haşimato troidim var ve geçtiğimiz Mayıs ayında miyom ameliyatı oldum, başkent hastanesinde. Hatta sana da Hulusi Hocayı tavsiye etmiştim. Gürgan klinikte tedavin başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?