- Konu Sahibi akideciknane
- #8.381
Slm viyol, geçen gün tv.de izlemiştim Erkut Bey'i. Tedavin için toplamda ne kadar ödeme yaptın ?
2750 dolar tedavi 1000 lira kadar ilaçlar tuttu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm viyol, geçen gün tv.de izlemiştim Erkut Bey'i. Tedavin için toplamda ne kadar ödeme yaptın ?
Selam Artemis , haklısın umutlu olmak iyisini düşünmek lazımda..o kadar ilaçdan sonra olmayıncada büyük hayal kırıklıkları yaşıyoruz. Benim ki yalnızca bi sitem, hast. 40 yaş üstüne rapor vermiyor, dr.şak diye suratına vuruyor< 40 yaşındasın> .Umutsuz değilim,ama 40 yaş üstüne daha fazla emb.tranfer edilebilse. yada ne biliyim bazı şeyler olabilseydi.
Ignenin ismi bu dusuk için kullaniliyor transferden çıkınca yaptilar sali günü dun yaptırdım birde çarşamba günü yaptiracagim
Ummucum erbil.bey bizim.kizlara verdi bu igneden.hatta opu sonrasi once bir fitil.sonra bu igneden yaptiriyor.sende bir danis bakalimbanada hiç vurulmadı o iğneden..![]()
Benim.yasim 32 arkadasim.rabbim.nasip ederse ben dogal hamile kalacagima cok inaniyorum. Ayrica sperm tahlilinide yenileyecegiz bakalim.kader kismetooo cocugun varsa kesin sonuc alirsin. Daha once bebekleri olanlarin sansi yuksek benim gordugum.. Vallahi bilmemde dusuk rakamlarla sans biraz dusuk. Birde yas faktoru.. Ben boyle kendim dogal yolla deneyim diye 2 sene gecmis. Acikcasi ben cok korktum tup bebek isinden. Korktugum kadar varmis. Insanin hayatinin icine ediyor.. Acaba isi kadere ve kismete birakmak daha iyimi diyorum. Modern tipin ben yararini gormedim. 1 yil once ne guzel rahat bir hayatim varmis diyorum. Simdi Turkiye'de ki hicbir doktora guvenmiyorum.
2750 dolar tedavi 1000 lira kadar ilaçlar tuttu..
aynen katılıyorum arkadaşım..bizim ülkemiz geri yaa.anca insanlar insanlarla uğraşıyor hiç belgesel çeken türk gördünmü..bizim insanımız başka insanları araştırı.müdür öğretmenle uğraşır.işallah düşünce olarak ilerleriz.40 yas cok erken bencede en az 45 yas olmali rapor kotasi... artik yasam standartlari cok degisti.. unv. is.. kariyer ve dogru kisiyi bulmak zaten artik 30 u geciyor.. elli sene onceki zihniyette bence saglik sistemi.. rapor alirken bunu daha iyi anladim..
arnavut canım hadi işallah git doktora erkut hocayada iyi deniyor viyol arkadaş çok memnun..danış başla tedavine canım..korkuyoruz tamam bende aynıyım ama cesaretli olmalı adımlarımızı atmalıyız..her şey olacağına varıyor..biz elimizden geleni yapalım inşallah..canlarım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ama bnm dr yok drlar beni delirtti negatif sonuçlar açıklama yapmazlar sonunda da yaş yaş yaş nefret ettim inanın beni kendime hayata küstüm en son denemelerden sonra o olumsuzluk öylesine etkildi beni bir daha tüp bebek fikrini kafamdan attım kendimi daha yeni toparladım şimdi dr bakıyorum viyol arkadaşım Erkut attar bahsetmiş bana sıcak geldi bu Erkut hoca sanki
Ummucum erbil.bey bizim.kizlara verdi bu igneden.hatta opu sonrasi once bir fitil.sonra bu igneden yaptiriyor.sende bir danis bakalim
Benim.yasim 32 arkadasim.rabbim.nasip ederse ben dogal hamile kalacagima cok inaniyorum. Ayrica sperm tahlilinide yenileyecegiz bakalim.kader kismet
aynen katılıyorum arkadaşım..bizim ülkemiz geri yaa.anca insanlar insanlarla uğraşıyor hiç belgesel çeken türk gördünmü..bizim insanımız başka insanları araştırı.müdür öğretmenle uğraşır.işallah düşünce olarak ilerleriz.
arnavut canım hadi işallah git doktora erkut hocayada iyi deniyor viyol arkadaş çok memnun..danış başla tedavine canım..korkuyoruz tamam bende aynıyım ama cesaretli olmalı adımlarımızı atmalıyız..her şey olacağına varıyor..biz elimizden geleni yapalım inşallah..
miranda canım aslında erbil beye gitmek istiyorum ama dönemiyorum yaa..hayırlısı bakalım kendi doktorumlada konuşurum..alara arkadaşda erbil beye gidiyor ama ona o iğneden vermemiş sanırım..
cmas viyol alara bugün büyük gününüz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..inşallah üçünüzde pozitif haberlerle gelirsiniz..bizi merakda bırakmayın hemen yazın arkadaşlar..kalbimiz dım dım dım dım..
birazdan hastaneye gidicem kan vermeye. korkuyorum çok. depresyona girdim adeta. ne zor bu iş ya.. olumlu haberler vermek istiyorum ama daha önce aldığım iki negatif sonuç ümitlerimi kırıyor doğrusu.. hayırlısı ne yapalım buna da şükür diycez artık..
Canım Bol şans. Inşallah pozitif alırsın. Benimde kalbim yerinden çıkacakmış gibi. Dün hiç uyuyamadım. Bende saat 3 te iş çıkışı gidecem.önce senin sonra benim pozitif haberini duyarız inşallahbirazdan hastaneye gidicem kan vermeye. korkuyorum çok. depresyona girdim adeta. ne zor bu iş ya.. olumlu haberler vermek istiyorum ama daha önce aldığım iki negatif sonuç ümitlerimi kırıyor doğrusu.. hayırlısı ne yapalım buna da şükür diycez artık..
40 yas cok erken bencede en az 45 yas olmali rapor kotasi... artik yasam standartlari cok degisti.. unv. is.. kariyer ve dogru kisiyi bulmak zaten artik 30 u geciyor.. elli sene onceki zihniyette bence saglik sistemi.. rapor alirken bunu daha iyi anladim..
Günaydın kızlar sonuç bekleyeb arkadaşlarımız inşallah bugün haberle. Ben bugün işe başladım 6. günümüz bugün yaklaşık 10 km. araba kullandım iş yerimde sürekli oturuyorum ama acaba rapor mu alsaydım diyorum ya ne dersiniz kızlar iyice acemileştim ben ya ne yapacağımı bilemiyorum
Günaydın kızlar sonuç bekleyeb arkadaşlarımız inşallah bugün haberle. Ben bugün işe başladım 6. günümüz bugün yaklaşık 10 km. araba kullandım iş yerimde sürekli oturuyorum ama acaba rapor mu alsaydım diyorum ya ne dersiniz kızlar iyice acemileştim ben ya ne yapacağımı bilemiyorum
kesinlikle katılıyorum size kızlar, ya 39 da evlendim, evlenmeden mi rapor alacaktık.... bu devlet bizi hiç hesaba katmıyor...![]()
1 yıldır sessizce bu siteyi takip ediyorum .Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun .Özellikle bu gün sonuç bekleyen cmas ,alara ,viyol ve ismini şu an için hatırlayamadığım kim varsa .Rabbim yardımcıları olsun ,dualarımızdasınız..