• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Viyol selam büyük güne çok az kaldı. Inşallah ikimizinkide pozitif olur Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkimizinkide pozitif olsa ne güzel olur.yarın güzel hAberlerini bekliyeceğim

Bu arada senin belirtilerinde inşallah bebiştendir:) zaten sürekli belirti olcak diye bişi yok.. Geliyo geçiyor belirtiler, sıkma canını...:emir_bebek:
:emir_bebek:

Evet elevit folik asit birde adını unuttum vitaminde galiba onu verdi hala daha onlarıda kullanıyorum .ben Erbil beyde menogon 300 kullandım birde femara.ama bende az yumurta oluşuyordu 1 yada 2.o yüzden ilkinde direk donduralım dedi. 2 tedavide 2 yumurta oluştu 1 8 hücreli 1 5 hücreli. Bundan kimyasal oluştu. Sana nasıl tedavi uyguladılar

canım bendede fazla yumi olmuyor en fazla 3 yumim oluyor..ben klomen kullanıyorum çünkü iğneylede aynı oluyor...bende dondurmayı kendim istedim ilk muayeneye gitmeden önce güvenç beye mail atmıştım birden fazla opu olmak istediğimi söylemiştim oda olabilir demişti canım..bizde dondurduk..aslında mustafa hoca karşıymış yumurta rezervi az olan bayanlarda dondurmak yerine 5. güne gidilsin diyormuş canım..bi arkadaş söylemişti..ona o şekilde uygulayacaklarmış..şu an sana tek embriyomu transfer edildi canım..progestan olarak jelmi kullanıyorsun..

Evet canım düşük iğnesi transferden çıkınca hemen yaptilar ve 4 gunde bir yaptirmami soylediler çarşamba günü yine yaptiracagim proluton depot

canim bu dusuk ignesinin adi ne ben sadece progestan vurdurdum hergun.. doktora bi sorarim banada olurmu diye...

benim neden tutmuyor anlamiyorum bir kez bile gebe kalamadim...

canım bendede fazla yumi olmuyor en fazla 3 yumim oluyor..ben klomen kullanıyorum çünkü iğneylede aynı oluyor...bende dondurmayı kendim istedim ilk muayeneye gitmeden önce güvenç beye mail atmıştım birden fazla opu olmak istediğimi söylemiştim oda olabilir demişti canım..bizde dondurduk..aslında mustafa hoca karşıymış yumurta rezervi az olan bayanlarda dondurmak yerine 5. güne gidilsin diyormuş canım..bi arkadaş söylemişti..ona o şekilde uygulayacaklarmış..şu an sana tek embriyomu transfer edildi canım..progestan olarak jelmi kullanıyorsun..

Evet canım crinone jel kullanıyorum. Birde coraspin ve estro fem.bana 2. Gün 4 hücreli embiryo transferi yapıldı. Sen en son nezaman bahçecideydin. Hem senin 1 kızın varmış. Benim hiç yok.heyecandan kalbim çıkacak gibi.birdaha nezamAn gidecen bahçeciye

Evet canım crinone jel kullanıyorum. Birde coraspin ve estro fem.bana 2. Gün 4 hücreli embiryo transferi yapıldı. Sen en son nezaman bahçecideydin. Hem senin 1 kızın varmış. Benim hiç yok.heyecandan kalbim çıkacak gibi.birdaha nezamAn gidecen bahçeciye

iki hafta önce ordaydım canım opum olmuştu..ya o jelide hiç sevmiyorum geneldede onu veriyorlar..:1:
canım benimki oğlan genç delikanlı canım..:nazar: seninde inşallah canım inşallah bebişin gelsin dualrımız sizinle..:49::49:
ben bi 10 gün sonra bi kontrol olayım diyorum aslında doğal seyrinde yumi büyüyormu diye..ama eşim dur diyor..hayırlısı bakalım canım..gidersem söylerim canım..işallah sizlerinde en kısa zamanda olsun..allah isteyen herkese versin canım.:49::49:

evet, gerçekten öyle:) bir çok pozitif olan hastası var kabul. ama 20 li ve 30 lu yaş gruplarıyla pozitiflerin ortalamasının yükselmesi normal. bahçeci çok kalabalık bir yer tabi. standart uygulama yapıp gönderiyolar herkesi.. belki erbil in daha sakin çalışma koşulları olsa daha başarılı olabilir. yetenekli çünkü, el becerisi gayet iyi.. fabrika gibi çalışan bir yerde zor..

Viyol cok akilli hatunsun sen ne diyim. Bence'de bahceci en bariz sorunu fabrika gibi olmasi. Cok iyi kelimeler buldun durumu tanimlamak icin. Simdi nereyi terih ediyorsun. Senin gozlemlerine guveniyorum gercekten bu degerlemelerinden sonra.. Bu forumlarin en onemli faydasi bu oldu benim icin. Bazen yanliz hissediyorum bu klinik ve doktorlarla mucadele ederken. En cok beni yorun kisim bu tedavilerden cok gercekden.

Bizim sperm 4 yil once 8 milyondu % 30 ileri hareket ama zar zor verilen bir tahlildi 3 damla kadardi vs.hic asilama denemeden tup istedim 2. Denememde oglum oldu simdi 2. Bebegi istiyoruz rabbim nasip ederse spontane dogal gebelik inşallah boyle hamile kalirim cunku oglum kucuk tup zorlar beni.asilama hic denemedigim icin denemek istiyorum yaza insallah bakalim.
Kul kurar rabbim gulermis.
Rabbim.neylerse guzel eyler deyip bekliyorum.

ooo cocugun varsa kesin sonuc alirsin. Daha once bebekleri olanlarin sansi yuksek benim gordugum.. Vallahi bilmemde dusuk rakamlarla sans biraz dusuk. Birde yas faktoru.. Ben boyle kendim dogal yolla deneyim diye 2 sene gecmis. Acikcasi ben cok korktum tup bebek isinden. Korktugum kadar varmis. Insanin hayatinin icine ediyor.. Acaba isi kadere ve kismete birakmak daha iyimi diyorum. Modern tipin ben yararini gormedim. 1 yil once ne guzel rahat bir hayatim varmis diyorum. Simdi Turkiye'de ki hicbir doktora guvenmiyorum.

Alara sende miyom ve triot sorunu mu vardi? bu konularda neler yaptin?

Viyol cok akilli hatunsun sen ne diyim. Bence'de bahceci en bariz sorunu fabrika gibi olmasi. Cok iyi kelimeler buldun durumu tanimlamak icin. Simdi nereyi terih ediyorsun. Senin gozlemlerine guveniyorum gercekten bu degerlemelerinden sonra.. Bu forumlarin en onemli faydasi bu oldu benim icin. Bazen yanliz hissediyorum bu klinik ve doktorlarla mucadele ederken. En cok beni yorun kisim bu tedavilerden cok gercekden.

:)) ben çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesiyle erkut Attar a gittim. Klinik Asya Avrupa. Daha önce bahsetmiştim. Böyle reklam numaralarına falan başvuran biri değil. Çok iyi bir insan ve işinin ehli hatta en iyilerden biri diyebilirim. Bahçeciye fabrika dediysek erkut hoca ya da butik çalışıyor diyebiliriz:)) florance nıghtingale kızıltoprakta çalıştığı embriyolog ekibide çok iyi. Ellerinden geleni yaptılar. Bizim yaş grubumuz çok zor biliyosun. O yüzden yarın sonuç ne olursa olsun ben hocayla devam etmek istiyorum. Danışmanlıkları ücretsiz ayrıca.. Merak ediyosan bi görüş derim. Herkesin görüşleri, ihtiyaçları farklı oluyo.. Değişik yerler arasından sana en uygununu seçmek en doğrusu.. Sen hangi aşamadasın şimdi?

Ignenin ismi bu dusuk için kullaniliyor transferden çıkınca yaptilar sali günü dun yaptırdım birde çarşamba günü yaptiracagim

Bu arada yarın sonuçlarını alacak arkadaşlarımız var.Hepinize bol şans dilerim, inşallah güzel haberlerinizi alırız.:49:

Ne bileyim boyle seyler bende umut yapiyor. Inanmak istiyorum yoksa ne diye devam edelim bu mucadeleye anlamina geliyor. Biz en iyilerine layigiz aslinda. Boyle dusunmek lazim. Cok zor ama bizde layigiz cok uzak bir olay degil anne olmak bence. Bence rahat olmali oyle yada boyle olacagi neyse o olacak. En iyisi umutlu olmak. Ve hayatimizi herhalukarda guzel yasamak..

Selam Artemis , haklısın umutlu olmak iyisini düşünmek lazımda..o kadar ilaçdan sonra olmayıncada büyük hayal kırıklıkları yaşıyoruz. Benim ki yalnızca bi sitem, hast. 40 yaş üstüne rapor vermiyor, dr.şak diye suratına vuruyor< 40 yaşındasın> .Umutsuz değilim,ama 40 yaş üstüne daha fazla emb.tranfer edilebilse. yada ne biliyim bazı şeyler olabilseydi.

Alara sende miyom ve triot sorunu mu vardi? bu konularda neler yaptin?

Artemis, Alara14 ile isim benzerliğimiz seni şaşırttı sanırım. Benim haşimato troidim var ve geçtiğimiz Mayıs ayında miyom ameliyatı oldum, başkent hastanesinde. Hatta sana da Hulusi Hocayı tavsiye etmiştim. Gürgan klinikte tedavin başladı mı?

:)) ben çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesiyle erkut Attar a gittim. Klinik Asya Avrupa. Daha önce bahsetmiştim. Böyle reklam numaralarına falan başvuran biri değil. Çok iyi bir insan ve işinin ehli hatta en iyilerden biri diyebilirim. Bahçeciye fabrika dediysek erkut hoca ya da butik çalışıyor diyebiliriz:)) florance nıghtingale kızıltoprakta çalıştığı embriyolog ekibide çok iyi. Ellerinden geleni yaptılar. Bizim yaş grubumuz çok zor biliyosun. O yüzden yarın sonuç ne olursa olsun ben hocayla devam etmek istiyorum. Danışmanlıkları ücretsiz ayrıca.. Merak ediyosan bi görüş derim. Herkesin görüşleri, ihtiyaçları farklı oluyo.. Değişik yerler arasından sana en uygununu seçmek en doğrusu.. Sen hangi aşamadasın şimdi?

Slm viyol, geçen gün tv.de izlemiştim Erkut Bey'i. Tedavin için toplamda ne kadar ödeme yaptın ?

Back