• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım inşallah bu sefer sana bebğin sıkı sıkı tutunsun hayırlı haberlerini bekliyoruz..:49::49:
ben 3 defa adanada denedim canım..şimdide adanadan bahçeciye gidiyorum benim iççin zor oluyor ama amcımız uğruna canım..elimizden geleni yapalım taktir allahın..
seninde inşallah o batmalar bebiştendir canım inşallah..daha önce olmuş kimyasalda olsa canım belki bu seferki devam eder..:49::49:
pazartesi müjdeyi veririsn inşallah..:49::49:

Inşallah canım ben çok istiyorum bebelerinin olmasını. Ben 3 yıllık evliyim 3. Denemem.bizde Bolu'dan gidip geldik bayağı zor oluyor. Folikül takiplerinide Erbil bey kendisi yapıyor . Başka Dr lara güvenmiyor.gidip gelmesi çok zor. Sen nasıl yaptın takipleri. Nasıl gidip geliyorsunuz Adana dan. Bolu'dan yolunuz geçiyorsa bekleriz misafirimiz olursunuz

Inşalorum bebelerinin olmasını. Ben 3 yıllık evliyim 3. Denemem.bizde Bolu'dan gidip geldik bayağı zor oluyor. Folikül takiplerinide Erbil bey kendisi yapıyor . Başka Dr lara güvenmiyor.gidip gelmesi çok zor. Sen nasıl yaptın takipleri. Nasıl gidip geliyorsunuz Adana dan. Bolu'dan yolunuz geçiyorsa bekleriz misafirimiz olursunuz

canım doktorun çok iyi ediyor başka doktora göndermemekler..valla benide göndermedi..gel zaten emanet hastasın ben bakıcam dedi..ben 3 tedavimdede ara kontrollerimi adanada normal kadın doğumcuya gittim ve bana ne stres yaşattlar bir bilsen yok yumi dediler..gittim bahçeciye var..aynısı erbil beydeykende oldu önce adanada görüldüm yok dendi..gittim birde kendileri baksın neden büyümüyor diye..yine var çıktı 2 3 yumi oluyor ve adanada normal kadın doğumcular görmüyorlar canım ya.şimdi güvenç bey önce adanada görünürsün sonra mutlaka buraya gel dedi..ben klomen kullanıyorum..çünkü çğneylede aynı klomenlede aynı yumim oluyor doktorum gerek yok fazladan hormon yüklemeyelim dedi canım..ben birde çalışıyorum okul idarem bana zorluk çıkarıyor canım..yoksa evde olsam rahat rahat gidicemde..her seferinde gidemiyorum..bir gün için rapor almak zorunda kalıyorum..bu seferde doktorlar diyor bir gün için mi geldin idarecin neden idare etmiyor falan işte canım..

canım doktorun çok iyi ediyor başka doktora göndermemekler..valla benide göndermedi..gel zaten emanet hastasın ben bakıcam dedi..ben 3 tedavimdede ara kontrollerimi adanada normal kadın doğumcuya gittim ve bana ne stres yaşattlar bir bilsen yok yumi dediler..gittim bahçeciye var..aynısı erbil beydeykende oldu önce adanada görüldüm yok dendi..gittim birde kendileri baksın neden büyümüyor diye..yine var çıktı 2 3 yumi oluyor ve adanada normal kadın doğumcular görmüyorlar canım ya.şimdi güvenç bey önce adanada görünürsün sonra mutlaka buraya gel dedi..ben klomen kullanıyorum..çünkü çğneylede aynı klomenlede aynı yumim oluyor doktorum gerek yok fazladan hormon yüklemeyelim dedi canım..ben birde çalışıyorum okul idarem bana zorluk çıkarıyor canım..yoksa evde olsam rahat rahat gidicemde..her seferinde gidemiyorum..bir gün için rapor almak zorunda kalıyorum..bu seferde doktorlar diyor bir gün için mi geldin idarecin neden idare etmiyor falan işte canım..

Ben sağlıkçıyım. bende rapor alıyorum .ama şöyle yap ben öyle yapıyorum. Bahçeciye geldiğimde Erbil beye söylüyorum. Hemşiresi hemen o günün tarihine bir evrak düzenliyor. Bugün burda tedavi olmuştur diye . İşte o rApor diye geçiyor.sende öle yap. Senin yaşın kaç. Kaç yıllık evlisine.hiçç daha önce pozitif sonucun oldumu.iyiki bu siteyi bulmuştum. Iyiki sizlerle sohbet ediyorum. Bu beni çok mutlu ediyor

çökme canım ya, elbet bi gün doğru yaklaşan bi doktorla karşılaşacaksın. ümidini yitirme. her derdin bi çaresi vardır. hem sen gençmişsin. konuştuk biz omayrayla o söyledi. endişelenmene gerek yok. çünkü vaktin var. vakit o kadar değerli ki! harika bi yaştasın! bak ben 42 yaşındayım.. bundan sonra şansım çok az.. doktoruma çok ama çok güveniyorum. ondan başkasına gitmicem artık sonucum ne olursa olsun.. ama bana dedi ki keşke 40 yaşında gelseydin bana.. yani şunu demek istiyorum: bu yaşlarda doktor ne yaparsa yapsın şansımız düşük oluyo.. gençliğinin değerini bil!

sagoll canimmcimmm insallah bu yilll hepimizin yuzu gullecek.. seninde sonucunn iyi cikacakk.. omayrada senden iyi olmasin cok iyi bir arkadas oda bizim gibi sikintili sureclerden gecmis.. insallahh bu gunlerii umutacagiz:))

sagoll canimmcimmm insallah bu yilll hepimizin yuzu gullecek.. seninde sonucunn iyi cikacakk.. omayrada senden iyi olmasin cok iyi bir arkadas oda bizim gibi sikintili sureclerden gecmis.. insallahh bu gunlerii umutacagiz:))

inşallah amiiiinnn!!! ben yatıyorum artık, iyi geceler tatlı rüyalaaarrrrr!!!

Ben sağlıkçıyım. bende rapor alıyorum .ama şöyle yap ben öyle yapıyorum. Bahçeciye geldiğimde Erbil beye söylüyorum. Hemşiresi hemen o günün tarihine bir evrak düzenliyor. Bugün burda tedavi olmuştur diye . İşte o rApor diye geçiyor.sende öle yap. Senin yaşın kaç. Kaç yıllık evlisine.hiçç daha önce pozitif sonucun oldumu.iyiki bu siteyi bulmuştum. Iyiki sizlerle sohbet ediyorum. Bu beni çok mutlu ediyor

canım bende rapor alamdığım zamanlarda ordan verilen reçeteyi götürüyorum..ama il dışına çıkmak yasakmış ya haftaiçi.inşallah başım ağrımaz bu yüzden..ama senin dediğin gibide yaparım inşallah canım..illaki bir belge istiyor müdür..
benim bir çocuk var birde düşüğüm var canım..en son 4,5 yıl önce gebe kaldım oda düştü..ondan sonra kalmadım..tedaviler tüp bebek denedim..canım bu topiğe gelenlerde aynı sinerjiye sahip olduğumuz için hemen uyum sağlıyoruz maşallah..peki rapo aldınmı transferden sonra canım..

Nasil sperm sayisi iyimi sizde haraketlilik nasil? bizde bu oranlarda pek iyi degil. Asilama sansi daha iyi diye mi dusunuyorsun? Birde spontone gebelik ne demek? Kusura bakma ama bu kendiliginden gebemi olmak demek? Biraz beni aydinlatirmisin canim.

Bizim sperm 4 yil once 8 milyondu % 30 ileri hareket ama zar zor verilen bir tahlildi 3 damla kadardi vs.hic asilama denemeden tup istedim 2. Denememde oglum oldu simdi 2. Bebegi istiyoruz rabbim nasip ederse spontane dogal gebelik inşallah boyle hamile kalirim cunku oglum kucuk tup zorlar beni.asilama hic denemedigim icin denemek istiyorum yaza insallah bakalim.
Kul kurar rabbim gulermis.
Rabbim.neylerse guzel eyler deyip bekliyorum.

Kizlar selamlar... bu aralar isyerinde performansimla ilgili bir sorun var bu nedenle savunma hazirliyorum... dolayisi ile topige girip sadece hizlica bir goz atiyorum... bir iki gun icinde alacagimiz onemli test sonuclari oldugunu biliyorum ve heyecanla pozitif haberleri bekliyorum... Ummu'cum benim test tarihim 8 subat canim.. isyerindeki sorunda aslinda iyi geldi o konu one gecince ben testi falan unuttum neredeyse... insallah hepimiz bu yil icinde hayirli haberler veririz birbirimize... hepinizi opuyorum...

Merhaba kızlar bugün 5. Günümüz sadece ara sira kasik agrim oluyo birde dun dusuk iğnesi oldum o igneden sonra kasiklarim çok şiddetli agridi yarin işe başlıyorum heyecanlıyım korkuyorum

canım bende rapor alamdığım zamanlarda ordan verilen reçeteyi götürüyorum..ama il dışına çıkmak yasakmış ya haftaiçi.inşallah başım ağrımaz bu yüzden..ama senin dediğin gibide yaparım inşallah canım..illaki bir belge istiyor müdür..
benim bir çocuk var birde düşüğüm var canım..en son 4,5 yıl önce gebe kaldım oda düştü..ondan sonra kalmadım..tedaviler tüp bebek denedim..canım bu topiğe gelenlerde aynı sinerjiye sahip olduğumuz için hemen uyum sağlıyoruz maşallah..peki rapo aldınmı transferden sonra canım..

Evet transferden sonra rapor ve yıllık izin aldım. Hep evdeydim yarın işe başlıyacam akşama doğruda özel hastanede Bhcg baktıracam inşallah sonucum iyi çıkar

kesinlikle.. çok fark var.. sen şimdi bunları düşünme. endişelenmeyi bırak. pazartesi güzel sonuçlar alıcaz inşallah.. umarım gerek kalmaz ama sonra gerekirse üzerine kafa yorarsın bunların. bana iyi gelmeyen belki sana iyi gelir. belli olmaz. benim şimdiki doktorum erbil bey in hocasıymış. erbil bey için de iyi bir doktor dedi ayrıca.. canını boş yere sıkma.

Viyol selam büyük güne çok az kaldı. Inşallah ikimizinkide pozitif olur Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkimizinkide pozitif olsa ne güzel olur.yarın güzel hAberlerini bekliyeceğim

Viyol selam büyük güne çok az kaldı. Inşallah ikimizinkide pozitif olur Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkimizinkide pozitif olsa ne güzel olur.yarın güzel hAberlerini bekliyeceğim

evet ya sayılı gün geçti... amiiin:49::49: yarın bekletmeden sitede paylaşmaya çalışırım. inşallah ikimizinki de pozitif olacak:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Kizlar selamlar... bu aralar isyerinde performansimla ilgili bir sorun var bu nedenle savunma hazirliyorum... dolayisi ile topige girip sadece hizlica bir goz atiyorum... bir iki gun icinde alacagimiz onemli test sonuclari oldugunu biliyorum ve heyecanla pozitif haberleri bekliyorum... Ummu'cum benim test tarihim 8 subat canim.. isyerindeki sorunda aslinda iyi geldi o konu one gecince ben testi falan unuttum neredeyse... insallah hepimiz bu yil icinde hayirli haberler veririz birbirimize... hepinizi opuyorum...

merhaba zeytunn, kolay gelsin öncelikle.. senin sonucuna da az kalmış. hayırlısıysa güzel haberlerini alıcaz inşallah:49::49::49:

Merhaba kızlar bugün 5. Günümüz sadece ara sira kasik agrim oluyo birde dun dusuk iğnesi oldum o igneden sonra kasiklarim çok şiddetli agridi yarin işe başlıyorum heyecanlıyım korkuyorum

merhaba cedrus, transferin beşinci günü değil mi? düşük iğnesi diye yazınca anlayamadım..

Evet transferden sonra rapor ve yıllık izin aldım. Hep evdeydim yarın işe başlıyacam akşama doğruda özel hastanede Bhcg baktıracam inşallah sonucum iyi çıkar

ayy hadi inşallah pozitif sonuçlanır canım.evde dinlenmekde iyi aslında ama çalışıncada sanki kafa biraz dahamı dağılıyor acaba..cmas arkadaş çalıştı hiç durmadı ..pazartesi güzel haberler verin inşallah viyol ile..:49::49:erbil bey sana hangi ilaçları kullandırdı canım takviye vitaminler verdimi..

ayy hadi inşallah pozitif sonuçlanır canım.evde dinlenmekde iyi aslında ama çalışıncada sanki kafa biraz dahamı dağılıyor acaba..cmas arkadaş çalıştı hiç durmadı ..pazartesi güzel haberler verin inşallah viyol ile..:49::49:erbil bey sana hangi ilaçları kullandırdı canım takviye vitaminler verdimi..
Evet elevit folik asit birde adını unuttum vitaminde galiba onu verdi hala daha onlarıda kullanıyorum .ben Erbil beyde menogon 300 kullandım birde femara.ama bende az yumurta oluşuyordu 1 yada 2.o yüzden ilkinde direk donduralım dedi. 2 tedavide 2 yumurta oluştu 1 8 hücreli 1 5 hücreli. Bundan kimyasal oluştu. Sana nasıl tedavi uyguladılar

evet ya sayılı gün geçti... amiiin:49::49: yarın bekletmeden sitede paylaşmaya çalışırım. inşallah ikimizinki de pozitif olacak:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Viyol aklıma takıldı.bu transferden sonra sende belirti falan oldumu.kanaman oldumu . Çok merak ediyorum. Benim ilk zamanlar belirtiler vardı sonra kayboldu. Dün ise gezmeye gitmiştim.biraz fazla dolaşmışım.akşam eve gelince sağ kasıkta atma şeklinde bir ağrı, uyuyuncaya kadar devam etti bügünde hiçbirşeyi yok

merhaba cedrus, transferin beşinci günü değil mi? düşük iğnesi diye yazınca anlayamadım..

Evet canım düşük iğnesi transferden çıkınca hemen yaptilar ve 4 gunde bir yaptirmami soylediler çarşamba günü yine yaptiracagim proluton depot

Viyol aklıma takıldı.bu transferden sonra sende belirti falan oldumu.kanaman oldumu . Çok merak ediyorum. Benim ilk zamanlar belirtiler vardı sonra kayboldu. Dün ise gezmeye gitmiştim.biraz fazla dolaşmışım.akşam eve gelince sağ kasıkta atma şeklinde bir ağrı, uyuyuncaya kadar devam etti bügünde hiçbirşeyi yok

Kanamam hiç olmadı. 5. Gün filandı galiba Crinone jeli çektiğimde çok az bir parça kan bulaşmıştı. Ama çamaşırında hiç görmedim. Benim adet ağrıları gibi kasıklarımda ağrılar oldu.. 6. Gün galiba şidetliydi. Sabaha karşı ağrılarım oluyordu. Sonra hafifledi. Ara ara devam ediyo. Biraz önce epey sızladı kasıklarım örneğin. Adet gördüm zannettim ama değilmiş. Olmama daha var zaten beklemiyorum ama son bir kaç aydır hep gününden erken olduğu için şüphelenmiyor değilim.sen de durumlar nası? Zaten yarın herşey çıkcak ortaya????????

Evet canım düşük iğnesi transferden çıkınca hemen yaptilar ve 4 gunde bir yaptirmami soylediler çarşamba günü yine yaptiracagim proluton depot

Ilginç.. Duymamıştım da daha önce... Hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah! Sonucunun pozitif olmasını gönülden diliyorum:49::49::49:

Back