• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sizler sayesinde moral bulup rahatlıyorum.. gerçekten, çok teşekkür ederim desteğinize...

vıyolcum ltf. pozıtıf ol bol bol guzel seyler dusun bebegın kucagına onu sevıyormussun, kokusunu duyuyormusun gıbı sureklı imajınasyonlar yarat gozunde inanıyorum kı senınde guzel haberlerını alacagız.

Viyol benimde test günüm Pazartesi berse yaptırdın kaçıncı gün embriyosu koydular belirtilerin varmı şimdiden bol şans inşallah ikimizinkide pozitif olur

evet, benzeşiyomuşuz baya:) erkut attar hoca yaptı. florance nıghtingale kızıltoprak ta.. kendi kliniği var adı asya avrupa.. 2. gün embriyosu 4 hücreli 2 tane koydular. iki yumurtam vardı ikisi de döllendi ve transferim gerçekleşebildi.. o dönemde yumurta sayısı azlığından dolayı da baya stresli geçti. acaba döllenme olucak mı olmayacak mı soruları insanı yiyip bitiriyor.
adet sancılarım oldu epey.. özellikle 5 ve 6. günlerde.. sonra hafifledi ve ara ara devam ediyor. özellikle sol kasığım daha çok sızlıyor. göğüslerim çok hassaslaştı. ama estrofem kullanıyorum ya o yapabilirmiş.. hangisi hamilelik beliritisi hangisi ilaçların yan etkisi, ayrım yapmak çok zor.. takılmamak en iyisi.

inşallah arkadaşım, pozitifi görürüz ikimizde ve topikteki diğer bekleyen arkadaşlarla birlikte:)):49::49::49::49::49:

vıyolcum ltf. pozıtıf ol bol bol guzel seyler dusun bebegın kucagına onu sevıyormussun, kokusunu duyuyormusun gıbı sureklı imajınasyonlar yarat gozunde inanıyorum kı senınde guzel haberlerını alacagız.

canımm ya.. sağol.. korkudan düşünemiyorum böyle şeyler.. aklıma gelir gelmez bloke ediyorumm biliyo musun..

zeytun test tarihin ne zaman..hayırlı haberlerini bekliyoruz..:49::49: işallah alkan gibi olursun sende..:49::49:
vakit yaklaştıkça dım dım dım dım..:))

Bende Bahçeci Fulya'da yaptırdım. Babada 2. Gün embiryosu 4 hücreli 1 tane transfer oldu. Ilk vakitler baya bir belirtilerin vardı . Fakat şimdi hiçbir belirti yok. Ben dün dayanamadım.idrarda baktım negatif.çok moralim bozuldu.benim 3. Denemem senin kaçıncı.heyecandan ölüyorum.allah hayırlısını versin hepimiz için

Arkadaşlar nasılsınız yeni arkadaşlarımız gelmiş hepsi hoş gelmiş sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum içimden gelmiyor bende değişiklik yok maalesef bu ay baktırırım yada tedavi dedim ama aralık 19 itibaren kırmızıları göremedim bu süre zarfında üzülmek ağlamak yine bin türlü sıkıntıyı yaşadım dilerim Allah tan burada tüm arkadaşlarım bebeklerine tez zamanında kavuşur rabbim dualarınızı duysun elifooo acını paylaşıyorum arkadaşım bana özelden telefonunu yaz aramak konuşmak istiyorum seninle cmass elifoo konuşursan slm iletir misin

canimmcimm ummuselemede soyledi ama bende bir kez daha demek istedim bir cok arkadasimiz seninle ayni durumda ama ilac tedavisi ile kirmizilari goruyorlar.. bunun icin doktorun ilac vermiyormu cnm..

Selam kizlar nihayet evdeyim ..27 sinde gittim dr.birkac sorunlu folikul gordu basladim aglamaya..
sonra aralarinda konustular tedaviye basladilar gonalf menapur 3 gun sonra tekrar kontrol yaptilar simdi
cetritden igneler igneler 3 gun sonra tekrar kontrol. bu hafta belli olucak

Hastaneye her gittigimde sanki hemen bebegimi kucagima verip gondereceklermis gibi geliyor :52:

cmas cedrus sizlere coook sevindim Allah tamamina erdirsin insaallah.

canimmm tedavinnn hayirli olsunnn su gibii gonlundenn gectigince aksin...

Canım bende bahçesi Fulya'da yaptırdım transferi .banada 2. Gün tek embieyo kondu. Endometrium 11 mm si.bu benim 3. Denemem.1kimyasal 1 negatif.ilk başlarda belirtilerin çoktu. Şimdi hiç belirti yok.dünde idrarda negatif çıktı moral bozuldu.inşallah ikimizin ve tüm isteyenlerin olumlu olur.senin kaçıncı denemen

Ben çok düşündüm bu donasyon konusunu. Bilemiyorum, son çare olarak düşünülebilir belki. Bakasının dna larını taşıyan bir bebek oluyor ama sonuçta karnında taşıyorsun ve bebek sana annelik duygusunu tattırıyor. Benim bir tanıdığım bu şekilde bir oluşa sahip oldu, ve kendi çocuğundan hiç farkı yok diyor bana. Ama tabi yumurta elde edebildiğim müddetçe kendi yumurtalarımla denemeye devam edeceğim. Sperm olarak eşinin spermleri kullanılıyor. Ben eşime de belli konularda kızgın olduğum için şimdilik böyle bir şeyi düşünmüyorum. Ama zaman neler gösterir bilemiyorum tabi. İnşallah kendi yumilerimizle bebeklerimize kavuşuruz ve böyle bir şeyi düşünmemize gerek kalmaz. Çok zor şeyler bunlar gerçekten. Ama sonuçta 9 ay karnında taşıdığın masum, minik bir insan yavrusu çıkıyor ortaya. Senin kokuna alışık ve muhtaç olan. O yüzden senin kanından olup olmaması ne kadar önemli bilemiyorum. Yaşamadan da bilinmez sanırım bu.

Ne bileyim her yeni doktora gittigimde daha benim gecmisimi bilmeden direk yasa bakarak ezbere donasyan diyerek konuya girmesi bana cok itici geliyor.. Yani sanki bastan kardesim senin burda isin ne der gibi birsey. Zaman degimis, dunya degismis. Sanki annelerimiz gibi 20 deyince hemen cocuk yapacak ortam oluyor sanirsin. Insanlar daha uzun yasiyor hala kafalar 50 yil oncesinde olan doktorlar sinirimi bozuyor. Eline ultrasonu alan doktorculuj oynuyor ama bir 5 dk bakislar en asagi 300 TL goturuyorlar.. Ne bileyim cok dertliyim bu yaklasimlardan. Biz kolay para kazanmiyoruz boyle. Hayatimiz mucadele ile gecti anne olmak bile luks oldu bu zamanda.

Maalesef türkiyede yasak...keşke türkiyede serbest olsaydı....dünya kadar ilaç alıyoruz..yok yaş problem yok rahimde şu falan filan..stres ..bu kadar hormon... bu kadar ilaç yan etkileride olmaz mı?.. Bizim durumumuzdaki kadınlar için seçenek çok az, yani embriyo 2 tane tranfer ediliyor, bazı ülkelerde 40 yaş üstü için emr.transferi daha fazla...bizim işimiz birazda allaha kalmış..keşke daha fazla embriyo transferi olsa yada seçeneklerimiz çok olsa. O kadar çabalıyor, o kadar istiyoruz ve o kadar çok masrafda yapıyoruzki, bunun karşılığında keşke bizimde seçeneklerimiz olsa.

Esin Maraşlıoğlunun ben tek bi fotoğrafını görmedim hamileyken, belki donörle yapmıştır.

Ne bileyim boyle seyler bende umut yapiyor. Inanmak istiyorum yoksa ne diye devam edelim bu mucadeleye anlamina geliyor. Biz en iyilerine layigiz aslinda. Boyle dusunmek lazim. Cok zor ama bizde layigiz cok uzak bir olay degil anne olmak bence. Bence rahat olmali oyle yada boyle olacagi neyse o olacak. En iyisi umutlu olmak. Ve hayatimizi herhalukarda guzel yasamak..

Evet simdi spontane hamilelik istiyorum rabbim.layik gorurse.olmazsa yaza asilama istiyorum cunku hic asilama olmadim.

Canimm ben solgarin aldim cuha cicegi kapsulu

Rabbim.hayirla sonuclandirsin kuzum.

Nasil sperm sayisi iyimi sizde haraketlilik nasil? bizde bu oranlarda pek iyi degil. Asilama sansi daha iyi diye mi dusunuyorsun? Birde spontone gebelik ne demek? Kusura bakma ama bu kendiliginden gebemi olmak demek? Biraz beni aydinlatirmisin canim.

evet, benzeşiyomuşuz baya:) erkut attar hoca yaptı. florance nıghtingale kızıltoprak ta.. kendi kliniği var adı asya avrupa.. 2. gün embriyosu 4 hücreli 2 tane koydular. iki yumurtam vardı ikisi de döllendi ve transferim gerçekleşebildi.. o dönemde yumurta sayısı azlığından dolayı da baya stresli geçti. acaba döllenme olucak mı olmayacak mı soruları insanı yiyip bitiriyor.
adet sancılarım oldu epey.. özellikle 5 ve 6. günlerde.. sonra hafifledi ve ara ara devam ediyor. özellikle sol kasığım daha çok sızlıyor. göğüslerim çok hassaslaştı. ama estrofem kullanıyorum ya o yapabilirmiş.. hangisi hamilelik beliritisi hangisi ilaçların yan etkisi, ayrım yapmak çok zor.. takılmamak en iyisi.

inşallah arkadaşım, pozitifi görürüz ikimizde ve topikteki diğer bekleyen arkadaşlarla birlikte:)):49::49::49::49::49:

Hamile olma isaretleri var bence sende. Merak ettigim neden ikinci gun transfer. Bayagi erken yapmislar. Bende 3.gun 5. gun gidiyor. Acaba erkende transfer etmek daha iyimi ki? Kim yapti tedavini memnun kaldinmi?

şimdi haber geldi annanem vefat etmiş!

Canim cok basin sagolsun. Bu aciyi bende malesef cok yakin zamanda yasadim. Hemde en son tup bebek denemesinde transferimden 5 gun sonra. O noktada hicbirsey umurumda olmadi. Bebek nasil istememem ragmen annemin gitmesi beni tamamen kopardi yasadiklarimdan. Cokda pismanlik duydum. Istanbuldaydim o sirada sird transfer yuzunden Ankara'ya gidemedim. Dinleniyordum sonra kotu haber geldi. Gebelik testi yapacagim gun ben cenazedeydim. Zaten o noktada hicbirseyin onemi kalmadi. Allah genede dayanma gucu veriyor kullarina. Ama o gun bugun daha bir hayatin gerceklerini kabullenmeyi ogrendim. Herseyin hayirlisi. Sanada dayanma gucu versin. Annelerimiz cennette en guzel yerde ben buna eminim.

Back