• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim inşallah pozitiftir yaaaa tum kalbimle diliyorum bunu ama bizimkiler 3. Gün embriyosu 10 gun kan verenler 45-50 çıkıyor ki bu deger idrarda cikmaz

hepimizin güzel sağlıklı çocukları olsun inşallah!! benimde yaş 42:))) inanın 6 ay bile farkediyo galiba.. 6 ay önce 5 yumurtam çıkmıştı ikisi döllenmişti. şimdi iki yumurtam oldu ikisi döllendi. gene de bişi yani.. yumurta olduğu sürece ümit var bence ama takıntı ve ster yapmamak lazım.. çünkü sonucu kötü etkiliyo...
G

Günaydın viyol. Nasılsın? Insallah güzel sonuçları alacaksın bana öyle geliyor ki bu sefer hamilesin:)) Bu arada hislerım konusunda pek yanılmam. Hocadan ön görüşme için randevu alacağım görüstüğümüz bir internet platformu var, burada arkadaslardan birinin tüp bebek tedavisini yapmıssınız desem senden bahsetsem diyorum hala özelden yazamıyorum 50 msj. hakkını tamamlayamadım. :)E-mailini verbilseydın ozelden ordan adını soyadını öğrenirdim hocaya gıttıgımde dırekt ısmını soylerdım:)

alısalıs okuduğum kadarıyla izmirde yaşıyorsun.ben ankaradan kuşadasına taşındım 3 ay önce.izmirdeki tüp bebek merkezlerine gideceğim ama hiç bilgim yok merkezler hakkında.israel bey nasıl?bide dilek aslan diye birini duymuştum.sence nereye gitmeliyim

Bu topikde tutku34 arkadaşımızın gittigi bir merkez var. Son tup denemsını izmirde yaptı. Merkezden de, doktorunda da ınanılmaz menmundu. Dr.u çok iyi. Uygulamalara cok hakım işini cok ıyı bilen biri. hatta bendemi izmire gitsem görüşsem diye dusunmedım degil ama tabıı eşim cok karsı cıktı istanbul bu ısın merkezı birsuru cok ıyı dr. var sen yeterı kadar arastırmadın bunlar o yuzden geldı basımıza dıye birsuru sey soyledı haklı olarak. Merkezin adı irenbe tüp bebek merkezi doktoruda Kaan Bozkurt. Bence burayla gıdıp on gorusme yap hatta bir kac yerle gorusup, kararını gorusme sonunda ıcıne sinen birinde ver.

G

Günaydın viyol. Nasılsın? Insallah güzel sonuçları alacaksın bana öyle geliyor ki bu sefer hamilesin:)) Bu arada hislerım konusunda pek yanılmam. Hocadan ön görüşme için randevu alacağım görüstüğümüz bir internet platformu var, burada arkadaslardan birinin tüp bebek tedavisini yapmıssınız desem senden bahsetsem diyorum hala özelden yazamıyorum 50 msj. hakkını tamamlayamadım. :)E-mailini verbilseydın ozelden ordan adını soyadını öğrenirdim hocaya gıttıgımde dırekt ısmını soylerdım:)

günaydın, iyiyim. sen nasılsın? güzel moral verdin bana sağolll! sen gidene kadar 50 mesajı doldururuz canımmm:))

G

Günaydın viyol. Nasılsın? Insallah güzel sonuçları alacaksın bana öyle geliyor ki bu sefer hamilesin:)) Bu arada hislerım konusunda pek yanılmam. Hocadan ön görüşme için randevu alacağım görüstüğümüz bir internet platformu var, burada arkadaslardan birinin tüp bebek tedavisini yapmıssınız desem senden bahsetsem diyorum hala özelden yazamıyorum 50 msj. hakkını tamamlayamadım. :)E-mailini verbilseydın ozelden ordan adını soyadını öğrenirdim hocaya gıttıgımde dırekt ısmını soylerdım:)[/QUOT

hocayla görüşeceğine çok sevindim. birçok yerle görüşüp karar vermekte fayda var. sonuçta insanın içine sinmesi lazım.. hocada iyi bir alternatif olabilir senin için. hayırlısı olsun...

ummu, oglun yanindaymis ne mutlusundur simdi:21: gecenlerde dogum günü var demistin. mutlu, saglikli seneleri gecsin tatilini iyi degerlendirmeye bak canim.

Alisalis, canim gecmis olsun oglusuna bende üzüldüm. canim bende cok seviyorum hayvanlari, umarim düzelir birseyi kalmaz, esin ameliyat olacakti tarih bellimi Istanbul'da olacak demistin.

sağol canım..:16: pazarteside inşallah memlekete doğru yola çıkıcam nasipse.:10:bugün adana çok güzel sanki bahar gibi..:))
günaydın ümmücüm..Ve hepinize kucak dolusu sevgiler....

merhaba hiperaktif arkadaşım.:16:.ya sen hamile kalınca napcan durmuycan yine dimi işallah düşürmeden doğurursun yavrucağı..:)):49::49:
şte Doğurganlığı Arttıran 5 Besin !
Avakado
Avakado üremeyi arttıran tekli doymamış yağ asitlerinden oldukça zengindir. Yapılan bir çalışmada Tüp bebek tedavisi gören kadınlarda avakadoyu fazla tüketen kadınların az tüketenlere göre 3 kat daha fazla başarılı olduğu görülmüştür.
Ayçiçeği Çekirdeği
Haftada 3 defa 1 avuç tüketin. Üreme hormonlarını dengeleyerek yüksek kalitede yumurta oluşumunu sağlayan Çinko açısından zengindir.
Tarçın
İnsülin düzeyini azaltarak yumurtlama oranını arttırmaya yardımcıdır. Tatlılarınızda toz tarçın kullanmayı ihmal etmeyin.
Yumurta
Haftada 2 defa haşlanmış veya rafadan yumurta tüketmeye özen gösterin. Çok fazla pişirilmeden tüketilen yumurta sarısındaki D vitamini ve B6 vitamini, hamilelik için gerekli olan progesteron hormonunun üretimine yardımcı olur.
Karabuğday
İnsülin ve testesteron düzeylerini düşürücü etkiye sahip bileşenleri sayesinde yumurtlamaya yardımcı olur. Haftada 3 defa akşam yemeklerinde çeyrek kupa miktarında pişmiş olarak tüketmeye özen gösterin.

Doktor sitesinde yayinlamislar yarari olabilir diye düsündüm.

haşlanmış yumurta yiyorum ama avakoda hiç yemiyorum ben ya..alışkanlık edinemedim..:53: karabuğday nasıl bişey acaba..

sağol canım..:16: pazarteside inşallah memlekete doğru yola çıkıcam nasipse.:10:bugün adana çok güzel sanki bahar gibi..:))

merhaba hiperaktif arkadaşım.:16:.ya sen hamile kalınca napcan durmuycan yine dimi işallah düşürmeden doğurursun yavrucağı..:)):49::49:

haşlanmış yumurta yiyorum ama avakoda hiç yemiyorum ben ya..alışkanlık edinemedim..:53: karabuğday nasıl bişey acaba..

avakado da hani alışkanlığımızdır öteden beri, milli meyvemiz:)):1:

Ümmü selam ;
Ben avakadoyu sık yiyenlerdenim. çok severim.. genelde sert olur.. aldıktan sonra elle dokununca yumuşak bir sertliğe ulaşması beklendikten sonra yenilmeli. aksi halde tadı çok kötü oluyor yemek istmezsiniz. az olgunken doğrayıp tuz kırmızıbiber limon ve zeytinyağı konularak yenilebilir. yada roka salatası içine peyaz peynir ve cevizle harika olur.. yada iyice olgunlaştırılıp püre kıvamında ezerek içine ezilmiş sarımsak - ceviz - kırmızı biber zeytinyağı ile harika meze oluyor...

karabuğdayla ilgili bu lingde detay bulabilirsin...
http://www.durubulgur.com/Urunler/217/Karabugday-Grecka/Karabugday-Grecka.aspx

Selam Ummu, İzmir de de çok güzel bi hava var.Avakoda aldığımda içine hafif limon sıkıp yiyorum, tavsiye ederim.

Ümmü selam ;
Ben avakadoyu sık yiyenlerdenim. çok severim.. genelde sert olur.. aldıktan sonra elle dokununca yumuşak bir sertliğe ulaşması beklendikten sonra yenilmeli. aksi halde tadı çok kötü oluyor yemek istmezsiniz. az olgunken doğrayıp tuz kırmızıbiber limon ve zeytinyağı konularak yenilebilir. yada roka salatası içine peyaz peynir ve cevizle harika olur.. yada iyice olgunlaştırılıp püre kıvamında ezerek içine ezilmiş sarımsak - ceviz - kırmızı biber zeytinyağı ile harika meze oluyor...

karabuğdayla ilgili bu lingde detay bulabilirsin...
http://www.durubulgur.com/Urunler/217/Karabugday-Grecka/Karabugday-Grecka.aspx

sağol canım deneyelim bakalım..:56:

Sürehinin icine tarcin iyi fikir suyun tadi cok degismiyorsa, tarcin aldigimda ben deneyeyim.avokado cok yararli diye selcanda yazmisti. yumurta icin kullandiklari dhea dogru yazdimmi bilmiyorum, bu ilacin yaptigina yakin faydasi var diye alternatif tip uzmani demisti yanlis hatirlamiyorsam.

Viyol, Omayra34 hos geldiniz arkadaslar, topigimizin sizlere basari ve sans getirmesini diliyorum.

Cok tesekkurler hepımız bu işlere çok emek verdık bu tip samimi ve gercek kişi ve bilgilerin oldugu topicler oldukca faydalı. Internet deryasında dogruyu yanlısı ayırt etmek için çook arastırmak lazım.
Biliyorsunuz yasadıklarımı, daha oncekı sayfalarda yazmıstım. Umarım bundan sonrası ıyı olur dogru doktorla dogru zamanda tekrar
vira bismillah deyip tedavime tekrar başlaırım.

Sürehinin icine tarcin iyi fikir suyun tadi cok degismiyorsa, tarcin aldigimda ben deneyeyim.avokado cok yararli diye selcanda yazmisti. yumurta icin kullandiklari dhea dogru yazdimmi bilmiyorum, bu ilacin yaptigina yakin faydasi var diye alternatif tip uzmani demisti yanlis hatirlamiyorsam.

yumurtanin faydasini bende duydum cnm.. her sabah ac karnina iki tane suda pisen yumurta yemek gerekmis.. organik olmaliymis yumurta.. aylardir yiyorum bakalim ne olacak..
tarcinin tozunu atma canim butununu at suya..
birde her hafta kurufasulye nohut yani baklagil yemekk sartmis sirf bunu kolayca yapabilmek icin duduklu tencere almistim..

Back