• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bu çocuk hasreti bizleri bu saatlere kadar uyutmuyor sanırım. inşallah bundan sonra beklediğimiz bebişler bizi uyutmaz tatlım.
yazdıklarına aynen katılıyorum, çaresizlere kötü davrananları anlamak mümkün değil. Allah bu tür insanları ıslah etsin . Yaşlı, çocuk, hayvan ve tüm muhtaçları Yüce Rabbim korusun. sana da Allah rahatlık versin, uykunda bebişler gör canım.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gözün aydın canım köpeğin iyileşmiş..maşallah..benim köpek fobim olsada başlarına bir iş gelsin istemem..geçenlerde kayınvalde bana dediki..kırmızı renk kuş varmış onu alıp besleyenlerin çocuğu oluyormuş..ama çocuk olunca kuş ölüyormuş..ayy dedim yazık benim bebeğim olacak diye niye kuş ölsün..böyle bir şeyide ilk defa duydum gerçek olduğunada inanmıyorum eskiler işte..allah yeterki bir şeyin olmasını istesin yeter hiç bir şey güç değil..

günaydınnnn güzellerr hayırlı cumalar
bu konu başlığını ara ara takip ediyorum yazmak istedim benimde sorun aynı 42 yaşım bitti ve çocugum yok birlikten güç doğar sanırım

aranıza katılabilirmiyim ve bu arada antalya' da yaşıyorum

zuley hoşgeldin topiğimize..neler yapıyorsun..zeytun var antalyadan hemşerin..:)

KIZLAR hepinizin ilgisine ayrı ayrı teşekkür ederim. paşam 8 yaşını doldurdu. Allaha şükür şu ana kadar çok sağlıklıydı. o yüzden onu birden ayağa kalkamaz görünce delirdim. yüzüne bakıyor yardım istiyor ve hiçbir şey yapamıyorsun , aynı bebek gibi o da konuşamıyor ki anlatsın yazık. ben 50 kg yum, paşa da 50 kg, yani iri bir köpek ,kucaklayıp veterinere götüremezsin, zaten veteriner bayıltmadan elleyemez. zor bir durum, muayene bile eettiremem yani, durumunu aanlatınca bir zorlama olmuş olabilir acıdan kalkmıyordur diyor, belli yaştan sonra aynı insanlar gibi dikkat edilmesi gerekirmiş , aslında zorlanan birşey de görmeden, uyurken , kalkarken ters bir hareket ile disk kayması, fıtık gibi bir şey sanırım olabilrmiş, bir ilaç verdi aynı anda 4 tane içti, ertesi gün ayaklandı, inanın tuvalet için bile iki kişi kaldırıyoruz yapmadı ya... canım o kadar saat tuttu yani. neyse ki bugün ayağa kalktı , gayet neşeli. ama hala anlayamıyorum neden böyle birden felç gibi geldi geçti bilmiyoruz . 2 gün daha aynı ilacı içcecek, inşallah tekrarlamaz çünkü tedavisi çok zor, emar vs , bunları yapmamız iri olduğundan çok zor...
arkadaşlarım size tekrar teşekkür ederim. hayvan besleyenleriniz varsa beni daha iyi anlar. hem çok güzel bir duygu hem de sorumluluk isteyen bazen üzüntülü anlar yaşatan bir duygu , hayvan sevgisi.

bebekzade, ben izmirdeyim , izmir de bilinen merkezler kent hastanesi israel aruh, ege üniversitesi, irenbe tüp bebek, smryna art tüp bebek, ege tüp bebek, su hospital (eurofertil) gibi yerler var.
ben irenbe dilek aslan ile görüştüm, hiç memnun kalmadım ve oradan hemen çıktım, ama şu an dr dilek aslan oradan ayrılmış, sanırım herkes benim gibi düşünüyordu ki ayrılmış, bence uzaklaştırılmıştır, neyse , ama diğer doktorları hakkında bilgim yok.
ege üniv. erol tavmergen ile görüştüm onu da pek sevemedim, biraz dalga geçer ciddiyetsiz buldum.. sonra israel aruh ile görüştüm, kendisi ve ekibini hem çok ciddi hem de professyonel bulduğumdan orada tedaviyi sectim, halen orada devam ediyorum ve edeceğim.
tavsiye kim dersen; sen de benim gibi ikili görüşmeler ile karar verir isen daha doğru olur, doktorla elektriğin tutması ,doktora güven çok önemli bence. çünkü hemen heryerde yapılanlar aynı diye duüşünüyorum... bu izmir için de istanbul içinde geçerli canım. Umarım seni bebeğine kavuşturacak doktoruna kavuşursun.

ümücüğüm görmedim, selam olsun sana da.

cmass aşkolsun ama, amma üzdün kendini, inşallah şu kan testi inşallah ama 200 lü rakamlar da çıksın da, sen de acele ettiğinden kendine kız e mi.

canım ya, ben de şu şubat ayında birden çok hamile görmek ve moral olarak yükselmek istiyorum. lütfen kızlar çok çalışın. güzel haberlerinizi verin yahu.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

alısalıs beni 38 yaş üstü grubundan hatırlarsın belki,ilk cevabı sen yazmıştın bana.canım benim burda bir arkadaş 16. tüp bebeğini dr.funda koçyiğit diya birinde yaptırmış ve sonunda olmuş.dr.funda hanım hakkında bilgin varmı

alısalıs beni 38 yaş üstü grubundan hatırlarsın belki,ilk cevabı sen yazmıştın bana.canım benim burda bir arkadaş 16. tüp bebeğini dr.funda koçyiğit diya birinde yaptırmış ve sonunda olmuş.dr.funda hanım hakkında bilgin varmı

16. tupmuu canimmm bende kendimi cokk yapmiss sayiyordum 10. yu cok gordumde 16. ne demekk yaaa yazikkkk

16. tupmuu canimmm bende kendimi cokk yapmiss sayiyordum 10. yu cok gordumde 16. ne demekk yaaa yazikkkk

16.tüp bebek denemesinde bebeğine kavuşmak , ne diyim bravo valla.Bende bi arkadaşımla konuşuyordum onunda kuzeni 15.incide bebişine kavuşmuş.Dün size başımdan geçenleri anlatıyım.Dün oturma odasının perdesini değiştirmek için perdeciye gittim, orda bi çocuk var( çocuk dedeiğim 39 yaşında) 1,5 sene kadar önce görmüştüm,naber nasılsın dedim bekarlık devammı? demezmi evlendim 2 aylık oğlum var...tabii tebrik ettim eve geldim.Dünde komşum İstanbul a gitmişti oğlunun yanınaa .Daha gelir gelmez kapımı çaldı, gelini 2 aylık hamileymiş, onuda tebrik ettim kapıyı kapattım.Sanırım 1-2 saniye kapıyı kapattıkdan sonra aynı yerde kaldım.Tabii sonra kocamın yanına gittim, ama eskisi gibi bıdıbıdı yapmadım.Ama ne biliyim, üzülmek değilde..çığlık atıp, dağ başında falan gitmek istedim.
:1:

KIZLAR hepinizin ilgisine ayrı ayrı teşekkür ederim. paşam 8 yaşını doldurdu. Allaha şükür şu ana kadar çok sağlıklıydı. o yüzden onu birden ayağa kalkamaz görünce delirdim. yüzüne bakıyor yardım istiyor ve hiçbir şey yapamıyorsun , aynı bebek gibi o da konuşamıyor ki anlatsın yazık. ben 50 kg yum, paşa da 50 kg, yani iri bir köpek ,kucaklayıp veterinere götüremezsin, zaten veteriner bayıltmadan elleyemez. zor bir durum, muayene bile eettiremem yani, durumunu aanlatınca bir zorlama olmuş olabilir acıdan kalkmıyordur diyor, belli yaştan sonra aynı insanlar gibi dikkat edilmesi gerekirmiş , aslında zorlanan birşey de görmeden, uyurken , kalkarken ters bir hareket ile disk kayması, fıtık gibi bir şey sanırım olabilrmiş, bir ilaç verdi aynı anda 4 tane içti, ertesi gün ayaklandı, inanın tuvalet için bile iki kişi kaldırıyoruz yapmadı ya... canım o kadar saat tuttu yani. neyse ki bugün ayağa kalktı , gayet neşeli. ama hala anlayamıyorum neden böyle birden felç gibi geldi geçti bilmiyoruz . 2 gün daha aynı ilacı içcecek, inşallah tekrarlamaz çünkü tedavisi çok zor, emar vs , bunları yapmamız iri olduğundan çok zor...
arkadaşlarım size tekrar teşekkür ederim. hayvan besleyenleriniz varsa beni daha iyi anlar. hem çok güzel bir duygu hem de sorumluluk isteyen bazen üzüntülü anlar yaşatan bir duygu , hayvan sevgisi.

Geçmiş olsun.Dediğin gii inşallah tekrarlamaz, gelmiş geçmiş olsun.

günaydınnnn güzellerr hayırlı cumalar

bu konu başlığını ara ara takip ediyorum yazmak istedim benimde sorun aynı 42 yaşım bitti ve çocugum yok birlikten güç doğar sanırım

aranıza katılabilirmiyim ve bu arada antalya' da yaşıyorum

Merhaba Zuleyy, hoşgeldin..

16.tüp bebek denemesinde bebeğine kavuşmak , ne diyim bravo valla.Bende bi arkadaşımla konuşuyordum onunda kuzeni 15.incide bebişine kavuşmuş.Dün size başımdan geçenleri anlatıyım.Dün oturma odasının perdesini değiştirmek için perdeciye gittim, orda bi çocuk var( çocuk dedeiğim 39 yaşında) 1,5 sene kadar önce görmüştüm,naber nasılsın dedim bekarlık devammı? demezmi evlendim 2 aylık oğlum var...tabii tebrik ettim eve geldim.Dünde komşum İstanbul a gitmişti oğlunun yanınaa .Daha gelir gelmez kapımı çaldı, gelini 2 aylık hamileymiş, onuda tebrik ettim kapıyı kapattım.Sanırım 1-2 saniye kapıyı kapattıkdan sonra aynı yerde kaldım.Tabii sonra kocamın yanına gittim, ama eskisi gibi bıdıbıdı yapmadım.Ama ne biliyim, üzülmek değilde..çığlık atıp, dağ başında falan gitmek istedim.
:1:
canimm sende benim gibi olmussun bende ayni gun iki ayri teyzemin kizlarinin ve dayimin gelininin ve esimin kuzeninin birde ustune isyerimde yanimdaki arkaadasin yani bir gunde 5 gebelik haberi alinca aksam esime bir saat benim yasim kac oldu anneanne olldugumu bile goremeyecekmiyim diye aglamistim... esimde once anne olmak icin agla canim anneanneyi sonra dusunuruz demisti:))

merhaba bebekzade ve zuleyy, hoşgeldiniz..arkadaşlar 16. tüp bebeğini yapan arkadaşı buraya davet edelim...lütfen... umut olsun bize..ben burda bi lejena yı . 5. tüpte başarılı olarak görünce heralde 5 sefer denerim inşallah diyordum...16 da çokmuş ama! para bile yetmez..para yetse yumurta yetmez..sepetteki yumurtalardan kaçı sağlam acaba? Ama son yumurtaya kadar devam edecez di mi arkadaşlar?

konuyu ınceleyınce dıkkatımı cektı 35 yas ustu bayanlar nedır durumunuz ıcınızde hamıle kalanlar oldumu ?
olduysa paylaşırsanız sevınırım

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER[/TD]
[TD]FSH[/TD]
[TD]LH[/TD]
[TD]TSH[/TD]
[TD]AMH[/TD]
[TD]E2[/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI[/TD]
[TD]SON DURUMU[/TD]
[TD]SORUN[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,24[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ:emir_bebek:[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]Sisli Mémorial-
Dr. Aynur hanim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lejena[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]4,86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,36[/TD]
[TD]52,37[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]5. Tüp-Defne bebiş geldi.:emir_bebek:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,82[/TD]
[TD]3,33[/TD]
[TD]1,53[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]220[/TD]
[TD]hiç çocuğu yok[/TD]
[TD]1 Tüp negatif sponton HAMİLE

30 haftalik:49:
[/TD]
[TD]SEBEPSİZ[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında[/TD]
[TD]doğal yoldanhamile - 12 Haftalik:49:[/TD]
[TD]SORUN YOK :))[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ays73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,08[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk geliyor[/TD]
[TD]2 tüp negatif, sponton hamile- 28 haftalık:49:[/TD]
[TD]Yasa bagli rezerv azligi[/TD]
[TD]Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deti[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,16[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]33 Haftalik hamile-kizimiz olacak:49:[/TD]
[TD]Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]tiroid sorunu var[/TD]
[TD]0,19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]3 Negatif yumi biriktiriyor[/TD]
[TD]REZERV AZLIĞI[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]5,38[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,18[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]mini tüp tedavisi[/TD]
[TD]Rezerv az(2 donmuşu var) .[/TD]
[TD]Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUTKU34[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]7,94[/TD]
[TD]1,22[/TD]
[TD]1,34[/TD]
[TD]2,36[/TD]
[TD]680[/TD]
[TD]1 kızı var[/TD]
[TD]1. tüp negatif.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alarahan[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]troid problemivar[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]- y yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]-lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp Negatif- az kaldi transferi var[/TD]
[TD]Sorun[/TD]
[TD]Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevser[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]4,98[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]1,15[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]hedef spontan hamilelik[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]Hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]Hormonsuz deniyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,02[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]Yumurta yetmezligi[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]sakarya[/TD]
[TD]7,08[/TD]
[TD]3,38[/TD]
[TD]1,152[/TD]
[TD]0,13[/TD]
[TD]109[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]1 tüp negatif[/TD]
[TD]rezerv ve sperm az[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]-7,89[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]0,71[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]196[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]çocuk yok[/TD]
[TD]5tüp denemesi var[/TD]
[TD]– erkek infertilitesi[/TD]
[TD]ARET KAMER-İSTANBUL TÜP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]simay72[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp -negatif[/TD]
[TD]rezerv az[/TD]
[TD]DR-BAHÇECİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alfabe[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]Denizli[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]0,12[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]4 negatif[/TD]
[TD]yumurta ve sperm az[/TD]
[TD]Erol Tavmergen-Ege üniversi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monkey[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Izmir[/TD]
[TD]5.61[/TD]
[TD]7,62[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]41,54[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme[/TD]
[TD]Yas-Rahim simetri bozuklugu[/TD]
[TD]Izmir Kent Hast. Dr.Israel bey[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Duova[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Isvicre[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]Subat 2013 10 Haftalik düsük[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]Hormonsuz deneyecek :1:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adı[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD]lh[/TD]
[TD]tsh[/TD]
[TD]amh[/TD]
[TD]e2[/TD]
[TD]cocuk var/yok[/TD]
[TD]şimdiki durum[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Doktor merkezi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Iyi geceler arkadaslar,

tekrar paylaşıyorum.. bakalım çıkacak mı liste?

konuyu ınceleyınce dıkkatımı cektı 35 yas ustu bayanlar nedır durumunuz ıcınızde hamıle kalanlar oldumu ?
olduysa paylaşırsanız sevınırım

canim 35 yas ustu hamilelik cok oluyor tabi yumurta rezervin ve esinin sikintisi yoksa.. buda kisiye goree degisiyorr.. sizdedemi sorun varr..

Lis te yi gormus ve sasirmis biri olarak Listede bulunan degerlendirmeden nasil bir sonuc cikarmaliyim onu anlamadim
degerlerden yola cikarsak gebe mi kaldilar yoksa tedaviye devammi ?

listede son durumu kısmında açıkça belirtiliyor. dikkat edersen ilk sıralarda annelerimiz ve hamilelerimiz var:emir_bebek:

canim 35 yas ustu hamilelik cok oluyor tabi yumurta rezervin ve esinin sikintisi yoksa.. buda kisiye goree degisiyorr.. sizdedemi sorun varr..

yumurtam 16 mm ıdı 3 gun once esım 52 bense 38 e gırıyorum 18 yasında oğlum vr
esım sperm testı yaptırmak ıstedı be ıstemedım
Allah vermıyorsa bıldıgı vardır dedım..halada dıyorum
sadece konuyu merak ettıgımden sordum tsk ederm cvb ıcın

yumurtam 16 mm ıdı 3 gun once esım 52 bense 38 e gırıyorum 18 yasında oğlum vr
esım sperm testı yaptırmak ıstedı be ıstemedım
Allah vermıyorsa bıldıgı vardır dedım..halada dıyorum
sadece konuyu merak ettıgımden sordum tsk ederm cvb ıcın

yaşınız çok müsait.. 40 tan sonra zorlaşıyor işler.. bence yaş avantajını kullanıp, bir an önce vakit kaybetmeden başlayın derim.. çünkü bizim yaşlarda nerdeyse her ay bile önem kazanmaya başlıyor. yumurtalarımız yaşlanıyor ve azalıyorlar.. hem sizin daha önce bir doğumunuz olmuş. şansınız daha fazla.. bu yolda başarılar dilerim.. umarım dilediklerinize kavuşursunuz..

yaşınız çok müsait.. 40 tan sonra zorlaşıyor işler.. bence yaş avantajını kullanıp, bir an önce vakit kaybetmeden başlayın derim.. çünkü bizim yaşlarda nerdeyse her ay bile önem kazanmaya başlıyor. yumurtalarımız yaşlanıyor ve azalıyorlar.. hem sizin daha önce bir doğumunuz olmuş. şansınız daha fazla.. bu yolda başarılar dilerim.. umarım dilediklerinize kavuşursunuz..

Teşekkur ederım güzel Yürek

Back