• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

üzüldüm yaşadıklarınıza.. umarım sonuca varırsınız bir an önce.. ama yaşınız 40 güzel hala ümit var demek.. benim doktorum bana keşke 40 yaşında gelseydin daha iyi olurdu dedi.. ben yanlış anlamadım sizi de çok iyi anladım. buraya yazarken direkt doktordan bahsedince sanki reklam yapıyomuşum gibi oldu gerçekten ama öylesine özel ilgilenildim ki öncelikle bu konuyu yazmadan geçemedim. daha önce gittiğim kalabalık merkez isim de vereyim isterseniz bahçeci kliniği fulya, iyi güzel hoş ama standart uygulamalarla maalesef sonuca ulaşamadılar.. dünya kadar param gitti. yok yumurta biriktirme vs. aralıksız her ay tedavi! akıl var mantık var. vücut dinlenmeden üstüste tedavilerle yumurtalar kalitesiz geldi tabi.. fabrikasyon çalışıyo onlar. ben doktorumdan bahsettim çünkü paragöz değil çünkü insan.. hoca herşeyden önce. şaklaban değil. doğruları söylüyo. bi gün klimniğine gittiğimde acelem var diye kanımı bile kendi aldı ve labaratuvara kendi gönderttti. ve üztüne nerde bunun parası diye sormadı sordurmadı.. böyle biri..o yüzden öncelikle ondan bahsettim. ve umarım sonucum pozitif olur işte o zaman asıl onun reklamı olmuş olacak. ben doktor hakkında kişisel izlenimlerimi ilettim. burada insanların anlattıklarını okuyoruz sonuçta.. neler var..

bu arada gönderilerim 50 olana kadar özel mesaj hakkım yokmuş.... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canimm insallah guzelll sonuclarr alirsin bebisine kavusursunn..

canim Aret beydende memnun kalmayanlar var artik bunu onemsemiyorum her doktordan sikayeti olan birileri mutlaka var zaten.. benim icin ilk basta onemli olan isini ticarete dokmemis olmasi artik.. para budalasi doktorlardan Allahim hepimizi uzak tutsun.. arada bu topige takil hep ayni yas gruplariyiz cok sey ogrenirsin..

Aslında bu topigi biliyorum sessiz okuculardan oldum hep. Olumsuz tecrübelerden oturu bir türlü yazamadım dediğim gibi bu tip tedaviler hem maddi hemde manevi açıdan oldukca yıpratıcı. Bizim yaş grubumuzdakiler için hep aynı seyı soyluyorlar. Yaş faktöru ve dusuk şans. Ben kendı adıma esıme gec kavustum geç evlendim:16: Durum böyle oluncada vakit kaybetmeden 1 kere dahakendı yumurtamla deneyip donasyona geçecegım. O yuzden ısını çok ıyı yapan bir doktor dr. ve merkez benim ıcın cok onemlı. Viyol arkadasımıza ısrarla o yuzden sordum. Tuccar olamayan ısını seven ve ıyıı yapan kendısıne tedavıye gelenleri musterı gıbı gormeyen herseyden once ınsan ve bu ısın de cok hassas oldugunu ıdrak eden doktor olmalı benım ıcın. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. İrtibatı kopartmayalım bencede:1:

Aslında bu topigi biliyorum sessiz okuculardan oldum hep. Olumsuz tecrübelerden oturu bir türlü yazamadım dediğim gibi bu tip tedaviler hem maddi hemde manevi açıdan oldukca yıpratıcı. Bizim yaş grubumuzdakiler için hep aynı seyı soyluyorlar. Yaş faktöru ve dusuk şans. Ben kendı adıma esıme gec kavustum geç evlendim:16: Durum böyle oluncada vakit kaybetmeden 1 kere dahakendı yumurtamla deneyip donasyona geçecegım. O yuzden ısını çok ıyı yapan bir doktor dr. ve merkez benim ıcın cok onemlı. Viyol arkadasımıza ısrarla o yuzden sordum. Tuccar olamayan ısını seven ve ıyıı yapan kendısıne tedavıye gelenleri musterı gıbı gormeyen herseyden once ınsan ve bu ısın de cok hassas oldugunu ıdrak eden doktor olmalı benım ıcın. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. İrtibatı kopartmayalım bencede:1:

:)) hepimizin olumsuz tecrubeleri var bende arada okur bir kez bile yazmazdim besinci negatiften sonra yazmaya basladim...
kafan dagilir canim. senii okadarr iyiii anliyorumkii ayni surecten gecmisiz belkide nisantasindaki yerlerinde beklerken birbirimizii cokk gorduk.. cok agir ilaclar kullandik canim o ilaclarin yan etkileri kolay gecmez.. sakin kendini yipratma canim boll boll kafani dagiracak seyler yap..

Canımm, umarım küçük meleklerine bir an önce kavuşursun... benim doktorum tam da senin saydığın özelliklere sahip olduğu için burada öncelikle ondan bahsetmek istedim ben. isterim ki herkese faydalı olsun..

Canımm, umarım küçük meleklerine bir an önce kavuşursun... benim doktorum tam da senin saydığın özelliklere sahip olduğu için burada öncelikle ondan bahsetmek istedim ben. isterim ki herkese faydalı olsun..

Vıyolcum sağol canım hocadan da ön görüşme için randevu alacagım büyuk olasılık cmt. gunu gorusurum hocayla. Allah hepimizin kucaklarını bebişle doldursun emeklerini boşa çıkarmasın.

Topiğimize yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...

Ben son yumurtayı görmeden ümidi yitirmemek gerektiğini düşünenlerdenim... Rabbim kısmet edecekse olur zaten...

http://www.hurriyet.com.tr/saglik-yasam/25672774.asp

Topiğimize yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...

Ben son yumurtayı görmeden ümidi yitirmemek gerektiğini düşünenlerdenim... Rabbim kısmet edecekse olur zaten...

http://www.hurriyet.com.tr/saglik-yasam/25672774.asp

Ne güzel böyle haberler umut oluyor. Dediğim gibi canım kısmette nasıpte varsa oluyor. amh oranım 0,4 hep sansımın çok az oldugu soylendı bana hatta emre bey %2 bile değil demişti fakat ancak Rabbım ol derse olur bununda farkındayım. hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun.

Gerçi böyle platformlarda çok iyi dr. pazarlama taktikleride bulunuyor. Neyin doğru, hangi hesabın fake olduğunu anlıyabilmek oldukça zor. Benim gittiğim dr.lar ki, bunlar Murat Berksoy ve Dr.Halit Fırat Erdem. Her ikiside bu platformu pazarlama yöntemi olarak çok iyi kullanıyorlar. Daha önce ben de bu sitede, herhangi bir forumdan okuyarak gitmiştim her ikisine. Anne olmak için çırpınan insanları yani bizleri, birçok internet sitesinde bende anne olmak istiyorum ve tüp bebeğim olsun gibi sitelerle (kendi siteleri bu arada)
müşteri olarak avlamaya çalışan, en son internet pazarlama taktiklerini kadınlar kulübü gibi sitelerde fake kullanıcı ve yorumlarla bilinirlik sağlama şeklinde kullanan son zamanlarda da kanala para karşılığı Kanal 7 de başladıkları "Anne Olmak İstiyorum" adında programla insanda güven telkin etme ve yine müşteri ağını genişletme gayreti içinde olan, özetle doktorlukla uzaktan yakından alakası olmayan, doktordan çok iyi bir pazarlamacı olan bu şahıslar hertürlü oyunu oynuyorlar. Bizde denize düşen yılana sarılır misalı doktor doktor gezip en sonunda bu pazarlamacıların ağına düşüyoruz. Bizim hem duygularımızla, hemde paramızı alıyor bu sülük doktor bozuntuları.
Lutfen arkadaslar bu 2 şahısı yazmak istedim. Bu ikiside dr. değil tam bir tüccar. İşyerlerinide tam bir işletme zihniyetinde işletip bizlerin duygularını, onurlarını, zamanlarını ve paralarını çalıyorlar. Bu gibi şahsiyetler oldukça fazla. Para için yapmayacakları şey yok. Allah hepimizi doğru doktorla doğru zamanda karşılaştırsın diyelim.

Bende bu dr.ları geçenlerde melek programında dinlemiştim.Hatta bi sürü hastalarını falan çıkarmışlardı.Ama senin yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım.

Ever canim bende yapacagim kekebeklerim napiyo acaba birde ben namaz kilamiyorum banyo yapmadim malum bir fikriniz var mi

Banyo sıcak su ile tavsiye edilmiyor.Yapmak istersende kesinlikle su sıcak olmamalı, ılık su ile yapmak tavsiye ediliyor.Ama ilk 4-5 gün kendini zorlama arkadaşım.Bol bol sıvı tüket, meyve, ananas v.s.kabız olmamak için.Birde kahvaltılrda bal, yumurta protein ağırlıklı beslenmeye çalış ama maydonoz yenilmemmeli diye aklımda kalmıştı.Bol şanş.

Banyo sıcak su ile tavsiye edilmiyor.Yapmak istersende kesinlikle su sıcak olmamalı, ılık su ile yapmak tavsiye ediliyor.Ama ilk 4-5 gün kendini zorlama arkadaşım.Bol bol sıvı tüket, meyve, ananas v.s.kabız olmamak için.Birde kahvaltılrda bal, yumurta protein ağırlıklı beslenmeye çalış ama maydonoz yenilmemmeli diye aklımda kalmıştı.Bol şanş.

Teşekkür ederim canim Allah razı olsun

Donasyonu bende düşünüyorum, problem olarak her seferinde duyduğum yaş ve rahim.Ama genellikle hep yaş sorun.

canlı selam cmas alısalıs..:16::16:
cmas nasıl gidiyor..az kaldı inşallah..:49::49:

Selam canim. Cok uzgunum cunku rot (kopegim) oglum hasta. Arka ayaklari basmiyor. Birdenbire olmus. Kiz kardesimde kaliyor su an. Eve geldim. Kiyafet alip yanina gidicem. Ne oldugunu bilmiyoruz. Ilac verildi. Eklem vs olabilir diye. 3.4 saate etkiler ilac. Kalkmazsa tahlil vs uzgunum

Selam canim. Cok uzgunum cunku rot (kopegim) oglum hasta. Arka ayaklari basmiyor. Birdenbire olmus. Kiz kardesimde kaliyor su an. Eve geldim. Kiyafet alip yanina gidicem. Ne oldugunu bilmiyoruz. Ilac verildi. Eklem vs olabilir diye. 3.4 saate etkiler ilac. Kalkmazsa tahlil vs uzgunum

canimm gecmiss olsunn..

üzülmeyin.. ya ne güzel bi kızınız var çok şükür Allah ona uzun ömürler versin.. hayırlısıysa olur zaten. bu yaştan sonra çocukla uğraşmakta zor. benim hiç olmadığı için bir tane isterim. annemle altlı üstlü oturduğumuzdan dolayı beraber bakabilicez. kolaylık olacak bana. yoksa çalışıyorum ve gerçekten kolay değil çocuk büyütmek. annem 39 yaşında kardeşimi doğurdu örneğin. iki tane kazık kadar çocuktan sonra.. babamın sık sık iş seyahetleri oluyodu annemide götürebileceği. inanın kadın o tarihten sonra gezeceği yere eve kapanmak zorunda kaldı. gerçi şimdi kardeşim koca adam oldu, bilim adamı filan. hani aksini düşünemiyo şu anda tabiki:)) bilmiyorum tercih meselesi tabii.. oluruna bırakmak lazım. takıntı yapmamak lazım.. gerçekten hayırlısıysa olsun..

:) haklısın.. hayırlısı demek lazım.. şunu diyeyim ben zaten 38 yaşımda iken doğum yapmıştım... bilim ile irfan ile uğraşmaktan 36 yaşımda iken evlenmiş idim.. yani kızım 4.5 yaşında... kazık gibi olaydı dediğin gibi olurdu.. :)) şimdilik kırılgan bir çiçek gibi... Allah uzuuun ve sağlıklı ömür versin.. Ve siz de vazgeçmeyin isteyince gerçekten oluyor... inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız...inanın mucize gibi ..belki ikinciyi o mucizenin tadı damağımda diye istedim... kimbilir....

canlı selam cmas alısalıs..:16::16:
cmas nasıl gidiyor..az kaldı inşallah..:49::49:
Test yaptim cikmadi xanim.....:50:
cok gecmis olsun...cok uzuldum.....belki iyilesir canimyaaaa insallah iyilessin

çok üzüldüm.. geçmiş olsun:( bel fıtığıdır büyük ihtimalle.. eğer öyleyse bir an önce rehabilitasyona girmesi gerekebilir.. umarım düzelir bir an önce..

Back