Gerçi böyle platformlarda çok iyi dr. pazarlama taktikleride bulunuyor. Neyin doğru, hangi hesabın fake olduğunu anlıyabilmek oldukça zor. Benim gittiğim dr.lar ki, bunlar Murat Berksoy ve Dr.Halit Fırat Erdem. Her ikiside bu platformu pazarlama yöntemi olarak çok iyi kullanıyorlar. Daha önce ben de bu sitede, herhangi bir forumdan okuyarak gitmiştim her ikisine. Anne olmak için çırpınan insanları yani bizleri, birçok internet sitesinde bende anne olmak istiyorum ve tüp bebeğim olsun gibi sitelerle (kendi siteleri bu arada)
müşteri olarak avlamaya çalışan, en son internet pazarlama taktiklerini kadınlar kulübü gibi sitelerde fake kullanıcı ve yorumlarla bilinirlik sağlama şeklinde kullanan son zamanlarda da kanala para karşılığı Kanal 7 de başladıkları "Anne Olmak İstiyorum" adında programla insanda güven telkin etme ve yine müşteri ağını genişletme gayreti içinde olan, özetle doktorlukla uzaktan yakından alakası olmayan, doktordan çok iyi bir pazarlamacı olan bu şahıslar hertürlü oyunu oynuyorlar. Bizde denize düşen yılana sarılır misalı doktor doktor gezip en sonunda bu pazarlamacıların ağına düşüyoruz. Bizim hem duygularımızla, hemde paramızı alıyor bu sülük doktor bozuntuları.
Lutfen arkadaslar bu 2 şahısı yazmak istedim. Bu ikiside dr. değil tam bir tüccar. İşyerlerinide tam bir işletme zihniyetinde işletip bizlerin duygularını, onurlarını, zamanlarını ve paralarını çalıyorlar. Bu gibi şahsiyetler oldukça fazla. Para için yapmayacakları şey yok. Allah hepimizi doğru doktorla doğru zamanda karşılaştırsın diyelim.