• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:) haklısın.. hayırlısı demek lazım.. şunu diyeyim ben zaten 38 yaşımda iken doğum yapmıştım... bilim ile irfan ile uğraşmaktan 36 yaşımda iken evlenmiş idim.. yani kızım 4.5 yaşında... kazık gibi olaydı dediğin gibi olurdu.. :)) şimdilik kırılgan bir çiçek gibi... Allah uzuuun ve sağlıklı ömür versin.. Ve siz de vazgeçmeyin isteyince gerçekten oluyor... inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız...inanın mucize gibi ..belki ikinciyi o mucizenin tadı damağımda diye istedim... kimbilir....

evet daha küçükmüş prenses:)) bi kardeş iyi olur.. hadi o zaman bir an önce gelsin dileyelimmm:))

Selam canim. Cok uzgunum cunku rot (kopegim) oglum hasta. Arka ayaklari basmiyor. Birdenbire olmus. Kiz kardesimde kaliyor su an. Eve geldim. Kiyafet alip yanina gidicem. Ne oldugunu bilmiyoruz. Ilac verildi. Eklem vs olabilir diye. 3.4 saate etkiler ilac. Kalkmazsa tahlil vs uzgunum

canım çok geçmiş olsun..aslında bir şeylere bağlanmak iyi olmuyor bak bi şey olunca üzülüyor insan..işallah düzeliri canım çok üzme kendini..her şey allahtan..:54:

Selam canim. Cok uzgunum cunku rot (kopegim) oglum hasta. Arka ayaklari basmiyor. Birdenbire olmus. Kiz kardesimde kaliyor su an. Eve geldim. Kiyafet alip yanina gidicem. Ne oldugunu bilmiyoruz. Ilac verildi. Eklem vs olabilir diye. 3.4 saate etkiler ilac. Kalkmazsa tahlil vs uzgunum

geçmiş olsun, inşallah önemli bişey yoktur.

Merhaba arkadaşlar, benim de transferimin 7. Günü. bekleyiş var herkes gibi uçlarda gidip gelerek.. 2 kez başarısız deneyimim oldu bu üçüncüsü. Merkezimi değiştirdim ve tavsiye üzerine gittiğim yeni doktorumu çok sevdim. Müthiş anlayışlı, duyarlı bi insan. Ve işini çok iyi biliyor. Elinden geleni yaptı. Transferimin sonucu negatifde olsa onla devam edeceğime eminim. Eğer pozitif gelirse onun doğru yaklaşımları sayesinde olucak. Butik çalışıyor. Fabrika gibi işleyen yerlerde özel bir muamele göremiyor insan. Davranış açısından demiyorum. Örneğin şöyle bir şey oldu: bu ay iki yumurtam gelişti. Opu sırasında doktorumun dediğine göre ilk iki aspirasyonda o yumurtalar gelmemiş. O hemşiresininde desteğiyle 4-5 kere daha aspire etmiş yumurtalar gelene kadar. Normalde bunu yapmazlar, masadan boş kalkabilirdin biz ısrar etmeseydik dedi. Tevekkeli opudan sonra karnım normalden fazla ağrıyordu nedenini merak etmiştim meğer sebebi buymuş. İşte böyle. Uzun lafın kısası, sonuç beklliyorum. adet sancısı gibi ağrılarım var. Umutlarım var ve yok.. umarım hepimizin çabaları boşa çıkmaz. Hepinize sevgiler.. :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
insallah pizitifi gorursun....benim l subat test tarihim
...ama .....nasip....

daha çok erken hemen olumsuz düşünme canım..sen gününü bekle..işallah sizlerden hayırlı haberler bekliyoruz canım..:49::49:

Yine test ysptim.cikmadi:50:

Ummucum bak hamilelik takvimimde bile evde yapilan testler buyuk ihtimalle cikar diyor.... cikmadii....neyse....nasip...Allahim hayirlisini versin...

canım tabiki hayırlısı ama çok erken boşamı diyorlar doktorlar 12.gün diye senin embiyo 5. gün değildi öyle olsa erken çıkabilir oda kanda..en güvenilir test kandır ama onuda erken yatırmak sakıncalı..bir tanıdığımız hemde ikiz hamileymiş ama test gününde düşük değerde çıkmıştı ..sonra yükseldi..düşün yanii ikzler bile son anda tutunabiliyor..

canım tabiki hayırlısı ama çok erken boşamı diyorlar doktorlar 12.gün diye senin embiyo 5. gün değildi öyle olsa erken çıkabilir oda kanda..en güvenilir test kandır ama onuda erken yatırmak sakıncalı..bir tanıdığımız hemde ikiz hamileymiş ama test gününde düşük değerde çıkmıştı ..sonra yükseldi..düşün yanii ikzler bile son anda tutunabiliyor..

Tabi haklisin...

Günaydin arkadaslar,

Cmas1, erken yapmissin testi canim 1, 2 günde bile sonuc degesebiliyor deniyor.test günün yarin dilerim pozitif haberle senlensin topigimiz. elifoo topige gelmiyor merak ediyorum. umarim daha iyidir simdi sende telefonu vardi haberin varmi nasil iyimi?

ummu, oglun yanindaymis ne mutlusundur simdi:21: gecenlerde dogum günü var demistin. mutlu, saglikli seneleri gecsin tatilini iyi degerlendirmeye bak canim.

Alisalis, canim gecmis olsun oglusuna bende üzüldüm. canim bende cok seviyorum hayvanlari, umarim düzelir birseyi kalmaz, esin ameliyat olacakti tarih bellimi Istanbul'da olacak demistin.

Günaydin arkadaslar,

Cmas1, erken yapmissin testi canim 1, 2 günde bile sonuc degesebiliyor deniyor.test günün yarin dilerim pozitif haberle senlensin topigimiz. elifoo topige gelmiyor merak ediyorum. umarim daha iyidir simdi sende telefonu vardi haberin varmi nasil iyimi?

Elif'le geçen gün biraz yazıştık..Tabii çok üzgün ..Sanırım biraz zamana ihtiyacı var..

Arkadaşlar günaydın ;

Alisalis geçmiş olsun arkadaşım...

Cmas bi sabret şekerim... 1 şubat cumartesi gününe kadar test yapmak yasak sana...
Tamam şekerim sabrediyorum ve gördüğün üzre bu sabah test yapmadım.. Ama akşam yapıcam. Eğer yine birşey çıkmazsa spora gidicem..Sadece yürüyüş...:53:

şte Doğurganlığı Arttıran 5 Besin !
Avakado
Avakado üremeyi arttıran tekli doymamış yağ asitlerinden oldukça zengindir. Yapılan bir çalışmada Tüp bebek tedavisi gören kadınlarda avakadoyu fazla tüketen kadınların az tüketenlere göre 3 kat daha fazla başarılı olduğu görülmüştür.
Ayçiçeği Çekirdeği
Haftada 3 defa 1 avuç tüketin. Üreme hormonlarını dengeleyerek yüksek kalitede yumurta oluşumunu sağlayan Çinko açısından zengindir.
Tarçın
İnsülin düzeyini azaltarak yumurtlama oranını arttırmaya yardımcıdır. Tatlılarınızda toz tarçın kullanmayı ihmal etmeyin.
Yumurta
Haftada 2 defa haşlanmış veya rafadan yumurta tüketmeye özen gösterin. Çok fazla pişirilmeden tüketilen yumurta sarısındaki D vitamini ve B6 vitamini, hamilelik için gerekli olan progesteron hormonunun üretimine yardımcı olur.
Karabuğday
İnsülin ve testesteron düzeylerini düşürücü etkiye sahip bileşenleri sayesinde yumurtlamaya yardımcı olur. Haftada 3 defa akşam yemeklerinde çeyrek kupa miktarında pişmiş olarak tüketmeye özen gösterin.

Doktor sitesinde yayinlamislar yarari olabilir diye düsündüm.

şte Doğurganlığı Arttıran 5 Besin !
Avakado
Avakado üremeyi arttıran tekli doymamış yağ asitlerinden oldukça zengindir. Yapılan bir çalışmada Tüp bebek tedavisi gören kadınlarda avakadoyu fazla tüketen kadınların az tüketenlere göre 3 kat daha fazla başarılı olduğu görülmüştür.
Ayçiçeği Çekirdeği
Haftada 3 defa 1 avuç tüketin. Üreme hormonlarını dengeleyerek yüksek kalitede yumurta oluşumunu sağlayan Çinko açısından zengindir.
Tarçın
İnsülin düzeyini azaltarak yumurtlama oranını arttırmaya yardımcıdır. Tatlılarınızda toz tarçın kullanmayı ihmal etmeyin.
Yumurta
Haftada 2 defa haşlanmış veya rafadan yumurta tüketmeye özen gösterin. Çok fazla pişirilmeden tüketilen yumurta sarısındaki D vitamini ve B6 vitamini, hamilelik için gerekli olan progesteron hormonunun üretimine yardımcı olur.
Karabuğday
İnsülin ve testesteron düzeylerini düşürücü etkiye sahip bileşenleri sayesinde yumurtlamaya yardımcı olur. Haftada 3 defa akşam yemeklerinde çeyrek kupa miktarında pişmiş olarak tüketmeye özen gösterin.

Doktor sitesinde yayinlamislar yarari olabilir diye düsündüm.

canim tarcini yine duymustum bende son donemde toz tarcin degilde buyuk tarcin kabuklari varya ondan su surahime bir kac tane atiyorum iyi geliyor..

Cedrus hayirlisiyla bebislerine kavus canim. Allah yar ve yardimcin olsun.

Cmas insallah pozitifi goruceksin umut olucaksin hepimize.

Duovacim tabloya bir cozum bulucaz . Burda yaza yaza editorler ilgilenir diyorrum

alısalıs okuduğum kadarıyla izmirde yaşıyorsun.ben ankaradan kuşadasına taşındım 3 ay önce.izmirdeki tüp bebek merkezlerine gideceğim ama hiç bilgim yok merkezler hakkında.israel bey nasıl?bide dilek aslan diye birini duymuştum.sence nereye gitmeliyim

Back