- 15 Nisan 2019
- 249
- 353
- 43
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #81.421
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere Dr Aygül Demirol Ankara MemorialMerhaba amin allah anali babali büyütsün insallah. Dr kimdi aceba arayis icindeyim…
İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınızBen onu da yapamiyorum yurt disindayiz cok pahali maddiyat yetmiyor. Esimde turkiyeye gelemiyor. Asilamada tutar insallah ya.
İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla doğal yolla hamile kalırsınızhanımlar merhaba, 44 yaşındayım, yeni tüp bebek oldum, 2 embriyo transfer oldum, herşey sonuna kadar güzel gidiyor ama tutma olmuyor nedense, maddi manevi gücüm kalmadı, bıraktım artık akışına, bu süreçler zor yorucu, hayatını ikiye bölüyor
Istanbul Avrupa yakasında farklı merkez ve doktorlarda son beş yıldır defalarca tedavi gördüm bende ileri yaşım ancak maalesef ileri yaş veya kişiye özel tedavi protokolü uygulayan ile karşılaşmadım.... şans ve para sizden yana olmali zaten bilindik isimler ve merkezler tercih ediliyor...yolunuz açık olsunArkadaşlar, istanbul avrupa yakası dr.öneriniz var mı ileri yaş için
Merhaba, ben de 42 yaşındayım. Benzer bir sürece hazırlanıyorum. Bu nedenle merak etrim, transfer olduğunuz iki embriyonun genetik testi yapılmış mıydı? Ve kaçıncı gün embriyosuydu?hanımlar merhaba, 44 yaşındayım, yeni tüp bebek oldum, 2 embriyo transfer oldum, herşey sonuna kadar güzel gidiyor ama tutma olmuyor nedense, maddi manevi gücüm kalmadı, bıraktım artık akışına, bu süreçler zor yorucu, hayatını ikiye bölüyor
merhaba, yok genetik test olmuyorum ben, 3. gün embriyosu olarak transfer oluyorum çünkü yaş itibari ile ve embriyonun durumu ile 5. gün riskini almadan doğal yerinde transfer sonucu devam eder diye ümit ediliyor ama maalesef olmuyor, bıraktım artık, çok zorlu süreçlerMerhaba, ben de 42 yaşındayım. Benzer bir sürece hazırlanıyorum. Bu nedenle merak etrim, transfer olduğunuz iki embriyonun genetik testi yapılmış mıydı? Ve kaçıncı gün embriyosuydu?
Merhaba, ben de 42 yaşındayım. Benzer bir sürece hazırlanıyorum. Bu nedenle merak etrim, transfer olduğunuz iki embriyonun genetik testi yapılmış mıydı? Ve kaçıncı gün embriyosuydu?
Malesef bebek dustu. Kimyasal dedi doktor ama neye gore boyle dedi bilmiyorum. Kanamanin 3. Gunundeyim. Tekrar hamile kalir miyim acaba yas 41 oldu valla yiprandim artik dayanamiyorjmKizlar umarim hepinize umut olur. 41 yasindayim amh 0.49 idi. Esimin spermleri yavas hareketsizdi. Asilama denedik tutmadi esim sigarayi birakti ben hala elektronik sigara icmeye devam ettim malesef. Asilamadan sonra ki ikinci ay hamile kaldim. Nasil oldu hic fikrim yok ama gecen ay ki adetimden iki gun once kahverengi akinti geldi iki gun sonra yogun sekilde kanamam oldu. O son adetimmis. Sonrasinda Ilk kez pre-seed kullandik birde FertilAid for women vitamin kullandim tavsiye uzerine 10 gun kadar yan etkilerini okuyunca biraktim. Neyin etkisi bilmiyorum ama testim suan pozitif kan sonucunu yarin ogrenicem. Tup bebek
Ben de bu ara hep bunu araştırıyorum bilen yazsa keşkeArkadaşlar cem çelik hastası olan var mı, tedavi öncesi hangi vitaminleri veriyor
Geçmiş olsun sigarayı bırakınca ben de hamile kaldım şu video ile bıraktım belki sana da faydası olur (esigara ile bırakınca tekrar başlamıştım şimdi 4 senedir içmiyorum)Malesef bebek dustu. Kimyasal dedi doktor ama neye gore boyle dedi bilmiyorum. Kanamanin 3. Gunundeyim. Tekrar hamile kalir miyim acaba yas 41 oldu valla yiprandim artik dayanamiyorjm
Elimden geleni yapıcam stres oldukca sigara içiyorum bırakmam lazımGeçmiş olsun sigarayı bırakınca ben de hamile kaldım şu video ile bıraktım belki sana da faydası olur (esigara ile bırakınca tekrar başlamıştım şimdi 4 senedir içmiyorum)
Video yu izleyince farkedeceksin ki asıl stressi yapan sigara ve sigara bırakmanın iradeyle bir ilgisi yok fazla spoiler verdim sen izle işte sigara paketin yanında olsun umarım senin de işine yarar selamlar sevgilerElimden geleni yapıcam stres oldukca sigara içiyorum bırakmam lazım
Bence 5. Gün olmalı, hemşirem 3. Gün boşuna ümitlendirir demiştimerhaba, yok genetik test olmuyorum ben, 3. gün embriyosu olarak transfer oluyorum çünkü yaş itibari ile ve embriyonun durumu ile 5. gün riskini almadan doğal yerinde transfer sonucu devam eder diye ümit ediliyor ama maalesef olmuyor, bıraktım artık, çok zorlu süreçler
Maşallah. Dr hit kimdir ilk defa duydum. Topicinize nasıl ulaşabilirimBen 40 yaşında tüp bebek ile pozitifi gördüm dr. Hit ile kendi yumurtam ile çok şükür. Bi topuk açmıştım detaylı sürecimi anlattığım umarım yardımcı olur herkese
Bende topige nasıl ulaşabilirim P PembeBiKuzuMaşallah. Dr hit kimdir ilk defa duydum. Topicinize nasıl ulaşabilirim