Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, ben sonuçları görene kadar o kadar çok okudum ki kadınlar klübünü şimdi okuyanlara moral olmak için yazmayı kendime borç kabul ettim; ben 42 yaşındayım 2 yıl önce evlendik . İlk 6 ay kendi kendimize deneyelim derken bir kimyasal gebeliğim oldu sonrasında tüp bebek hekimine başvurduk. Bir sorun olmadığını 6 ay daha devam edin dedi. 6 ayda da olmadı. Gittiğimde 41 olmuştum zaman geçiyordu. 2 kez opu ile 4 embriyo elde ettik. Bir infertilitem vs yoktu ama 3. Gün embriyosu olarak donduruldu. Sonrasında 2 embriyo transfer yapıldı şimdi de kese ve yolk sakı gördük. Darısı tüm isteyenlerin başına. Kendimce neler yaptığımı da paylaşayım. Bu süreçte sağlıklı beslendim, insülini arttıracak hiç bir şey yapmadım karbonhidratı azalttım . Transfer öncesi bolca ananas tükettim. Omega 3 ve melatonin kullandım transfer öncesi 2 ay redostim 2x1 kullandım gergin 2 adet Brezilya cevizi ve çeyrek avokado tükettim. Bol su içtim. Yapay gıda tüketmedim. herkese sevgiler

Merhaba geçirdiğiniz dış gebeliklerden sonra tüpleriniz alındı mı

Merhaba amin allah anali babali büyütsün insallah. Dr kimdi aceba arayis icindeyim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…