Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İlk tüp bebek denememde 2 embriyom pgt ye gitti, sonuç sağlıksız. 2. tüp bebek denememde tek yumurta toplandı, 5. Günde blastosist olamadı, morula oldu. Şu anda taze transfer yaptırma ile 6. 7. Günlere blastosist olmasını bekleyip pgt ye gönderme arasında kalmış durumdayım. Bir düşüğüm var. O da zor bir süreç ve zaman kaybı yaratıyor. Ama artık umutlar da tükendi. 2. Tedavide tel yumurta toplandı :KK43: Sağlıklı bir bebeğe hamile kalmak istiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum, karar veremiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

Mucizelere inanın !!!!!
Merhaba güzel anne adayları öncelikle bu gruptan çok şey öğrendim her öğrendiğimi her duyduğumu uygulamaya çalıştım. 42 yaşındayım bu grupta hamile kalip evladını kucağına alanları görünce çok mutlu oluyordum kirilan umuduma bir yara bandı yapıştırıp tekrar yoluma devam ediyordum Buraya yaziyorum belki bende birilerinin umudu olurum.30 yaşında sağ yumurtaligim kist nedeniyle aldındi solda kalan yumurtaliktada artık çok az ve kalitesiz yumurta cikiyordu uzun ve yorucu bir yolun sonunda ben mucizemi kucağıma aldım lütfen sizde pes etmeyin. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ♥️ tüm dualarim aynı kaderi aynı duyguları paylaştığım arkadaşlarım için ♥️

Mucizelere inanın !!!!!
Merhaba güzel anne adayları öncelikle bu gruptan çok şey öğrendim her öğrendiğimi her duyduğumu uygulamaya çalıştım. 42 yaşındayım bu grupta hamile kalip evladını kucağına alanları görünce çok mutlu oluyordum kirilan umuduma bir yara bandı yapıştırıp tekrar yoluma devam ediyordum Buraya yaziyorum belki bende birilerinin umudu olurum.30 yaşında sağ yumurtaligim kist nedeniyle aldındi solda kalan yumurtaliktada artık çok az ve kalitesiz yumurta cikiyordu uzun ve yorucu bir yolun sonunda ben mucizemi kucağıma aldım lütfen sizde pes etmeyin. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ♥️ tüm dualarim aynı kaderi aynı duyguları paylaştığım arkadaşlarım için ♥️
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻

demet hanım moralim çok bozuk E2 5 .. hep 5 çıkıyor.... :KK43: napıcam bilmiyorum... bu akşam gidicem kontrole ama biliyorum ki yumurta yok...... adeti 4.günü bugün.. baktırdım hormonlara... FSH 30 E2 5 LH 29.6 Allah ım bilmiyorum artık kabul mu edip tedaviyi bırakmalıyım... doktor hiç vitamin ilaç vermiyor tek bildiği klomen... sizin mesajlarınızda bir kaç ilaç adı gördüm..... biesteron aldım krill yağı aldım.. koenzim alamadım güne 600 mg almam için 6 şise almalıyım 2000 tl ye yakın tutar :KK43:
Bazi enzimler emildiginde baska molekullere donusuyor ve vucut o sekilde faydalaniyor. ornegin Koenzim 10 alindiginda vucutta Ubiqunol a donusuyor ve Folic asit alindigindavucutta Folate a donusuyor.Benim doktorum bana Folate ve Ubiquinol almami onerdi . Ek olarak 2000 vitamin D ve Solgar 3 6 9 fishoil aliyorum. Yumurta sayim 10-11 dan 16 lara cikti ve yumurtalarin dollenme orani da artti %23 den %47 ye . Gecen gun NMN adinda (niacin kokenli) bir hap ogrendik yasliligin vucutta olustirdugu etkileri geriye aliyor . yumurtaliklarda da etkisi oldugu seklinde yazilar okuduk. Bu hapi almaya basladim ve ramazandan sonra yumurta toplama dusubuyoruz ne gibi bir etkisi olacak bilemiyorum ama size de tavsiye ederim .
Biz bukadar hap ve vitaminleri almanin yanetkileri olup olmayacagini sorduk. Doctorum vucudumun neye ihtiyaci oldugunu ve hangi vitamini tam alip almadigini bilmiyoruz onun icin zarari yok hele de kisa donemli kullanimlarda dedi.
Bir de bu ay AG1 diye bir urune basladim eger bu toplamada da saglikli bir embryo cikmaz ise nasip de yokmus deyip denemeleri birakmayi dusunuyoruz. bizim toplamda 8 yoplama oldu.

Bazi enzimler emildiginde baska molekullere donusuyor ve vucut o sekilde faydalaniyor. ornegin Koenzim 10 alindiginda vucutta Ubiqunol a donusuyor ve Folic asit alindigindavucutta Folate a donusuyor.Benim doktorum bana Folate ve Ubiquinol almami onerdi . Ek olarak 2000 vitamin D ve Solgar 3 6 9 fishoil aliyorum. Yumurta sayim 10-11 dan 16 lara cikti ve yumurtalarin dollenme orani da artti %23 den %47 ye . Gecen gun NMN adinda (niacin kokenli) bir hap ogrendik yasliligin vucutta olustirdugu etkileri geriye aliyor . yumurtaliklarda da etkisi oldugu seklinde yazilar okuduk. Bu hapi almaya basladim ve ramazandan sonra yumurta toplama dusubuyoruz ne gibi bir etkisi olacak bilemiyorum ama size de tavsiye ederim .
Biz bukadar hap ve vitaminleri almanin yanetkileri olup olmayacagini sorduk. Doctorum vucudumun neye ihtiyaci oldugunu ve hangi vitamini tam alip almadigini bilmiyoruz onun icin zarari yok hele de kisa donemli kullanimlarda dedi.
Bir de bu ay AG1 diye bir urune basladim eger bu toplamada da saglikli bir embryo cikmaz ise nasip de yokmus deyip denemeleri birakmayi dusunuyoruz. bizim toplamda 8 yoplama oldu.
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.. Nmn hap hangi siteden temin ettiniz.. Aldığınız folik asit ve koenzum resmini atarmısınız rica etsem

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.. Nmn hap hangi siteden temin ettiniz.. Aldığınız folik asit ve koenzum resmini atarmısınız rica etsem
Solgar Ubiqunol u gunde200 mg oneroldi onun icin ikitane aliyordum.

Eklentiler

• folapro_60_tablets.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 89
  • Ubiquinol_Tablet.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 97
Solgar Ubiqunol u gunde200 mg oneroldi onun icin ikitane aliyordum.
folapro_60_tablets Small.jpeg
ubiquinol.jpeg

Beybiface söylenmesi gereken herşeyi söylemiş..saraçoğlunun Kadıköy şubesini ararsanız telefonla size yardımcı oluyorlar çok...testere dişli aslan pençesiyle prolaktine kadar biçok hormonunu de dengeye getirmiştim. C-life macun da hormonal denge açısından oldukça faydalı,kendi adıma faydasını gördüm..sorularınızı WhatsApp tan sorabilirsiniz satış yapan kişiye...fakat öncelikle hormon dengesi için tüm değerlerinizi yanınıza alıp bilgili satış temsilcisinin olduğu bir Saraçoğlu şubesine gitmenizi önerim,gidemiyorsanız Kadıköy şubeyi arayın..Geçmiş olsun.
Merhaba, inş hayırlı bi gelişme vardır.
Fsh düşürmek ve yumurta kalitesi için ne yaptınız?

Evet onu bende duydum. İlaçlar iğneler kalitesiz yapıyormus yumurtayı. Şafak Hatırnaz diye bir doktor var Samsunda o yaşı ileri hastalara ilaçsız tüp bebek tedavisi uyguluyormus. Bence sen ne yap biliyomusun git ilaçsız yaptır ngsyede göndermeden taze transfer ol. Bir kerede öyle dene nolcak. Bende genetik test sonucuna göre öyle yapıcam sonrada bırakcam kaderime razı olup. Dün hastaneyi aradım gelin bakalım dedi bu kadar uzun sürmez dedi birde kanlarımızı kaybettilerse çok sinir olurum. 😂
Merhaba, süreç nasıl oldu yaptırmış mıydın Dr Safak "da?

X