Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, ben sonuçları görene kadar o kadar çok okudum ki kadınlar klübünü şimdi okuyanlara moral olmak için yazmayı kendime borç kabul ettim; ben 42 yaşındayım 2 yıl önce evlendik . İlk 6 ay kendi kendimize deneyelim derken bir kimyasal gebeliğim oldu sonrasında tüp bebek hekimine başvurduk. Bir sorun olmadığını 6 ay daha devam edin dedi. 6 ayda da olmadı. Gittiğimde 41 olmuştum zaman geçiyordu. 2 kez opu ile 4 embriyo elde ettik. Bir infertilitem vs yoktu ama 3. Gün embriyosu olarak donduruldu. Sonrasında 2 embriyo transfer yapıldı şimdi de kese ve yolk sakı gördük. Darısı tüm isteyenlerin başına. Kendimce neler yaptığımı da paylaşayım. Bu süreçte sağlıklı beslendim, insülini arttıracak hiç bir şey yapmadım karbonhidratı azalttım . Transfer öncesi bolca ananas tükettim. Omega 3 ve melatonin kullandım transfer öncesi 2 ay redostim 2x1 kullandım gergin 2 adet Brezilya cevizi ve çeyrek avokado tükettim. Bol su içtim. Yapay gıda tüketmedim. herkese sevgiler

Merhaba arkadaşlar benim grup burası sanırım :)) birbirimize sıkı sıkı sarılalım. 43 yaşındayım 11 yıllık evliyim. 9 ektopik 5 tüp bebek yaptırdım 2. Ci tüp bebeğimi 19 haftalık, 3 tüp bebeğim i 9 haftalık kaybettim. Şimdi sonuncusu 2 temmuzda denedim. 5 idrar testi yaptım 5 dede fluu iki çizgi kanda beta 4.62 kafayı yicem
Merhaba geçirdiğiniz dış gebeliklerden sonra tüpleriniz alındı mı

Mucizelere inanın !!!!!
Merhaba güzel anne adayları öncelikle bu gruptan çok şey öğrendim her öğrendiğimi her duyduğumu uygulamaya çalıştım. 42 yaşındayım bu grupta hamile kalip evladını kucağına alanları görünce çok mutlu oluyordum kirilan umuduma bir yara bandı yapıştırıp tekrar yoluma devam ediyordum Buraya yaziyorum belki bende birilerinin umudu olurum.30 yaşında sağ yumurtaligim kist nedeniyle aldındi solda kalan yumurtaliktada artık çok az ve kalitesiz yumurta cikiyordu uzun ve yorucu bir yolun sonunda ben mucizemi kucağıma aldım lütfen sizde pes etmeyin. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ♥️ tüm dualarim aynı kaderi aynı duyguları paylaştığım arkadaşlarım için ♥️
Merhaba amin allah anali babali büyütsün insallah. Dr kimdi aceba arayis icindeyim…

X