- Konu Sahibi akideciknane
- #81.401
2 yaşını geçti kızım o zaman kalmıstım. Şimdi 2.ciye hamileyim. Teşekkür ederim.Sanki sizi hatırlıyor gibiyim. Bu haberinize çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yaşını geçti kızım o zaman kalmıstım. Şimdi 2.ciye hamileyim. Teşekkür ederim.Sanki sizi hatırlıyor gibiyim. Bu haberinize çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah tebrik ederim
Oy maşallah. Benim oğlum da 15 aylık oldu şükür. Rabbim herkesin kucağını bebelerle doldursun2 yaşını geçti kızım o zaman kalmıstım. Şimdi 2.ciye hamileyim. Teşekkür ederim.
Bu dahada güzel olmuşHayır yaptırmadım ben kendiliğinden hamile kaldım canım. Tüp bebeğe gerek kalmadı.
Benim sıkıntım yoktu eşimde ereksiyon problemi vardı sadece.Bu dahada güzel olmuş
Neden hamile kalamıyordum sıkıntı neydi?
benim eşimde de aynı sorun var bende 10 gün önce transfer oldum beklemedeyim...Benim sıkıntım yoktu eşimde ereksiyon problemi vardı sadece.
Mrblr ikinci denemeniz olumlu oldumu acaba?Ben 44 yaşındayım ilk denemem negatif ikinci deneme hazirligindayim nasipse bu ay sonu yeni tedavi başlayacak sisli memorialde umarım hepimize hayırlı bir yıl olur 2013
,Ben okudum bir hayli bu başlıkdakı yazıları. Bu hanımın kızı olmuş.Mrblr ikinci denemeniz olumlu oldumu acaba?
Merhaba geçirdiğiniz dış gebeliklerden sonra tüpleriniz alındı mıMerhaba arkadaşlar benim grup burası sanırım :)) birbirimize sıkı sıkı sarılalım. 43 yaşındayım 11 yıllık evliyim. 9 ektopik 5 tüp bebek yaptırdım 2. Ci tüp bebeğimi 19 haftalık, 3 tüp bebeğim i 9 haftalık kaybettim. Şimdi sonuncusu 2 temmuzda denedim. 5 idrar testi yaptım 5 dede fluu iki çizgi kanda beta 4.62 kafayı yicem
Yaşınıza göre amh değeriniz gayet iyiBende 41 yaşındayım amh 0.49 aşılama tutmadı şans giderek azalıyor. Nasıl oalcak bilmiyorum bi mucize olsun artık
Allahim insallahYaşınıza göre amh değeriniz gayet iyi
Tutmaz diye düşünmeyin
0.13 ile arkadaşım ikinci denemesinde oldu bebiş doğdu büyüdü
İnşallah olur42 yaşındayım AMH yumurta rezvervim 0.113 çıkıyor tüp bebek olur mu bana ?
Arkadssınız tüp bebeklemi hamile kaldı?Yaşınıza göre amh değeriniz gayet iyi
Tutmaz diye düşünmeyin
0.13 ile arkadaşım ikinci denemesinde oldu bebiş doğdu büyüdü
Merhaba amin allah anali babali büyütsün insallah. Dr kimdi aceba arayis icindeyim…Mucizelere inanın !!!!!
Merhaba güzel anne adayları öncelikle bu gruptan çok şey öğrendim her öğrendiğimi her duyduğumu uygulamaya çalıştım. 42 yaşındayım bu grupta hamile kalip evladını kucağına alanları görünce çok mutlu oluyordum kirilan umuduma bir yara bandı yapıştırıp tekrar yoluma devam ediyordum Buraya yaziyorum belki bende birilerinin umudu olurum.30 yaşında sağ yumurtaligim kist nedeniyle aldındi solda kalan yumurtaliktada artık çok az ve kalitesiz yumurta cikiyordu uzun ve yorucu bir yolun sonunda ben mucizemi kucağıma aldım lütfen sizde pes etmeyin. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin tüm dualarim aynı kaderi aynı duyguları paylaştığım arkadaşlarım için
EvetArkadssınız tüp bebeklemi hamile kaldı?
Ben onu da yapamiyorum yurt disindayiz cok pahali maddiyat yetmiyor. Esimde turkiyeye gelemiyor. Asilamada tutar insallah ya.