- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.711
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #81.441
Halil İbrahim tekin :) topic buraya koymaya çalışayım. Başlığı yumurta kalitesi artırmak için me yapıyorum 40 yaş gibi bişey biraz uzun :)))Maşallah. Dr hit kimdir ilk defa duydum. Topicinize nasıl ulaşabilirim
Thread 'Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)'Bende topige nasıl ulaşabilirim P PembeBiKuzu
Teşekkürler okuyorumThread 'Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)'
Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)
Burada
merhaba adetleriniz düzenli miydi acaba ve amh rezervi düşük müydüŞule yıldırım köpük hocaya ovaryen prp tedavisi yaptirdim.40 yaşından sonra anne oldum inanılmaz mutluyuz
vegans firmasının bütün vitaminlerini veriyorBen de bu ara hep bunu araştırıyorum bilen yazsa keşke
geçmiş olsun, olur tabi neden olmasın, neden aşılama yaptılar ki size normalde bizim yaşlarımıza direk tüp bebek diyorlar.Malesef bebek dustu. Kimyasal dedi doktor ama neye gore boyle dedi bilmiyorum. Kanamanin 3. Gunundeyim. Tekrar hamile kalir miyim acaba yas 41 oldu valla yiprandim artik dayanamiyorjm
negans firmasının vitaminlerini veriyorArkadaşlar cem çelik hastası olan var mı, tedavi öncesi hangi vitaminleri veriyor
merhaba ben de 42 yaşındayım 3 tüp bebek denemem var ve hepsinde genetiğe yolladılar embriyoları toplam 3 işlemde oluşan 14 embriyodan sadece 3 tanesi genetiği geçtiMerhaba, ben de 42 yaşındayım. Benzer bir sürece hazırlanıyorum. Bu nedenle merak etrim, transfer olduğunuz iki embriyonun genetik testi yapılmış mıydı? Ve kaçıncı gün embriyosuydu?
merhaba canım, yok genetik test felan yapılmadı, 3. gün embriyosu yerleştiriliyor çünkü riske atmak istemiyorlar, doğal yerinde devam etsin diye, 5. güne dışarda devam eder mi ileri yaşta diye 3. güne gelince transfer yapıldıMerhaba, ben de 42 yaşındayım. Benzer bir sürece hazırlanıyorum. Bu nedenle merak etrim, transfer olduğunuz iki embriyonun genetik testi yapılmış mıydı? Ve kaçıncı gün embriyosuydu?
Bana da tüp bebek dediler ama amerikada çok pahalı yaptıramadık. İnşallah doğal yolalrla olue. Şimdi kendi kendime DHEA ve koenzim q10 ubiquinol 200 mg kullanıcam. Türkiyede ki doktor tüp bebeğe hazırlık olsun dedi. Kullanıcam ama tüp benek yaptıramıycaz belki kendiliğinden olurgeçmiş olsun, olur tabi neden olmasın, neden aşılama yaptılar ki size normalde bizim yaşlarımıza direk tüp bebek diyorlar.
biz burda bir vitamin kullandık adı felixon içeriğinde bir sürü vitamin ve inositol var, internetten içeriğine bakıp benzer içerikli bir vitamin bulabilirsiniz Amerika’da, hem eşim hem ben kullandık 2-3 ay kesintisiz son yumurta toplama işlemimde bu vitamin sayesinde çok yumurtam oldu. Çoğu kullanan bunu kullandıktan sonra normal yolla da hamile kalmış. İsterseniz bir inceleyin inşallah hamile kalırsınızBana da tüp bebek dediler ama amerikada çok pahalı yaptıramadık. İnşallah doğal yolalrla olue. Şimdi kendi kendime DHEA ve koenzim q10 ubiquinol 200 mg kullanıcam. Türkiyede ki doktor tüp bebeğe hazırlık olsun dedi. Kullanıcam ama tüp benek yaptıramıycaz belki kendiliğinden olur
İnsanları ümitsizliğe itmişsiniz. Bende 38 yaşındayım ve hamile kalmak istiyorum. Ama yorumunuz beni çok üzdü hiç de deneyimli biri gibi değil ayrıca bu yorumBende bu sayfanın eskisiyim ve 43 yasında tedavi gordüm hamile kaldım anne oldum.buraya yazdığıma göre bu yoldan geçmişim demektir.kücümsemenizi yakıstıramadım.karsınızdaki sizden on kat bilgili bunu söyleyeyim.vazgecsinler mi dedim sanki
Yorumumu okuyorsanız nasıl hamile kaldınız ben de 38 yaşındayım ve çok umutsuzumAy harika yazmışsınız vallahi
ay harika yazmışsnız sağlıkla büyüsün yavrunuz ….alın benden de o kadarbenim de öyleydi 41 imde hamile kaldım doktorum hiç yaş mevzusu etmedi sormadı bile ben dedim …Allah’ıma çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu kızım da 10 yaşında gezdim tozdum ikinciyi de öyle yaptım …..Herkes profesör burda
Neden umutsuzsunuz, sorununuz ne?Yorumumu okuyorsanız nasıl hamile kaldınız ben de 38 yaşındayım ve çok umutsuzum
Sorunum var mı bilmiyorum ilk çocuğum 30 yaşında evliliğimin 5. Ayında oldu hemen hamile kalabildiğim için spiral taktırdım çıkarınca olur ümidim vardı ama çıkardıktan 9 Ay geçti son 3 Aydır yumurtlama günlerine dikkat ediyoruz ama bu ay 3 gün gecikti adetim çok umutlandık hiç şaşmaz ama şaştı ve adet oldum. Herkes yaşın ileri diyor çok üzülüyorumNeden umutsuzsunuz, sorununuz ne?
Anlıyorum, Allah gönlünüze göre versin inşallahSorunum var mı bilmiyorum ilk çocuğum 30 yaşında evliliğimin 5. Ayında oldu hemen hamile kalabildiğim için spiral taktırdım çıkarınca olur ümidim vardı ama çıkardıktan 9 Ay geçti son 3 Aydır yumurtlama günlerine dikkat ediyoruz ama bu ay 3 gün gecikti adetim çok umutlandık hiç şaşmaz ama şaştı ve adet oldum. Herkes yaşın ileri diyor çok üzülüyorum
Amin inşallah sizlerindeAnlıyorum, Allah gönlünüze göre versin inşallah
Merhaba yeni gördüm mesajızınızı tamamen doğal bildiğimiz yolla hamile kaldım hi bir takviye tedavi vs olmadan ,tamamen vazgeçtiğim bir anda bir tane çocuğum bana yeter olmuyorsa vardır bi sebebi deyip stres sıkıntı yapmayıp gezip yiyip içip eğlendiğim bir zamanda hamile kaldım hatta üstünden 20 gün geçti gecikmemin öyle öğrendim ..Yorumumu okuyorsanız nasıl hamile kaldınız ben de 38 yaşındayım ve çok umutsuzum
Ne güzel süpriz olmuş size. Ozmaan yumurtlama filan da takip etmedinizMerhaba yeni gördüm mesajızınızı tamamen doğal bildiğimiz yolla hamile kaldım hi bir takviye tedavi vs olmadan ,tamamen vazgeçtiğim bir anda bir tane çocuğum bana yeter olmuyorsa vardır bi sebebi deyip stres sıkıntı yapmayıp gezip yiyip içip eğlendiğim bir zamanda hamile kaldım hatta üstünden 20 gün geçti gecikmemin öyle öğrendim ..