Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah hayırlısıyla nasip etsin

Merhaba canım bende uzun zamandır buralarda değilim 2016 sonra takip etmeye başlamıştım çok şükür ben kızıma 42 yaşında kavuştum 5 yaşında Allah dileyen herkese nasip etsin

Merhaba,. Sane hanım, bana onerebileceginiz bir tüp bebek merkezi var mi

Aynı durumu ben de yaşadım. Ben 35 yaşında evlendim. Evlendikten 1 yıl sonra tüp bebek denemelerine başladık. Şuan 41 yaşındayım.10 kereye yakın ben de denedim tüp bebek ve tüm transferlerim ya negatif ya da kimyasal ile sonuçlandı, bir tanesi de boş gebelik oldu. Uzun zamandır denemiyorum artık. Hücre sayısı düşük, diğer tutmayanlardan daha az kaliteli embriyom var dondurulmuş onu bile transfer ettirmek içimden gelmiyor. Çok yoruldum ruhen ve bedenen.
Tüp bebek tedavisi yerine kendime vakit ayıracağım artık. O kadar kilo aldım ki bu süreçte onları vermeye çalışıyorum. Dediğiniz gibi isyan etmek bir işe yaramıyor, hayatı geldiği gibi yaşamak ve kabullenmek lazım. Zaten ölümlü dünya, çocuklu veya çocuksuz çok hızlı geçip bitiyor.

Çok geçmiş olsun canım umarım hersey istediğin gibi olur

Merhaba,
Doktorlar sizin için ne dedi. Sorun nedir siz de
Ben de net bir şey yok sorun var ama sorunun adı ne bilmiyorum. Doktorlar sıkıştığı yerde yaş diyorlar

Aynen canım.hayatımız takıldığımız bir konuda mücadele ederken kayıp gidiyor.yıllardır maddi konuda hep kısıtlı yaşadık çünkü sürekli tedavi masrafları ödemesiyle uğraştık.bende kilo aldım.bundan sonra bizde eşimle hayatımıza bakmak gezmek alışveriş yapmak yani kısacası yaşamak istiyoruz.yeter elimizden geleni yaptık.yatırım bile yapmak istemiyoruz ki kime kalacak.zaten bu dönemde çocuk yetiştirmek o kadar zor ki.yanlış bir döneme denk geldik biz.rabbimin bizler için bir bildiği vardır.hayat güzel inan biz kafamızdan sildikten sonra yaşadığımızı anladık.o kadar o mücadele hengameye kendimizi kaptırmışız ki kendimizi yitirmişiz yaşamdan zevk alamaz hale gelmişiz.rabbim sağlık ve huzur versin.en başta bu.hepimiz için

Canım ben en son ist.da hakan özörneğe gittim.diğer merkezlerle karşılaştırdığımda lab.iyi .ama dr diğerlerinden farklı değil hatta eksik diyebilirim.aret kamar ın dr.olarak iyi olduğunu okumuştum.bir de Antalya da ki kliniklerin iyi olduğunu duydum ama hiç gitmedim.ben hep konya da farklı yerlerde denedim canım.ha şöyle bi durum var işlemler ilaçlar aynı.nerede yaşıyorsun bilemiyorum.ist.dersen aret kamarı dene Antalya yakınlarındaysan İVF yi düşünebilirsin.oradan olumlu sonuç alan tanıdıklarım var.dr.la ön görüşme çok önemli.tahlil rahim filmi vs hepsiyle ilgileniyorsa bence ilgili derim.ben hakan özörnek e gittim ne tahlil ne film hiç sormadı istemedi.o kadar tv lerde boy gösteriyor işin ehli dedik.birde kendisini türkiye ye tüp bebeği getiren dr diye lanse ediyor.maddi olarakta çok acımasız.vicdanlı bi dr olmalı en başta çünkü bizler maddi manevi tüm varımızı döküyoruz bu işe.rabbim yolunu eçık etsin sana yüreğinde hayırlı ve güzel olan tüm dileklerini versin

Güzel dileklerininiz ve merkez önerileriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim hepimiz için en hayırlısını versin. Gelene de gelmeye de eyvallah deyip yasantimiza devam edeceğiz.

Merhaba ben de 41 yaşında tüp bebek ile hamile kaldım. Semra Kahraman hoca tüp ilk bebek tedavisini yapan hocalardan. Hocaların hocası. Her merkez aynı değil bence. Yaşa uygun kişiye uygun ilaç verilmeli. Özellikle 40 yaş üstünde hasas olunması gerekiyor. Hocanın bir sürü yayını ve çalışması var. 20 gün istanbulda kaldım ve ilaç dozajını yumurta büyümesine göre sürekli değiştirdi kan tahlillerim her kontrolde incelendi.

Allah bağışlasın canım doğum yaptınız mı bilmiyorum ama adınıza sevindim aynen 40 yaş üzerine daha özenli olunmalı bende 40 yaşındayım hormon testlerimi yaptırdım Salı kısmartae hsg çekimim var 6 ay sonunda doğal gebelik olmazsa tüp bebek dediler yaştan dolayı hayırlısıyla inş bebek sahibi olurım isteyen herkese …

Doğum yapmadım 15. Haftadayım. iyi yapmışsınız. Bana da hsg yapılmıştı. Eğer imkan varsa beklemeyin derim. Genetik test yaptırmak lazım. Özellikle 40 yaş üstünde genetik incelenme yapılmalı. Benim üç iyi kalite embriyom oluştu. üç embriyodan bir tanesi down sendromu bir tanesi monozomili sadece bir tanesi sağlıklı geldi. Belki de diğerleri transfer yapılsa tutardı kimbilir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah olur sizin için de.

Dualarınız için teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah

M
Merhaba,
Dün şişli Memorial ile görüştüm ben de. Semra hoca değil ama başka biri baktı bana. Diğer merkezlerden farklı oldukları belli. Sanırım orada yaptıracağım ancak Semra hoca aynısı tedaviyi yapacak mı diğerleri

Doğru yerdesiniz. Semra hoca ile görüşme talep etmeniz lazım. Tedaviyi ve protokolü düzenleyen Semra hoca. Her öğlen toplantı yapıyor doktorlarla. Dosyanızı tüm doktorlar inceliyor. Yumurta takibini istediğiniz doktor yapıyor. Eğer izinli ise diğerleri bakar. Yumurta toplamaya ve Transfere de Semra hoca girmiyor. Günseli hoca yumurta topladı ve Yücel hoca benim transferi yapmıştı ikisi de alanında çok iyiler.

Sizin kaçıncı seferde tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…