- Konu Sahibi akideciknane
- #81.301
Merhaba Şişli Memorial de 2. Denemede olduMerhaba. Siz hamilesiniz sanırım. Tüp bebek mi hangi merkez de yaptırmıştınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Şişli Memorial de 2. Denemede olduMerhaba. Siz hamilesiniz sanırım. Tüp bebek mi hangi merkez de yaptırmıştınız?
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inş.Merhaba Şişli Memorial de 2. Denemede oldu
Merhaba hayırlı uğurlu olsun. Yaşınız kaç idiMerhaba Şişli Memorial de 2. Denemede oldu
Merhaba çok teşekkür ederim, yaş 41. Amh 0.5. Rabbim size ve herkese nasip eder inşallah.Merhaba hayırlı uğurlu olsun. Yaşınız kaç idi
Rabbim size de nasip eder inşallah. Umudunuz bitmesin karamsar olmayın sakın. Doktor ve lab çok önemli.Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inş.
Amin. Amin. Amin.Rabbim size de nasip eder inşallah. Umudunuz bitmesin karamsar olmayın sakın. Doktor ve lab çok önemli.
Amin çok teşekkür ederim. Semra hanım varmış o doktor mu yaptı tedaviniziMerhaba çok teşekkür ederim, yaş 41. Amh 0.5. Rabbim size ve herkese nasip eder inşallah.
Aslında Semra hoca bölüm başkanı ama kendisi tüp bebek tedavisini başlatan ilk isim Türkiye’de. Kişiye özel tedaviyi o belirliyor. Diğer doktorlar muayeneye geliyor fakat isterseniz Semra hoca ile de görüşebilirsiniz. Ön görüşmeler ücretsiz. Yücel hoca transferi yapmıştı alanında çok iyi. Tavsiye ederim.Amin çok teşekkür ederim. Semra hanım varmış o doktor mu yaptı tedavinizi
Merhabalar, ben de 39 yaşındayım tüp bebek sürecinizi anlatır mısınıx, hangi vitaminleri kullandınız, neler yaptınız. Desteğinize çok ihtiyacım var.Merhaba ben de aynı şeyleri yaşadım sizi çok iyi anlıyorum benim de yaşım 41. Kesinlikle doktor ve labaratuar çok önemli. Allah herkese nasip etsin.
Merhaba uzun süredir sağlıklı yaşam kurallarına uymaya çalışıyordum düzenli yüzüyordum. Son iki ay arı sütü polen omega 3 multivitamin demir kullandım. Şişli Memorial de doktorlar beslenmenin yumurta kalitelisini etkilemediğini sadece omega 3 ün bir miktar etkilediğini söylemişti. Doğru doktor ve doğru labaratuvar bence çok önemli. Burada okuyorum beslenme takviyelere rağmen sonuç elde edemeyen insanlar da var. Ben artık tevekkül aşamasına geçip kaygılarımdan kurtulmuştum. Sadece elinizden geleni yapıp gerisini Allah’a bırakın. O zaman huzurlu oluyorsunuz. O esnada oldu sanırım.Merhabalar, ben de 39 yaşındayım tüp bebek sürecinizi anlatır mısınıx, hangi vitaminleri kullandınız, neler yaptınız. Desteğinize çok ihtiyacım var.
42 yaşında 0,54 amh ile bebeğimi kucağıma aldım.Yas 40 AMh degerim 0.49 boyle hamile kalan oldu mu tup bebek olur mu umidimi kesmeyim diyorum ama bilmiyorum tesekkurler
Tup bebek mi normal mi?42 yaşında 0,54 amh ile bebeğimi kucağıma aldım.
Yaşınız dan dolayı ngs yaptirdilar miAslında Semra hoca bölüm başkanı ama kendisi tüp bebek tedavisini başlatan ilk isim Türkiye’de. Kişiye özel tedaviyi o belirliyor. Diğer doktorlar muayeneye geliyor fakat isterseniz Semra hoca ile de görüşebilirsiniz. Ön görüşmeler ücretsiz. Yücel hoca transferi yapmıştı alanında çok iyi. Tavsiye ederim.
Sürecinizi bizimle paylaşabilir misiniz42 yaşında 0,54 amh ile bebeğimi kucağıma aldım.
kızım tüp bebek. Ondan 1 sene önce 10. Haftada sonlanan spontan gebeliğim oldu.Tup bebek mi normal mi?
önceki gönderilerimde kullandığım vitamin takviyelerine kadar hepsi yazıyor. Şuan içinde bulunduğum süreç o kadar detaylı yazmaya maalesef müsait değil. Lütfen yanlış anlamayın. Daha fazla fayda sağlasın diye bu yolu öneriyorum. Onları okuduktan sonra sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.Sürecinizi bizimle paylaşabilir misiniz
Evet yaştan dolayı yaptılar. Eğer genetikten sağlıklı dönerse embriyo 40 yaş üstünde başarı oranı yüzde 70 lere çıkıyor. Şişli Memorial için böyle bir istatistik var. Sağlıklı olmak da önemli yaşın yanında kilo vermek sağlıklı beslenmek gibi faktörler yaşın olumsuzluğunu azaltıyor. Ağustos ayında 17 bin tüp bebeğe, genetik için 15 bin, ilaçlar da 6 bin tutmuştur. Konaklama yol hariç tabi.Yaşınız dan dolayı ngs yaptirdilar mi
Doktorlar bu yaş konusunu olumsuz anlamda çok dile getiriyorlar neredeyse herşeyi yaşa bağlıyorlar. Yani tüp bebek bile çok düşük ihtimal mis yaşım için diyorlar. Size de böyle şeyler söylediler mi
Bir de ne kadar a mal oldu toplam
Tamam dir . Teşekkür ederimkızım tüp bebek. Ondan 1 sene önce 10. Haftada sonlanan spontan gebeliğim oldu.
önceki gönderilerimde kullandığım vitamin takviyelerine kadar hepsi yazıyor. Şuan içinde bulunduğum süreç o kadar detaylı yazmaya maalesef müsait değil. Lütfen yanlış anlamayın. Daha fazla fayda sağlasın diye bu yolu öneriyorum. Onları okuduktan sonra sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.
Bu fiyat her bir deneme için değil miEvet yaştan dolayı yaptılar. Eğer genetikten sağlıklı dönerse embriyo 40 yaş üstünde başarı oranı yüzde 70 lere çıkıyor. Şişli Memorial için böyle bir istatistik var. Sağlıklı olmak da önemli yaşın yanında kilo vermek sağlıklı beslenmek gibi faktörler yaşın olumsuzluğunu azaltıyor. Ağustos ayında 17 bin tüp bebeğe, genetik için 15 bin, ilaçlar da 6 bin tutmuştur. Konaklama yol hariç tabi.
Evet fiyatlar artmıştır maalesefBu fiyat her bir deneme için değil mi
Çok fazla maalesefEvet fiyatlar artmıştır maalesef