Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar, 39 yaşındayım. Erkek infertilitesi yüzünden bebeğimiz olmuyor. Üç ay ben ve eşim multivitanler ve kürler kullanıp doktora öyle gideceğiz. Burada yazılanlar umut oluyor bana.

Merhaba. Bu başlık altında çok yazı okudum, çok çare aradım.şuan başka birşey için bu sitedeyim.dönüp bu başlığa yazmak istedim. Ben 3 defa tüp bebek denedim, sonuncuusnda embrio yaşamadı bile. O kadar ümitsiz kaldım ki, artık Oluru yok gibiydi. Ben vazgeçtim de eşim için Kıbrısı düşünelim deidm. Ve başladık parayı nasıl toparlarız derdine. Tabi bu arada üzüldük yıkıldık 3 yıl o takviyeler diyetler arı sütleri çok yorucuydu çok. Madden manen büyük yıkım. Çevremizde üzüldü.Allahın bir lütfü, şükürler olsun Hamile kaldı.ertesi ay. Şuan kıızm yanımda uyuyor. Ve her zaman sizlere dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese versin. Emekleriniz dualarınız karşılık bulsun, evlatlarınız kavuşun.bubarada 42 yaşında anne oldum.

Öncelikle Allah yavrunuzu size bağışlasın, çok sevindim yazınızı okuyunca. Siz Kıbrısta donasyon mu oldunuz, yoksa kendiliğinden hamile mi kaldınız merak ettim.

Allah uzun ömürler versin yavrunuza bende 40 yaşındayım bizde çok uğraştık çok mücadele ettim sayısız tüp bebek yaptırdık Kıbrıs tamı yaptırdınız siz de..?

Aret bey'e bende cok uzun zamandir- 2017 beri gidiyordum taa ki gecen Mart'a kadar ama sonuc sifir.Kisiye özel tedavisi hic olmadi.Nedense ben de hic sorgulamadim,kendisi herseyin en iyisini bilir diye!Hala onla mi devam ediyorsunuz?

Aret bey'e bende cok uzun zamandir- 2017 beri gidiyordum taa ki gecen Mart'a kadar ama sonuc sifir.Kisiye özel tedavisi hic olmadi.Nedense ben de hic sorgulamadim,kendisi herseyin en iyisini bilir diye!Hala onla mi devam ediyorsunuz?
Maalesef artık bıraktım tedavileri, aynen dediğiniz gibi kişiye özel hicbirsey yapılmadı, zamanı boşa harcadım tek olumlu yani maddi olarak diğer yerlere gore uygun denilebilecek bir yerdi, onunla teselli buluyorum ama sonuçta yine maddi manevi kayıp yaşadım..hayırlısı diyelim...inşallah sizin için iyi ve güzel sonuçlar olsun..tüm isteyenler bu yolda emek veren herkes için de...

Tek söyliyebilecegim sey,sizi cok iyi anliyorum

Fabrikasyon sözünüze katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…