- 10 Nisan 2022
- 744
- 265
- 43
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #81.361
Çok sevindim adınıza. Darısı bana ve tüm isteyenler eİlk önce başka bir doktorda 1. Denemede başarısız oldu. Doktor hatasıydı. Sonra İstanbul’a gittim. Şişli Memorial de 1. denemede oldu.
Ben varım canımHiç 46,47 yaş tüp bebek yapan yokmu bayanlar?
Bebeğiniz olmuştur umarım?Ben varım canım
Öncelikle Allah yavrunuzu size bağışlasın, çok sevindim yazınızı okuyunca. Siz Kıbrısta donasyon mu oldunuz, yoksa kendiliğinden hamile mi kaldınız merak ettim.Merhaba. Bu başlık altında çok yazı okudum, çok çare aradım.şuan başka birşey için bu sitedeyim.dönüp bu başlığa yazmak istedim. Ben 3 defa tüp bebek denedim, sonuncuusnda embrio yaşamadı bile. O kadar ümitsiz kaldım ki, artık Oluru yok gibiydi. Ben vazgeçtim de eşim için Kıbrısı düşünelim deidm. Ve başladık parayı nasıl toparlarız derdine. Tabi bu arada üzüldük yıkıldık 3 yıl o takviyeler diyetler arı sütleri çok yorucuydu çok. Madden manen büyük yıkım. Çevremizde üzüldü.Allahın bir lütfü, şükürler olsun Hamile kaldı.ertesi ay. Şuan kıızm yanımda uyuyor. Ve her zaman sizlere dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese versin. Emekleriniz dualarınız karşılık bulsun, evlatlarınız kavuşun.bubarada 42 yaşında anne oldum.
Allah uzun ömürler versin yavrunuza bende 40 yaşındayım bizde çok uğraştık çok mücadele ettim sayısız tüp bebek yaptırdık Kıbrıs tamı yaptırdınız siz de..?Merhaba. Bu başlık altında çok yazı okudum, çok çare aradım.şuan başka birşey için bu sitedeyim.dönüp bu başlığa yazmak istedim. Ben 3 defa tüp bebek denedim, sonuncuusnda embrio yaşamadı bile. O kadar ümitsiz kaldım ki, artık Oluru yok gibiydi. Ben vazgeçtim de eşim için Kıbrısı düşünelim deidm. Ve başladık parayı nasıl toparlarız derdine. Tabi bu arada üzüldük yıkıldık 3 yıl o takviyeler diyetler arı sütleri çok yorucuydu çok. Madden manen büyük yıkım. Çevremizde üzüldü.Allahın bir lütfü, şükürler olsun Hamile kaldı.ertesi ay. Şuan kıızm yanımda uyuyor. Ve her zaman sizlere dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese versin. Emekleriniz dualarınız karşılık bulsun, evlatlarınız kavuşun.bubarada 42 yaşında anne oldum.
Yok kuzum maalesefBebeğiniz olmuştur umarım?
Teşekkür ederim. Ben kendiliğinden Hamile kaldım.Öncelikle Allah yavrunuzu size bağışlasın, çok sevindim yazınızı okuyunca. Siz Kıbrısta donasyon mu oldunuz, yoksa kendiliğinden hamile mi kaldınız merak ettim.
Teşekkür ederim, doğal yolla oldu. Sorununuz neydi?Allah uzun ömürler versin yavrunuza bende 40 yaşındayım bizde çok uğraştık çok mücadele ettim sayısız tüp bebek yaptırdık Kıbrıs tamı yaptırdınız siz de..?
Denemeye devam edin adet gördüğünüz sürece olur...ama olmuyorsada canınız sağolsunYok kuzum maalesef
Yok tatlım ya biz bıraktık.bu yaşımda artık olmaz.allah isteyenlere versin.biz çok yorulduk.Denemeye devam edin adet gördüğünüz sürece olur...ama olmuyorsada canınız sağolsun
46 YAŞIMDA iken yaptırmıştım. O da görümcemi kırmamak içindi. Kronik rahim inceliğim olduğu için rahmime bebek tutunmuyor. O sebeple çocuğum olmadı.Hiç 46,47 yaş tüp bebek yapan yokmu bayanlar?
Aret bey'e bende cok uzun zamandir- 2017 beri gidiyordum taa ki gecen Mart'a kadar ama sonuc sifir.Kisiye özel tedavisi hic olmadi.Nedense ben de hic sorgulamadim,kendisi herseyin en iyisini bilir diye!Hala onla mi devam ediyorsunuz?Beni sormayın moral bozmak istemem ama Aret bey bana maalesef iyi gelmedi, 2 senemi klomen tedavisiyle harcadım, tamam anlarım klomenin gercekten ise yaradığı durumlar vardır ama bir ay denedin olmadi iki ay denedin olmadi üç ay denedin olmadi, o zaman yanına farklı bir ilaç vermez mi insan, benim yumurtam yok değildi, vardı ama klomen aynı sizin gibi hepsini büyütmeye yetmiyordu bakın siz de 4 yumurtam var diyorsunuz ben de oyleydim birisi büyüyordu digerleri küçük kalip toplanamadan ay geçiyordu bir sonraki aya kalıyordu, 2 sene her ay gittim iznimi tatilimi bile bir ay kaybetmemek için kullanmadim belki o ay bu aydır diye, 41 den 43 e kadar, arada toplamalar yapıldı ama 2 senede cok daha fazla yumurtam olabilirdi birazcık farklı tedaviler denenseydi...en son aynı merkezde Ozan bey var benim durumumu iyi biliyordu ona geçtim, Aret bey mutlaka tecrübe yönünden tartışılamaz ama o kadar kalabalık ve çok hastası var ki bana 4 dakikada aynı anda 3 hastaya randevu veriyoruz demişlerdi, 2 sene gitmeme rağmen anlatamadım derdimi konuşmaya fırsat bulamadım, o da ben bu kadına 2 sene klomen verdim büyümüyor başka birsey deneyeyim demedi, sonrasinda Ozan beye geçtiğimde birebir odaya girip karşısında oturup bu ay hangi ilaci verelim diye hep konuştuk, bir ay femara denedi, o da büyütmedi, bir ay iğne denedi, bir ay klomen gonal f ve merional denedi o zaman 3 yumurtam cok güzel büyüdü, iki kez bu şekilde toplama yapıldı 2 tane 5.gune gitti ama negatif sonuc aldım maalesef ama tabi ben kaybolan 2 senemde o zamanlar 5-6 olan rezervim 2-3 e düştü, simdi de ozan bey bana artık denemeyelim kalan dondurulmuşlari transfer edelim ama artık toplama yapmayalım dedi, bilmiyorum düşünüyorum son 4 dondurulmus var onları 5.gune bekleyip bir transfer hakkım çıkarsa baska da şansım yok şuan için, ne yaparım bilemiyorum, size naçizane tavsiyem birkaç ay deneyin ama baktınız olmuyor vakit kaybetmemek adına farklı ilaçlar da deneyin derim, herkesin bünyesi aynı değil klomen bana yaramıyor da değildi aslında sadece hepsini büyütmeye yetmiyordu...karışık oldu kusura bakmayin yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim...
Maalesef artık bıraktım tedavileri, aynen dediğiniz gibi kişiye özel hicbirsey yapılmadı, zamanı boşa harcadım tek olumlu yani maddi olarak diğer yerlere gore uygun denilebilecek bir yerdi, onunla teselli buluyorum ama sonuçta yine maddi manevi kayıp yaşadım..hayırlısı diyelim...inşallah sizin için iyi ve güzel sonuçlar olsun..tüm isteyenler bu yolda emek veren herkes için de...Aret bey'e bende cok uzun zamandir- 2017 beri gidiyordum taa ki gecen Mart'a kadar ama sonuc sifir.Kisiye özel tedavisi hic olmadi.Nedense ben de hic sorgulamadim,kendisi herseyin en iyisini bilir diye!Hala onla mi devam ediyorsunuz?
Sebepsiz infertilite transfer oluyorum ama tutunmuyor benim malesefTeşekkür ederim, doğal yolla oldu. Sorununuz neydi?
Tek söyliyebilecegim sey,sizi cok iyi anliyorumMaalesef artık bıraktım tedavileri, aynen dediğiniz gibi kişiye özel hicbirsey yapılmadı, zamanı boşa harcadım tek olumlu yani maddi olarak diğer yerlere gore uygun denilebilecek bir yerdi, onunla teselli buluyorum ama sonuçta yine maddi manevi kayıp yaşadım..hayırlısı diyelim...inşallah sizin için iyi ve güzel sonuçlar olsun..tüm isteyenler bu yolda emek veren herkes için de...
Fabrikasyon sözünüze katiliyorumTedavim İstanbul tup bebek merkezinde, muhtemelen şundan oldu, 3 folikul vardi bir tanesi büyüktü büyük dediğim 20mm civarında diğer ikisi de 17mm di, o 20 olan onceden çatlar diye düşündü bence ama bu kadar zamandır tedavi.oluyorum 24mmle bile çatlamıyor sonuçta cetrotide da vuruluyoruz, kisaca ozensizce davrandı nasılsa bir daha gelir bir daha toplarız gibi artık ne düşünduyse, yüzlerce hasta geliyor fabrikasyon işliyor sistem.
İnşallah olur, rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahSebepsiz infertilite transfer oluyorum ama tutunmuyor benim malesef