Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba benimde genetikten gelen sorunlu embriyolarım var sonucunuz nasıl, herşey yolunda mı, bebeğiniz ve siz nasılsınız.

Pgt den genetik sorunlu embriyosu olup transfer yapılanlar var mı. Ben 5 tüp bebek geçirdim 5 tane 5. gün embriyom oluştu hepsi genetikten sıkıntılı geldi. 4 tanesi imha edildi 1 tanesini doktor aslında kullanabiliriz dedi. Şimdi aklım o tek embriyoda. Genetik sorunlu gelip transfer olan arkadaşlar lütfen yazarmısınız sonuçlarınız nasıl...

Merhaba bende 40 yaşımdayım 3 aylık evliyim tabi benimde hayalim anne olmak bazı vitaminler kullanıyorum rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Reactions: fsp
Ağzınıza sağlık gebelik isteyen benim gibi 40 yaş kişilere güzel bir yaklaşım inşallah rabbim bizede sağlıklı bebekler nasip eder

Slm güzel kısçelerim.umarım hepiniz iyisinizdir.ben 9 yıldır burda sizleri takipteydim zaman zaman yazdım ama çoğunlukla hep umut aradım okudum okudum yazılarınızı.ben 39 yaşımda evlendim şuan 48 oldum.her ay acaba bu ay mutlu haberi alacakmıyız diye umutla geçti ama olmadı olmadı.bir aşılama 10 tüp bebek elde var sıfır.kasım ayında son tedavimde kimyasalla sonuçlandı olmayınca elden bişey gelmiyor.hem maddi hem manevi çok yorulduk.son tedavimiz 100 bini buldu hala borç ödüyoruz.sonuç güzel olsaydı insan parayı falan görmüyor fakat kısmet değilmiş bana anne eşime baba olmak.kendi canımızdan kanımızdan.yani diyeceğim o ki benim gibi olumsuz örnekler sizi yolunuzdan döndürmesin umudunuzu yitirmeyin ben bu yaşıma kadar umutla mücadelemi verdim.hani şunu da yapsaydım diyeceğim hiç bir şey kalmadı.her şey allahtan.umarım benim kadar yürekten isteyen tüm kısçelerim allah sizin yüzünüzü güldürsün.isyan etmeden dua edin.rabbim bizlere en doğrusunu yazmıştır.

Canım çok yıpratıcı süreçler, kaç yumurta görünüyordu?
Fsh kaçtı?

Senin yaş değerlerin nedir?

Onları bulmakta pratik değil aramak vs, linki verin okuyalım.

Amh fsh değerleri dediklerinize bana hiç bakmadılar anlamıyorum bunlar aynı eğitimi almıyor mu ya
Canım sanırım yaştan dolayı bizi olumsuz vaka görüp pek dikkate almıyorlar.ben son tedavimi ist.da hakan özörnek te gördüm.belki görmüşsünüzdür tv lere çıkıyor.güya türkiye ye ilk tüp bebeği getiren kendisiymiş.100 bini buldu masraflar.farklı ne yapıldı dersen hiç bir şey.10 defa tüp bebek denemiş biri olarak söylüyorum her yer aynı.tek diyebileceğim lab.ona dikkat etmek gerek.yoksa bunun dışında süreç aynı.

Allah bilir bizde unut hep var evwt o doktoru gördüm daha geçende tüp bebek bizde deniycez bakalım nasipse 6 ay dolunca şuan Kars tayım burda maalesef özel hastane bile yok sıkışıp kaldım bahçeciyi araştırdım bu ay zam gelecek bakalım hayırlısı rabbim kendiliğinden belki nasip eder siz gebe misiniz

Değilim canım.tıransferin 12. günü değerim 7 ydi.sonra düştü.ben 48 oldum artık canım.doğal mümkün değil benim için.

Değilim canım.tıransferin 12. günü değerim 7 ydi.sonra düştü.ben 48 oldum artık canım.doğal mümkün değil benim için.
Olsun ya şu kafamızı rahat tutsak bi rabbim verir kaç yaşlarında bahçeciyle görüşün epey başarılı sanırım orası zam gelmeden deneyin tabi sağlığınız yerinde ise şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…