- Konu Sahibi akideciknane
- #80.861
bir kerelik tedavi mi bu fiyata yoksa 4-5 seans gibi paket fiyat mı acaba ?Ben arayıp sordum 4 binle 10 bin arası değişiyormuş tedaviye göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir kerelik tedavi mi bu fiyata yoksa 4-5 seans gibi paket fiyat mı acaba ?Ben arayıp sordum 4 binle 10 bin arası değişiyormuş tedaviye göre
Anladığım kadarıyla tek seans mesela bi sonraki ay yine giderseniz yine veriliyorbir kerelik tedavi mi bu fiyata yoksa 4-5 seans gibi paket fiyat mı acaba ?
Bende de hem cd 56 - 16 hem de cd 158 bakildi..farkini ben de anlamadim..ama doktorum bagisiklik sistemin cok aktif gebelik asisi yapmamiz lazim dedi.Arkadaşlar merhaba aranızda CD 158 testi yaptıran, bilgisi olan var mı ? CD 56’dan farkı nedir bu testin?
Tek başına CD56 testini çok anlamlı bulmuyorlarmış. Her yer yapmıyormuş CD158 testini. Araştırdım ama bir bilgi bulamadım.Bende de hem cd 56 - 16 hem de cd 158 bakildi..farkini ben de anlamadim..ama doktorum bagisiklik sistemin cok aktif gebelik asisi yapmamiz lazim dedi.
Merhabalar siz nerede tedavi oldunuz acaba? Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSakın ümidinizi kaybetmeyin, ben Ağustosta 44 yaşımı doldurucam. Çok şükür 19 haftalık hamileyim, Allah nasip ederse Ağustos ayında kavusucam bebeğime
Bizim sebepsiz infertiliteydi, 3. denememde pozitif sonucu gördüm. Dikkat ettiğim şeyler, saglıklı beslenmek, paketli gıda tüketmemek, yürüyüş. Sağlıklı beden yani. Birde kafa olarak rahatlamaya çalışmak, nefes terapisi, yoga .. vb. neyle rahatlıyorsanız. İnanmak, dua etmek.
Allah benide , tüm isteyenleride bebeklerine kavuştursun inşallah
Amin insallah. Ben doc.dr.Yasemn cekmez de tedavi oldum. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin insallahMerhabalar siz nerede tedavi oldunuz acaba? Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
BEn yaptırdım pek bi etkisini görmedim sayımda artmadı kalitede artmadı. Fayda görenler var nasıl oluyor anlamıyorum nasip...Merhaba Arkadaşlar,
Bülent traş ın bi videosunu izledim 47 yaşında bir kadının prp yöntemi ile yumurtasının kaliteli hale geldiğini ve hamile kaldığını söylüyordu. sizler denediniz mi yumurta kalitesine etkisi var mı bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen.
Allah yardımcın olsun inşallah tutunurlar embriyoların.Arkadaşlar bende bugün transfer oldum bir senelik tedavi sonucunda 2 adet 3 günlük embryo konuldu bu 3. Denemem son çırpınışlarm yaş oldu 43 Allah yardımcımız olsun
AcabaArkadaşlar bende bugün transfer oldum bir senelik tedavi sonucunda 2 adet 3 günlük embryo konuldu bu 3. Denemem son çırpınışlarm yaş oldu 43 Allah yardımcımız olsun
Benim de geçen Aralık ayında, 43 yaşında artık son denemem Allah nasip eder inşallah dedim, çok şükür 23. haftadayım. Darısı başına olsun. Allah hepimize hayırlısıysa , sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah canım, dualarımdasınArkadaşlar bende bugün transfer oldum bir senelik tedavi sonucunda 2 adet 3 günlük embryo konuldu bu 3. Denemem son çırpınışlarm yaş oldu 43 Allah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederim inşallah bnm pek umudum yok çünkü dün eşimle tartıştık ve psikolojim bozuk moralmen kötü durumdayım tutmasinda da en büyük etkenlerden biri de psikolojimiz nasip artık inşallah sizde sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Benim de geçen Aralık ayında, 43 yaşında artık son denemem Allah nasip eder inşallah dedim, çok şükür 23. haftadayım. Darısı başına olsun. Allah hepimize hayırlısıysa , sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah canım, dualarımdasın
Kayseri acıbadem de oldumAmin Allah kucağına almayı nasip etsin nerede tedavi oldunuz
Acaba
Amin benm tek tesellim şuanda tutmalarıAllah yardımcın olsun inşallah tutunurlar embriyoların.
İtagram da takip ediyorum zaten bildiğimiz denediğimiz tedavi ar sütü polen antioksidan takviyeler mutlaka faydası vardırSlm arkadaşlar mfk yöntemini duyan deneyen var mı acaba.02 amh ve çikolata kistiyle hamile kalan vs bi çok yazı okuyorum.deneyenler bilgi verebilir mi acaba
Aynen bende gördüm instragramda siz araştırdınız miSlm arkadaşlar mfk yöntemini duyan deneyen var mı acaba.02 amh ve çikolata kistiyle hamile kalan vs bi çok yazı okuyorum.deneyenler bilgi verebilir mi acaba