Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar rahim kalinligim 6 mm çıktı estrofem kullanıyorum nar suyu içiyorum fayda etmedi bugünde Climarofort bant verdi aranızda kullanipda faydasını gören varmı?

Bende de hem cd 56 - 16 hem de cd 158 bakildi..farkini ben de anlamadim..ama doktorum bagisiklik sistemin cok aktif gebelik asisi yapmamiz lazim dedi.
Tek başına CD56 testini çok anlamlı bulmuyorlarmış. Her yer yapmıyormuş CD158 testini. Araştırdım ama bir bilgi bulamadım.

Makrofaj aşısı bahsettiğiniz sanırım. Kanıta dayalı değil ama faydalı olduğu söyleniyor demişti benim doktorum. Alınan kanla makrofaj kültürü yapılarak rahim içine veriliyormuş.
Yaptırırsanız bilgi verin lütfen bana da.

Sakın ümidinizi kaybetmeyin, ben Ağustosta 44 yaşımı doldurucam. Çok şükür 19 haftalık hamileyim, Allah nasip ederse Ağustos ayında kavusucam bebeğime 🤲
Bizim sebepsiz infertiliteydi, 3. denememde pozitif sonucu gördüm. Dikkat ettiğim şeyler, saglıklı beslenmek, paketli gıda tüketmemek, yürüyüş. Sağlıklı beden yani. Birde kafa olarak rahatlamaya çalışmak, nefes terapisi, yoga .. vb. neyle rahatlıyorsanız. İnanmak, dua etmek.
Allah benide , tüm isteyenleride bebeklerine kavuştursun inşallah ☺️
Merhabalar siz nerede tedavi oldunuz acaba? Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba Arkadaşlar,

Bülent traş ın bi videosunu izledim 47 yaşında bir kadının prp yöntemi ile yumurtasının kaliteli hale geldiğini ve hamile kaldığını söylüyordu. sizler denediniz mi yumurta kalitesine etkisi var mı bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen.

B
Merhaba Arkadaşlar,

Bülent traş ın bi videosunu izledim 47 yaşında bir kadının prp yöntemi ile yumurtasının kaliteli hale geldiğini ve hamile kaldığını söylüyordu. sizler denediniz mi yumurta kalitesine etkisi var mı bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen.
BEn yaptırdım pek bi etkisini görmedim sayımda artmadı kalitede artmadı. Fayda görenler var nasıl oluyor anlamıyorum nasip...

Arkadaşlar bende bugün transfer oldum bir senelik tedavi sonucunda 2 adet 3 günlük embryo konuldu bu 3. Denemem son çırpınışlarm yaş oldu 43 Allah yardımcımız olsun
Benim de geçen Aralık ayında, 43 yaşında artık son denemem Allah nasip eder inşallah dedim, çok şükür 23. haftadayım. Darısı başına olsun. Allah hepimize hayırlısıysa , sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah canım, dualarımdasın 🤲

Benim de geçen Aralık ayında, 43 yaşında artık son denemem Allah nasip eder inşallah dedim, çok şükür 23. haftadayım. Darısı başına olsun. Allah hepimize hayırlısıysa , sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah canım, dualarımdasın 🤲
Çok teşekkür ederim inşallah bnm pek umudum yok çünkü dün eşimle tartıştık ve psikolojim bozuk moralmen kötü durumdayım tutmasinda da en büyük etkenlerden biri de psikolojimiz nasip artık inşallah sizde sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Slm arkadaşlar mfk yöntemini duyan deneyen var mı acaba.02 amh ve çikolata kistiyle hamile kalan vs bi çok yazı okuyorum.deneyenler bilgi verebilir mi acaba

X