Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Siz adetinizi düzenli görünüyorsunuz sadece yumurta mı görünmüyor ultrason da ?

Soğan kürü İbrahim Saraçoğlu nun videolarında izledim fsh ı eğer yüksekse düşürüyor. hamile kalmak için fsh ın belli bi değerin altında olması gerekiyor hatırladığım kadarıyla 15 in altında olması gerekti. soğan kürü yaptığınızda aynı zamanda günde 2 fincanda testere dişli aslan pençesi içiyorsunuz gün içerisinde. testere dişli aslan pençesi de hamile kalabilmeniz için gerekli hormonları ayarlıyor düşük olanı normal seviyeye yüksek olanı da indiriyor. videolarını defalarca izledim bu kürü uygulayıpta hamile kalan 47 yaşında biri olmuş rekor 47 yaş diyordu. bu arada şeker tansiyon tsh d vitamini değerlerinizi de kontrol ettirin.
inşallah yavrunuza kavuşursunuz en kısa zamanda.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bende hipotiroid var ilacını kullanıyorum o da biraz zorlaştırıyor. D vitamini kullanıyorum. Aslında ben aslanpençesi denemiştim ama bu sefer bu şekilde deneyeyim bakalım inşallah Rabbimin izniyle isteyen herkes bir an önce kavuşsun bebeğine

Siz adetinizi düzenli görünüyorsunuz sadece yumurta mı görünmüyor ultrason da ?
Adetim önceleri baya geç geliyordu 35-40 günde. Sonra inositol içmeye başladım 28 günde bir gelmeye başladı bu süreçte kontrole gitmedim ama daha önce düzensizlik varken yumurtlama görülmemişti ultrasonda şimdi ne durumda bilmiyorum biraz ara vermiştim

Merhaba hanımlar, öncelikle bu yolda uğraşan çabalayan emek veren herkese güç sabır ve bol şans diliyorum. Ben bir karar asamasindayim ve sizlerden fikir rica ediyorum. 4 senedir tup bebek deniyorum, gecen ay tam 44 oldum. Toplam 8 transferim 2 pozitif sonucum ama düşugum var. Son 6 transfer negatif. Kasimda prp yaptırdım cok ise yaramadı. Doktorum artık toplama yapmanın bir faydası olmayacağını kalan 4 tane 4.gun dondurulmusu transfer edip tedavimi sonlandirmak istediğini söyledi yani kibarca vazgeç artık dedi, belki çocuğum var zaten diye böyle söyledi bilmiyorum ama ben tekrar anne olabilmeyi cok istiyordum. Tuplerim yok, yumurta rezervim cok az 2 tane ancak çıkıyor kalite en çok 3bc yi gorebildi. Belki tüm bu durumlarımı da değerlendirdi ondan öyle söyledi. Sizden ricam 44 yaşında ve sonrasinda toplama yaptırıp pozitif sonuc alan var mı, eger varsa özel birsey yaptiniz mi? Sansim varsa birkac ay hazırlanıp başka bir doktorla tekrar denemeyi düşünüyorum, bu anlamda sizlerin değerli fikirlerini rica ediyorum. Simdiden teşekkürler...

Merhaba,
ben de temmuzda 44 olucam. ben de sizin gibi 2. çocuğum için çabalıyorum. ben doğal yolla hamile kalabiliyorum hatta geçtiğimiz ocakta 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. sanıyorum sağlıklı yumurta ihtimali yaşa bağlı olarak iyice azalıyor ve bildiğim kadarıyla şimdilik bunun bir çaresi yok. ben de çok istiyorum bir kez daha evlat sahibi olmayı ümidimi kaybetmiyorum sağlıklı bir yumurta gelince eminim olacak. sadece şunu söylemek istiyorum soğan kürü oldu kalbi duran bebeğim belki bir kez daha toplama yaptırırsanız öncesinde 4 ay soğan kürü+aslan pençesi çayı ile daha kaliteli yumurtalar elde edilebilir. umarım faydası olur en kısa zamanda kim istiyor ve çabalıyorsa bunun için yavrusuna kavuşur. hangi merkeze gidiyorsunuz İstanbulda mısınız ?

Cok tesekkur ederim güzel paylaşımınız için, aslında dediğiniz gibi kaliteli yumurtayı bulabilmek burdan geçiyor hersey, doktor bana direkt dedi bu yasta olmamasinin en büyük nedeni yumurta dir diye, hatta o nedenle donasyon önerdi ama ben halen yapabilecegim birsey varsa diye sizlere danışmak istedim ki, iyi ki hepimiz burda deneyimlerimizi paylaşabiliyoruz birbirimizin halinden anlayabiliyoruz üç aşağı beş yukarı benzer şeyleri yaşadığımız için belki bana bir daha deneme diyen doktordan bile daha yol gösterici oluyor dedikleriniz, son donmus transferimi yaptırdıktan sonra son bir kez daha denemeye karar verirsem bu dediğiniz sogan kuru aslan pencesi çayını mutlaka uygulayacağım, diğer mesajlarınızda da okudum detaylarını, gercekten ise yaramış ve ne güzel doğal hamileliğiniz olmuş inşallah tekrar olacak yürekten inanıyorum, ben de geçmişte sogan kuru yaptım ama 1 kez 10 gün uyguladim sadece, cayi da kullandim ama düzenli degildi, istikrarlı en az 3 ay kesintisiz denemem lazım sanırım, yanında takviye olarak da maxijuno ve omepaq10 ve ari sutu düşünüyorum sanırım son denememden önce son yapabileceklerim bunlar, size de bol şanslar diliyorum tez zamanda güzel haberlerinizi duymak umuduyla, ve bu yolda yürüyen emek veren hayatını buna göre yonlendiren çabalayan herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah tekrar cok teşekkürler

İnositol ne işe yarıyor

Sopan kütüne ben de 20 gündür başladım fakat benim farklı şekilde hazırlanıyor 2 tane soğanı ince bir şekilde söüş yapıyorum 3 veya 4 diş sarımsak kürdanla deliniyor bir kaç kere 2 litre klorsuz suda cam kapta üzerine bir streç örterek 24 saat ışık alan bir yerde bekletiyorum sonra süzüp suyunu yine cam bit şişe de buz dolabın da saklıyorum akşam yemeklerinden önce 1 bardak içiyorum bitince yenisini hazırlıyorum adet olunca ara veriliyor adet bitince kür tekrar ediliyor çikolata kisti olan bir tanıdık bu kütü 6 ay yaptı hamile kaldı ve doğurdu
Ben de corona alışından sonra adetim böyle siyah kuru bir şekilde geliyordu bunu denedim bu adetim de biraz farklı oldu kanamam az ama öyle siyah ve kuru şekilde değil

İnositol ne işe yarıyor
Canım inositol bir vitamin türü. B8 vitamini pco larda yumurta gelişimine katkı sağlıyor ben de buralarda araştırırken öğrendim doktor söylemedi. Ama bana baya etki etti. Bu arada bende pco yok ama yumurta tembelliği var yumurta geç gelişiyordu ya da hiç gelişmiyordu. Henüz gebe kalamamadım ama stres açısından da baya faydalı oldu stresimi azalttı. İçinde inositol olan birçok vitamin takviyesi var bunların en basiti inofolic. Ben inofolic ile başladım daha sonra farklı markaları kullandım. Sen de araştır istersen aklına yatarsa kullanırsın. İçindeki inositol oranlarına dikkat et. İnofolic de az mesela ben 2000 mg lık olanlarından kullanıyorum şu anda.

Soğan kürüne bende başladım bu ay hatta 5 gün içtim göğüslerim özellikle sağ göğsüm ağrıyınca yanma olunca bıraktım acaba omu yaptı diye sizde böyle birşey yaptımı, buarada testere dişli aslan pençesini soğan kürüylemi kullandınız

Ben de bakayım canım çok teşekkür ederim solgarın da var galiba bugün internetten baktım ben yurt dışındayım inşallah bulurum belli benim yumurtam da geç gelişiyor 16 sında yumurtlama akıntısı görüyorum zaten tüp bebek tedavilerin 2 sinde de yumurta gelişmedi Allah büyük çaba gösteren her kesin sağlıklı hayırlı Nur topu gibi bebeklerle kucağımızı doldursun

Ben de bakayım canım çok teşekkür ederim solgarın da var galiba bugün internetten baktım ben yurt dışındayım inşallah bulurum belli benim yumurtam da geç gelişiyor 16 sında yumurtlama akıntısı görüyorum zaten tüp bebek tedavilerin 2 sinde de yumurta gelişmedi Allah büyük çaba gösteren her kesin sağlıklı hayırlı Nur topu gibi bebeklerle kucağımızı doldurs

Çok teşekkür ederim. :)))

merhaba,
evet bende de göğüslerde hassasiyet oldu doğrudur. gün içinde 1-2 fincan içince kürü desteklemiş oluyorsunuz. daha etkili oluyor.

soğan kürünün bu şekilde de yapıldığını ilk defa duydum içinde ek olarak sarımsak varmış sizinkinde. 6 ay mı devam ediliyor? faydasını görürseniz lütfen buradan bizlere de yazar mısınız.

merhaba,
evet bende de göğüslerde hassasiyet oldu doğrudur. gün içinde 1-2 fincan içince kürü desteklemiş oluyorsunuz. daha etkili oluyor.
Korktum bıraktım keşke bırakmasaydım göğsüme el değmedi bende tedirgin oldum açıkçası neyse tekrar başlayayım biraz bekledikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…