Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Slm arkadaşlar transfer olacaginizda test sonuçlarınız neydi bnm progesteron 1.38 estradiol 986 sonucum yüksek dedi doktor transferi erteledi

Merhaba ben de naturiga maca tozu kullanıyorum. Siz günde ned kadar kullandınız, faydasını gördünüz mü bir de yumurtlamadan sonra kullandınız mı? Cevap verirseniz sevinirim

Slm arkadaşlar transfer olacaginizda test sonuçlarınız neydi bnm progesteron 1.38 estradiol 986 sonucum yüksek dedi doktor transferi erteledi
Progesteron 0,0500_ estradiol 353 müş benim. Üzülmeyin sağlama almak için ertelemiş. Çokkk uzun zamandır transfer olabilmeyi bekleyen biri olarak size tavsiyem eğer kilonuz varsa sıkı bir diyet yapmanız, terleyecek şekilde spor yapmanız, erken uyuyup erken uyanmanız ve sağlıklı beslenmeniz olacaktır.

Merhaba ben de naturiga maca tozu kullanıyorum. Siz günde ned kadar kullandınız, faydasını gördünüz mü bir de yumurtlamadan sonra kullandınız mı? Cevap verirseniz sevinirim
Merhaba, ben tup bebek tedavisi gördüğüm için yumurta kalite ve sayısını artırması için opu işlemine kadar kullandim, 3 çay kaşığı şeklinde her gün yoğurda ekledim hatta hatta tarçın ve balın faydasını da bildiğimden bunları da yoğurda ekleyip hepsini yedim, fayda kısmına gelince benim yaş ileri rezerv cok az, oyle aman aman faydası oldu diyemem, bir suru başka takviye de kullandim, ama destekleyici olmuştur belki...Allah hayırlı sonuçlar versin hepimize inşallah..

Selam, progesteron 1 in üzerindeyse transfer erteleniyor diye biliyorum, benim iki kez bu nedenle transferim ertelendi, progesteronun yüksek olmasi sanirim tutunmaya olumsuz etki yapiyormus diye okumustum...

G
Göz attım da bunların çoğunu yaptım bazen acaba bu kürler mi zarar verdi diye düşünüyordum bakalım bir iki ay bekleyim diyorum bitkisel bir şey yapmadan . Nasıl olacak hormonlar

Tesekkurler cok kapsamlı bir link, baktim simdi, ben bitkisel anlamda aslanpencesi çayi ve maça tozunu kullandim, burada bayagi farklı şeyler de varmış...

Hmm anladım benim de yaşım ileri 4 yıldır ikinciyi istiyoruz ama olmuyor ne duysam yapıyorum. Yumurta rezervim düşük değil amh 4 civarı ama yumurtalarım kalitesiz sanırım o yüzden olmuyor başka neler kullandınız takviye olarak. Ben inositol içeren takviyeler kullanıyorum ve faydası oluyor 27-28 günde geliyor adetim en erken 30 günde gelirdi önceden.

Ben de 4 seneyi geçti ugrasiyorum, sizin amh cok iyiymiş masallah diyelim, ben 4 sene önce baktirdigimda 1 in altında idi şimdi kimbilir kaça inmiştir, kullandığım takviyeler biosteron, impryl, gonamax dönüşümlü, omepaq10, alfa lipoik asit, ari sutu, ayrıca ari sutu, bal, polen, propolis, ari ekmegi karisimi, aslanpencesi cayi, hayit suyu gibi takviyeler oldu, bunları uzun bir süredir kullanıyorum, prp de yaptırdım, ama son toplamada 3 yumurta zar zor toplandi 1 sene bekledim nerdeyse o 3 yumurta için, 2 si dollendi, transfer sonucu bekliyorum suan ama çok da ümitli değilim, son ay maxijuno denen bir takviye kullanmıştım inositol içeren belki de onun etkisiyle mi o 2 yumurta oluştu bilmiyorum, Allah hepimize yardimci olsun bu yolda

Mxijuno ben de kullnadım içeriği çok güzel ama bende çarpıntı yaptı bu ay polysitol kullanıyorum. Biosteron ve imprly gonamx hariç yazdıklarının hepsini denedim hayıt suyunu çok içtim ama fayda görmeyince onları bıraktım. Arı ürünleri de lh mi yükseltti gibi geldi onları da artık kullanmıyorum. Alfa lipoik asit ayrı olarak mı kullanıyorsunuz hangi marka kaç mg? İnşallah güzel haber alırsınız , Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Cok tesekkur ederim, cok sagolun..evet alfa lipoik asit 600mg lik ayrı kullandim, voonka ve one up markalarından 4 şişe kadar kullandim diyebilirim...hayit suyundan ben de fayda görmedim, arada dervital ve clife macun da kullandim, rezerve hiçbir faydası olmadı kullandiklarimin, belki dedim yaştan dolayı gittikçe düşen kaliteyi sabit tutmaya yaramistir diye teselli buldum kendimce, kaliteli olsa aslında bir yumurta ile bir sperm yeter de işte ileri yaşlarda en büyük sıkıntı bu oluyor maalesef

Evet doğru. Nasipte varsa illaki bir kaliteli yumurta çıkacaktır. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Clife macun ben de kullandım bir kutu bende de işe yaramdı. kk da duyduğum bütün kürleri yaptım diyebilirim bir tek meryem ana otu kaldı onu yapmadım. Peki bu takviyeleri hep eczaneden mi aldınız

Insallah... nasipten ötesi yok..hayirlisiyla bu mübarek günde dualarımız kabul olsun...takviyeleri bazen eczaneden bazen internetten aldim...Meryem Ana otunu duymamıştım hemen araştırayım

Insallah... nasipten ötesi yok..hayirlisiyla bu mübarek günde dualarımız kabul olsun...takviyeleri bazen eczaneden bazen internetten aldim...Meryem Ana otunu duymamıştım hemen araştırayım
Aynen öyle.. inşallah amin. Ben de öyle bazen internetten alıyorum çok da güvenemeiyorum ama çok da fiyat farkı var. Ben bir de incir havuç kürünü araştırayım normalde incir çok tükettim yumurtlamaya kadar ama kür olarak kullanmadım sen yapmış mıydın?

Yaptım cnm onu da yaptım, sogan kuru de yaptım, bal, tarçın, corek otu da yapmıştım ama onlar bayagi önceydi..suan zeytinyagli incir yiyorum hergun...

Merhaba lar dilerim tez zaman hayırlısıyla sizde anne olurdunuz peki her ay yumurta görünüyor mu muayeneler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…