- Emoji Skoru
- 151
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
- #8.021
canlı selam güzbahar selcan nevser
nasılsınız bakalım selcan hamilelik nasıl gidiyor..
canlarım ende somestr tatilindeyim..ohh ne güzel 15 gün tatil..oğlum yanımda bugün doğum günü bir hafta sonrada niğdeye doğru gidicem inşallah..bu ay ilaçsız belki gider kontrol olurum.allah nasip ederse..
alısalıs bahçeciye gitmekten bahsetmişsin.hayırdır arkadaşım ..canım benimde kız kardeşim var benden 18 yaş küçük..senin annedemi sonradan doğurmuş..benim annem 40 yaşında doğum yaptı..şimdi küçük kardeşe çok düşkün ikiside birbirine çok düşkünler..
adetlerim bir hafta önce oluyor demişsin eğerki döngün 21 ile 28 gün arası ise endişelenme canım normaldir..aldığımız ilaçlar bitkiler erken gelmesine sebeb olabiliyor.
zeytun hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bebğin gelsin canım..cmas sen cedrus ilk sırada sizler varsınız hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..sen aşılama yapınca kendi kendime dedimki ben neden hiç aşılama denemedim olacaksa her halukarda olur aslında..hayırlısı allahtan..
güzbahar ne kadar kaldı kontrolüne..
Senin adına çok sevindim arkadaşım,iyi tatiller olsun,oğluşunla bi güzel hasret gider,güzel güzel vakit geçir,birazda dinlen tabi :) Adana Istanbul az gezmedin bu aralar :)) Oğluna sağlıklı ve mutlu yeni yaşlar diliyorum.
Sevgiler...