• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar haber geldi gidiyorum bebeklerimi almaya 1 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite embriyo transfer edeceklermiş artık gerisi Allah'a kalmış Rabbim inşallah OL der ve olur hakkımızda hayırlısı olsun bana dua edin bugün günlerden TRANSFER mişşşş

Heyecan yapman normal ama, neden korkuyorsun sevincle mutlulukla git merkeze,:10: ne mutlu sana bebeklerin seninle olacak bir kac saat sonra, bunun icin tatli bir heyecani olsun sadece:21: sansin bol olsun.:49::49:

Sağol canım Allah razı olsun inşallah bu kez hamile kalabilirim

Kızlar haber geldi gidiyorum bebeklerimi almaya 1 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite embriyo transfer edeceklermiş artık gerisi Allah'a kalmış Rabbim inşallah OL der ve olur hakkımızda hayırlısı olsun bana dua edin bugün günlerden TRANSFER mişşşş

al bebişlerini gel inşallah canım dularımız seninle..hayırlı haberlerini bekliyoruz.:49::49::49:

harika cnm bebislerini once gobegine sonra kucagina almayi Allah nasip etsin..

Canım inşallah hayırlısı ile bebişlerin seninle... dualarımızdasın..

Tedavide olan arkadaşlar,

Elimde 1 adet 02.2014 son kullanma tarihli Cetrodite var karşı ödemeli kargo ile ücretsiz gönderebilirim.

Alan arkadaşın duası yeter :34: Benim 1.tedavim negatif ,2 tane donmuşum var onları deneyeceğimden şuan ihtiyacım yok.İhtiyacı

olan adres bilgilerini özel mesajla gönderebilir.

yazdiklariniz biraz icimi rahatlatti arkadaslar cok sagolun. evde dogru durust zaten is yapamiyorum. halim kalmiyor ki.
aksamlarida esim artik yemek yapmaya basladi ben hamile kaldiktan sonra. ay ben pek bi tembel oldum ama napim bebek butun enerjimi aliyor. 12 haftalik hamileligimde 2 kilo almisim cok degil galiba. cok seyden tiksindim ne kahve ne cay icebiliyorum beyaz peynir siyah zeytin cikolata gibi seyleri de icim almiyor. findiga cevize delirirdim onlarida yiyemiyorum. as ermem falan yok. bebegim saglikli olsunda ben bunlari cekmeye raziyim.

cedrus kuzu senin icin dua edicem. insallah hayirli ugurlu bebisli olur trasferin.

gullu seninde tedavin hayirli olsun.

cmas sen boyle pek sakin durmazsin basladin mi testleri yapmaya?

veee diger arkadaslarim hepiniz hergun dualarimdasiniz. cogunuzun ismini bilmiyorum burdaki nicklerinizle dua ediyorum.
Rabbim kabul eder insallah.

Selcan'ım o spoş sağ salim olsunda yemekleri babası yapsın annesi sevdiği şeylerden azıcık geri kalsın hiç dert değil... inşallah sağlıkla doğduğunun haberini paylaşacaksın bizlerle hayırlısı ile...

yazdiklariniz biraz icimi rahatlatti arkadaslar cok sagolun. evde dogru durust zaten is yapamiyorum. halim kalmiyor ki.
aksamlarida esim artik yemek yapmaya basladi ben hamile kaldiktan sonra. ay ben pek bi tembel oldum ama napim bebek butun enerjimi aliyor. 12 haftalik hamileligimde 2 kilo almisim cok degil galiba. cok seyden tiksindim ne kahve ne cay icebiliyorum beyaz peynir siyah zeytin cikolata gibi seyleri de icim almiyor. findiga cevize delirirdim onlarida yiyemiyorum. as ermem falan yok. bebegim saglikli olsunda ben bunlari cekmeye raziyim.

cedrus kuzu senin icin dua edicem. insallah hayirli ugurlu bebisli olur trasferin.

veee diger arkadaslarim hepiniz hergun dualarimdasiniz. cogunuzun ismini bilmiyorum burdaki nicklerinizle dua ediyorum.

Canim allah yardimcin olsun insallah sonu bebekli olan bir transferin olsun bizi habersiz birakma

canım hadi güle güle git al bebişlerini dön...İnşallah inşallah bebeklerin sağlıklı sıhhatli güzel huylu güzel kaderli olur. İnşallah hayırlı olur.. huzur bul arkadaşım! Şimdi dua etmeye başlıyorum inşallah >Allah kabul eder...

Tablo ilk sayfada olsaydi, iyi olacakti hangi sayfada kaldigini unutuyoruz.
Duovacım sen iyisimi gün aşırı hatta gün gün tekrar tekrar yayınla tabloyu çok gerilerde kalmadan... Bir de ben profili,mden sanırım bir yerden her sayfada 20 mesaj göstermeli aqçtım.. kolay oluyor... Ve son yazılan mesajları en başta görüyorum..ona göre düzeltebilirsin...

Selcancım canım herşey yolunda gidiyor senin için çok şükür.. 2 kilo neki? Sana hep duacıyız inşallah güzel bir hamilelik geçir ve bebişini kucağına al...bebek görmeye gelecez sana...canım tembellik yapman da güzel... ohhhhh keyfine bak!! selcan ben de kendime hayret ediyorum evet hiç boş durmazdım onlarca hcg- hatta a onlarca lh testi yapmış olmam lazımdı şimdiye kadar ama ne bileyim yapmıyorum işte ... çünkü eskisi gibi umudum kalmadı... inşallah pozitif görürürüm tabiii..bu akşam bari test yapayım..

Son düzenleme:
Yarin tup bebek maceram basliyor.. arkadaslar benim dualarim sizinle sizde bana dua edin ne olur.Rabbim hayirlisiyla versin insaallah hepimize 'sanirim kullanacagim ilaclari falan verecekler' ama bu hastaneler hep ariycaz diyorlar bekletiyorlar bence biz israrci olmaliyiz unutuyorlar sormasam yalniz gidecektim meger esimide istiyorlarmis Sifa Bornovaya

Hayırlı olsun tedavn, inşallah herşey gönlünce olu canım.Randevu vermiyorlarmı? en azından arayıp, neden beklettiklerini sor bence..

Hayırlısı olsun canım, şansın bol olsun,inşallah tutunurlar ..

Kızlar bende bişi sormak istiyorum.Mesela endometrium kalınlığına dr. birkaç yerden bakıyor.Bir yerde 5.50 ise diğer yerde 9 çıkabiliyor.Dr. transferi yaparken hangi değere bakıyor?

hafif bir soğuk algınlığı mı var ne? hapşırıyorum.. Boğazımda iltihaplı.. gargara yapınca biraz rahatlıyor.....
Canimm hamilekikte vucut direnci dusermis inşallah inşallah hamilesin
Kızlar bende bişi sormak istiyorum.Mesela endometrium kalınlığına dr. birkaç yerden bakıyor.Bir yerde 5.50 ise diğer yerde 9 çıkabiliyor.Dr. transferi yaparken hangi değere bakıyor?

Arkadasim rahim tek yerden olcukur transfeede 3 cizgi olmasi gerekiyor 8 ila 18 mm arasi

kızlar, selamlar hepinize, işteyim sabah sıkıntı vardı giremedim internete.... hepinizi çook öpüyorummm... toplantıya gidiyorummm

canım benim internet az evvel geldi ve müjdeli haberini aldım... inşallah 12 gün sonra da bu haberin 2. müjdesini vereceksin bizlere... canım dua ediyorum senin için... allah bebişlerinin sana tutunmalarını nasip etsinn. hep güzel haberlerini alalım inşallahhhhh...

dualarımız seninle.

Cedrus hayirlisiyla bebislerine kavus canim. Allah yar ve yardimcin olsun.

Cmas insallah pozitifi goruceksin umut olucaksin hepimize.

Duovacim tabloya bir cozum bulucaz . Burda yaza yaza editorler ilgilenir diyorrum

kızlar, selamlar hepinize, işteyim sabah sıkıntı vardı giremedim internete.... hepinizi çook öpüyorummm... toplantıya gidiyorummm

canım benim internet az evvel geldi ve müjdeli haberini aldım... inşallah 12 gün sonra da bu haberin 2. müjdesini vereceksin bizlere... canım dua ediyorum senin için... allah bebişlerinin sana tutunmalarını nasip etsinn. hep güzel haberlerini alalım inşallahhhhh...

dualarımız seninle.

Sana da selam olsun. Caliskan is kadini. Iyi toplantilar.

Hepinizden Allah razi olsun dualsr etmissiniz benim için embriyolarim 14:40 dagobusumdeydi 2 saat hastanede yattim sonra 2, 5 saat yolculuktan sonra simdi evdeyim uzandim yatiyorum embriyolarimin ikiside 8 hucreli gayet iyi gorunuyorlar resimlerine bakip duruyorum

Back