herkese hayirli cumalar,
iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar beni duygulandirdiniz cookkk mutlu etti yazilariniz beni ......./QUOTE]
canım benim sen bizim kıymetlimizsin, yeğenimizi taşıyorsun... tabiki aklımızdan çıkmazsınnn, sen ve bebğin iyi olun ki biz de iyi olalımmm... seni ve bebişini çoook öpüyorummm... artık bebişi nasıl öpersin bilmem:))
zeytunum inşallah sonu güzel biter bu tedavinin, herşeyde bir hayır var, bir anda oldu bitti, ama düşünmeden mucize gibi... sonu da mucize olsun inşallah... kendine çok dikkat et, hep iş hep iş değil, az bi dinlenin biraz, keyif yapınnn...
canım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah... adet düzensizliği için bir doktora gitseydin... ben de bu aralar hep bir hafta önce adet oluyorum ve resmen tırsıyorum... allahtan haftaya gideceğim bahçeciye de biraz rahatladım... sen de doktora gitte bizi merakta bırakma canımm...
canım niye bu kadar üzüyorsun kendini boşyere... işini bebeğin için bıraktın... bak ne güzel bebeğini yap gel, demişler... artık sana stres, üzüntü yok, kendini hep mutlu hissedeceğin şeylerle uğraşacaksın... ona göre
alarahan sen çok güçlü bir kadınsın... okurken en çok bunu anladım... allah bu yaşanmışlıkları en yakın zamanda evladınla ödüllendirsin inşallah... ama derdine dua etmekten başka yardımcı olmazasakta bizi bırakma... yanımızda yer al... hep birlikte inşallah mutluluğunu da görelim....
allahım bu mutlu tabloyu bir bebişle taçlandırsın inşallah... oğlunu ve eşini sana bağışlasın... o oğlunu yiyesim geldiiiii resmen.... şu negatifliği at arkadaşım ne olurrrr... ne olur... umutlu ol birazz.... ama sen çoook yaramazsın... bana söz vermiştin cenazede dikkat edecektin, temizlik yapmayacaktın artık diye... ne diyeyim ki ben sana... YASAK kızım sana YASAK... iş yapmak YASAK 1 ŞUBATA KADAR....
hoşgeldin aramıza canım... bu doktorları öldüresim geliyor okudukça, bizi insan, kadın olarak görmüyorlar....sadece banknotuz onlar için... topiğin başında okumuştum yaşadıklarını... bu kez herşey gönlünce olur, ve vebeğini kucağına alırsın inşallahhh.
canım çok mutlu oldummm, imaşallah hem dondurmaya hem göbişine yumin olmuşşş... transfer bugün mü canım, ne zaman olacaksın, bizi habersiz bırakma... dualarımız seninle.... hadi bebişlerini alda gelll...
canım ben de çok umutluydun o kayıp yumiden, ama hiç düşünmediğimiz bir anda gelecek bebeğin inşallahhh... inşallahhhh bu yıl hepimize bebeğimizi getirecek... umutlar hep olacakkkk umutsuzluk bize yasakkk...
puffycim ne güzel ne güzel mutluluklar yaşıyorsun inşallahhh... daha da güzellerini yaşatsın rabbim sana ve alyaya... eşin, sen ve alya hep birlikte koca bir ömrü kahkahalarla birlikte geçirin inşallahhh... o cadıyııı bizim için kocaman öpppppp olurmu... allah mevlüdünüzü kabul etsin, az bi zaman sonra diş buğdayı da yaparsın artık canım benimmm.. duaların için allah razı olsun arkadaşımmm... amim amiiin ammmin dualarına, allah bizlerede yaşatsın inşallahh...
hoşgeldin canım aramıza..... inşallah hep birlikte bu yıl bizde anneler kervanna katılacağız...
kızlar hepinizi ama hepinizi çook seviyorummm... acmila, miranda, monkey, alfabe, arnavut, cmas, ummu, alisalis, zeytun, cedrus, selcan, puffy, brezzey, deti, lejena, güllü, ensuance, duavo, ve ismini yazmadığım tüm kader arkadaşlarım çoook öpüyorum hepinizi... sevgi ve dua ile...