• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sevgili Alarahan,detay detay yazmışsın.çok teşekkür ederim.karşılaştığın ve sana yaşatılan olumsuzluklara çok üzüldüm:( Gürgan klinikte yaşadıklarından ,bizim durumumuzdakilere uyguladıları tedaviden biraz daha bahsedebilir misin -eğer seni üzmeyeceksem.
Andrea, gürgan klinikteki tedavilerim 2006-2007 yıllarındaydı sanırım. Üç denemem oldu, tercih sebebim, dünyadaki gelişmeleri takip etmesi ve basında sürekli yeni teknikleri açıklamasıydı. Rahime çizik atmalar, ilaçsız tüp, rahimden doku alınıp o sıvı içinde embriyonun korunması vs. hep o yıllarda da basında anlatıyordu. Hiç birini bana yapmadı. İlk görüşmelerde ve tarnsferde gördüm kendisini. Orada çalışan bir dr. Ahmet Bey vardı, sonra ayrıldığını duydum, takiplerimi o yapmıştı. İnanılmaz olumsuz bir tipti ve bir transferden sonrada beni dinlenmeye aldıkarında odaya gelip keşke transfer yaptırmasaydınız, zaten kaliteli değilki demişti. Ben artık kişiye uygun tedavi yapan bir doktor olduğunu sanmıyorum. O yada öbürü farketmez. Onlar sadece aracı, olacaksa olacaktır diye düşünüyorum. Arkadaşlar bazen heyecanla yazıyorlar, şu teknik varmış, şu merkezde bu da uygulanıyormuş. Bence hepsi hasta çekmek için reklam. Kısaca; moralini yüksek tut, inşallah kısmetinde vardır, yer kesinlikle farketmez.

maşallah canım maşallah...inşallah bu sefer bebeklerini kycagına alırsın hayırlısıyla...ben hiç mi hiç yatmadım xanım...umutlarım bile tükendi hattA. Trnsfden bes saniye sonra kalktım yatağıma kadar yürüdüm..45.50DK yattım..sonra yürüdüm merdiven çıktım arabayla uc saat yolculuk...eve gıttim..ertesi günü işe gittim..araba kullandım arabayla resmi dairelere gittim..merdivenler inip çıktım....biliyorsun temizlik yaptım vsvs
..ve 6saat köye gittik dağ yolları tangır tungur durmaksızın sarsıntı...cenazede nerdeyse 500 tabldot yıkadım...ayyyt neyse donüş yolu yine aynı saatlerce....dün ve bugün evde yine temizlik yaptım...şimfi feziyoruz...ayakta bir magazada yazıyorum su anda bile....yani anlıycanız aartık nasip diyorum...Allah yazdıysa olur....olmazsa inşallah dördüncü denemede hep yatarım.....

1 subat canım...güle güle git gel....
cmas kiziyorum ama. Hem umitsiz olman hem de kendini bu kadar yormani anlayamiyorum. Allah OL DEDIKTEN SONRA HICBIR SEY ENGEL OLAMAZ. ama sen de biraz dikkatli olmalisin bence. Kendini frenlemeye calis lutfen

cedrus maşallah 6 embriyo çok güzel canım inşallah sağlıklı bebk olsunlar seni bırakmasınlar..:49::49:
cmas o kadar emek verip neden bu kadar kendini yorduğunu anlamıyorum..maddi manevi çok yıpraıyoruz canım lütfen dikkat et kendine ve embriyolarına..hayırlı haberlerini bekliyoruz..:49::49:
andrea73 canım merkez ne kadar önemli olmasada önemli tamam her şey kısmet ama bizde eizden geleni yapp taktiri öyle allaha bırakmalıyız canım..hastane ekip çok önemli ve seni psikolojik olarakda rahatlatmaları..o kadar emek veriyoruz maddi manevi..her türlü tedbiri alalım taktir allahın..:49::49:

Allah razı olsun canım dualarini esirgeme

Görünmeyen yumurta sonradan olgunlasir, ve döllenir diye bende umuyordum ama hayirlisi diyelim üzülme arkadasim, umarim subat ayinda arka arkaya pozitif haberler alalim, elif ve gülneva benide üzdü ama, bu bizi elifi ve gülnevayi umutsuzluga sürüklemesin hep beraber dahada cogalmis umutlarimizla yola devam edelim.:10:

Ben sen umutlanma diye soylemedim. Ama sen de aynisini dusundun . Napalim bosver. Su gunler cabucak gecsin de insallah sen bize guzel haberler ver.

Günaydın hanımlar bugün merkezden haber gelecek muhtemelen yarın kelebeklerim göbüşümde olacaklar haber gelince sizinle paylaşacağım yine heyecanlıyım ve korkuyorum:50:

Kızlar günaydınnn...

Haftasonu yoğundum bakamadım.. Şimdi gelişmeleri okuyabildim... hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun dileklerimle güzel bir hafta olsun...

Nevser başın sağolsun arkadaşım... dünyanın hali bu... vakti tamam olan belkide daha iyiye daha güzele gidiyor... allah mekanını cennet etsin..

Cedrus harika haber... umarım bugünde bölünme devam eder... sanırım 2 tane transfer edilecek.. kalanları dondurulacak değilmi ? inşallah transferinde aynı güzellikte devam eder... kelebekler bebişe döner..

Puffy maşallah Alya'cığımıza ...bahtı güzel olur inşallah... sağlıkla sıhhatle büyür.

Elifooo ne yaşıyorsak rabbim bizim için böyle uygun görmüş bu nedenle yaşıyoruz.. elbet var bunda da bir hayır.. üzülmemek çok zor biliyorum.. ancak rabbime güven inşallah hepimiz için en hayırlısını o biliyor...

Cmass bacım sen hiperaktifmisin :))) bi yerinde dur.. temizlik yapma... evin bi pis olsun... kimseler kınamaz seni merak etme... tabi biz ne yaparsak yapalım rabbim ol demişse olur.. üzme kendini... inşallah 1 şubatta hayırlı haberleri alacağız.

Andrea 73 sordum ... Timur bey çok eski ancak çok popilist diye pek önermedi.. Murat Sönmezer - Hakan Yaralı ve Ahmet-Mehmet Erden'i önerdi.. Hulusi Hocayı'da çok öneriyorlar.. İçine hangisi sinerse ... rabbim inşallah seni bebişini kavuşturacak merkezle karşılaştırır..

ipek2700 - Gonul-atolyem bi harikasınız .. teşekkürler...

Güzbahar haftasonu giremedin galiba... umarım iyisindir.

Duova alısalıs ummuseleme selamlar... harikasınız kızlar... moral verici arkadaşlarım benim... sizlerde sağolasınız.

Gullu gullu hoşgeldin...

Günaydın hanımlar bugün merkezden haber gelecek muhtemelen yarın kelebeklerim göbüşümde olacaklar haber gelince sizinle paylaşacağım yine heyecanlıyım ve korkuyorum:50:

Canim hayirli olsun 6 embriyo cok guzel rabbim sana evlat bagislasin onlari inşallah

Ben sen umutlanma diye soylemedim. Ama sen de aynisini dusundun . Napalim bosver. Su gunler cabucak gecsin de insallah sen bize guzel haberler ver.

Su günler gecmeden ben sizlerden haber bekliyorum canim, bana gelene kadar bekletmeyin beni verin güzel güzel haberleri böyle olun.:49::49::49:

Sağolun kızlar Allah razı olsun sizinle dertleşince rahatlıyorum yaş olarak bu topiğe uymuyorum başta dedim acaba sen git bakalım bu topiğe ait değilsin derler mi diye ama ben sadece burada rahalıyorum kovsanızda gitmem vallahi:23::23::23::23::23::23: diğer forumdaki arkadaşlar da çok iyi ama çok kalabalık ve yoğun geliyor bende çalışınca onlara yetişemiyorum

Su günler gecmeden ben sizlerden haber bekliyorum canim, bana gelene kadar bekletmeyin beni verin güzel güzel haberleri böyle olun.:49::49::49:

duavo canimm senin tedavin ne asamada hic konusamadik.. yakinda tedavimi olacaksin yoksa su anda tedavi surecindemisin cmm cim..

herkese öncelikle güzel bir gün diliyorummmm.., cuma günü tam yazacaktım elifin haberini gördümmm çoook üzüldüm ve yazamadım kızlar... cumartesi de bir cenaze vardı oradaydık ama aklım hep elifttteee... kızım geldiği için evden girip tekrar haber alma şansımda olmadı... elifiiimm canım ne olur, ne olur bu kadar üzülme... olacak bi tanem, ama demek ki doğru zaman değil, sen kendini bu kadar yıpratırsan onlarda çoook üzülür... seni çoook seviyorum canım benimm. telin yoktu aramayı çoook istedimmmm. ama çook...

Günaydin arkadaslar,

güzbahar, iyi dileklerin icin sagol canim, okul yarim gün sürüyordu simdi degisti, disarisi cok soguk oldugu icin,"sifirin altinda bu haftalarda" subat sonuna kadar haftada 1 gün gidecegim. ögretmenle konustum tamamen birakma haftada 1 gün olur dedi sizler topikte olmadanda olmuyor arkadaslar yazdikca senlenir burasi...
duovacım kendine dikkat et, burası azıcık soğuyor donuyoruz resmen, sen kimbilir ne hallerdesin, ben üniversiteyi eskişehirde okudum orası da sakaryaya göre çook soğuktu, bazen okuldan eve gelirken yüzümü hissetmezdim, yülz felci oldum diye korkardım...
sen kimbilir nasıl üşüyorsundur... iyi bari kursa daha az gidecekmişsin... şubat sonuna kadar o zaman eşinle bol bol keyif yap, gez eğlen.... kendini bebişe hazırla...

canım ben düzenli giremiyorum çünkü artık kızım tamamen geldi, okul bitti, tatil bitti artık hep bizimle.. o yüzden ne yazık ki evden asla giremem... burası benim özel dünyammm, keşke sizinle paylaştıklarımı onunla da paylaşabilseydim... ama iyi ki sizler varsınız....

herkese hayirli cumalar,

iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar beni duygulandirdiniz cookkk mutlu etti yazilariniz beni ......./QUOTE]

canım benim sen bizim kıymetlimizsin, yeğenimizi taşıyorsun... tabiki aklımızdan çıkmazsınnn, sen ve bebğin iyi olun ki biz de iyi olalımmm... seni ve bebişini çoook öpüyorummm... artık bebişi nasıl öpersin bilmem:))

Kızlar tekrar selam...

Cmas işlem yapılınca 10 dk kadar kaldım sonra yatağa geçtim.. 3 saat kadar da yattım... şimdi işe geldim...

Progestaran verdi günaşırı 1 iğne yada hergün kapsül olacak şekilde hangisini istersem .. ancak iğne daha iyi olabilir dedi. evde iğne var onu kullanacağım.. birde hergün kullanılmak üzere bir iğne verdi clexon hazır enjektör..

Cedrus opun inşallah çok pozitif geçer... sana bebiş getirecek yumiler toplanır... dualarım seninle arkadaşım...

Rabbim kim ne diliyorsa hayırlısı ile sonlandırsın inşallah...

zeytunum inşallah sonu güzel biter bu tedavinin, herşeyde bir hayır var, bir anda oldu bitti, ama düşünmeden mucize gibi... sonu da mucize olsun inşallah... kendine çok dikkat et, hep iş hep iş değil, az bi dinlenin biraz, keyif yapınnn...

Selam arkadaşlar,
Kaç gündür yazamadım size,ama takip etmeye çalıştım olan biteni.Çok sevdiğim bir büyümüzü kaybettik,cenazeydi,cenaze eviydi derken pek evde olamadım :( ............((

canım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah... adet düzensizliği için bir doktora gitseydin... ben de bu aralar hep bir hafta önce adet oluyorum ve resmen tırsıyorum... allahtan haftaya gideceğim bahçeciye de biraz rahatladım... sen de doktora gitte bizi merakta bırakma canımm...

eliftenn haberr varmii benim bugun isyerimde son gunumduuu cokk aglamakli bunaltici uzucuuu bayilip ayilmali gectii cok keyifsizimm sizleri takipp edemedimm cnmm.

canım niye bu kadar üzüyorsun kendini boşyere... işini bebeğin için bıraktın... bak ne güzel bebeğini yap gel, demişler... artık sana stres, üzüntü yok, kendini hep mutlu hissedeceğin şeylerle uğraşacaksın... ona göre:37::37:

andrea73, öncelikle aramıza hoşgeldin. Eskiden çok heyecanlı bir şekilde forum takibi, yazışma yapıyordum ama bu uğurda 13 yılımı verince, emeklerimin karşılığını da alamayınca sanırım içime kapandım. Ankara'da tedavi olacağını yazınca dayanamadım bir şeyler yazmaya karar verdim. Öncelikle şunu söyleyeyim, bizim yaş grubumuzla uğraşmayı kimse istemiyor. Ben sırasıyla tedavilerimi şatıroğlu genart'ta iken orada başladım, anatolia, gürgan clinic, maya, hrs kısaca ankara'nın tüm meşhurlarında tüp denemelerim oldu. Memnuniyet genelde başarıya göre değişiyor gibi düşünülse de hepsinin sahte yüzlerini gördüm. Hepsinde saatlerce bekliyorsun, işten izin alıp gidince strese giriyorsun, esas doktoru göremiyorsun. Özellikle timur beydeki transferlerimde defalarca sıkışıp, boşaltıp hatta masada o halde yarım saat hocayı beklettiler. 35 yaşımda anatolia'dan kıbrısta donör için teklif aldım, umut olmadığı için. 39 yaşımda kendiliğimden hamile kaldım ama daha önceki tedavilerimden ikisinde olduğu gibi kaybettim. Sebepsiz infertiliteyle başladık, erken yumurta yetmezliği ile devam ettik. Son yıllardaki tedavilerimde 1 yada 2 kaliteli embriyom oldu ama tutunma olmadı. Nisan ayında Memorial'de görüşmeye gittiğimde 2005 yılındaki hsg cd'sinden miyomumum olduğu alınmadan gebelik olmayacağı olsa bile düşeceği söylendi. Aynı sonucu başketten hulusi hocadan da alınca, ameliyatımı başkentte oldum. İçeride dejenere olmuş, parçalanmış miyomum alındı. Endometriozisim olduğu söylendi son üç aydır tekrar tedavi için girişimim var ama yok kist vardı yok hormon değerlerimdi başlayamıyorum bile. Haşimato troidim var, artık kendi kendimin doktoru oldum, ilaç dozlarımı kendim ayarlıyorum. Sayısız tedaviler, troid sorunu vs. nedeniyle kilo sorunum, insilün direncim var ve eskiden diyetler yapar az da olsa verirdim. Şimdi sanırım umudumu da yitirdim, mücadeleyi bıraktım, diyet sporda yapmıyorum.
Çok uzun yazdım ama içine sinen yerde tedavi ol ama hulusi hoca gibi vicdanlı bir doktoru şiddetle tavsiye ederim.

alarahan sen çok güçlü bir kadınsın... okurken en çok bunu anladım... allah bu yaşanmışlıkları en yakın zamanda evladınla ödüllendirsin inşallah... ama derdine dua etmekten başka yardımcı olmazasakta bizi bırakma... yanımızda yer al... hep birlikte inşallah mutluluğunu da görelim....

maşallah canım maşallah...inşallah bu sefer bebeklerini kycagına alırsın hayırlısıyla...ben hiç mi hiç yatmadım xanım...umutlarım bile tükendi hattA. Trnsfden bes saniye sonra kalktım yatağıma kadar yürüdüm..45.50DK yattım..sonra yürüdüm merdiven çıktım arabayla uc saat yolculuk...eve gıttim..ertesi günü işe gittim..araba kullandım arabayla resmi dairelere gittim..merdivenler inip çıktım....biliyorsun temizlik yaptım vsvs
..ve 6saat köye gittik dağ yolları tangır tungur durmaksızın sarsıntı...cenazede nerdeyse 500 tabldot yıkadım...ayyyt neyse donüş yolu yine aynı saatlerce....dün ve bugün evde yine temizlik yaptım...şimfi feziyoruz...ayakta bir magazada yazıyorum su anda bile....yani anlıycanız aartık nasip diyorum...Allah yazdıysa olur....olmazsa inşallah dördüncü denemede hep yatarım.....

1 subat canım...güle güle git gel....

Canim sağolasın iyiyim evdeyim.. sabah esim ise gitti..oglum yatağıma kahvaltı getirdi...once bakkaldan yumurta almis simitciden simit...yumurta pisirmis..canim yavrum gozlerim doldu...tepsiyi bir guzel hazirlamis kucuk kahvaltiliklara bal peynir recel vs ...esime tel ettim hemem o da geldi ...ayyyy ne anlatayimmm öğlen e kadar yataktaydim..gittiler ...ben de temizliğe basladim....simdi hastaneden aradilar ..yolculuk tutunmaya olumsuz etkilemez dedi sule hanim...koordinatör yani....sagolsun cok ilgili hep arar...neyse kucuk kucuk temizlik yapiyirum....yorulmadan....canım arkadaşlarım Allah sizlere benim oglum gibi hayirli evlatlar versin....cok sukur.....

allahım bu mutlu tabloyu bir bebişle taçlandırsın inşallah... oğlunu ve eşini sana bağışlasın... o oğlunu yiyesim geldiiiii resmen.... şu negatifliği at arkadaşım ne olurrrr... ne olur... umutlu ol birazz.... ama sen çoook yaramazsın... bana söz vermiştin cenazede dikkat edecektin, temizlik yapmayacaktın artık diye... ne diyeyim ki ben sana... YASAK kızım sana YASAK... iş yapmak YASAK 1 ŞUBATA KADAR....

bende 38 yasındayım bazılarınız hatırlayabılır benı bende 6 ay once sıslı memorılade negatıvımı aldım.gercı 4 cu denemem 3 nu başka yerde yaptırdık.sıslıde hersey guzeldı 2 embrıo transfer ettıler ama tutunma olmadı dıgerlerı gıbı.puffy benı cok ıyı bılır.hatta onun bırde kızı olmuş cok sevındım adına.sımdı yenıden memorılale ıletısıme gırdım oradan murat bey benden olmayan rahım fılmımı cekılmemı ıstıyor.ben almanyadayım burda cektırmek yasak.laparoskopı hısteroskopı vs oldum ama yınede onlar rahım fılmı ıstıyorlar bırde transfer gunu rahım kalınlığım 8 mm mis.yeterlı dıyor ama sınırda dıyor.rahım fılmıne bır bakalım dıyor.allahtan hayırlısı bu adetımde gıdıp cekılecegım sanırım.ve arkasından tüpe gecerız
hoşgeldin aramıza canım... bu doktorları öldüresim geliyor okudukça, bizi insan, kadın olarak görmüyorlar....sadece banknotuz onlar için... topiğin başında okumuştum yaşadıklarını... bu kez herşey gönlünce olur, ve vebeğini kucağına alırsın inşallahhh.

Geldim kızlar hepinize çok teşekkür ederim bana dua ettiginiz için Rabbim benim için ettiginiz dualarin daha fazlasını sizlere nasip etsin inşallah tam 08:30 da ameliyathanedeydim 09:30 da odamdan ayrildim yemek yolculuk ilaclari temin etme derken 14:00 gibi evdeydim bir uyumusum ki sormayin opuya gelince 10 yumos toplandi ama muhtemelen bunlarin 3-4 tanesi olgun cikmaz genelde öyle oluyor muhtemelen 3. gun transferi olucak haberler böyle
canım çok mutlu oldummm, imaşallah hem dondurmaya hem göbişine yumin olmuşşş... transfer bugün mü canım, ne zaman olacaksın, bizi habersiz bırakma... dualarımız seninle.... hadi bebişlerini alda gelll...

Kizlar son durumlariniz insallah sizleri bebeginize gotursun. Iyi aksamlar

Okuyorum aslinda ama 2 gundur ben de mesleki bir kursa giittigimden yazamadim. Az once de adet oldum. 2ci yumim kayipdi ya belki spontan dollenir dedim ama olmadi. Artik tavsanin suyunun suyundan da umit bekliyorum. Bu aslinda iyi belkide. Umidimizi cogaltmak lazim.

Elif ve diger topicten gulnevaya uzuldum. Bir tane ocak ayi hamilemiz olsaydi cok guzel olacakti. Insallah subatta birden cok guzel haber alalim

canım ben de çok umutluydun o kayıp yumiden, ama hiç düşünmediğimiz bir anda gelecek bebeğin inşallahhh... inşallahhhh bu yıl hepimize bebeğimizi getirecek... umutlar hep olacakkkk umutsuzluk bize yasakkk...

Uzun zamandır görüsemiyoruz ama kız bütün zamanımı alıyor tam bir cadı edepsizzzzz :)
Artık bir cok şeyi anlamaya başladı ilgi ve konuşma istiyor beni görünce kuş gibi çırpınıyor
Bugün mevlutumuzu yaptık hamis meltem bendeydi inşallah sıra onun Mevlüt'ünde
Rabbim benim yaşadıklarımı bir sn once hepinize nasip etsin özellikle Mevlüt'ün dua kısmında isteyen herkese bir evlat diledik
Kuzum prenses gibiydi ona her baktığımda 45 yasında nasıl bir mucize ile odullendirildigimi düşünüyorum şimdi karşımda tavşanı ile yatıyor
Rabbim isteyen herkese versin hepinizi öpüyorum

puffycim ne güzel ne güzel mutluluklar yaşıyorsun inşallahhh... daha da güzellerini yaşatsın rabbim sana ve alyaya... eşin, sen ve alya hep birlikte koca bir ömrü kahkahalarla birlikte geçirin inşallahhh... o cadıyııı bizim için kocaman öpppppp olurmu... allah mevlüdünüzü kabul etsin, az bi zaman sonra diş buğdayı da yaparsın artık canım benimmm.. duaların için allah razı olsun arkadaşımmm... amim amiiin ammmin dualarına, allah bizlerede yaşatsın inşallahh...

Merhabalar ben de uzunsuredir bunlari konusacak birilerini ariyordum . Sizlerle karsilasinca cok mutlu oldum .Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin ben de izmir sifa bornovada tedaviye basladim evleneli 4 yil oldu daha once karar verip tup bebege bsslamadigim icin pismanim .Allah butun isteyen kadinlara ve bana da hayirli evlat versin

hoşgeldin canım aramıza..... inşallah hep birlikte bu yıl bizde anneler kervanna katılacağız...

kızlar hepinizi ama hepinizi çook seviyorummm... acmila, miranda, monkey, alfabe, arnavut, cmas, ummu, alisalis, zeytun, cedrus, selcan, puffy, brezzey, deti, lejena, güllü, ensuance, duavo, ve ismini yazmadığım tüm kader arkadaşlarım çoook öpüyorum hepinizi... sevgi ve dua ile...

Üşenmeyip gelcem Istanbula bi güzel pataklayacam seni :)) Evin biraz pis oluversin,yapma n'olur,yatman gerekmiyor belki,ama iş yapma,hatta gerekirse rapor al işyerindede merdiven falan çıkma,doktorlar normal hayatınıza dönün diyorlar,ama biz yinede dikkat edelim arkadaşım.Hem bebişlerin seninle, o yüzden dördüncü denemeye gerek kalmayacak inşallah :))

Cedrus,sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz,korkuları uzaklaştır kafandan herşey güzel olacak ...

Kızlar günaydınnn...

Haftasonu yoğundum bakamadım.. Şimdi gelişmeleri okuyabildim... hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun dileklerimle güzel bir hafta olsun...

Nevser başın sağolsun arkadaşım... dünyanın hali bu... vakti tamam olan belkide daha iyiye daha güzele gidiyor... allah mekanını cennet etsin..

Cedrus harika haber... umarım bugünde bölünme devam eder... sanırım 2 tane transfer edilecek.. kalanları dondurulacak değilmi ? inşallah transferinde aynı güzellikte devam eder... kelebekler bebişe döner..

Puffy maşallah Alya'cığımıza ...bahtı güzel olur inşallah... sağlıkla sıhhatle büyür.

Elifooo ne yaşıyorsak rabbim bizim için böyle uygun görmüş bu nedenle yaşıyoruz.. elbet var bunda da bir hayır.. üzülmemek çok zor biliyorum.. ancak rabbime güven inşallah hepimiz için en hayırlısını o biliyor...

Cmass bacım sen hiperaktifmisin :))) bi yerinde dur.. temizlik yapma... evin bi pis olsun... kimseler kınamaz seni merak etme... tabi biz ne yaparsak yapalım rabbim ol demişse olur.. üzme kendini... inşallah 1 şubatta hayırlı haberleri alacağız.

Andrea 73 sordum ... Timur bey çok eski ancak çok popilist diye pek önermedi.. Murat Sönmezer - Hakan Yaralı ve Ahmet-Mehmet Erden'i önerdi.. Hulusi Hocayı'da çok öneriyorlar.. İçine hangisi sinerse ... rabbim inşallah seni bebişini kavuşturacak merkezle karşılaştırır..

Duova alısalıs ummuseleme selamlar... harikasınız kızlar... moral verici arkadaşlarım benim... sizlerde sağolasınız.

Gullu gullu hoşgeldin...

Zeytun'um,sağol arkadaşım,hayat devam ediyor,mecburuz yokluklarına alışmaya,Allah ailesine sabır versin,evde 56 yıllık eşi yalnız kaldı :( Rabbim hepimize onlarınki gibi sağlıklı yaşlılıklar nasip etsin.Malum yolumuz uzun,hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza alacaz,onların büyüdüklerini görcez,varsa nasibimizde mürüvvetlerini görcez inşallah...

Hepinize iyi haftalar...

Kızlar günaydınnn...

Gullu gullu hoşgeldin...
canım günaydın, nasılsın,,,, hep konuş bebişle sımsıkı tutunsun hayata, çoook dua ediyorum vallahi.. hep aklımdasın....ben hafta sonu giremiyorum canım, kızım eve döndü artık ve beni bir an olsun yalnız bırakmaz... biz abla kardeş hep beraber oluruz... cenaze vardı önce oraya gittik, sonrada onun için alışverişe ... en çok hoşuma ne gidiyor biliyormusun alışverişte reyon görevlileri diyor ki ne güzel bir kızınız var" ben de gururlanıyorum "eveti kzım harikadır "diyorum... ikimiz birbirimize bakıp gülümsüyoruz... bunu tabiki kendi evladımla da yaşamak istiyorum ama allah ondan da razı olsun ki bana bu duyguları yaşatıyorrr... sevgi ve dua ile kal canım...

Üşenmeyip gelcem Istanbula bi güzel pataklayacam seni :)) Evin biraz pis oluversin,yapma n'olur,yatman gerekmiyor belki,ama iş yapma,hatta gerekirse rapor al işyerindede merdiven falan çıkma,doktorlar normal hayatınıza dönün diyorlar,ama biz yinede dikkat edelim arkadaşım.Hem bebişlerin seninle, o yüzden dördüncü denemeye gerek kalmayacak inşallah :))......hpinize iyi haftalar...

öncelikle sana da harika bir hafta dilyorum canım... git git cmasın benden korkusu yok:)))9 sözde versi sözünü de tutmadı, kız gelip ben temizleyeceğim evini sen yatmazsan ona göre.. duydun mu cmass....

canım benim biz seni yalnız bırakmak istemiyoruz ondan yavaştan alıyoruz:))))) hep birlikte yapacağız bebekleri aynı anda:54::54::54::54:

cedrus daha haber gelmedi miiii... meraktayızzz:52::52::52:

herkese öncelikle güzel bir gün diliyorummmm.., cuma günü tam yazacaktım elifin haberini gördümmm çoook üzüldüm ve yazamadım kızlar... cumartesi de bir cenaze vardı oradaydık ama aklım hep elifttteee... kızım geldiği için evden girip tekrar haber alma şansımda olmadı... elifiiimm canım ne olur, ne olur bu kadar üzülme... olacak bi tanem, ama demek ki doğru zaman değil, sen kendini bu kadar yıpratırsan onlarda çoook üzülür... seni çoook seviyorum canım benimm. telin yoktu aramayı çoook istedimmmm. ama çook...

duovacım kendine dikkat et, burası azıcık soğuyor donuyoruz resmen, sen kimbilir ne hallerdesin, ben üniversiteyi eskişehirde okudum orası da sakaryaya göre çook soğuktu, bazen okuldan eve gelirken yüzümü hissetmezdim, yülz felci oldum diye korkardım...
sen kimbilir nasıl üşüyorsundur... iyi bari kursa daha az gidecekmişsin... şubat sonuna kadar o zaman eşinle bol bol keyif yap, gez eğlen.... kendini bebişe hazırla...

canım ben düzenli giremiyorum çünkü artık kızım tamamen geldi, okul bitti, tatil bitti artık hep bizimle.. o yüzden ne yazık ki evden asla giremem... burası benim özel dünyammm, keşke sizinle paylaştıklarımı onunla da paylaşabilseydim... ama iyi ki sizler varsınız....

herkese hayirli cumalar,

iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar beni duygulandirdiniz cookkk mutlu etti yazilariniz beni ......./QUOTE]

canım benim sen bizim kıymetlimizsin, yeğenimizi taşıyorsun... tabiki aklımızdan çıkmazsınnn, sen ve bebğin iyi olun ki biz de iyi olalımmm... seni ve bebişini çoook öpüyorummm... artık bebişi nasıl öpersin bilmem:))

zeytunum inşallah sonu güzel biter bu tedavinin, herşeyde bir hayır var, bir anda oldu bitti, ama düşünmeden mucize gibi... sonu da mucize olsun inşallah... kendine çok dikkat et, hep iş hep iş değil, az bi dinlenin biraz, keyif yapınnn...

canım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah... adet düzensizliği için bir doktora gitseydin... ben de bu aralar hep bir hafta önce adet oluyorum ve resmen tırsıyorum... allahtan haftaya gideceğim bahçeciye de biraz rahatladım... sen de doktora gitte bizi merakta bırakma canımm...

canım niye bu kadar üzüyorsun kendini boşyere... işini bebeğin için bıraktın... bak ne güzel bebeğini yap gel, demişler... artık sana stres, üzüntü yok, kendini hep mutlu hissedeceğin şeylerle uğraşacaksın... ona göre:37::37:

alarahan sen çok güçlü bir kadınsın... okurken en çok bunu anladım... allah bu yaşanmışlıkları en yakın zamanda evladınla ödüllendirsin inşallah... ama derdine dua etmekten başka yardımcı olmazasakta bizi bırakma... yanımızda yer al... hep birlikte inşallah mutluluğunu da görelim....

allahım bu mutlu tabloyu bir bebişle taçlandırsın inşallah... oğlunu ve eşini sana bağışlasın... o oğlunu yiyesim geldiiiii resmen.... şu negatifliği at arkadaşım ne olurrrr... ne olur... umutlu ol birazz.... ama sen çoook yaramazsın... bana söz vermiştin cenazede dikkat edecektin, temizlik yapmayacaktın artık diye... ne diyeyim ki ben sana... YASAK kızım sana YASAK... iş yapmak YASAK 1 ŞUBATA KADAR....

hoşgeldin aramıza canım... bu doktorları öldüresim geliyor okudukça, bizi insan, kadın olarak görmüyorlar....sadece banknotuz onlar için... topiğin başında okumuştum yaşadıklarını... bu kez herşey gönlünce olur, ve vebeğini kucağına alırsın inşallahhh.

canım çok mutlu oldummm, imaşallah hem dondurmaya hem göbişine yumin olmuşşş... transfer bugün mü canım, ne zaman olacaksın, bizi habersiz bırakma... dualarımız seninle.... hadi bebişlerini alda gelll...

canım ben de çok umutluydun o kayıp yumiden, ama hiç düşünmediğimiz bir anda gelecek bebeğin inşallahhh... inşallahhhh bu yıl hepimize bebeğimizi getirecek... umutlar hep olacakkkk umutsuzluk bize yasakkk...

puffycim ne güzel ne güzel mutluluklar yaşıyorsun inşallahhh... daha da güzellerini yaşatsın rabbim sana ve alyaya... eşin, sen ve alya hep birlikte koca bir ömrü kahkahalarla birlikte geçirin inşallahhh... o cadıyııı bizim için kocaman öpppppp olurmu... allah mevlüdünüzü kabul etsin, az bi zaman sonra diş buğdayı da yaparsın artık canım benimmm.. duaların için allah razı olsun arkadaşımmm... amim amiiin ammmin dualarına, allah bizlerede yaşatsın inşallahh...

hoşgeldin canım aramıza..... inşallah hep birlikte bu yıl bizde anneler kervanna katılacağız...

kızlar hepinizi ama hepinizi çook seviyorummm... acmila, miranda, monkey, alfabe, arnavut, cmas, ummu, alisalis, zeytun, cedrus, selcan, puffy, brezzey, deti, lejena, güllü, ensuance, duavo, ve ismini yazmadığım tüm kader arkadaşlarım çoook öpüyorum hepinizi... sevgi ve dua ile...

Sağol arkadaşım,ne diyelim,Allah sıralı ölüm versin.

Adet olayına gelince,aslında çok düzenlidir,saat gibi işlerdi normalde,ama 2-3 ay öyle olunca ister istemez bu ayda öyle bekliyordum,gelmeyince heyecan yaptım,ama tamda 28.gün geldi.geçen ay soğan suyu içmiştim,herhalde o fayda etti diye düşünüyorum,bu ay ise bal-çörekotu-tarçın karışımına başladım,ama tadı çok fena 12 gün nasıl içicem bilmem :((
Seninde doktor randevuna az kaldı,hayırlı haberlerini alalım inşallah.

canlı selam güzbahar selcan nevser :16::16::16:
nasılsınız bakalım selcan hamilelik nasıl gidiyor..:emir_bebek:
canlarım ende somestr tatilindeyim..ohh ne güzel 15 gün tatil..oğlum yanımda bugün doğum günü bir hafta sonrada niğdeye doğru gidicem inşallah..:10: bu ay ilaçsız belki gider kontrol olurum.allah nasip ederse..
alısalıs bahçeciye gitmekten bahsetmişsin.hayırdır arkadaşım ..canım benimde kız kardeşim var benden 18 yaş küçük..senin annedemi sonradan doğurmuş..benim annem 40 yaşında doğum yaptı..şimdi küçük kardeşe çok düşkün ikiside birbirine çok düşkünler..
adetlerim bir hafta önce oluyor demişsin eğerki döngün 21 ile 28 gün arası ise endişelenme canım normaldir..aldığımız ilaçlar bitkiler erken gelmesine sebeb olabiliyor.
zeytun hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bebğin gelsin canım..cmas sen cedrus ilk sırada sizler varsınız hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..sen aşılama yapınca kendi kendime dedimki ben neden hiç aşılama denemedim olacaksa her halukarda olur aslında..hayırlısı allahtan..
güzbahar ne kadar kaldı kontrolüne..

Gelmedi canım bende her çalan telefona heyecanlanıyorum

herkese kocaman gunaydinlar,
puffy senin alyani yerim ben ya. darisi once breezeyim sonra benim basima insallah.bende o gunleri gorecekmiyim acaba...

ummucum oglunun dogum gunu kutlu mutlu olsun Allah hayirli uzun omurler versin. ne mutlusundur sen simdi dimi. benim ogullarim gelince dunya benim oluyor sanki Rabbim isteyen herkese versin bu duygulari tatdirsin kimsenin boynunu bukuk koymasin.

elife bende o kadar uzuldum ki anlatamam canim benim ya. tlfonde soyleyince ne diycegimi bilemedim tas kesildim sanki birden.

cedrus insallah bebeklerin sana simski tutulurlar evin bebek sesleriyle senlenir.

cmas ve zeytunn hergun dua ediyorum sizden guzel haberler alalim diye.

belki37 seni cok iyi hatirliyorum canim. bu sefer rabbim yuzunu guldursun insallah.

benim dun aralikli hafif hafif karnima kramplar girdi korkmadim degil gece ruyama bile girdi cok kotuydu. hamile kalincada boyle surekli bi korku icinde oluyor insan. Rabbim herkesin yardimcisi olsun.

duova guzbahar miranda nevser ay beynim duruyor sanki isimleri unutuyorum nolur kizmayin bana ve diger butun arkadaslarim hersey gonlunuzce olsun insallah. hepinizi cok opuyorum.

Son düzenleme:
Back