Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cmas kiziyorum ama. Hem umitsiz olman hem de kendini bu kadar yormani anlayamiyorum. Allah OL DEDIKTEN SONRA HICBIR SEY ENGEL OLAMAZ. ama sen de biraz dikkatli olmalisin bence. Kendini frenlemeye calis lutfen

cedrus maşallah 6 embriyo çok güzel canım inşallah sağlıklı bebk olsunlar seni bırakmasınlar..
cmas o kadar emek verip neden bu kadar kendini yorduğunu anlamıyorum..maddi manevi çok yıpraıyoruz canım lütfen dikkat et kendine ve embriyolarına..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
andrea73 canım merkez ne kadar önemli olmasada önemli tamam her şey kısmet ama bizde eizden geleni yapp taktiri öyle allaha bırakmalıyız canım..hastane ekip çok önemli ve seni psikolojik olarakda rahatlatmaları..o kadar emek veriyoruz maddi manevi..her türlü tedbiri alalım taktir allahın..

Allah razı olsun canım dualarini esirgeme

Ben sen umutlanma diye soylemedim. Ama sen de aynisini dusundun . Napalim bosver. Su gunler cabucak gecsin de insallah sen bize guzel haberler ver.

Günaydın hanımlar bugün merkezden haber gelecek muhtemelen yarın kelebeklerim göbüşümde olacaklar haber gelince sizinle paylaşacağım yine heyecanlıyım ve korkuyorum

Kızlar günaydınnn...

Haftasonu yoğundum bakamadım.. Şimdi gelişmeleri okuyabildim... hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun dileklerimle güzel bir hafta olsun...

Nevser başın sağolsun arkadaşım... dünyanın hali bu... vakti tamam olan belkide daha iyiye daha güzele gidiyor... allah mekanını cennet etsin..

Cedrus harika haber... umarım bugünde bölünme devam eder... sanırım 2 tane transfer edilecek.. kalanları dondurulacak değilmi ? inşallah transferinde aynı güzellikte devam eder... kelebekler bebişe döner..

Puffy maşallah Alya'cığımıza ...bahtı güzel olur inşallah... sağlıkla sıhhatle büyür.

Elifooo ne yaşıyorsak rabbim bizim için böyle uygun görmüş bu nedenle yaşıyoruz.. elbet var bunda da bir hayır.. üzülmemek çok zor biliyorum.. ancak rabbime güven inşallah hepimiz için en hayırlısını o biliyor...

Cmass bacım sen hiperaktifmisin :))) bi yerinde dur.. temizlik yapma... evin bi pis olsun... kimseler kınamaz seni merak etme... tabi biz ne yaparsak yapalım rabbim ol demişse olur.. üzme kendini... inşallah 1 şubatta hayırlı haberleri alacağız.

Andrea 73 sordum ... Timur bey çok eski ancak çok popilist diye pek önermedi.. Murat Sönmezer - Hakan Yaralı ve Ahmet-Mehmet Erden'i önerdi.. Hulusi Hocayı'da çok öneriyorlar.. İçine hangisi sinerse ... rabbim inşallah seni bebişini kavuşturacak merkezle karşılaştırır..

ipek2700 - Gonul-atolyem bi harikasınız .. teşekkürler...

Güzbahar haftasonu giremedin galiba... umarım iyisindir.

Duova alısalıs ummuseleme selamlar... harikasınız kızlar... moral verici arkadaşlarım benim... sizlerde sağolasınız.

Gullu gullu hoşgeldin...

Günaydın hanımlar bugün merkezden haber gelecek muhtemelen yarın kelebeklerim göbüşümde olacaklar haber gelince sizinle paylaşacağım yine heyecanlıyım ve korkuyorum

Canim hayirli olsun 6 embriyo cok guzel rabbim sana evlat bagislasin onlari inşallah

Ben sen umutlanma diye soylemedim. Ama sen de aynisini dusundun . Napalim bosver. Su gunler cabucak gecsin de insallah sen bize guzel haberler ver.

Su günler gecmeden ben sizlerden haber bekliyorum canim, bana gelene kadar bekletmeyin beni verin güzel güzel haberleri böyle olun.

Sağolun kızlar Allah razı olsun sizinle dertleşince rahatlıyorum yaş olarak bu topiğe uymuyorum başta dedim acaba sen git bakalım bu topiğe ait değilsin derler mi diye ama ben sadece burada rahalıyorum kovsanızda gitmem vallahi diğer forumdaki arkadaşlar da çok iyi ama çok kalabalık ve yoğun geliyor bende çalışınca onlara yetişemiyorum

Su günler gecmeden ben sizlerden haber bekliyorum canim, bana gelene kadar bekletmeyin beni verin güzel güzel haberleri böyle olun.

duavo canimm senin tedavin ne asamada hic konusamadik.. yakinda tedavimi olacaksin yoksa su anda tedavi surecindemisin cmm cim..

herkese öncelikle güzel bir gün diliyorummmm.., cuma günü tam yazacaktım elifin haberini gördümmm çoook üzüldüm ve yazamadım kızlar... cumartesi de bir cenaze vardı oradaydık ama aklım hep elifttteee... kızım geldiği için evden girip tekrar haber alma şansımda olmadı... elifiiimm canım ne olur, ne olur bu kadar üzülme... olacak bi tanem, ama demek ki doğru zaman değil, sen kendini bu kadar yıpratırsan onlarda çoook üzülür... seni çoook seviyorum canım benimm. telin yoktu aramayı çoook istedimmmm. ama çook...

duovacım kendine dikkat et, burası azıcık soğuyor donuyoruz resmen, sen kimbilir ne hallerdesin, ben üniversiteyi eskişehirde okudum orası da sakaryaya göre çook soğuktu, bazen okuldan eve gelirken yüzümü hissetmezdim, yülz felci oldum diye korkardım...
sen kimbilir nasıl üşüyorsundur... iyi bari kursa daha az gidecekmişsin... şubat sonuna kadar o zaman eşinle bol bol keyif yap, gez eğlen.... kendini bebişe hazırla...

canım ben düzenli giremiyorum çünkü artık kızım tamamen geldi, okul bitti, tatil bitti artık hep bizimle.. o yüzden ne yazık ki evden asla giremem... burası benim özel dünyammm, keşke sizinle paylaştıklarımı onunla da paylaşabilseydim... ama iyi ki sizler varsınız....

canım günaydın, nasılsın,,,, hep konuş bebişle sımsıkı tutunsun hayata, çoook dua ediyorum vallahi.. hep aklımdasın....ben hafta sonu giremiyorum canım, kızım eve döndü artık ve beni bir an olsun yalnız bırakmaz... biz abla kardeş hep beraber oluruz... cenaze vardı önce oraya gittik, sonrada onun için alışverişe ... en çok hoşuma ne gidiyor biliyormusun alışverişte reyon görevlileri diyor ki ne güzel bir kızınız var" ben de gururlanıyorum "eveti kzım harikadır "diyorum... ikimiz birbirimize bakıp gülümsüyoruz... bunu tabiki kendi evladımla da yaşamak istiyorum ama allah ondan da razı olsun ki bana bu duyguları yaşatıyorrr... sevgi ve dua ile kal canım...

öncelikle sana da harika bir hafta dilyorum canım... git git cmasın benden korkusu yok:)))9 sözde versi sözünü de tutmadı, kız gelip ben temizleyeceğim evini sen yatmazsan ona göre.. duydun mu cmass....

canım benim biz seni yalnız bırakmak istemiyoruz ondan yavaştan alıyoruz:))))) hep birlikte yapacağız bebekleri aynı anda

cedrus daha haber gelmedi miiii... meraktayızzz

canlı selam güzbahar selcan nevser
nasılsınız bakalım selcan hamilelik nasıl gidiyor..
canlarım ende somestr tatilindeyim..ohh ne güzel 15 gün tatil..oğlum yanımda bugün doğum günü bir hafta sonrada niğdeye doğru gidicem inşallah.. bu ay ilaçsız belki gider kontrol olurum.allah nasip ederse..
alısalıs bahçeciye gitmekten bahsetmişsin.hayırdır arkadaşım ..canım benimde kız kardeşim var benden 18 yaş küçük..senin annedemi sonradan doğurmuş..benim annem 40 yaşında doğum yaptı..şimdi küçük kardeşe çok düşkün ikiside birbirine çok düşkünler..
adetlerim bir hafta önce oluyor demişsin eğerki döngün 21 ile 28 gün arası ise endişelenme canım normaldir..aldığımız ilaçlar bitkiler erken gelmesine sebeb olabiliyor.
zeytun hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bebğin gelsin canım..cmas sen cedrus ilk sırada sizler varsınız hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..sen aşılama yapınca kendi kendime dedimki ben neden hiç aşılama denemedim olacaksa her halukarda olur aslında..hayırlısı allahtan..
güzbahar ne kadar kaldı kontrolüne..

Gelmedi canım bende her çalan telefona heyecanlanıyorum

herkese kocaman gunaydinlar,
puffy senin alyani yerim ben ya. darisi once breezeyim sonra benim basima insallah.bende o gunleri gorecekmiyim acaba...

ummucum oglunun dogum gunu kutlu mutlu olsun Allah hayirli uzun omurler versin. ne mutlusundur sen simdi dimi. benim ogullarim gelince dunya benim oluyor sanki Rabbim isteyen herkese versin bu duygulari tatdirsin kimsenin boynunu bukuk koymasin.

elife bende o kadar uzuldum ki anlatamam canim benim ya. tlfonde soyleyince ne diycegimi bilemedim tas kesildim sanki birden.

cedrus insallah bebeklerin sana simski tutulurlar evin bebek sesleriyle senlenir.

cmas ve zeytunn hergun dua ediyorum sizden guzel haberler alalim diye.

belki37 seni cok iyi hatirliyorum canim. bu sefer rabbim yuzunu guldursun insallah.

benim dun aralikli hafif hafif karnima kramplar girdi korkmadim degil gece ruyama bile girdi cok kotuydu. hamile kalincada boyle surekli bi korku icinde oluyor insan. Rabbim herkesin yardimcisi olsun.

duova guzbahar miranda nevser ay beynim duruyor sanki isimleri unutuyorum nolur kizmayin bana ve diger butun arkadaslarim hersey gonlunuzce olsun insallah. hepinizi cok opuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…