andrea73, öncelikle aramıza hoşgeldin. Eskiden çok heyecanlı bir şekilde forum takibi, yazışma yapıyordum ama bu uğurda 13 yılımı verince, emeklerimin karşılığını da alamayınca sanırım içime kapandım. Ankara'da tedavi olacağını yazınca dayanamadım bir şeyler yazmaya karar verdim. Öncelikle şunu söyleyeyim, bizim yaş grubumuzla uğraşmayı kimse istemiyor. Ben sırasıyla tedavilerimi şatıroğlu genart'ta iken orada başladım, anatolia, gürgan clinic, maya, hrs kısaca ankara'nın tüm meşhurlarında tüp denemelerim oldu. Memnuniyet genelde başarıya göre değişiyor gibi düşünülse de hepsinin sahte yüzlerini gördüm. Hepsinde saatlerce bekliyorsun, işten izin alıp gidince strese giriyorsun, esas doktoru göremiyorsun. Özellikle timur beydeki transferlerimde defalarca sıkışıp, boşaltıp hatta masada o halde yarım saat hocayı beklettiler. 35 yaşımda anatolia'dan kıbrısta donör için teklif aldım, umut olmadığı için. 39 yaşımda kendiliğimden hamile kaldım ama daha önceki tedavilerimden ikisinde olduğu gibi kaybettim. Sebepsiz infertiliteyle başladık, erken yumurta yetmezliği ile devam ettik. Son yıllardaki tedavilerimde 1 yada 2 kaliteli embriyom oldu ama tutunma olmadı. Nisan ayında Memorial'de görüşmeye gittiğimde 2005 yılındaki hsg cd'sinden miyomumum olduğu alınmadan gebelik olmayacağı olsa bile düşeceği söylendi. Aynı sonucu başketten hulusi hocadan da alınca, ameliyatımı başkentte oldum. İçeride dejenere olmuş, parçalanmış miyomum alındı. Endometriozisim olduğu söylendi son üç aydır tekrar tedavi için girişimim var ama yok kist vardı yok hormon değerlerimdi başlayamıyorum bile. Haşimato troidim var, artık kendi kendimin doktoru oldum, ilaç dozlarımı kendim ayarlıyorum. Sayısız tedaviler, troid sorunu vs. nedeniyle kilo sorunum, insilün direncim var ve eskiden diyetler yapar az da olsa verirdim. Şimdi sanırım umudumu da yitirdim, mücadeleyi bıraktım, diyet sporda yapmıyorum.
Çok uzun yazdım ama içine sinen yerde tedavi ol ama hulusi hoca gibi vicdanlı bir doktoru şiddetle tavsiye ederim.