• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Iyi hafta sonlari arkadaslar,

Buradasin Cmas1, nasilsin neler yapiyorsun? dinleniyorsundur umarim cok temizlik falan yapmasan diyorum. arada bakiyorum elif gelirmi diye:53: bir an evvel üzüntüsünü atlatir diliyorum.sanada iyi hafta sonlari diliyorum:16: esim evde arada yazmaya calisiyorum hoscakal.

Canim sağolasın iyiyim evdeyim.. sabah esim ise gitti..oglum yatağıma kahvaltı getirdi...once bakkaldan yumurta almis simitciden simit...yumurta pisirmis..canim yavrum gozlerim doldu...tepsiyi bir guzel hazirlamis kucuk kahvaltiliklara bal peynir recel vs ...esime tel ettim hemem o da geldi ...ayyyy ne anlatayimmm öğlen e kadar yataktaydim..gittiler ...ben de temizliğe basladim....simdi hastaneden aradilar ..yolculuk tutunmaya olumsuz etkilemez dedi sule hanim...koordinatör yani....sagolsun cok ilgili hep arar...neyse kucuk kucuk temizlik yapiyirum....yorulmadan....canım arkadaşlarım Allah sizlere benim oglum gibi hayirli evlatlar versin....cok sukur.....

elifooo biliyorum çok üzgünsün hayırlısı olsun canım lütfen toparlan aramıza gel..olacak inşallah vakti sati gelince ..yola devam denemeye devam..:49::49:

cmas senin test günün ne zamandı canım..:49::49:

andrea73, öncelikle aramıza hoşgeldin. Eskiden çok heyecanlı bir şekilde forum takibi, yazışma yapıyordum ama bu uğurda 13 yılımı verince, emeklerimin karşılığını da alamayınca sanırım içime kapandım. Ankara'da tedavi olacağını yazınca dayanamadım bir şeyler yazmaya karar verdim. Öncelikle şunu söyleyeyim, bizim yaş grubumuzla uğraşmayı kimse istemiyor. Ben sırasıyla tedavilerimi şatıroğlu genart'ta iken orada başladım, anatolia, gürgan clinic, maya, hrs kısaca ankara'nın tüm meşhurlarında tüp denemelerim oldu. Memnuniyet genelde başarıya göre değişiyor gibi düşünülse de hepsinin sahte yüzlerini gördüm. Hepsinde saatlerce bekliyorsun, işten izin alıp gidince strese giriyorsun, esas doktoru göremiyorsun. Özellikle timur beydeki transferlerimde defalarca sıkışıp, boşaltıp hatta masada o halde yarım saat hocayı beklettiler. 35 yaşımda anatolia'dan kıbrısta donör için teklif aldım, umut olmadığı için. 39 yaşımda kendiliğimden hamile kaldım ama daha önceki tedavilerimden ikisinde olduğu gibi kaybettim. Sebepsiz infertiliteyle başladık, erken yumurta yetmezliği ile devam ettik. Son yıllardaki tedavilerimde 1 yada 2 kaliteli embriyom oldu ama tutunma olmadı. Nisan ayında Memorial'de görüşmeye gittiğimde 2005 yılındaki hsg cd'sinden miyomumum olduğu alınmadan gebelik olmayacağı olsa bile düşeceği söylendi. Aynı sonucu başketten hulusi hocadan da alınca, ameliyatımı başkentte oldum. İçeride dejenere olmuş, parçalanmış miyomum alındı. Endometriozisim olduğu söylendi son üç aydır tekrar tedavi için girişimim var ama yok kist vardı yok hormon değerlerimdi başlayamıyorum bile. Haşimato troidim var, artık kendi kendimin doktoru oldum, ilaç dozlarımı kendim ayarlıyorum. Sayısız tedaviler, troid sorunu vs. nedeniyle kilo sorunum, insilün direncim var ve eskiden diyetler yapar az da olsa verirdim. Şimdi sanırım umudumu da yitirdim, mücadeleyi bıraktım, diyet sporda yapmıyorum.
Çok uzun yazdım ama içine sinen yerde tedavi ol ama hulusi hoca gibi vicdanlı bir doktoru şiddetle tavsiye ederim.

cnm senin gibi bende Istanbuldaki bir cok doktorla hastaneyle hepp kotu tecrubeler yasadim.. anlatmaktan bile biktimm.. hepsi ayni iki uc deneme sonra baslarindan atiyorlar ugrasmak bile istemiyorlar... yasi daha genc cok daha hafif sorunu olanlari istiyorlar reklamlarida oluyorr.. heppsi ayniii ama tekrar denemektenn baska caremizde yok... artikk hangisinde tutarsa...

bende 38 yasındayım bazılarınız hatırlayabılır benı bende 6 ay once sıslı memorılade negatıvımı aldım.gercı 4 cu denemem 3 nu başka yerde yaptırdık.sıslıde hersey guzeldı 2 embrıo transfer ettıler ama tutunma olmadı dıgerlerı gıbı.puffy benı cok ıyı bılır.hatta onun bırde kızı olmuş cok sevındım adına.sımdı yenıden memorılale ıletısıme gırdım oradan murat bey benden olmayan rahım fılmımı cekılmemı ıstıyor.ben almanyadayım burda cektırmek yasak.laparoskopı hısteroskopı vs oldum ama yınede onlar rahım fılmı ıstıyorlar bırde transfer gunu rahım kalınlığım 8 mm mis.yeterlı dıyor ama sınırda dıyor.rahım fılmıne bır bakalım dıyor.allahtan hayırlısı bu adetımde gıdıp cekılecegım sanırım.ve arkasından tüpe gecerız

bende 38 yasındayım bazılarınız hatırlayabılır benı bende 6 ay once sıslı memorılade negatıvımı aldım.gercı 4 cu denemem 3 nu başka yerde yaptırdık.sıslıde hersey guzeldı 2 embrıo transfer ettıler ama tutunma olmadı dıgerlerı gıbı.puffy benı cok ıyı bılır.hatta onun bırde kızı olmuş cok sevındım adına.sımdı yenıden memorılale ıletısıme gırdım oradan murat bey benden olmayan rahım fılmımı cekılmemı ıstıyor.ben almanyadayım burda cektırmek yasak.laparoskopı hısteroskopı vs oldum ama yınede onlar rahım fılmı ıstıyorlar bırde transfer gunu rahım kalınlığım 8 mm mis.yeterlı dıyor ama sınırda dıyor.rahım fılmıne bır bakalım dıyor.allahtan hayırlısı bu adetımde gıdıp cekılecegım sanırım.ve arkasından tüpe gecerız

canimm insallah bu defa tedavin sorunsuzca gelisirr ve bebisinn sana tutunur.. rahim filmini Turkiyede cektirirsen Istanbul Findikzadedeki Radyomari tavsiye ederim 5 dk da cekiliyor hic aci agri sizi yok.. hemen filmi veriyorlar bir sorun varsada uzmani aciklama yapiyor..320 TL ye yaptirdim.

canimm insallah bu defa tedavin sorunsuzca gelisirr ve bebisinn sana tutunur.. rahim filmini Turkiyede cektirirsen Istanbul Findikzadedeki Radyomari tavsiye ederim 5 dk da cekiliyor hic aci agri sizi yok.. hemen filmi veriyorlar bir sorun varsada uzmani aciklama yapiyor..320 TL ye yaptirdim.

evet arkadaşım aradım orayı orada cektıcegım. 400 tl dedıler banada.sonra o fılmı semra kahramana gostercegım artık .tek korktuğum bana laparoskopı derler ıse . ınsaallah umudumda azaldı .normalde hamıle kaldım ben 95 yılında ondan sonrada olmadı.sımdı ıse esımde sperm hareketsızlıgı var.ıkıncı esım ayrıca.ıste bırde kafam karışıyor mustafa bahcecının adını cok duyuyorum ama bazanda dıyorum olacak ıse buradada olacak olmaz ıse oradada olamayacak nasıp ıste sen ne aşamadasın gecmısı okuyamadım.

evet arkadaşım aradım orayı orada cektıcegım. 400 tl dedıler banada.sonra o fılmı semra kahramana gostercegım artık .tek korktuğum bana laparoskopı derler ıse . ınsaallah umudumda azaldı .normalde hamıle kaldım ben 95 yılında ondan sonrada olmadı.sımdı ıse esımde sperm hareketsızlıgı var.ıkıncı esım ayrıca.ıste bırde kafam karışıyor mustafa bahcecının adını cok duyuyorum ama bazanda dıyorum olacak ıse buradada olacak olmaz ıse oradada olamayacak nasıp ıste sen ne aşamadasın gecmısı okuyamadım.

tabloya baktım.adın kaçıncı tupun hangı hastane hepsını okudum hakkında hayırlısıçpekı 4 kezdede tutunma olmadımı nerelerde yaptın

Canım opun hayirli uğurlu olsun inşallah. Saglikli booooool boooool yumin olsun..inşallah hepsi dollensin birinci kalite...amiiinnn....canim dualarimi da okudum.Allah kabulll etsin inşallah. ..amin...

Cedrus,
Nasıl geçti opu ? Çooook güzel embriyoların olsun inşallah,haberlerini bekliyoruz...

Hepinize iyi hafta sonları diliyorum...

Sevgiyle...

Geldim kızlar hepinize çok teşekkür ederim bana dua ettiginiz için Rabbim benim için ettiginiz dualarin daha fazlasını sizlere nasip etsin inşallah tam 08:30 da ameliyathanedeydim 09:30 da odamdan ayrildim yemek yolculuk ilaclari temin etme derken 14:00 gibi evdeydim bir uyumusum ki sormayin opuya gelince 10 yumos toplandi ama muhtemelen bunlarin 3-4 tanesi olgun cikmaz genelde öyle oluyor muhtemelen 3. gun transferi olucak haberler böyle

eliflee gorustunmuu cnm tutmamismiii... :((

yok canım görüşmedim cmas arkadaşımızın yazısından okumuştum..
Geldim kızlar hepinize çok teşekkür ederim bana dua ettiginiz için Rabbim benim için ettiginiz dualarin daha fazlasını sizlere nasip etsin inşallah tam 08:30 da ameliyathanedeydim 09:30 da odamdan ayrildim yemek yolculuk ilaclari temin etme derken 14:00 gibi evdeydim bir uyumusum ki sormayin opuya gelince 10 yumos toplandi ama muhtemelen bunlarin 3-4 tanesi olgun cikmaz genelde öyle oluyor muhtemelen 3. gun transferi olucak haberler böyle
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..:49::49:

yeni tedavin hayırlı olsun sana bebğini getirsin inşallah..:49::49:

Kizlar son durumlariniz insallah sizleri bebeginize gotursun. Iyi aksamlar

Kizlar son durumlariniz insallah sizleri bebeginize gotursun. Iyi aksamlar

Sagolasin canim, ayni dilekler senin icinde olsun. kac gündür yazmiyorsun ummude bugün yazdi 2 gündür yazmiyordu. ihmal etmeyin bizleri iyi aksamlar diliyorum.:16:

Okuyorum aslinda ama 2 gundur ben de mesleki bir kursa giittigimden yazamadim. Az once de adet oldum. 2ci yumim kayipdi ya belki spontan dollenir dedim ama olmadi. Artik tavsanin suyunun suyundan da umit bekliyorum. Bu aslinda iyi belkide. Umidimizi cogaltmak lazim.

Elif ve diger topicten gulnevaya uzuldum. Bir tane ocak ayi hamilemiz olsaydi cok guzel olacakti. Insallah subatta birden cok guzel haber alalim

Okuyorum aslinda ama 2 gundur ben de mesleki bir kursa giittigimden yazamadim. Az once de adet oldum. 2ci yumim kayipdi ya belki spontan dollenir dedim ama olmadi. Artik tavsanin suyunun suyundan da umit bekliyorum. Bu aslinda iyi belkide. Umidimizi cogaltmak lazim.

Elif ve diger topicten gulnevaya uzuldum. Bir tane ocak ayi hamilemiz olsaydi cok guzel olacakti. Insallah subatta birden cok guzel haber alalim

Görünmeyen yumurta sonradan olgunlasir, ve döllenir diye bende umuyordum ama hayirlisi diyelim üzülme arkadasim, umarim subat ayinda arka arkaya pozitif haberler alalim, elif ve gülneva benide üzdü ama, bu bizi elifi ve gülnevayi umutsuzluga sürüklemesin hep beraber dahada cogalmis umutlarimizla yola devam edelim.:10:

canim hastane konusunda benim cok dilim yandi o yuzden ne dedem bos.. yonlendirmek istemem senide.. sartlarini dusunn en guzell karari verecegine eminim.. ben hep Turkiyenin bu konuda yurt disindan daha ileri oldugunu duydum ama bu yalanmi dogrumu bilmiyorum.. bende subatta 6. tedavimi olacagim cnm.. benim esimdede sperm 2 milyon birazda sorunlu..

Uzun zamandır görüsemiyoruz ama kız bütün zamanımı alıyor tam bir cadı edepsizzzzz :)
Artık bir cok şeyi anlamaya başladı ilgi ve konuşma istiyor beni görünce kuş gibi çırpınıyor
Bugün mevlutumuzu yaptık hamis meltem bendeydi inşallah sıra onun Mevlüt'ünde
Rabbim benim yaşadıklarımı bir sn once hepinize nasip etsin özellikle Mevlüt'ün dua kısmında isteyen herkese bir evlat diledik
Kuzum prenses gibiydi ona her baktığımda 45 yasında nasıl bir mucize ile odullendirildigimi düşünüyorum şimdi karşımda tavşanı ile yatıyor
Rabbim isteyen herkese versin hepinizi öpüyorum

Uzun zamandır görüsemiyoruz ama kız bütün zamanımı alıyor tam bir cadı edepsizzzzz :)
Artık bir cok şeyi anlamaya başladı ilgi ve konuşma istiyor beni görünce kuş gibi çırpınıyor
Rabbim benim yaşadıklarımı bir sn once hepinize nasip etsin özellikle Mevlüt'ün dua kısmında isteyen herkese bir evlat diledik
Kuzum prenses gibiydi ona her baktığımda 45 yasında nasıl bir mucize ile odullendirildigimi düşünüyorum şimdi karşımda tavşanı ile yatıyor

Âmin...Amin...Amin...
Çok duygulanarak okudum yazdıklarını,sana ailenle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum.
Çok sevgiler...

Merhabalar ben de uzunsuredir bunlari konusacak birilerini ariyordum . Sizlerle karsilasinca cok mutlu oldum .Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin ben de izmir sifa bornovada tedaviye basladim evleneli 4 yil oldu daha once karar verip tup bebege bsslamadigim icin pismanim .Allah butun isteyen kadinlara ve bana da hayirli evlat versin

Puffy sen bizim umut ışığımızsın...Allah Alyana ve sana babasına uzun ömür versin. Hepinize sağlık huzur mutluluk dilerim.MEvlüdünüzü Allah kabul etsin...
Canım maşallah .inşallah hepsi döllenir ve l.kalite sağlıklı embriyolar olurlar.bugün tel gelince bize de haber ver....inşallah bu transferinde başarıyı yakalarsın...cedrus dualarımız seninle.....:49:

Back