Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam canım imkanın varsa tüp bebeğe yönelmen daha dogru olur ama tabii ki hamile kalmak için bir yumurta yeterli onun da ne zaman geleceği belli olmaz. Doğal yolla da olabilir ama tüp bebekle şansın artıyor.

Şu sanatçılar yaş ilerlesede nasıl hemen hamile kalıyorlar yaa.kıvanç ın eşi 44 yaşında hamileymiş.üstelikte bizden daha yoğun hayatları.bedenen kendilerini normal bir insandan daha fazla yıprattıklarını düşünüyorum ama istedikleri anda da hemen doğuruveriyorlar.ne içiyor ne kullanıyor kime gidiyor bu kadınlar.

Bende merak ediyorum

Ben sahsen yıllardır tedavi gordugunu dusunuyorum zaten 39 yasında evlendi..ünlüler genelde bulent tırasa gidiyor.

Ben sahsen yıllardır tedavi gordugunu dusunuyorum zaten 39 yasında evlendi..ünlüler genelde bulent tırasa gidiyor.
Aman kuzum buraya baktığımda bizde yıllardır uğraşıyoruz ben 1 aşılama 9 tüp denedim biri tutmaz mı yaa bülent tıraşa gidip sonuç alamayan çok okudum burada.ben oraya gittiklerini sanmıyorum

Ard arda yumurta toplama olunca mutlaka 1 tane sağlam embriyo bulunuyor bence. Tamamen maddiyatla ilgili.

Bende tedavi görmüştür diye düşündüm..standart bir çift klasik bir dünya görüşü var ise 1 yada 2 seneden sonra mutlaka çocuk ister.onlar evleneli 5 sene olmuş şimdi baktım.birde yaş geciyir diye hemen denemeler başlar genelde..ayrica ben onların bizler gibi yaşadığını düşünmüyorum..sabah 7 de 8 de evden çıkıp sürekli işte telefon mail toplantı trafik ile geçirip, eve 7 ye doğru gel,evde koşturmaca başlar.. yemek yap bulaşık yıka evi toparla, market alışverişine git,evi sil süpür, ütü yap.. bunlar hafta içerisinde klasik rutinlerimiz hepimizin..iş yerinde zaten sürekli stres sıkıntı..o yuzden biz hem vücut hemde beyin zihin olarak ziyadesiyle onlara göre cok daha yorgun düşüyoruz..

Aman kuzum buraya baktığımda bizde yıllardır uğraşıyoruz ben 1 aşılama 9 tüp denedim biri tutmaz mı yaa bülent tıraşa gidip sonuç alamayan çok okudum burada.ben oraya gittiklerini sanmıyorum
Kıbrıs ta Yurtdışında yaptıranlarda vardır elbet ama arkadasın dedigi gibi paraya bakıyor ne kadar cok deneme o kadar sans. Evet sizde clk cabalamıssınız olmamıs ama şuna inanıyorum ki bebişlerin bir vakti ne yapsak bos o vakit geldiğinde her turlu oluyor. Ya tedavi vesile oluyor ya da kendiliğinden oluyor. Benim cevremde 15-16 yıldan sonra ilk cocugunu kucagına alan iki kisi var. Tıbben kesinlikle olmaz denilen kişiler. Rabbim olmaz denileni olduruyor. Rabbim tez vakitte saglıcakla nasip etsin inşallah
Siz denemeleri aynı yerde mi yaptınız farklı teknikler uygulandı mı peki
Belirgin bir sebep var mı?

Bende dorduncu denemeye hazırlanıyorum. 9 yıl oldu. Üç denemem var. Yaşım 35 erkek faktoru var. 40 a dogru gittiğim için arada bakıyorum bu topiğe de

Tedaviyle mi oldu dediğiniz kişilerin canım bizde sebep yok olmayınca da yaşa bağlıyorlar.farklı yerlerde denedik ama olmadı işte.

Tedaviyle mi oldu dediğiniz kişilerin canım bizde sebep yok olmayınca da yaşa bağlıyorlar.farklı yerlerde denedik ama olmadı işte.
Hayır tedavisiz oldu. Eğer sizde belirgin bir sebep yoksa yani yumurtalık rahim sperm iyiyse yaşa nasıl baglı olabilir ki
Yaşa baglı rezerv azlıgı veya kalitesizliği denilir anlarım ama hersey iyiyken yaştan dolayı denilmesi mantıklı değil.
Kaliteli embriyo olusuyor mu blast embriyolar?

Herşey normal seyrinde gidiyor transfer oluyor fakat tutmuyor.artık 46 oldum ben canım kalite ve sayı iyice azaldı.ilk zamanlarda sayı ve kalite sıkıntısı yoktu yine olmamıştı.nasip diyoruz artık.

Herşey normal seyrinde gidiyor transfer oluyor fakat tutmuyor.artık 46 oldum ben canım kalite ve sayı iyice azaldı.ilk zamanlarda sayı ve kalite sıkıntısı yoktu yine olmamıştı.nasip diyoruz artık.
Az once esim anlatıyordu babaannesi 45 den sonra dogurmus amcasını.. Regl oldugun surece umit var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…