Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şişli memorialda denedim sağlıklı olan hiç tutmadı mozaik olan için 7. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım.
NGS ile olmamasına ne açıklama getirdiler?Benim bildiğim kadarıyla en son denenebilecek şey PGT/NGS. Bunun da olmaması gerçekten yıkıcı 😞Tekrar deneyecek misiniz?

Rahim kalınlığı olabilirmiş az gelmiş olabilir falan dediler orayı bıraktım zaten. Başka yerlerde denemeyi düşünüyorum.
Garip bir açıklama olmuş çünkü zaten rahim kalınlığı olması gereken kalınlığa ulaşmadan transfer yapılmıyor.Çok sinir bozucu bu saçma sapan açıklamaları 😡🤬 İnşallah ulaşırız canım bir dahaki sefere güzel sonuçlara 💜

Canım sağol mesajın için.
Umarım bir gün biz de anneliği tadarız. Ben biraz geç evlendim. 35 yaşında evlenince başladık çalışmalara ilk yıl ama olmadı. Sonra doktora gittik, rahim filmimde tüplerin hidrosalpenks ile enfekte olduğunu ve tıkalı olduğunu, tüp bebek başarısı için tüplerin alınması gerektiğini söyledi. Ben tüpleri aldırmaktan korktum ve aldırmadan denemek istediğimi söyledim. Denedik zaten transfer falan olmadan hiç embriyomuz oluşmadı. 2. Tüp bebek denemem öncesi de uyardılar tüpler için ama ben yine aldırmak istemedim tüpleri ve sonuç ne yazıkki kimyasal gebelik oldu. 3. Deneme öncesi tüpler alındı ama yine tutmadı. İlk 3 denemede Sigara içiyorduk ve ona bağladık.Geçen sene Kasım’da sigarayı bıraktık.3 ay antioksidan kullandık. Yeni bir doktorla Havuzlama yaptık 2 ay üstüste ve elde edilen yumurtaları dondurduk, ama ben NGS veya PGD işlemini bilmiyordum.Doktorda ilk kez genetik testimize bakıp ben de kan pıhtılaşması olduğunu görünce ve iğne verince önceki başarısızlıklarımın kan pıhtılaşmasından olabileceğini düşündü. Ayrıca önceki transferlerim hep tazeydi ve İlk defa da dondurulmuş deneyecekti. 4. deneme de dondurulmuşlarla başarısız oldu, kan pıhtılaşması için iğne kullanmama rağmen.5. Deneme öncesi forumda ngs’yi öğrendim, doktora sordum ama kalan dondurulmuş olanlara NGS yapmayı önermedi.Kalanlar da Transfer edildi ve 5. Denemem ilk kez tuttu. Malum onunda kalp atışını göremedik. Araştırıyorum forumda şimdi ngs ile transfer olanları ama bazen sizin gibi sağlıksız çok embriyo geliyor. Benim doktorum zaten embriyoların zarar görebileceği düşüncesiyle karşı NGS'ye ama gerekirse klinik değiştireceğim. Ancak okuduğum kadarıyla en iyiler İstanbul ve Ankara'da , ben ise İzmir'deyim iş gereği :KK43: Kürtaj olunca konuşacağım doktorumla deneyeceğim artık ben de NGS, umarım yapar. Yapmassa İzmir'de yapan bir yer bulacağım artık. Bu arada İstanbul'da Bülent Tıraş, Cem Küçük gibi doktorlara gidip genetikle bile sonuç alamayan ama Antalya Tüp Bebekte hiç NGS falan yapmadan 42 yaşında hamile kalan birini gördüm forumda bugün. İsmi Nihal Shibuya . Belki de hiç NGS diye kasmayıp öylece denemek gerekiyor. Bilmiyorum, kafam çok karışık :KK43:
Canim ben de 38 yasindayim. Daha once dusuk yasadim. Bebeklerin kalp atisi duyulmadi. Kurtaj oldum. Bayagi sorunlar yasadim.
bizlerin yaşlarda yumurtalar artik yaslanmis oluyor. Yuzde 20 si saglam oluyor. O yuzden de deneme yanılma yöntemiyle surekli dusuk ve kurtaj riskini alip rahimi yıpratma. Ben en son ngs ile denedim. Su an hamileyim. Insallah Allah tamamına erdirir.

Canim ben de 38 yasindayim. Daha once dusuk yasadim. Bebeklerin kalp atisi duyulmadi. Kurtaj oldum. Bayagi sorunlar yasadim.
bizlerin yaşlarda yumurtalar artik yaslanmis oluyor. Yuzde 20 si saglam oluyor. O yuzden de deneme yanılma yöntemiyle surekli dusuk ve kurtaj riskini alip rahimi yıpratma. Ben en son ngs ile denedim. Su an hamileyim. Insallah Allah tamamına erdirir.
Canım ben de yaptıracağım NGS.Yarın kürtaj olacaktım.2 gündür boğaz ağrım var ve burnum akıyor. Aneztezi almak sakıncalıymış grip iken diye okuyup Doktoruma yazınca covid testi yaptır dedi.Bir saat önce verdim testi.Yarın sabah çıkacakmış sonuç ama negatif bile olsa , gripken olmaz dedi.Yarın 9+0’ım, boş gebelik.Acaba kürtajı ötelemek sıkıntı doğurur mu?Kürtaj olacağım diye iğneleri , fitillerimi de bırakmıştım.Kanamam başlarsa bugünlerde ne yapacağım bilmiyorum, yeniden iğne yapıp fitil koyacağım bugün.Umarım kanamam gelmez bu sırada.Ayy hepsi üstüste mi gelir Ya 😣😞

Canım ben de yaptıracağım NGS.Yarın kürtaj olacaktım.2 gündür boğaz ağrım var ve burnum akıyor. Aneztezi almak sakıncalıymış grip iken diye okuyup Doktoruma yazınca covid testi yaptır dedi.Bir saat önce verdim testi.Yarın sabah çıkacakmış sonuç ama negatif bile olsa , gripken olmaz dedi.Yarın 9+0’ım, boş gebelik.Acaba kürtajı ötelemek sıkıntı doğurur mu?Kürtaj olacağım diye iğneleri , fitillerimi de bırakmıştım.Kanamam başlarsa bugünlerde ne yapacağım bilmiyorum, yeniden iğne yapıp fitil koyacağım bugün.Umarım kanamam gelmez bu sırada.Ayy hepsi üstüste mi gelir Ya 😣😞
Cok geçmiş olsun Ben iki sefer yaşadım boş gebelik kürtaj olmadım ilaçları bırakınca kanamam başladı

Cok geçmiş olsun Ben iki sefer yaşadım boş gebelik kürtaj olmadım ilaçları bırakınca kanamam başladı
Daha gelmedi kanamam.Ama boş gebelik yaşayan bir arkadaşın çok ağır kanaması olmuş, acile giderken bacaklarımdan akıyordu , kesin kürtaj ol dedi.Ben de korktum ağır bir kanama geçirirsem diye.Kürtaj olacağım.
Sizin nasıl gidiyor tedavi?

Daha gelmedi kanamam.Ama boş gebelik yaşayan bir arkadaşın çok ağır kanaması olmuş, acile giderken bacaklarımdan akıyordu , kesin kürtaj ol dedi.Ben de korktum ağır bir kanama geçirirsem diye.Kürtaj olacağım.
Sizin nasıl gidiyor tedavi?
Bnm ilk düşügüm de çok kötü olmadım adet kanamasından biraz fazla geldi çok parça düştü ikinci düşükte ağrım çok fazla oldu acile gidip igne yaptırdık ama ağrılarım bi kaç gün devam ettik 25 Ekim'de opu oldum 2 embriyom var donduruldu havuz yapılacak adetimi bekliyorum yumurta oluşursa tekrar opu bazı aylar yumurtam olmuyor yaßtan dolayı hakkımızda hayırlısı olsun bnm son çırpınışlarim menopoz yaklaşıyor Rabb'im seninde yardımcın olsun gonlundekini versin inşallah

Canim cok sevindim..Insallah bu defa Allah kucagina almayi nasip eder..

Bnm ilk düşügüm de çok kötü olmadım adet kanamasından biraz fazla geldi çok parça düştü ikinci düşükte ağrım çok fazla oldu acile gidip igne yaptırdık ama ağrılarım bi kaç gün devam ettik 25 Ekim'de opu oldum 2 embriyom var donduruldu havuz yapılacak adetimi bekliyorum yumurta oluşursa tekrar opu bazı aylar yumurtam olmuyor yaßtan dolayı hakkımızda hayırlısı olsun bnm son çırpınışlarim menopoz yaklaşıyor Rabb'im seninde yardımcın olsun gonlundekini versin inşallah
Aslında kürtajda pekçok komplikasyon olabiliyormuş iyi yapılmazsa. Rahim yapışıklığı gibi.Belki akışına bırakıp adetin gelmesini beklemek daha iyiydi. Korktum aşırı kanamadan. Neyse yaşayacağız göreceğiz.Canım inşallah güzel yumurtaların olur ve biri bari tutunur .Öpüyorum, bol şans 🧿💜💓

Düzenli kullandığım ari sütü, impryl,omepa Q10 ve polen bal karışımı oldu.Ara ara keçiboynuzu özü ve propolis kullandım.Son tedavimde gonal f ve farklı olarak menagon toz kullanıldı.Cetrotide ile birlikte de farklı bir iğne daha verilmişti.
Mrb, doktorunuz kimdi acaba

Aslında kürtajda pekçok komplikasyon olabiliyormuş iyi yapılmazsa. Rahim yapışıklığı gibi.Belki akışına bırakıp adetin gelmesini beklemek daha iyiydi. Korktum aşırı kanamadan. Neyse yaşayacağız göreceğiz.Canım inşallah güzel yumurtaların olur ve biri bari tutunur .Öpüyorum, bol şans 🧿💜💓
Evet kürtaj sıkıntı olabiliyormuş Rabb'im inşallah sanada yardım etsin bebisine kavuşursun

İnşallah bol bol en kalitelisinden yumurtalar görünür muayende ve hamile kalırsın

Arkadaşlar kafam karıştı bi arkadaş paylaşmış bir site de erken menepoz da arı sütü polen kullanma demiş Saraçoğlu ben 1 aydır kullanıyorum arı sütü ve hayıtı bi bilginiz mi var mı paylaşırmısınız lütfen

Merhabalarr yumurta kalitesini arttırmak diye konu ararken hep kendimi burada buldum😍 1yıldır gebelik planlıyorum olmadı henüz Ağustos ayında doktora gittiğimde polikistikover dediler yumurtalar fazlaymış 28 günde bir adet oluyorum herhangi bir sıkıntım yok eşime de bakıldı onda da bir sıkıntı yok

yurtdışında yaşadığım için gitmişken aklımda kalmasın diye aşılama oldum ama olmadı. Hep fazla yumurta olduğundan kalitesinin düşük olacağını düşündüm. Yurtdışında yaşıyorum. Kullandığınız takviyeler nelerdir öneriniz var mı💓

Merhabalarr yumurta kalitesini arttırmak diye konu ararken hep kendimi burada buldum😍 1yıldır gebelik planlıyorum olmadı henüz Ağustos ayında doktora gittiğimde polikistikover dediler yumurtalar fazlaymış 28 günde bir adet oluyorum herhangi bir sıkıntım yok eşime de bakıldı onda da bir sıkıntı yok

yurtdışında yaşadığım için gitmişken aklımda kalmasın diye aşılama oldum ama olmadı. Hep fazla yumurta olduğundan kalitesinin düşük olacağını düşündüm. Yurtdışında yaşıyorum. Kullandığınız takviyeler nelerdir öneriniz var mı💓
Merhabalar ben de yurtdışında yaşıyorum polikistik over bizim durumumuza göre daha iyi yumurtanız çok Maşallah. bizde de çok az yumurta var ama her iki durum için de iyi gelen takviyeler omega 3 Qenzim multivitaminler Gonamax prowomen gibi takvimleri biliyorum tez vakitte sağlıklı bebekleriniz olur inşallah 🥰

Merhabalar ben de yurtdışında yaşıyorum polikistik over bizim durumumuza göre daha iyi yumurtanız çok Maşallah. bizde de çok az yumurta var ama her iki durum için de iyi gelen takviyeler omega 3 Qenzim multivitaminler Gonamax prowomen gibi takvimleri biliyorum tez vakitte sağlıklı bebekleriniz olur inşallah 🥰
Merhaba canımm Amerikadayım ben sen nerdesin 😍 walla yumurta çook ama bu durumda kalitesiz mi oluyor anlamıyorum bende amazondan buldumm toz onu kullanıyorum yurtdışından birinin yazması ayrıca beni motive etti.1yıldır ovülasyonla takip ettim yumurtlama çatlama gördüm bakıyorum hemen deneyenler hamile ben kaldım nasip artık💓 diğer dediğin takviyeleride alırım. Bekleyen herkese nasip olsun inşAllah 😍

X