-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.341
Benimkini 3,günde dondurdu doktor. Gelir m metal ediyordumHayır tedavisiz oldu. Eğer sizde belirgin bir sebep yoksa yani yumurtalık rahim sperm iyiyse yaşa nasıl baglı olabilir ki
Yaşa baglı rezerv azlıgı veya kalitesizliği denilir anlarım ama hersey iyiyken yaştan dolayı denilmesi mantıklı değil.
Kaliteli embriyo olusuyor mu blast embriyolar?
AMH kaç canım. Hersey kader kısmet. En azından elimizden geleni yaptık diyoruzHerşey normal seyrinde gidiyor transfer oluyor fakat tutmuyor.artık 46 oldum ben canım kalite ve sayı iyice azaldı.ilk zamanlarda sayı ve kalite sıkıntısı yoktu yine olmamıştı.nasip diyoruz artık.
Kaçıncı gün embriyosu oldunHerşey normal seyrinde gidiyor transfer oluyor fakat tutmuyor.artık 46 oldum ben canım kalite ve sayı iyice azaldı.ilk zamanlarda sayı ve kalite sıkıntısı yoktu yine olmamıştı.nasip diyoruz artık.
İnşallah tutunur kucagına alırsın hayırlısıylaBenimkini 3,günde dondurdu doktor. Gelir m metal ediyordum
İlk negatif oldu ama.İnşallah tutunur kucagına alırsın hayırlısıyla
2.gün konulan oldu 5.gün oldu 6.gün oldu.hepsi denendiKaçıncı gün embriyosu oldun
Canım o kadar çok denedik ve her seferinde o kadar tahlil yapıldı ki hiç hatırlamıyorum.hep değerlerin iyi deniyordu yalnız son denemede fsh 21 mi 25 mi neydi o biraz sıkıntıydı.AMH kaç canım. Hersey kader kısmet. En azından elimizden geleni yaptık diyoruz
Bende 3,gün denemesi yaptım negatif oldu. Transfer öncesi tahlil mi oldu sana. Bana olmadı.Canım o kadar çok denedik ve her seferinde o kadar tahlil yapıldı ki hiç hatırlamıyorum.hep değerlerin iyi deniyordu yalnız son denemede fsh 21 mi 25 mi neydi o biraz sıkıntıydı.
Nasip canım ya herseyCanım o kadar çok denedik ve her seferinde o kadar tahlil yapıldı ki hiç hatırlamıyorum.hep değerlerin iyi deniyordu yalnız son denemede fsh 21 mi 25 mi neydi o biraz sıkıntıydı.
Bildiğim kadarıyla yıllardır tüp bebek tedavisi görüyordu. Bebekleri olmuyordu. Basına yansıtmıyorlardı ama baya yıprandılar. Başak hanımÇok tedavi gördü, hep olumsuz oluyordu. Ayrıca Başak hanım pek kendini yıpratmıyor. İyi bakıyor, sürekli tatildeler, yani iyi dinleniyor. İnternette bir videosu var, o anda çantasında ne olduğuna bakılıyor, günlük kullandığı bir sürü vitamin var. Zaten 35 yaşında görünüyor. Özetle, Kıvanç ve eşi de yıllardır bebek için uğraşıyorlardı, sonunda dilekleri gerçekleşmiş, sağlıkla dünyaya gelsin İnşallah. Rabbim çocuğu olmayan, çocuk isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin İnşallahŞu sanatçılar yaş ilerlesede nasıl hemen hamile kalıyorlar yaa.kıvanç ın eşi 44 yaşında hamileymiş.üstelikte bizden daha yoğun hayatları.bedenen kendilerini normal bir insandan daha fazla yıprattıklarını düşünüyorum ama istedikleri anda da hemen doğuruveriyorlar.ne içiyor ne kullanıyor kime gidiyor bu kadınlar.
Bülent tıraş’a, Semra Kahraman’a ve burda bahsi geçen bir kaç doktora daha gitmiş galiba.. sağlıkla kucağına alsın İnşallah. Keşke saklamasalar, tüp bebek olduğunu, ne tür vitaminler kullandığını ve süreci anlatsa, birçok kadına moral ve umut olurdu.Ben sahsen yıllardır tedavi gordugunu dusunuyorum zaten 39 yasında evlendi..ünlüler genelde bulent tırasa gidiyor.
Yum takibinde kan kan tahliline bakılıyor ya her seferinde onun dışında başka tahlil olmadıBende 3,gün denemesi yaptım negatif oldu. Transfer öncesi tahlil mi oldu sana. Bana olmadı.
Onu hatırlayamıyorum canım ya eski değerlerimi aradım elim kalan kağıtlarda amh yazmıyor bende son denemede kaçtı die merak eder oldumAMH kaç canım. Hersey kader kısmet. En azından elimizden geleni yaptık diyoruz
Nasip kuzum ya. Ol deyince mevla oldurucak. Bu tüp bebek işi hem maddi hem manevi yoruyor. Kafalar hep karıştı. Hepsini de aynı doktor mu denedi. Suan tekrar başladın mı?Valla canım 9 defa denedik farklı gğnlerin emb.nı denedik hep.ama olmadı.
Yaş kaçtı kuzum. Toplanam en son yumurta sayın fikir verir a h ile ilgiliOnu hatırlayamıyorum canım ya eski değerlerimi aradım elim kalan kağıtlarda amh yazmıyor bende son denemede kaçtı die merak eder oldum
Yaş 46 canım 3 yumdan biri tam geliştiYaş kaçtı kuzum. Toplanam en son yumurta sayın fikir verir a h ile ilgili
Yok canım 3 ayrı yerde denedik.artık denemeyi düşünmüyoruz.çok yorulduk.Nasip kuzum ya. Ol deyince mevla oldurucak. Bu tüp bebek işi hem maddi hem manevi yoruyor. Kafalar hep karıştı. Hepsini de aynı doktor mu denedi. Suan tekrar başladın mı?
Kıbrısa gidiyorlar ve yumurta donörasyonu ile hamile kalıyorlarŞu sanatçılar yaş ilerlesede nasıl hemen hamile kalıyorlar yaa.kıvanç ın eşi 44 yaşında hamileymiş.üstelikte bizden daha yoğun hayatları.bedenen kendilerini normal bir insandan daha fazla yıprattıklarını düşünüyorum ama istedikleri anda da hemen doğuruveriyorlar.ne içiyor ne kullanıyor kime gidiyor bu kadınlar.