Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayır tedavisiz oldu. Eğer sizde belirgin bir sebep yoksa yani yumurtalık rahim sperm iyiyse yaşa nasıl baglı olabilir ki
Yaşa baglı rezerv azlıgı veya kalitesizliği denilir anlarım ama hersey iyiyken yaştan dolayı denilmesi mantıklı değil.
Kaliteli embriyo olusuyor mu blast embriyolar?
Benimkini 3,günde dondurdu doktor. Gelir m metal ediyordum

Herşey normal seyrinde gidiyor transfer oluyor fakat tutmuyor.artık 46 oldum ben canım kalite ve sayı iyice azaldı.ilk zamanlarda sayı ve kalite sıkıntısı yoktu yine olmamıştı.nasip diyoruz artık.
AMH kaç canım. Hersey kader kısmet. En azından elimizden geleni yaptık diyoruz

AMH kaç canım. Hersey kader kısmet. En azından elimizden geleni yaptık diyoruz
Canım o kadar çok denedik ve her seferinde o kadar tahlil yapıldı ki hiç hatırlamıyorum.hep değerlerin iyi deniyordu yalnız son denemede fsh 21 mi 25 mi neydi o biraz sıkıntıydı.

Canım o kadar çok denedik ve her seferinde o kadar tahlil yapıldı ki hiç hatırlamıyorum.hep değerlerin iyi deniyordu yalnız son denemede fsh 21 mi 25 mi neydi o biraz sıkıntıydı.
Bende 3,gün denemesi yaptım negatif oldu. Transfer öncesi tahlil mi oldu sana. Bana olmadı.

Şu sanatçılar yaş ilerlesede nasıl hemen hamile kalıyorlar yaa.kıvanç ın eşi 44 yaşında hamileymiş.üstelikte bizden daha yoğun hayatları.bedenen kendilerini normal bir insandan daha fazla yıprattıklarını düşünüyorum ama istedikleri anda da hemen doğuruveriyorlar.ne içiyor ne kullanıyor kime gidiyor bu kadınlar.
Bildiğim kadarıyla yıllardır tüp bebek tedavisi görüyordu. Bebekleri olmuyordu. Basına yansıtmıyorlardı ama baya yıprandılar. Başak hanımÇok tedavi gördü, hep olumsuz oluyordu. Ayrıca Başak hanım pek kendini yıpratmıyor. İyi bakıyor, sürekli tatildeler, yani iyi dinleniyor. İnternette bir videosu var, o anda çantasında ne olduğuna bakılıyor, günlük kullandığı bir sürü vitamin var. Zaten 35 yaşında görünüyor. Özetle, Kıvanç ve eşi de yıllardır bebek için uğraşıyorlardı, sonunda dilekleri gerçekleşmiş, sağlıkla dünyaya gelsin İnşallah. Rabbim çocuğu olmayan, çocuk isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin İnşallah

Ben sahsen yıllardır tedavi gordugunu dusunuyorum zaten 39 yasında evlendi..ünlüler genelde bulent tırasa gidiyor.
Bülent tıraş’a, Semra Kahraman’a ve burda bahsi geçen bir kaç doktora daha gitmiş galiba.. sağlıkla kucağına alsın İnşallah. Keşke saklamasalar, tüp bebek olduğunu, ne tür vitaminler kullandığını ve süreci anlatsa, birçok kadına moral ve umut olurdu.

“Başak Dizer , çantamda neler var” diye yazıp aratırsanız ; çantasında Kuenzim Q10, Omega3, Maka tozu, L carnitin taşıyor.
Hepsi yumurta kalitesi için en çok tavsiye edilen, Mitokondri yaşlanmasını geciktiren takviyeler..video 2019 da çekilmiş
Neyse.. Başak hanım sağlıkla bebeğini kucağına alsın İnşallah.. Allah çocuğu olmayan ve isteyen her insana sağlıklı bebekler nasip etsin

Şu sanatçılar yaş ilerlesede nasıl hemen hamile kalıyorlar yaa.kıvanç ın eşi 44 yaşında hamileymiş.üstelikte bizden daha yoğun hayatları.bedenen kendilerini normal bir insandan daha fazla yıprattıklarını düşünüyorum ama istedikleri anda da hemen doğuruveriyorlar.ne içiyor ne kullanıyor kime gidiyor bu kadınlar.
Kıbrısa gidiyorlar ve yumurta donörasyonu ile hamile kalıyorlar

X