- 30 Ağustos 2021
- 134
- 104
- 47
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.301
Ben Fransa da yaşıyorum canımMerhaba canımm Amerikadayım ben sen nerdesinwalla yumurta çook ama bu durumda kalitesiz mi oluyor anlamıyorum bende amazondan buldumm toz onu kullanıyorum yurtdışından birinin yazması ayrıca beni motive etti.1yıldır ovülasyonla takip ettim yumurtlama çatlama gördüm bakıyorum hemen deneyenler hamile ben kaldım nasip artık diğer dediğin takviyeleride alırım. Bekleyen herkese nasip olsun inşAllah
Folik asit kullan(Marka olarak İnofolic 20) canım yumurta kalitesini arttırıyor birde sabahları 2 tane haşlanmış az pişmiş yumurta ye, Tüp bebek doktorum vermişti Maxijuno diye bir vitamin var %100 meyve suyuna karıştır hergün bir tane iç emin ol yumurtaların 1.kalite olarak çıkacak. Ben bunları denedim ve çok şükür 1.kalite yumurtalarım dondurulduMerhaba canımm Amerikadayım ben sen nerdesinwalla yumurta çook ama bu durumda kalitesiz mi oluyor anlamıyorum bende amazondan buldumm toz onu kullanıyorum yurtdışından birinin yazması ayrıca beni motive etti.1yıldır ovülasyonla takip ettim yumurtlama çatlama gördüm bakıyorum hemen deneyenler hamile ben kaldım nasip artık diğer dediğin takviyeleride alırım. Bekleyen herkese nasip olsun inşAllah
ŞişliBende 2 defa bahçeci de denedim olmadı , şimdi Acıbadem Maslaktayım yumurtalar toplandı donduruldu ,1 ay önce histeroskopi ameliyatı oldum 1 ay sonra kontrole gideceğim ona göre transfer günü belirlenecek hayırlısıyla inş.Rahim kalınlığı olabilirmiş az gelmiş olabilir falan dediler orayı bıraktım zaten. Başka yerlerde denemeyi düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım, Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende daha önce 2 tane aynı merkezde deneme yaptırdım ama olmadı yaşım 40 oldu benimde Bülent hocaya gittik, Önce Prp yaptılar rahim gençleştirme amh değerim yükseldi ve daha öncekilerde sadece 3 er yumurta toplanırken 7 adet yumurta toplandı ve 1.kalite 3.günde 5 tane embiriyom donduruldu. Sonrasın da rahimde yapışıklık olduğu için histeroskopi ameliyatı oldum Bülent hoca kendisi giriyor operasyona ve çok şükür oda iyi geçti şimdi 1 ay kaldı sonrasında transfer için karar verilecek bizde bekliyoruz bakalım . Umutunu hiç bir zaman yitirme inş. sabredip sonunda olacak. Bülent Hoca evet şehir dışı yurt dışı ve sanatçılar vs. derken çok yoğun ilk randevu verme tarihi de uzun olabilir ama sabırla bekle derim. Garanti olmadan transfer işlemi yapmıyor. Her hastaya farklı uygulama yapıyor.Canım sağol mesajın için.
Umarım bir gün biz de anneliği tadarız. Ben biraz geç evlendim. 35 yaşında evlenince başladık çalışmalara ilk yıl ama olmadı. Sonra doktora gittik, rahim filmimde tüplerin hidrosalpenks ile enfekte olduğunu ve tıkalı olduğunu, tüp bebek başarısı için tüplerin alınması gerektiğini söyledi. Ben tüpleri aldırmaktan korktum ve aldırmadan denemek istediğimi söyledim. Denedik zaten transfer falan olmadan hiç embriyomuz oluşmadı. 2. Tüp bebek denemem öncesi de uyardılar tüpler için ama ben yine aldırmak istemedim tüpleri ve sonuç ne yazıkki kimyasal gebelik oldu. 3. Deneme öncesi tüpler alındı ama yine tutmadı. İlk 3 denemede Sigara içiyorduk ve ona bağladık.Geçen sene Kasım’da sigarayı bıraktık.3 ay antioksidan kullandık. Yeni bir doktorla Havuzlama yaptık 2 ay üstüste ve elde edilen yumurtaları dondurduk, ama ben NGS veya PGD işlemini bilmiyordum.Doktorda ilk kez genetik testimize bakıp ben de kan pıhtılaşması olduğunu görünce ve iğne verince önceki başarısızlıklarımın kan pıhtılaşmasından olabileceğini düşündü. Ayrıca önceki transferlerim hep tazeydi ve İlk defa da dondurulmuş deneyecekti. 4. deneme de dondurulmuşlarla başarısız oldu, kan pıhtılaşması için iğne kullanmama rağmen.5. Deneme öncesi forumda ngs’yi öğrendim, doktora sordum ama kalan dondurulmuş olanlara NGS yapmayı önermedi.Kalanlar da Transfer edildi ve 5. Denemem ilk kez tuttu. Malum onunda kalp atışını göremedik. Araştırıyorum forumda şimdi ngs ile transfer olanları ama bazen sizin gibi sağlıksız çok embriyo geliyor. Benim doktorum zaten embriyoların zarar görebileceği düşüncesiyle karşı NGS'ye ama gerekirse klinik değiştireceğim. Ancak okuduğum kadarıyla en iyiler İstanbul ve Ankara'da , ben ise İzmir'deyim iş gereğiKürtaj olunca konuşacağım doktorumla deneyeceğim artık ben de NGS, umarım yapar. Yapmassa İzmir'de yapan bir yer bulacağım artık. Bu arada İstanbul'da Bülent Tıraş, Cem Küçük gibi doktorlara gidip genetikle bile sonuç alamayan ama Antalya Tüp Bebekte hiç NGS falan yapmadan 42 yaşında hamile kalan birini gördüm forumda bugün. İsmi Nihal Shibuya . Belki de hiç NGS diye kasmayıp öylece denemek gerekiyor. Bilmiyorum, kafam çok karışık
Amerika'da iseniz cok yuksek dozlu 400-600 mg COQ10 kullanin. Folat alin, iyi bir multivitamin ile beraber. Melatonine maximum 3 mg gece yatmadan yarim saat once alin. Ayrica TRU NIAGEN denen bir urun var ve cok cok iyi. Turkiye'de yok. Ben 2-3 ayda bir Amerika'dan arkadaslarima getirtiyorum.Merhaba canımm Amerikadayım ben sen nerdesinwalla yumurta çook ama bu durumda kalitesiz mi oluyor anlamıyorum bende amazondan buldumm toz onu kullanıyorum yurtdışından birinin yazması ayrıca beni motive etti.1yıldır ovülasyonla takip ettim yumurtlama çatlama gördüm bakıyorum hemen deneyenler hamile ben kaldım nasip artık diğer dediğin takviyeleride alırım. Bekleyen herkese nasip olsun inşAllah
İşte tamda aradığım buyduu inanılmazz mutlu oldum çook teşekkür ederiimAmerika'da iseniz cok yuksek dozlu 400-600 mg COQ10 kullanin. Folat alin, iyi bir multivitamin ile beraber. Melatonine maximum 3 mg gece yatmadan yarim saat once alin. Ayrica TRU NIAGEN denen bir urun var ve cok cok iyi. Turkiye'de yok. Ben 2-3 ayda bir Amerika'dan arkadaslarima getirtiyorum.
Dr Aimee takip ediyorsaniz, onunda bir listesi var. Asagida link iletiyorum. Bol sans.
How to Improve Your Egg Quality
Which egg quality and sperm quality supplements are best for you? I’m here to share with you what I often tell my patients. My hope is that regardless of where you live and who your doctor is, that this is helpful information you can apply to your situation.draimee.org
Çook teşekkür ederiimm canınn Maxijuno biri daha önermişti.Hatta sağolsun arkdaşım Türkiyeden gelecek dönüşte alacaktı.Folik asit kullan(Marka olarak İnofolic 20) canım yumurta kalitesini arttırıyor birde sabahları 2 tane haşlanmış az pişmiş yumurta ye, Tüp bebek doktorum vermişti Maxijuno diye bir vitamin var %100 meyve suyuna karıştır hergün bir tane iç emin ol yumurtaların 1.kalite olarak çıkacak. Ben bunları denedim ve çok şükür 1.kalite yumurtalarım donduruldu
Estagfurullah her zaman yazabilirsiniz.İşte tamda aradığım buyduu inanılmazz mutlu oldum çook teşekkür ederiimHarikasınız.Arada size yazmamda sıkıntı olur mu ? Hemen sipariş edeceğim
Maxijuno ilk defa duydum eczanelerde satiliyor mu acaba benimde yumurta rezerv azligin var kalite sotunu da var.Folik asit kullan(Marka olarak İnofolic 20) canım yumurta kalitesini arttırıyor birde sabahları 2 tane haşlanmış az pişmiş yumurta ye, Tüp bebek doktorum vermişti Maxijuno diye bir vitamin var %100 meyve suyuna karıştır hergün bir tane iç emin ol yumurtaların 1.kalite olarak çıkacak. Ben bunları denedim ve çok şükür 1.kalite yumurtalarım donduruldu
Genetik test yapıldı mı embriyolara dondurmadan önce?Hakkında hayırlısı olsun canım, Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende daha önce 2 tane aynı merkezde deneme yaptırdım ama olmadı yaşım 40 oldu benimde Bülent hocaya gittik, Önce Prp yaptılar rahim gençleştirme amh değerim yükseldi ve daha öncekilerde sadece 3 er yumurta toplanırken 7 adet yumurta toplandı ve 1.kalite 3.günde 5 tane embiriyom donduruldu. Sonrasın da rahimde yapışıklık olduğu için histeroskopi ameliyatı oldum Bülent hoca kendisi giriyor operasyona ve çok şükür oda iyi geçti şimdi 1 ay kaldı sonrasında transfer için karar verilecek bizde bekliyoruz bakalım . Umutunu hiç bir zaman yitirme inş. sabredip sonunda olacak. Bülent Hoca evet şehir dışı yurt dışı ve sanatçılar vs. derken çok yoğun ilk randevu verme tarihi de uzun olabilir ama sabırla bekle derim. Garanti olmadan transfer işlemi yapmıyor. Her hastaya farklı uygulama yapıyor.
Amin inş. sabırla bekliyoruz bakalımÇook teşekkür ederiimm canınn Maxijuno biri daha önermişti.Hatta sağolsun arkdaşım Türkiyeden gelecek dönüşte alacaktı.inşAllah seninde hayırla pozitifle sonuçlanır.
Amin inş. Hayır dr genetik teste gerek yok dedi. Bizde erkek sperm sayısı değil ama hareket yavaşlığı ve şekil bozukluğu vardı onu da mikroçip yöntemiyle cihazdan geçebilen sağlıklı olanlar embriyoya tutundu bu defa , Öncekilerde böyle bir yöntem olduğundan dahi bahsetmemişlerdi.Genetik test yapıldı mı embriyolara dondurmadan önce?
İnşallah sağlıkla tutunur canım bebişler
Evet eczanelerde satılıyor ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama özellikle tüp bebek merkezlerine yada hastanelere çok yakın eczanelere sorarsan onlarda mutlaka oluyor, aynısının erkek için olanı da var eşime de ondan vermişti kullandı.Sperm kalite arttırıcı.Maxijuno ilk defa duydum eczanelerde satiliyor mu acaba benimde yumurta rezerv azligin var kalite sotunu da var.
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Hepimiz için zor süreçler ama sabrediyoruz, inş bizde senin gibi güzel sonuçlar alacağız.Merhaba arkadaşlar bende 39 yaşımda 2.denememde hamile kaldım.TÜM CANIM KADINLARA YÜREKTEN DUA EDİYORUM.Hersey gönlünüzce olsun
Ben hep inandım çabaladım zordu yalan yok ama imkansız değil inanınMaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Hepimiz için zor süreçler ama sabrediyoruz, inş bizde senin gibi güzel sonuçlar alacağız.
Tsk ederim canim spermde kalite arttirdiysa eşim icin de faydali olur insallah siperm azligida var bizde malesefEvet eczanelerde satılıyor ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama özellikle tüp bebek merkezlerine yada hastanelere çok yakın eczanelere sorarsan onlarda mutlaka oluyor, aynısının erkek için olanı da var eşime de ondan vermişti kullandı.Sperm kalite arttırıcı.
inş. hep inanıyoruz zaten, ve çabalıyoruz da hakkımızda hayırlısı inş.Ben hep inandım çabaladım zordu yalan yok ama imkansız değil inanın
Rica ederim inş. faydasını görür cnm.Tsk ederim canim spermde kalite arttirdiysa eşim icin de faydali olur insallah siperm azligida var bizde malesefsiz faydasini gordunuz degilmi