Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben Fransa da yaşıyorum canım

Folik asit kullan(Marka olarak İnofolic 20) canım yumurta kalitesini arttırıyor birde sabahları 2 tane haşlanmış az pişmiş yumurta ye, Tüp bebek doktorum vermişti Maxijuno diye bir vitamin var %100 meyve suyuna karıştır hergün bir tane iç emin ol yumurtaların 1.kalite olarak çıkacak. Ben bunları denedim ve çok şükür 1.kalite yumurtalarım donduruldu

Rahim kalınlığı olabilirmiş az gelmiş olabilir falan dediler orayı bıraktım zaten. Başka yerlerde denemeyi düşünüyorum.
ŞişliBende 2 defa bahçeci de denedim olmadı , şimdi Acıbadem Maslaktayım yumurtalar toplandı donduruldu ,1 ay önce histeroskopi ameliyatı oldum 1 ay sonra kontrole gideceğim ona göre transfer günü belirlenecek hayırlısıyla inş.

Hakkında hayırlısı olsun canım, Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende daha önce 2 tane aynı merkezde deneme yaptırdım ama olmadı yaşım 40 oldu benimde Bülent hocaya gittik, Önce Prp yaptılar rahim gençleştirme amh değerim yükseldi ve daha öncekilerde sadece 3 er yumurta toplanırken 7 adet yumurta toplandı ve 1.kalite 3.günde 5 tane embiriyom donduruldu. Sonrasın da rahimde yapışıklık olduğu için histeroskopi ameliyatı oldum Bülent hoca kendisi giriyor operasyona ve çok şükür oda iyi geçti şimdi 1 ay kaldı sonrasında transfer için karar verilecek bizde bekliyoruz bakalım . Umutunu hiç bir zaman yitirme inş. sabredip sonunda olacak. Bülent Hoca evet şehir dışı yurt dışı ve sanatçılar vs. derken çok yoğun ilk randevu verme tarihi de uzun olabilir ama sabırla bekle derim. Garanti olmadan transfer işlemi yapmıyor. Her hastaya farklı uygulama yapıyor.

Amerika'da iseniz cok yuksek dozlu 400-600 mg COQ10 kullanin. Folat alin, iyi bir multivitamin ile beraber. Melatonine maximum 3 mg gece yatmadan yarim saat once alin. Ayrica TRU NIAGEN denen bir urun var ve cok cok iyi. Turkiye'de yok. Ben 2-3 ayda bir Amerika'dan arkadaslarima getirtiyorum.
Dr Aimee takip ediyorsaniz, onunda bir listesi var. Asagida link iletiyorum. Bol sans.

İşte tamda aradığım buyduu inanılmazz mutlu oldum çook teşekkür ederiim Harikasınız.Arada size yazmamda sıkıntı olur mu ? Hemen sipariş edeceğim

Çook teşekkür ederiimm canınn Maxijuno biri daha önermişti.Hatta sağolsun arkdaşım Türkiyeden gelecek dönüşte alacaktı.inşAllah seninde hayırla pozitifle sonuçlanır.

İşte tamda aradığım buyduu inanılmazz mutlu oldum çook teşekkür ederiim Harikasınız.Arada size yazmamda sıkıntı olur mu ? Hemen sipariş edeceğim
Estagfurullah her zaman yazabilirsiniz.
Ben faydalarini goruyorum. Saglikli hamilelik yasamak icin zaten folat ve iyi bir prenatal olmaniz sart. Diger destekler, yumurta kalitesi, hucre bolunmesi gibi konularda destek.
Umarim guzel haberlerinizi de duyariz yakin zamanda.

Maxijuno ilk defa duydum eczanelerde satiliyor mu acaba benimde yumurta rezerv azligin var kalite sotunu da var.

Genetik test yapıldı mı embriyolara dondurmadan önce?
İnşallah sağlıkla tutunur canım bebişler

Çook teşekkür ederiimm canınn Maxijuno biri daha önermişti.Hatta sağolsun arkdaşım Türkiyeden gelecek dönüşte alacaktı.inşAllah seninde hayırla pozitifle sonuçlanır.
Amin inş. sabırla bekliyoruz bakalım , Önce Allah'a sonra doktorlarımıza güveniyoruz, inş. darısı hepimizi başına çift çift bebişler versin

Genetik test yapıldı mı embriyolara dondurmadan önce?
İnşallah sağlıkla tutunur canım bebişler
Amin inş. Hayır dr genetik teste gerek yok dedi. Bizde erkek sperm sayısı değil ama hareket yavaşlığı ve şekil bozukluğu vardı onu da mikroçip yöntemiyle cihazdan geçebilen sağlıklı olanlar embriyoya tutundu bu defa , Öncekilerde böyle bir yöntem olduğundan dahi bahsetmemişlerdi.

Maxijuno ilk defa duydum eczanelerde satiliyor mu acaba benimde yumurta rezerv azligin var kalite sotunu da var.
Evet eczanelerde satılıyor ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama özellikle tüp bebek merkezlerine yada hastanelere çok yakın eczanelere sorarsan onlarda mutlaka oluyor, aynısının erkek için olanı da var eşime de ondan vermişti kullandı.Sperm kalite arttırıcı.

Merhaba arkadaşlar bende 39 yaşımda 2.denememde hamile kaldım.TÜM CANIM KADINLARA YÜREKTEN DUA EDİYORUM.Hersey gönlünüzce olsun
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Hepimiz için zor süreçler ama sabrediyoruz, inş bizde senin gibi güzel sonuçlar alacağız.

Tsk ederim canim spermde kalite arttirdiysa eşim icin de faydali olur insallah siperm azligida var bizde malesefsiz faydasini gordunuz degilmi

Merhaba kizlar yakalayabildgim kadar okudum surecleri 34 bitti 35 e yeni gttim henuz cocuk dusnmuyorken bir genel kontrole gideyim dedim
Fsh18 gecen ay 20 ydi biraz dustu amh 0.10 du bu ay 0.07 cikmis E2 7 lh ve prolaktin ust sinirda ama sorun yok tsh t3 t4 de normal araliklarda.
3,4 folikul gorunyor ama onlarda pek iyi gornmuyor ovulasyon zamani yine gel dedi dr.
Bu degerlerle hamile kalan var mi ? Baslamadan umudum kesilmeye basladi bir an once denemelere basladik gecen ay ama hic umudum yok.Dogal yolla olmayacagina inaniyorum ama bu degerlerle tupbebek yapip olan var mi ? Varsa yazabilirseniz cok sevinirim cok tesekurler simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…