Merhaba, öncelikle kaybınız için üzgünüm, umarım hemen toparlanırsınız
41 yaşındayım, 3.5 yıl önce evlendim. Doğal yolla hamile kalamadım ve rahim filmi çektirdim, çok sayıda polipim olmasına bağlandı ve histereskopi yapıldı. eşimin morfolojisinde de sorun vardı o da ilaç kullandı .
4 ay sonra hamile kaldım ancak 9. haftada kaybettim ve kürtaj oldum. Çok üzüldüm ve atlatmam kolay olmadı maalesef. Yine normal yollarla hamile kalmayı denedim sonuç hüsran. Arkasından yine rahim filmi, tekrarlayan polipler ve yine histereskopi . Şubat ayında İstanbul Bahçecide Cem Bey ile tüp bebek tedavisine başladım, yaşımdan ve önceki kaybımdan dolayı PGT önerildi. 3 tane embriyom 5. güne ulaştı, PGT ye gönderildi, sağlam gelen embriyo Haziranda transfer edildi, çok şükür şu an hamileyim. Ben bu başlıktan çok faydalandım , incir kürü, arı sütü ve folik asit kullandım, hamile kalan arkadaşların yazdıkları bana moral oldu. Bu süreç çok yorucu ve yıpratıcı, bu yolda emek veren herkesi o kadar iyi anlıyorum ki, yaşamayan anlayamaz, ben 3 yıl boyunca sürekli uğraştım. Çok yoruldum , üzüldüm ama lütfen umutsuzluğa kapılmayın. Size tavsiyem mutlaka PGT yaptırın . Dilerim en kısa sürede bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...