- 24 Ekim 2012
- 3.216
- 2.202
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.081
Kurtaj sonrasinda regl olduktan sonra muhakkak rahim filmi çektirin derim ben. Kurtaj rahime hasar verdi mi vermedi mi görmek için rahim filmini oneriyorlar. Jinekolojik muayenede bu problemler belli olmuyorMerhabalar
Kürtajı 1agustosda oldum.
3hafta sonra rahim kontrolü için herhangi bir kadın dogumcuya gittim.
Pco lu olduğumu da söyledim.
Yumurtaların tembel dedi dupaston verdi
Pazar günü bitmişti
Fakat salı günü de ravdevu aldığım tüp bebek doktoruma gidince adet olamadığımi söyledim climen verdi.Ama Perşembe günü yani dün sabah âdet oldum.Dupaston bitti ve 4.gunu olmuş oldum
Sen naptin canim transfer oldun mu?Kurtaj sonrasinda regl olduktan sonra muhakkak rahim filmi çektirin derim ben. Kurtaj rahime hasar verdi mi vermedi mi görmek için rahim filmini oneriyorlar. Jinekolojik muayenede bu problemler belli olmuyor
Kendiliğinden düşük yaşadiysak ihtiyaç olurmu ki rahîm filmine düşükten önce film çekildi temiz çıkmıştıKurtaj sonrasinda regl olduktan sonra muhakkak rahim filmi çektirin derim ben. Kurtaj rahime hasar verdi mi vermedi mi görmek için rahim filmini oneriyorlar. Jinekolojik muayenede bu problemler belli olmuyor
Yok canim henuz olmadimSen naptin canim transfer oldun mu?
Muayene olduğumda küretaj olduğumu söyleyince sulu ultrason yapıldıKurtaj sonrasinda regl olduktan sonra muhakkak rahim filmi çektirin derim ben. Kurtaj rahime hasar verdi mi vermedi mi görmek için rahim filmini oneriyorlar. Jinekolojik muayenede bu problemler belli olmuyor
Canim muayene ile anlasilmiyor rahim filmi ile anlasiliyor yapisiklik. Regl de azalma falan olmasi ya da regl olmama gibi belirtileri de oluyor. Hic bir belirtisi de olmayabiliyor.Muayene olduğumda küretaj olduğumu söyleyince sulu ultrason yapıldı
Yapışıklık olup olmadığına bakıldı
Bu konuda hiç bilgim yoktu
Teşekkür ederim yine de
Yapışıklık yok dedi ama hani ücretli bir tedavi zorlu bir yolculuk rahîm filmi yine bir çekilmeli acaba mi diye düşünüyorum yinede msjinizi okuyunca
Şimdi ben ilk 2gun bildiğin yoğun bir kanama yaşadımCanim muayene ile anlasilmiyor rahim filmi ile anlasiliyor yapisiklik. Regl de azalma falan olmasi ya da regl olmama gibi belirtileri de oluyor. Hic bir belirtisi de olmayabiliyor.
Kurtaj sonrasinda ilk regl den sonra doktorlar oneriyor zaten. Yapisiklik vs olup olmadığını anlamak için yapiyorlar. Yani kucuk bir ihtimal kurtaj sonrasi yapisiklik. Ama ben kurtaj sonrasi çektirdiğim yapisiklik tup tıkanması vs cikmisti. O yuzden size de söylemek istedim.Şimdi ben ilk 2gun bildiğin yoğun bir kanama yaşadım
Fakat bugün 3.gunum ve gün içinde hiç ped değiştirmedim çünkü sadece kahverengi akıntı şekline dönüştü
Normal mi değil mi hiç bilmiyorum bu durum
Neden birden durdu azaldı
Üzerine de msjinizi okuyurum kafam iyice karıştı
Ne yapmalıyım bu durumda
Rahim filmini ben mi önermeliyim sizce
Çok teşekkür ederim en azından bilgim olmayan bir konuda beni haberdar ettinizKurtaj sonrasinda ilk regl den sonra doktorlar oneriyor zaten. Yapisiklik vs olup olmadığını anlamak için yapiyorlar. Yani kucuk bir ihtimal kurtaj sonrasi yapisiklik. Ama ben kurtaj sonrasi çektirdiğim yapisiklik tup tıkanması vs cikmisti. O yuzden size de söylemek istedim.
Sizi endişelendiriyor istemedim. Sadece naçizane fikrim bir onlem olarak cektirseniz bence iyi olur.
Bu arada sizde herhangi bir sıkıntı olmuşmuydu yoksa önlem amaçlı mi çekilmişti.Kurtaj sonrasinda ilk regl den sonra doktorlar oneriyor zaten. Yapisiklik vs olup olmadığını anlamak için yapiyorlar. Yani kucuk bir ihtimal kurtaj sonrasi yapisiklik. Ama ben kurtaj sonrasi çektirdiğim yapisiklik tup tıkanması vs cikmisti. O yuzden size de söylemek istedim.
Sizi endişelendiriyor istemedim. Sadece naçizane fikrim bir onlem olarak cektirseniz bence iyi olur.
Benim kanamam azalmıştı. Kurtaji yapan doktor kurtaj sonrasi muayene de bir sorun yok hersey cok iyi. 2. Tup bebegu planlayalim dediginde ben baska bir doktora gittim. O doktor parca gordu. Yapisiklik var mi diye rahim filmi istedi. Filmde yapisiklik ve tuplerde tıkanıklık cikti.Bu arada sizde herhangi bir sıkıntı olmuşmuydu yoksa önlem amaçlı mi çekilmişti.
Mesela sizin nasıldı adet kanamaniz filan azalma olmuşmuydu
Benim kanamam azalmıştı. Kurtaji yapan doktor kurtaj sonrasi muayene de bir sorun yok hersey cok iyi. 2. Tup bebegu planlayalim dediginde ben baska bir doktora gittim. O doktor parca gordu. Yapisiklik var mi diye rahim filmi istedi. Filmde yapisiklik ve tuplerde tıkanıklık cikti.
Kurtaj öncesindeki rahim filmlerinde bir sorun yoktu. Kurtajin neden olduğu komplikasyonlar rahim filmiyle ortaya çıktı. Histeroskopi oldum. Tedavi gordum oyle duzeldi.
O nedenle muhakkak rahim filmi cektirilmesinj öneriyor
Benim kanamam azalmıştı. Kurtaji yapan doktor kurtaj sonrasi muayene de bir sorun yok hersey cok iyi. 2. Tup bebegu planlayalim dediginde ben baska bir doktora gittim. O doktor parca gordu. Yapisiklik var mi diye rahim filmi istedi. Filmde yapisiklik ve tuplerde tıkanıklık cikti.
Kurtaj öncesindeki rahim filmlerinde bir sorun yoktu. Kurtajin neden olduğu komplikasyonlar rahim filmiyle ortaya çıktı. Histeroskopi oldum. Tedavi gordum oyle duzeldi.
O nedenle muhakkak rahim filmi cektirilmesinj
O nedenle muhakkak rahim filmi cektirilmesinj öneriyoru
Çok geçmiş olsun size deBenim kanamam azalmıştı. Kurtaji yapan doktor kurtaj sonrasi muayene de bir sorun yok hersey cok iyi. 2. Tup bebegu planlayalim dediginde ben baska bir doktora gittim. O doktor parca gordu. Yapisiklik var mi diye rahim filmi istedi. Filmde yapisiklik ve tuplerde tıkanıklık cikti.
O nedenle muhakkak rahim filmi cektirilmesinj öneriyorum.
Aslında biraz daha beklesem kendiliğinden adet olabilirdin. Bende geçen yıl kürtaj oldum ve 50. Gün adet oldum ve sonrasında düzene girdi merak etme.Yanı 1 Ağustos küretaj
16 Eylül ilk âdet fakat dupostan kullanarak
MerhabalarAslında biraz daha beklesem kendiliğinden adet olabilirdin. Bende geçen yıl kürtaj oldum ve 50. Gün adet oldum ve sonrasında düzene girdi merak etme.
Başladınız mı tedavinize benim de yaşım 40, 4 başarısız denemem var. 5. Denemedeyim.Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin bende 43 yaşındayim 6. tüp bebek tedavisne başlayacağım ne gibi takviyeler kullandınız ne kadar süre de etkili oldu
MerhabalarBende bu hafta 40 yaşıma girdim, 8 yaşında bir oğlum var, ikinci çocuk daha önce düşünmemiştim şimdi istiyorum ama yumurta rezervim azalmış, ağustosta tüp bebek denedim ilk kez negatif oldu çok üzgünüm, tekrar denemeye cesaretim yok, 3.gün embriyosu taze transfer oldu, rahim kalınlığı ve embriyo kaliteliydi ama olmadı, doğal yolla kalmak için tavsiyesi olanlar yazsın lütfen
eee hala embriyolarınızı genetiğe yollamadınız mı ?Başladınız mı tedavinize benim de yaşım 40, 4 başarısız denemem var. 5. Denemedeyim.
hemen yazayım rahim masajı , yumurtlama masajı ve ovülasyon testi. Hormonları dengelemek ve fsh düşürmek içinde hayıt tohumu. Öyle kutu kutu vitamin kullanmayın valla bi işe yaramıyor sadece daha sağlıklı oluyorsunuz. Yumurta kalitesi artmıyor. Ama en basitinden elevit decavit kullanınBende bu hafta 40 yaşıma girdim, 8 yaşında bir oğlum var, ikinci çocuk daha önce düşünmemiştim şimdi istiyorum ama yumurta rezervim azalmış, ağustosta tüp bebek denedim ilk kez negatif oldu çok üzgünüm, tekrar denemeye cesaretim yok, 3.gün embriyosu taze transfer oldu, rahim kalınlığı ve embriyo kaliteliydi ama olmadı, doğal yolla kalmak için tavsiyesi olanlar yazsın lütfen