- 26 Temmuz 2009
- 708
- 660
- 42
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.061
Ben de dosyamı 13 eylülde heyete götürdüm. Tüp bebekteki doktor heyete sevki uygundur yazmıştı. Tebliğ agustosta değişmiş. İnşallah sorun cıkmaz.düşük amh ile aşılama süreci olmadan alınabiliyor aslında. ovaryen yetmezliği dediği de odur zaten
amh değeriniz düşükse sorun yaşayacağınızı sanmıyorum,Ben de dosyamı 13 eylülde heyete götürdüm. Tüp bebekteki doktor heyete sevki uygundur yazmıştı. Tebliğ agustosta değişmiş. İnşallah sorun cıkmaz.
Merhabalar.Bende de yaş 38Ben de bugün ilk muayeneye gittim. Adetli olmadığım halde muayene etti doktor ama yumurta sayımı yaşıma göre (39) bile az buldu(2-3 ve 1) moralim çok bozuk. Vaz mı geçsem bu işten
Fsh ve amh değeriniz kaçtı umutlu olun İnşallah iyi sonuçlanırBnmde pazar günü bir yumurta toplandı bugün aradılar embriyonun gelişimi yavaşlamış sonradan düzelir mi yoksa dururmu
Bnmde pazar günü bir yumurta toplandı bugün aradılar embriyonun gelşii yavaşlamış sonradan düzelir mi yoksa
Fsh ve amh değeriniz kaçtı umutlu olun İnşallah iyi sonuçlanır
Canım son durum ne oldu yumurtada gelişme oldu muBnmde pazar günü bir yumurta toplandı bugün aradılar embriyonun gelişimi yavaşlamış sonradan düzelir mi yoksa dururmu
Pazartesi iyi demişler di ama dün aradılar gelişimi çok yavaşlamış doktor umutlu dglm dedi tedaviye devamCanım son durum ne oldu yumurtada gelişme oldu mu
İki hücre olmuş sadecePazartesi iyi demişler di ama dün aradılar gelişimi çok yavaşlamış doktor umutlu dglm dedi tedaviye devam
4 hücreli olupta tutan insanlar var inşallah Allah ol der ve olur Aysa kalpten dualarım seninle inşallah emeklerin boşa çıkmazİki hücre olmuş sadece
Merhabalar.Bende de yaş 38
Bende dün muayene oldum âdet olmadigim halde muayene oldum.pko luyum dupaston kullandım hâlâ âdet olmadım.Dun muayene olunca ve âdet olmadığımi söyleyince de climen başladı 21gun kullanacağım.Adet olunca tekrar görüşelim dedi.
Sadece bir sperm bir yumurta birde rahîm varsa umut var demektir.Hic bozmayın moralinizi ve vazgeçmeyin.Bol bol dua edelim
MerhabalarHanım arkadaşım iyi geceler merhaba.
Yazdıklarının arasında adet olamadım diye yazmışsın. Geçmiş mesajlarına baktım.. Kürtaj olmuşsun diye okudum. Kürtajdan beri hiç regl olmadın mı? Ne zaman kürtaj oldun?
Sevgiler...
Merhabalar
Kürtajı 1agustosda oldum.
3hafta sonra rahim kontrolü için herhangi bir kadın dogumcuya gittim.
Pco lu olduğumu da söyledim.
Yumurtaların tembel dedi dupaston verdi
Pazar günü bitmişti
Fakat salı günü de ravdevu aldığım tüp bebek doktoruma gidince adet olamadığımi söyledim climen verdi.Ama Perşembe günü yani dün sabah âdet oldum.Dupaston bitti ve 4.gunu olmuş oldum
Sağolun güzel dilekleriniz için bugün kötü haberi aldım4 hücreli olupta tutan insanlar var inşallah Allah ol der ve olur Aysa kalpten dualarım seninle inşallah emeklerin boşa çıkmaz
Üzülmeyin umut edin kısmet İnşallah kendiliğinden olur süpriz olur hiç belli olmaz neler neler duyuyoruzSağolun güzel dilekleriniz için bugün kötü haberi aldımgelişimi durmuş imha edeceklermis
Merhabalar
Kürtajı 1agustosda oldum.
3hafta sonra rahim kontrolü için herhangi bir kadın dogumcuya gittim.
Pco lu olduğumu da söyledim.
Yumurtaların tembel dedi dupaston verdi
Pazar günü bitmişti
Fakat salı günü de ravdevu aldığım tüp bebek doktoruma gidince adet olamadığımi söyledim climen verdi.Ama Perşembe günü yani dün sabah âdet oldum.Dupaston bitti ve 4.gunu olmuş oldum