Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben de bugün ilk muayeneye gittim. Adetli olmadığım halde muayene etti doktor ama yumurta sayımı yaşıma göre (39) bile az buldu(2-3 ve 1) moralim çok bozuk. Vaz mı geçsem bu işten 🚬
Merhabalar.Bende de yaş 38
Bende dün muayene oldum âdet olmadigim halde muayene oldum.pko luyum dupaston kullandım hâlâ âdet olmadım.Dun muayene olunca ve âdet olmadığımi söyleyince de climen başladı 21gun kullanacağım.Adet olunca tekrar görüşelim dedi.

Sadece bir sperm bir yumurta birde rahîm varsa umut var demektir.Hic bozmayın moralinizi ve vazgeçmeyin.Bol bol dua edelim

Fsh ve amh değeriniz kaçtı umutlu olun İnşallah iyi sonuçlanır
Screenshot_20210915-144318.jpg

Merhabalar.Bende de yaş 38
Bende dün muayene oldum âdet olmadigim halde muayene oldum.pko luyum dupaston kullandım hâlâ âdet olmadım.Dun muayene olunca ve âdet olmadığımi söyleyince de climen başladı 21gun kullanacağım.Adet olunca tekrar görüşelim dedi.

Sadece bir sperm bir yumurta birde rahîm varsa umut var demektir.Hic bozmayın moralinizi ve vazgeçmeyin.Bol bol dua edelim

Hanım arkadaşım iyi geceler merhaba.

Yazdıklarının arasında adet olamadım diye yazmışsın. Geçmiş mesajlarına baktım.. Kürtaj olmuşsun diye okudum. Kürtajdan beri hiç regl olmadın mı? Ne zaman kürtaj oldun?

Sevgiler...

Arkadaşlar merhaba adet görmediğim için dr a gittim tahlil yaptı sonuçlarım bunlar .Sizce nasıl acaba değerlendirirseniz çok sevinirim.

Eklentiler

• 36D14198-89C8-485E-9CCF-EAF05718896B.jpeg
    36D14198-89C8-485E-9CCF-EAF05718896B.jpeg
    103,4 KB · Görüntüleme: 103
Hanım arkadaşım iyi geceler merhaba.

Yazdıklarının arasında adet olamadım diye yazmışsın. Geçmiş mesajlarına baktım.. Kürtaj olmuşsun diye okudum. Kürtajdan beri hiç regl olmadın mı? Ne zaman kürtaj oldun?

Sevgiler...
Merhabalar
Kürtajı 1agustosda oldum.
3hafta sonra rahim kontrolü için herhangi bir kadın dogumcuya gittim.
Pco lu olduğumu da söyledim.
Yumurtaların tembel dedi dupaston verdi
Pazar günü bitmişti
Fakat salı günü de ravdevu aldığım tüp bebek doktoruma gidince adet olamadığımi söyledim climen verdi.Ama Perşembe günü yani dün sabah âdet oldum.Dupaston bitti ve 4.gunu olmuş oldum

Merhabalar
Pazar günü bitmişti
Fakat salı günü de ravdevu aldığım tüp bebek doktoruma gidince adet olamadığımi söyledim climen verdi.Ama Perşembe günü yani dün sabah âdet oldum.Dupaston bitti ve 4.gunu olmuş oldum

Merhabalar
Pazar günü bitmişti

Regl olduysanız bu iyi. Daha önceki gibi aynı yoğunlukta ve sürede mi oldunuz?

X