- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.041
Çok geçmiş olsunBurdan çok sey öğrendim takvıyeler tavsiyeler sizlere teşekkür ediyorum, donmus tedavim vardi bugun sonucu aldık değerim artarmi die düşünürken malesef düşmüş ılacları bıraktım. Artik özelde denemeyi düşünüyorum para da lazim tabi, bikac ay ara veriyorum. Kolay değil hiçbirimiz için. Olumsuz yazmak istemiyorum Ankarada iki hoca ismi aklıma geliyor Hakan turan ve Cem akarsu. Bu hocalar hakkında bilgisi tavsiyesi olan varmı.
Yada tavsiyesi olan varmi.
Senin için mutluyum inşallah saglikla da alıcaksin kucağına. Daha sakin karşıladım işlerim kolaylaşır inşallah napayım aşımı olayım mi kizlar. Hazir tedavi falan yokken esim ısrarlı ol dio ben kose bucak kaçıyorum. Bunun bitecegide yok.Çok geçmiş olsunhakkında en hayırlısı en doğru zamanda gerşekleşsin inşallah. Umudunu asla yitirme malum 4.tedavimde gebeliği yakalayabildim. Ankara hakkında bilgim yok malesef. İnşallah işinin ehli merhametli dr.lara denk gelirsin.
Selam yumurtayı büyüten asıl fsh değil mi ?Arkadaşlar ben bu ay hayıt çayına başladım bir kaç gün sonra yumurtlama akıntısı oldu şimdi devam ediyorum İnşallah fsh düşer ve yumurta büyür sizler kullanıyor musunuz
Aleyküm selam canım benim fsh yükseti bi ara düştü hocam fsh şım düşmüş dedim o da yumurtan büyümüştür dediSelam yumurtayı büyüten asıl fsh değil mi ?
Bnm doktor toplama öncesi test yaptı progesteron Ve estradiole baktı. Ona göre çatlatma iğnesi verdi sonrada topladı bir tane yumurtam anca olduarkadaşlar
yumurta toplama için tedaviye başladım, muayenede çok net 2 yumurta gözüktü ve femara kullanarak deniyorum bakalım bu ay.
göztepe medikal parkta E2 hormonu ölçmüyorlar toplama öncesi. boş çıksada operasyon ücretini alıyorlar!
E2 ölçülmesi gerekir değil mi? ve değerler standart ne olması gerekiyor.
bilenler yazabilirse sevinirim.
olgun ve kaliteli olsun ama 1 tane olsun :)Bnm doktor toplama öncesi test yaptı progesteron Ve estradiole baktı. Ona göre çatlatma iğnesi verdi sonrada topladı bir tane yumurtam anca oldu
eşinizde sperm sorunu yoksa yumurtlama takibi yaparak bir süre deneyebilirsiniz de .Ben de bugün ilk muayeneye gittim. Adetli olmadığım halde muayene etti doktor ama yumurta sayımı yaşıma göre (39) bile az buldu(2-3 ve 1) moralim çok bozuk. Vaz mı geçsem bu işten
Yumurtlama takibi yaptırdım ama sonuç alamadım. Geçen ay spontan kimyasal gebelik geçirdim. Yumurtalarım kalitesiz. Siz de inşallah 1-2 sperm de olsa bulursunuzeşinizde sperm sorunu yoksa yumurtlama takibi yaparak bir süre deneyebilirsiniz de .
benim eşimde hiç sperm yok, daha tedavide, inşallah sonucunda sperm çıkacak. Benim de rezervim az, 1 yada 2 ne çıkarsa toplatmaya çalışıyorum :/
amin canım inşallahYumurtlama takibi yaptırdım ama sonuç alamadım. Geçen ay spontan kimyasal gebelik geçirdim. Yumurtalarım kalitesiz. Siz de inşallah 1-2 sperm de olsa bulursunuz
Ilacsiz tup bebek mi deneseniz? Zaten 1 2 tane ise ilaca gerek de yok. Sanirim aret kamar oyle bir tedavi ile basarili gebelikler elde ediyor.Yumurtlama takibi yaptırdım ama sonuç alamadım. Geçen ay spontan kimyasal gebelik geçirdim. Yumurtalarım kalitesiz. Siz de inşallah 1-2 sperm de olsa bulursunuz
Bir tarafta 1-2 bir tarafta 2-3 falan oluyor. Havuz yapıp mümkün olursa ngs ye gönderip sağlam gelirse transfer ettirmeyi düşünüyordum aslında ama bugün tüp bebek raporu tebliğinin de değiştiğini ve raporumun heyete sevk edildiği halde onaylanamayabileceğini de öğrenince tamamen vazgeçmek üzereyim. Bana yüksek doz tedavi daha mantıklı geliyor açıkçası. Her ay tek yumurta cok zaman kaybı değil mi ?Ilacsiz tup bebek mi deneseniz? Zaten 1 2 tane ise ilaca gerek de yok. Sanirim aret kamar oyle bir tedavi ile basarili gebelikler elde ediyor.
Tup bebek raporu tebligi nasil degismis? Tup bebek rapor şartı mi degismis oluyor yani?Bir tarafta 1-2 bir tarafta 2-3 falan oluyor. Havuz yapıp mümkün olursa ngs ye gönderip sağlam gelirse transfer ettirmeyi düşünüyordum aslında ama bugün tüp bebek raporu tebliğinin de değiştiğini ve raporumun heyete sevk edildiği halde onaylanamayabileceğini de öğrenince tamamen vazgeçmek üzereyim. Bana yüksek doz tedavi daha mantıklı geliyor açıkçası. Her ay tek yumurta cok zaman kaybı değil mi ?
Evet tubal faktör vs hep aşılama istiyor ama düşük amh konusunu aksamdan beri yönetmeliği okuduğum halde tam çözemedim. Ovaryan yetmezlikten düşük ovaryan rezervi mi kastediyorTup bebek raporu tebligi nasil degismis? Tup bebek rapor şartı mi degismis oluyor yani?
Doktorlar ancak moral bozarlar zaten takmyın sonuçta azda olsa folükülleriniz var isteyin ve inanın en iyi ilaç pozitif olmak kötü etki ise negatif olumsuz düşünme ben zamanında kendimi çok üzdüm keşke panik yapmasaydım umutlu olup gereken bitkisel ve tüpbebek tedavilerimi sakince yapsaydımBen de bugün ilk muayeneye gittim. Adetli olmadığım halde muayene etti doktor ama yumurta sayımı yaşıma göre (39) bile az buldu(2-3 ve 1) moralim çok bozuk. Vaz mı geçsem bu işten
düşük amh ile aşılama süreci olmadan alınabiliyor aslında. ovaryen yetmezliği dediği de odur zatenEvet tubal faktör vs hep aşılama istiyor ama düşük amh konusunu aksamdan beri yönetmeliği okuduğum halde tam çözemedim. Ovaryan yetmezlikten düşük ovaryan rezervi mi kastediyorArkadas bugün recete onaylatmaya gitmiş hız sorunundan almış raporu. Maalesef raporun artık geçerli olmadığını öğrenmiş. Ağustos ayında baya değişmiş yönetmelik.