- Konu Sahibi akideciknane
- #80.021
Merhaba ben Bülent beye gidiyorum 7000 ücretiteşekkür ederim :) nasıl peki Bülent kars hakkında pek yorum falan bulamadım o yüzden soruyorum. tüp bebek için fiyat konuştunuz mu peki ortalama nasıl fiyatlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben Bülent beye gidiyorum 7000 ücretiteşekkür ederim :) nasıl peki Bülent kars hakkında pek yorum falan bulamadım o yüzden soruyorum. tüp bebek için fiyat konuştunuz mu peki ortalama nasıl fiyatlar?
karadenizkizi1982 bulduk bulduk canım bizde Bülent hocada tüp bebek yaptıran yok mu diye arıyorduk nasıl tedavin memnun musun ?Merhaba ben Bülent beye gidiyorum 7000 ücreti
ayy seni Allah çıkarttı karşımızaMerhaba ben Bülent beye gidiyorum 7000 ücreti
ayyy evet çok sevindim şuan yaaakaradenizkizi1982 bulduk bulduk canım bizde Bülent hocada tüp bebek yaptıran yok mu diye arıyorduk nasıl tedavin memnun musun ?
CAnım selam sen histereskopi için kaç tl verdin Tayfun hocaya? Muayenesi kaç tl sgk liya? Tüp bebek ücretleri ne kadar acaba orada?
Çok geçmiş olsun canım.bende bunu defalarca yaşamış biri olarak söylüyorum bence dr ve lab.hatası bu kesinlikle.onlar deneme yanılma yolunda bizlerde boynu bükük kobaylarız.maalesef elimizden bir şey gelmiyor.Arkadaşlar yumurta toplama islemi yapilmisti 3 yunurta vardi biri geri klamıştı zaten toplama sonrası birinin catladigi soylendi toplanann yunurtada kucuk olanmiydi buyujelrin ikisodemi cataldi tam çikmadimi yumruta ne olduysa iste laboratuarda buyutmeye caliştılar olmadi ilkdefa bir tedavim transfere gelmeden sonlandı, ve eşim son demişti okadar vitamin ilac prp sonrasi bitane sağlam olur sanmıştım
Gerçekten daha onceki 5 denemde hiç böyle olmamıstı erken çatalama nasıl oldu anlamadım tmm benim zaten az oluyor ve iy değil ama daha once catlaam ignesi vurulup topalnmisti ve tarbsfer edildi çok kaliteli olmasa da nedenini anlayamdım gercektenÇok geçmiş olsun canım.bende bunu defalarca yaşamış biri olarak söylüyorum bence dr ve lab.hatası bu kesinlikle.onlar deneme yanılma yolunda bizlerde boynu bükük kobaylarız.maalesef elimizden bir şey gelmiyor.
Çok üzüldüm emeklerinin boşuna gitmesine benim de 1 tanesi çatlamıştı zaten 3 vardı ilaca rağmen büyüyünce çatlıyo demek ki bizim de imtihanımız bu dünyada bu tedaviler oluyo malesef Allah inşallah kendiliğinden verir iş arkadaşımın kuzeni 52 yaşında Eşi hiç tedaviyi Kabul etmemiş yıllardır şimdi kendiliğinden hamile 6. Ayınıda hem deGerçekten daha onceki 5 denemde hiç böyle olmamıstı erken çatalama nasıl oldu anlamadım tmm benim zaten az oluyor ve iy değil ama daha once catlaam ignesi vurulup topalnmisti ve tarbsfer edildi çok kaliteli olmasa da nedenini anlayamdım gercekten
Benim normal olma ihtimali yok zaten donmus spermlerimiz vardı acmadialr ama esimde istemiyor hem para hem narkoz ilacalrda masum değil. Birsey sormak istoyorum songün beni boş bırkatialr hiçbir ilaç alamdim ve iki tabe çataltma yaptim sizdede öyle oluyor mu? Songün de cetrotite verseydi baskıalrdi belki diye düşünuyorumÇok üzüldüm emeklerinin boşuna gitmesine benim de 1 tanesi çatlamıştı zaten 3 vardı ilaca rağmen büyüyünce çatlıyo demek ki bizim de imtihanımız bu dünyada bu tedaviler oluyo malesef Allah inşallah kendiliğinden verir iş arkadaşımın kuzeni 52 yaşında Eşi hiç tedaviyi Kabul etmemiş yıllardır şimdi kendiliğinden hamile 6. Ayınıda hem de
Bana son günde verilmişti canım bilemiyoruz ki neye göre yapılıyor tedavi.Benim normal olma ihtimali yok zaten donmus spermlerimiz vardı acmadialr ama esimde istemiyor hem para hem narkoz ilacalrda masum değil. Birsey sormak istoyorum songün beni boş bırkatialr hiçbir ilaç alamdim ve iki tabe çataltma yaptim sizdede öyle oluyor mu? Songün de cetrotite verseydi baskıalrdi belki diye düşünuyorum
Bayan mı 52 yaşında eşimi acaba.benim bi arkadaşın yakınıda 52 yaşında ikiz bebek dünyaya getirmiş ama onun tüp bebekmiş.antalya da yaptırmış.Çok üzüldüm emeklerinin boşuna gitmesine benim de 1 tanesi çatlamıştı zaten 3 vardı ilaca rağmen büyüyünce çatlıyo demek ki bizim de imtihanımız bu dünyada bu tedaviler oluyo malesef Allah inşallah kendiliğinden verir iş arkadaşımın kuzeni 52 yaşında Eşi hiç tedaviyi Kabul etmemiş yıllardır şimdi kendiliğinden hamile 6. Ayınıda hem de
Ya allah ansip ettimi tabi kimse engel olamaz ama açıkcası cok ileri yaşta çocuk içinde iy degil bence tabi kimin ne zman öleceği belli değil ama spnuçta yaş gecince dahada yaklaşmış oluyorsun yine en iyisini rabbim bilirBayan mı 52 yaşında eşimi acaba.benim bi arkadaşın yakınıda 52 yaşında ikiz bebek dünyaya getirmiş ama onun tüp bebekmiş.antalya da yaptırmış.
Bnmde bugün toplama yapıldı banada vermediler son gün bi önceki bnmde toplama olmadan 17 mm çatladıBenim normal olma ihtimali yok zaten donmus spermlerimiz vardı acmadialr ama esimde istemiyor hem para hem narkoz ilacalrda masum değil. Birsey sormak istoyorum songün beni boş bırkatialr hiçbir ilaç alamdim ve iki tabe çataltma yaptim sizdede öyle oluyor mu? Songün de cetrotite verseydi baskıalrdi belki diye düşünuyorum
Simdi nasıl niye catliyor bişe dedimi size drBnmde bugün toplama yapıldı banada vermediler son gün bi önceki bnmde toplama olmadan 17 mm çatladı
Bugün bir tane toplandi catlamadi oncekide niye catladigina anlam veremedi ama benden kaynaklı oldu diye düşünüyorum çünkü havuç yemiştim 4/5 günSimdi nasıl niye catliyor bişe dedimi size dr
Ben o havuç işini okumustum ondna ozellikle cpk diakkt ettim avakado yeidm ve nasr suyu ictim bitek oda rahim icinBugün bir tane toplandi catlamadi oncekide niye catladigina anlam veremedi ama benden kaynaklı oldu diye düşünüyorum çünkü havuç yemiştim 4/5 gün
Hay maşşallahÇok üzüldüm emeklerinin boşuna gitmesine benim de 1 tanesi çatlamıştı zaten 3 vardı ilaca rağmen büyüyünce çatlıyo demek ki bizim de imtihanımız bu dünyada bu tedaviler oluyo malesef Allah inşallah kendiliğinden verir iş arkadaşımın kuzeni 52 yaşında Eşi hiç tedaviyi Kabul etmemiş yıllardır şimdi kendiliğinden hamile 6. Ayınıda hem de
Kadın 52 diye biliyorum ama yarın yine sorayım emin olmak için ama normal yolla olduğuna eminimBayan mı 52 yaşında eşimi acaba.benim bi arkadaşın yakınıda 52 yaşında ikiz bebek dünyaya getirmiş ama onun tüp bebekmiş.antalya da yaptırmış.
Şimdi baktım tedavimde 4 gün cetrotide kullanmışım 4.gün gece de hem cetrotide hem gonapeptyl kullanmışım canım ama ona rağmen en büyük yumurta çatlamıştıBenim normal olma ihtimali yok zaten donmus spermlerimiz vardı acmadialr ama esimde istemiyor hem para hem narkoz ilacalrda masum değil. Birsey sormak istoyorum songün beni boş bırkatialr hiçbir ilaç alamdim ve iki tabe çataltma yaptim sizdede öyle oluyor mu? Songün de cetrotite verseydi baskıalrdi belki diye düşünuyorum