Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Henüz transfer gününden itibaren 9.günümdeyim Salı günü kan tahlili yapılcak .İşe yaradımı henüz bilmiyorum ama benim yaşım ileri 47 yaşındayım
Nasip herşey yaşa bakmiyor bence hayırlısiyla tutunur ins. Bebisiniz bende 39 yaşindayim ama gençken bile dr yunurtalarin 40 yaşinda demisti hayırlisi bende herşeyi denemek istiyorum aklımda şunu yapmadım demeyeyim diye rabbim herlese gönlündekini versin

İnşallah hepimizin emekleri karşılık bulur

Transfer gününüde sayarsam bugün 10.günüm.Günlerdir kahve içmiyorum sadece sabahları yarım bardak çay.Bugün kafeinsiz türk kahvesi buldum markette aldım dedim artık içecem bugün tam cezveye koydum sağ kasıkta bir ağrı lavaboya gittim ve kan gördüm .Pembe renkte 1 saat öncede 2 tane fitil koymuştum

Ya bence testmi verseniz benim ilk tup bebekte sanvim coktu ve kanama olamustu erkenden bende olmadi diye düsünmüstum ve beklemistim birazda cahillik tabi bnece drunuzla iletisime gecin

Sakın endişe etmeyin çünkü yerleşme kanaması olabilir, normalde aldığınız ilaçlar adeti engeller siz daha test gününüz gelmeden pembe leke olması yerleşme kanaması olabileceği ihtimalini getiriyor akla, kan verip yarın test yapabilirsiniz emin olmak için, bir gün önceden test yapsanız da gebelik varsa çıkar, o kadar yürekten bekliyorum ki güzel haberlerinizi, insallah pozitif sonucunuzu burda hep birlikte okuyalım

Yazdıklarınızı pek anlayamadım kusurabakmayın
Yani diğer arkadaşın dediği gibi, yerleşme kanaması olabilir. Benim de ilk tüp bebek denemde cahildim tam anlamadim kanama oldu adet oluyorum sandim ve tahlil günümü bekledim, ve iyce artti kanama günü gelip giittiğimde test icin gebelik vardi kimyasal oldu yani , oyüzden erkenden test yapin ve drunuzla iletişime geçin inş güzel haberler alırız☺

Çok teşekkür ederim çok duygulandırdınız beniİyiki böyle sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşabilceğimiz bir yer var .Birbirimizi tanımasakta ortak konumuz aynı ve böyle dertleşmek iyi geliyor Allah burdaki herkesin yardımcısı olsun.

Ne demek , dediğiniz gibi iyi ki burası var bizi bizden baska kimse anlayamaz hissedemez bu kadar yoğun, o sizin beklediğiniz 12 gunun ne kadar zor olduğunu yaşamayan bilemez...hepimiz ayni yoldayiz dünyanın en kutsal şeyi için varimizi yogumuzu veriyoruz, fedakarliklar yapiyoruz, her duamda Allah bu uğurda çaba gösteren emek veren herkesin çabalarını olumlu sonuclandirsin diyorum...

Gerçekten oyle bende tedaviyi kimseye soylememeye calsiiyorum. Ama buraya yazmak sormak aynı durumlardan geçnelerle konuşmak iy geliyor

Sağlık ocağında gebelik testi aynı gün çıkıyormu acaba .Özel 250 tl istedi şimdi sordum iğne yaptırdığım yere

Kızlar günaydın nerdesiniz PeRRyyy, anthem, acelya30, su an bazı isimler aklima gelmedi artık yazmiyorsunuz
Sabah 5te gözümu açtım uyku tutmadi, dusunceler düşünceler. Ise geldik, Isim masabasi cok yorulmam ama bende agri felanda yok sikistirma haricinde. Stresten tuvalete gitmek istiyorum.
Bu, 3.denemeydi. Geride kalan da yok kalite düşmüş orasi biraz canimi sıktı. Bir pozitif bir negatif geçiyor zaman.bugun 5. Gunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…