Yani diğer arkadaşın dediği gibi, yerleşme kanaması olabilir. Benim de ilk tüp bebek denemde cahildim tam anlamadim kanama oldu adet oluyorum sandim ve tahlil günümü bekledim, ve iyce artti kanama günü gelip giittiğimde test icin gebelik vardi kimyasal oldu yani , oyüzden erkenden test yapin ve drunuzla iletişime geçin inş güzel haberler alırız☺
Yani diğer arkadaşın dediği gibi, yerleşme kanaması olabilir. Benim de ilk tüp bebek denemde cahildim tam anlamadim kanama oldu adet oluyorum sandim ve tahlil günümü bekledim, ve iyce artti kanama günü gelip giittiğimde test icin gebelik vardi kimyasal oldu yani , oyüzden erkenden test yapin ve drunuzla iletişime geçin inş güzel haberler alırız☺
Benim tahlil Salı günü ama yarın gidip kan vereyim değilmi.Hemşiremle görüştüm yerleşme kanaması olabilir dedi ilaçlarınızı aksaktmayın dedi .Ben her gün 2 kez 2 adet fitil uyguluyırum dün gece uyumuşum yapmadan sabah 5 gibi uyandım hemen uyguladım.Ama ondan önceki gün 1 doz eksik yaptım unutmuşum
.Şu an kan rengi açık kahverengi gibi oldu
Ve sağ kasıkta yumurtalık bölgesinde baya ağrı var belimde adet olcak gibi.Eğer kanamadan sonra erken farkedersek gebeliğimizi kimyasal olması engellenebilirmi?