- Konu Sahibi akideciknane
- #79.941
Çok teşekkür ederimTransferiniz hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz, tum kalbimle diliyorum olumlu sonuc alın ve hepimiz sevinelim umut dolsun içimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimTransferiniz hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz, tum kalbimle diliyorum olumlu sonuc alın ve hepimiz sevinelim umut dolsun içimize
Merhaba benim sonucum henüz belli değil transferin 4.günündeyim.Bir doktora daha detaylı görünmenizi tavsiye ederim .Yaşınız benden daha genç şansınız daha yüksek ...Merhabalar sonucunuz ne oldu.bende 43 yaşındayım daha önce 3 kürtaj ve 1 kimyasal gebelik geçirdim.2. Evliliğimi yapalı 2 ay oldu ve eşimin 3 çocuğu var ben adetin 3. Günü testleri yaptırdım herşey normal adet düzenli ovulasyon takibi ile günleri belirledim 2 aydır olmadı maalesef.tekrar doktora gideceğim.tüp bebek için eşimi ikna edemiyorum olur merak etme diyor.stres yapma diyorlar sürekli aklımda nasıl olmasın
Kısacası gece yarısı bu foruma girdiğime göre durumum vahim
Evet yeni evliliğiniz daha ama yaş ileri aynı yaştayız bende geç evlendim adetim düzenliydi ama sürekli ağır idrar yolu enfeksiyonu oldum adetim herşeyim bozuldu tedavimi de düzgün olamadım yurtdışındayım git gel derken covit ben önceleri çok panikte yaptım kendimi çok yıprattımMerhabalar sonucunuz ne oldu.bende 43 yaşındayım daha önce 3 kürtaj ve 1 kimyasal gebelik geçirdim.2. Evliliğimi yapalı 2 ay oldu ve eşimin 3 çocuğu var ben adetin 3. Günü testleri yaptırdım herşey normal adet düzenli ovulasyon takibi ile günleri belirledim 2 aydır olmadı maalesef.tekrar doktora gideceğim.tüp bebek için eşimi ikna edemiyorum olur merak etme diyor.stres yapma diyorlar sürekli aklımda nasıl olmasın
Kısacası gece yarısı bu foruma girdiğime göre durumum vahim
Bütün iyi dileklerimi iletiyorum evet yine reglin 3. Gününe randevu aldım bakalım ne olcak yumurta takibi yaptırcam bu arada Sigara içiyorum onu bırakmaya karar verdim benimde maalesef hayat istediğim yönde akmadı anca bir düzenim olabildi erken yaşlarda da evlilik dışı çocuk yapmak istemedim vs vs gün sonunda bu yaşımda çocuk sahibi olmak istiyorum eşimin de sperm testini yaptırıcaz 3 çocuğu var ama yine de bakalım dedik hayırlısı artık hepimizeMerhaba benim sonucum henüz belli değil transferin 4.günündeyim.Bir doktora daha detaylı görünmenizi tavsiye ederim .Yaşınız benden daha genç şansınız daha yüksek ...
Çok teşekkür ediyorum siz ne yaptınız şu an süreç devam ediyor mu ? Ben dediğim gibi geç kaldım hayat işte.şimdi ki aklım olsaydı tabi kürtaj olmazdım ama kötülüklere denk geldim vs vs şimdi evlendim çok şükür eşimin 3 çocuğu olmasına rağmen o da istiyor yumurta takibi yaptırıcam randevu aldım Dr dan yarın gidiyorum belki klomen verir bu ay öyle deneriz bilemiyorum ki babamı kaybettim 9 ay önce yani bir yanım hayata bağlanmak isterken bir yanım herşey boş diyor karmakarışık herşey belki bi bebek beni hayata bağlarEvet yeni evliliğiniz daha ama yaş ileri aynı yaştayız bende geç evlendim adetim düzenliydi ama sürekli ağır idrar yolu enfeksiyonu oldum adetim herşeyim bozuldu tedavimi de düzgün olamadım yurtdışındayım git gel derken covit ben önceleri çok panikte yaptım kendimi çok yıprattım
Size tavsiyem sakin olun mutluluğunuzu yaşayın olumlu düşünün hep ve eşinizi güzel bir şekilde ikna edin tedavi için ve doktorlar şansın çok az felan sözlerine hazırlıklı olun bunları 39 yaşından sonra bütün kadınlara söyleyip iğice dibe batırıyorlar ben önceden doktorların olumsuz sözlerini çok kafaya taktım çok korktum meğer bu konularda hiç bilgim yokmuş şimdiki aklım olsaydı sakin bir şekilde davranıp tedavimi olurdum olursa da kısmetim olmassa da kısmetim derdim ama elimden geleni üzülmeden yapardım
Ben hep herşeyde bir hayır vardır diyorum .Hayat öyle hızlı akıyor ki bazen farkında olmuyoruz malesef.Şimdiki aklım olsa genç yaşta yumurta dondururdum.Benim 1 tane normal yolla 9 yaşında bir kızım var çok kardeş istiyor eşimde ara vermeden 2.yapalım diye çok ısrar etti ama ben hep erteledim ama bu konu hiç kapannadı ve bu yaşta böyle bir yola girdim.Allah hepimize hayırlı hab almayı nasip etsinDoktora gitmekle en iyi kararı verdiniz daha fazla zaman kaybetmeyinBütün iyi dileklerimi iletiyorum evet yine reglin 3. Gününe randevu aldım bakalım ne olcak yumurta takibi yaptırcam bu arada Sigara içiyorum onu bırakmaya karar verdim benimde maalesef hayat istediğim yönde akmadı anca bir düzenim olabildi erken yaşlarda da evlilik dışı çocuk yapmak istemedim vs vs gün sonunda bu yaşımda çocuk sahibi olmak istiyorum eşimin de sperm testini yaptırıcaz 3 çocuğu var ama yine de bakalım dedik hayırlısı artık hepimize
Allah bağışlasın sizin var 1 tane ne güzel.her ayı değerlendiricez işte ama eşimin çocukları var sperm testi yapalım diyorum çocukları var diye sorun yok demek mi? Yani zaman içinde sorun olabilir mi ?Ben hep herşeyde bir hayır vardır diyorum .Hayat öyle hızlı akıyor ki bazen farkında olmuyoruz malesef.Şimdiki aklım olsa genç yaşta yumurta dondururdum.Benim 1 tane normal yolla 9 yaşında bir kızım var çok kardeş istiyor eşimde ara vermeden 2.yapalım diye çok ısrar etti ama ben hep erteledim ama bu konu hiç kapannadı ve bu yaşta böyle bir yola girdim.Allah hepimize hayırlı hab almayı nasip etsinDoktora gitmekle en iyi kararı verdiniz daha fazla zaman kaybetmeyin
Tabi ki sorun olabilir .Biz ilk gittiğimizde eşime test yapıldı problem çıktı ilaç tedavisi yapıldıAllah bağışlasın sizin var 1 tane ne güzel.her ayı değerlendiricez işte ama eşimin çocukları var sperm testi yapalım diyorum çocukları var diye sorun yok demek mi? Yani zaman içinde sorun olabilir mi ?
Bir an önce gitmeli o zaman erkekler kendilerine güvenir yA habire ben gidiyorum doktora sonuçta sigarası var alkolü var yaşı 47 ama. Kafamızdan çıksınTabi ki sorun olabilir .Biz ilk gittiğimizde eşime test yapıldı problem çıktı ilaç tedavisi yapıldı
Hayırlı haberler alırsınız inşallahBenimde transferin 7.günü stresli bekleyiş devam...Kizlar yine selamlar.. Evet transferi oldum belki hatırlarsınız 3embriyom kalmıştı birinin kalitesi cc idi o imha olmus çözünürken. Dier ikisi 4aa ve 4eb idi
.. Doktor eb verdik dedi birinden ümitliyim dedi 4aa olan ama onunda kalitesi düşmüş anlasilan. Esime diyemedim kaliteye de pek inanmio. 4gun dinlenip isbasi yapıcam elimde embriyoda kalmadı. Olanlar da benimle.
Bayramdan bu yana okadar zor konularla ugrastım ki insallah Eylül bana hayırlı mutlu haberler getirir..
Ne agri var ne baska bısey. Bugun kalcadan yagli iğneyi yaptiricam bir onun agrisi olur.
Hayırlı haberler alırsınız inşallahBenimde transferin 7.günü stresli bekleyiş devam...
Hayirli haberler almak dileği ile.Hayırlı haberler alırsınız inşallahBenimde transferin 7.günü stresli bekleyiş devam...
40 yaşından sonra tup bebegi devlet karşılamıyor. Gonal f tup bebek ignesi. Yaşınız 35 den gec ise 6 ay itibarıyla cocuk olmuyorsa doktorlar tedavi oneriyor. Bence baska bir doktora daha gidin. 40 yasinda iseniz vakit kaybetmeden tup bebek tedavisine başlayın benim fikrimHayırlı haberler inşallahBen dün doktora gittim doktor bana klomen bile vermedi adetin 3. Günüydü bu arada yumurta kendiliğinden çatlar dedi ilişki günleri söyledi vs vs eşimde yarın sperm resti yaptıracak neden olmuyor herşey yolunda ise çok endişe ediyorum nezaman hamile kalıcam ne zaman doğuracam diye yaş ne ara geldi geçti yaaa gel de stres olma. Birde bana bir iğneden bahsetti 2/3 ay sonra olmazsa gonaf mı dedi nene alaka o iğne ne hiç bilgim yok bu konuda bir de tüpbebek devlette karşılanıyor mu ama onda da yaş sınırı var sanırım 40 mı? Bilen arkadaşlar beni bir aydınlatsa çok sevinicem hepinize hayırlı günler diliyorum
Teşekkür ederim4.gün embriyo taze transfer yapıldı 2 taneHayirli haberler almak dileği ile.
Sizin kacıncı gun embriyo.
Ileri yaşlarda bazen hamilelik olsa bile dusuk tehlikesi cok yuksek oluyor. O nedenle doktorlar tup bebek ile ngsli embriyo dusunuyor43 yaşındayım bakayım 2/3 ay deneyeyim de