Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar ben kendimi çok fazla bitkin hissediyorum hiçbir şeye halim yok bazende adet olcak gibi hissediyorum belimi .Dün bu saatlerde bir üşüme geldi şimdi yine öyle olcak gibi .Transferimin 7.günündeyim bu kadar bitkinlik normalmi

Slm arkadaşlar bend etedaviye başladim 1ertane göründu yumurta umarım daha da artar önerielriniz var mı? Bu süreçte acaba ne yiyio içsem yada yemesem en son 4 yunruta sadece sağda olmustu simdi bilemiyorum prp yaptirdim bakalim farkedecek mi?

merhaba prestegon neden verdi dr size bana tahlilini yaptirmami istedi estrofem kullaniyorum rahim6 mm

Incirden korkuyorum biraz prolaktini yüksletir diye ama arı sutu kullaniyorum takviyede var çaycıyim biraz bende azlatmaya çalsiyorun teşekkürler bu arada avakado yiyeyim iy gelir ins.

Incirden korkuyorum biraz prolaktini yüksletir diye ama arı sutu kullaniyorum takviyede var çaycıyim biraz bende azlatmaya çalsiyorun teşekkürler bu arada avakado yiyeyim iy gelir ins.
Evet prolaktinin yüksekse incir iyi gelmeyebilir.Ama avakado Bende kahveciyim şu an hiç içmiyorum zor ama bu kadar acı ve emekten sonra sabredicem

merhaba prestegon neden verdi dr size bana tahlilini yaptirmami istedi estrofem kullaniyorum rahim6 mm
Önce zaten estrofem kullanılıyor prgstn testi yapılır yumurta çatlamaya yakın rahım duvarı kalınlasıncada Progesteron verılır 3-5gun sizin daha o aşamaya gelmemiş galıba sanada verilecek klasık herkese olan tedavı bu

Kizlar bir sey sorcam. Transferden 1-2 ay önce falan dikkat edilecek seyler var mi? Sunu ye bunu yeme gibi seyler var ise önerinizi beklerim
Ya transferden oncesi falan bilmiyorum ama ig den cider dernek sayfasinda oluyor neler neye iy gekiyor diye bakın isterseniz ama hazir gidalardan falan uzak durmak herkese iy gelir dikaktli uyku saati onemli bence

bunu yazan hope :)))
ama benim 0.2 AMH ile bir cacik olmaz. zaten ugrasmiyoruz da. isin zevkini cikartiyoruz. benim rotam belli ne de olsa. sira breezy'de. hormonsuz sebzelerle besliyor haspa kendini. insallah bebisi de hormonsuz hormonsuz gelecek ona.[/QUOTE]

he heee kısaltırken fazla şeyettirdim de kuzumm

öhhömmm neysemm.. şimdik kuzum hope , benim pin koduma bir de haspa eklersek , baya bildiğin ispanyol asilzadesi gibi ismim olur ki bu pek uygun düşmez...nedennn çünkü ben ispanyol asilzadesi değilim.. bildiğin çapulcuyum kuzumm
hormonsuz gıdalarla beslenmeye çalıştığım doğrudur kiii bugüne bugün merkez sahabı olarak , ben öncülük etmeliyim ki , di mi di mi , işimize duyduğumuz saygı bilinsin...
darısı tüm bekleyenlerin başına olsun ama yani selcanım hamile kuzumdan sonra 2.lik bana gelirse de hayır demem

kuzumm kumrumm , puffymin olayı öğrenmesinde benim bir dahlim yok haberin olsun ( yani vardır belki de emin değilim)

kuzum selcanımın haberini aldığımdan beri ben zaten potansiyel hamile olarak , suratımda kocaman bir gülücükle dolaşıyorum ortalıkta...olur mu , neden olmasın...en çok istediğimiz bu ama Rabbim uygun gördüyse bana evlat sahibi olmayı ve yazdığı bugünlerse dilerim bende sizlerle paylaşırım ilk haberimi

sevgili deti , bugünün güzel haberini de senden bekliyoruz kuzum... bu hafta süper başladı , süper devam etsin , inşallah

anladım kuzum , teşekkürler. bakalım ben de aramayı düşünüyorum. arayalım bana ne diyecek... sanki içimde bu yolla daha kolaylaşacağı konusunda bir umut var. hayırlısı kuzum , hepimiz için...

sen yazdığında da çok gülmüştüm kuzum , şimdi hala gülüyorum. haklısın elfjem o dönemde çatır çatır yumurtladı valla...

kuzum yap yapp ...kan testi de saklanabilir de olsa , o çubukta çift çizgiyi görme değil mi bizi üzen yada sevince boğan.
yap kuzum. aklında kalacağına çubukta kalsın yahuuuu

bütün kısları yani topikdaşları kocamann öpüyorum..
[/QUOTE]
Msj denemesi yapıyorum :)

Iymiş fiyati ben çok fazlamidir dedimde nerde yaptirmistiniz benim yaptiedigim yerde d evarmiata sormayi unuttum sonra mi teklif ediyroalr acab tarbsfer asamasindami tesadüfen gordumde ben olduğunu
Transfere jarar verildiğinde transferden 1 gün önce sordular hazırlık aşaması varmış 1 gün önceden.Acıbadem Maslak Bülent traş

Transfere jarar verildiğinde transferden 1 gün önce sordular hazırlık aşaması varmış 1 gün önceden.Acıbadem Maslak Bülent traş
Demek sonra soracaklar ben iğne aşamasındayım Bnede bursa acibadem ya aslinda okuyorum herşeyi ama gerçekten unuttum siizn sonuç ne oldu peki işe yaradı mi?

Demek sonra soracaklar ben iğne aşamasındayım Bnede bursa acibadem ya aslinda okuyorum herşeyi ama gerçekten unuttum siizn sonuç ne oldu peki işe yaradı mi?
Henüz transfer gününden itibaren 9.günümdeyim Salı günü kan tahlili yapılcak .İşe yaradımı henüz bilmiyorum ama benim yaşım ileri 47 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…