- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.801
Arı sütü bal karışımı kaldı denemediğim onunda siparişini vereceğim bide onu kullanayım Rabb'im sizinde benimde bizim gibi olanlarada yardımcı olsun inşallah.Ben de rezerv sıkıntısı yaşıyorum, gecen ay 2 kutu klomen 3 adet merional sadece 1 yumurta zar zor oldu moralim bozuldu tedaviyi iptal ettirdim, cumartesi günü farklı bir merkeze gideceğim görüşmeye, olmayan yumurtayı olur yapamazlar gerci ama umut işte...farklı birseyler deneseniz daha önce yapmadığınız belki hormonları harekete geçirebilir, örneğin spor bisiklet yürüyüş çeşitli takviyeler incir kürü ari sutu bal karışımı, macun, aslan pencesi cayi vs yani bunlardan yapmadıklarınız varsa belki denerseniz vücuda yumurtaliklara uyarıcı olabilir gibi fikir verebilirim size, ben sirke aldım bu ay hayit sirkesi spirulina ve curcumin sirkelerini deneyecegim, benim ki artık ne yapacaginı sasirmislik oluyor belki ama herseyi denediğim için farklı ne yapabilirim arayisindayim
Amin inşallah Allahım bu yolda cabalarimizi emeklerimizi boşa çıkarmasın, ari sütü bal karışımını deneyin, bence en etkili olabilecek doğal takviyelerden biri...faydalı olmasını gönülden diliyorum...Arı sütü bal karışımı kaldı denemediğim onunda siparişini vereceğim bide onu kullanayım Rabb'im sizinde benimde bizim gibi olanlarada yardımcı olsun inşallah.
Her duş sonrası belden aşağısına soğuk su tutmakta kan akışını hızlandırır hormonları çalıştırıyor peygamber efendimize yaparmış ben hamileliğimde başlamıştım yapmaya alışkanlık edindim hala yaparım (mini tavsiye)Ben de rezerv sıkıntısı yaşıyorum, gecen ay 2 kutu klomen 3 adet merional sadece 1 yumurta zar zor oldu moralim bozuldu tedaviyi iptal ettirdim, cumartesi günü farklı bir merkeze gideceğim görüşmeye, olmayan yumurtayı olur yapamazlar gerci ama umut işte...farklı birseyler deneseniz daha önce yapmadığınız belki hormonları harekete geçirebilir, örneğin spor bisiklet yürüyüş çeşitli takviyeler incir kürü ari sutu bal karışımı, macun, aslan pencesi cayi vs yani bunlardan yapmadıklarınız varsa belki denerseniz vücuda yumurtaliklara uyarıcı olabilir gibi fikir verebilirim size, ben sirke aldım bu ay hayit sirkesi spirulina ve curcumin sirkelerini deneyecegim, benim ki artık ne yapacaginı sasirmislik oluyor belki ama herseyi denediğim için farklı ne yapabilirim arayisindayim
Bunu bilmiyordum ve duymamıştım, cok teşekkürler kesinlikle uygulayacagim, soğuk suyun kan akışını hizlandirdigini hatta sarkmasin siki olsun diye duşta goguslere soğuk su tutulduğunu duymuştum ama yumurtalıklarda bu etkiyi simdi siz söyleyince düşündum çok mantıklı geldiHer duş sonrası belden aşağısına soğuk su tutmakta kan akışını hızlandırır hormonları çalıştırıyor peygamber efendimize yaparmış ben hamileliğimde başlamıştım yapmaya alışkanlık edindim hala yaparım (mini tavsiye)
Ben son çare hacamat denemeyi düşünüyorum..Herseyden biseyler umar olduk malesef..Bugün gene kontrole gittim üç aydır gidiyorum ama boş dönüyorum hiç yumurta oluşmuyor yumurtalarim rezervim sıfırlandı mi acaba ama adette görüyorum menopoza girmiş olamam.
Bunu ben de bir ara düşündüm ama kim yapar nasıl olur acaba diye emin olamadım, yaptıran arkadaşlar varsa yazarlarsa cok memnun olurum, sonuçta bu da bir yöntem ve kan akışı ile ilgili olduğundan bir çeşit canlandirma yapabilir...Ben son çare hacamat denemeyi düşünüyorum..Herseyden biseyler umar olduk malesef..
Nereye ve nasıl yapılıyor acaba faydasıni gören varmı acabaBunu ben de bir ara düşündüm ama kim yapar nasıl olur acaba diye emin olamadım, yaptıran arkadaşlar varsa yazarlarsa cok memnun olurum, sonuçta bu da bir yöntem ve kan akışı ile ilgili olduğundan bir çeşit canlandirma yapabilir...
Toksinleri atiyor vücut zaten takvimi bile var bence takvime gore sunnet olan günlerde yapilmali..nette faydasini görenleri okumustum..bulundugunuz sehirde bir arastirin mutlaka belgeli yapan bi yer vardir..Nereye ve nasıl yapılıyor acaba faydasıni gören varmı acaba
Insan çekiniyorda araştırmak lazım burda bi sorayım yapılan yerleriToksinleri atiyor vücut zaten takvimi bile var bence takvime gore sunnet olan günlerde yapilmali..nette faydasini görenleri okumustum..bulundugunuz sehirde bir arastirin mutlaka belgeli yapan bi yer vardir..
Yaptırdınız galiba Faydasını gördünüz müYazdıklarınızı okudum kızlar,hacamat için şayet İstanbulda iseniz kendime yaptırdığım yerin telini özelden verebilirim.
Arı sütü polen ne kadar süre kullanılıyorBen de rezerv sıkıntısı yaşıyorum, gecen ay 2 kutu klomen 3 adet merional sadece 1 yumurta zar zor oldu moralim bozuldu tedaviyi iptal ettirdim, cumartesi günü farklı bir merkeze gideceğim görüşmeye, olmayan yumurtayı olur yapamazlar gerci ama umut işte...farklı birseyler deneseniz daha önce yapmadığınız belki hormonları harekete geçirebilir, örneğin spor bisiklet yürüyüş çeşitli takviyeler incir kürü ari sutu bal karışımı, macun, aslan pencesi cayi vs yani bunlardan yapmadıklarınız varsa belki denerseniz vücuda yumurtaliklara uyarıcı olabilir gibi fikir verebilirim size, ben sirke aldım bu ay hayit sirkesi spirulina ve curcumin sirkelerini deneyecegim, benim ki artık ne yapacaginı sasirmislik oluyor belki ama herseyi denediğim için farklı ne yapabilirim arayisindayim
Valla faydasını gorduysen canim ben senden rica edeyim özelden atarsan çok sevinirim, ben ne çare varsa denemek durumundayim...Yazdıklarınızı okudum kızlar,hacamat için şayet İstanbulda iseniz kendime yaptırdığım yerin telini özelden verebilirim.
Ben önceleri egricayir dan alirken onlara sormuştum bana 3 ay düzenli kullanılması lazım demişlerdi, sonra araya birkaç hafta ara verebilirsiniz demişlerdi, ben suan 4 aydır kesintisiz kullanıyorum farklı markalar da aldım fiyat nedeniyle, ama sanırım genel anlamda hem ari sutu hem de takviyeleri 3 ay kullanmak gerekiyor faydasinin tam belirmesi için diye biliyorum ben...Arı sütü polen ne kadar süre kullanılıyor
Hiç duymamıştım faydası oluyormuşmuArkadaslar yer fistigi tuketiyorum yumurtam kaliteli olsun diye zarari var mi acaba sizce yararli mi
Bilmiyorum kiHiç duymamıştım faydası oluyormuşmu
Ben de ezmesini bir süredir tüketiyorum, internette arastirmistim yumurtaya özel bir faydası olarak değil de protein ve vitamin bakımından zengin olduğu için genel olarak faydalı diye okumustum ben sağlıklı besleneyim diye tuketiyorum inşallah yumurta kalitesine faydası da vardır, ama çok abartmadikca miktarı zarari da olmaz diye düşünüyorum...Arkadaslar yer fistigi tuketiyorum yumurtam kaliteli olsun diye zarari var mi acaba sizce yararli mi
Insallqh canim e vitamini varmis fistikta dedigin gibi abartmadikca faydasi varmisBen de ezmesini bir süredir tüketiyorum, internette arastirmistim yumurtaya özel bir faydası olarak değil de protein ve vitamin bakımından zengin olduğu için genel olarak faydalı diye okumustum ben sağlıklı besleneyim diye tuketiyorum inşallah yumurta kalitesine faydası da vardır, ama çok abartmadikca miktarı zarari da olmaz diye düşünüyorum...
Benim de bazen aklıma yatıyor, radyofrekans, ozon tedavisi, glutatyon yüklemesi, akupunktur bunlar da diğer alternatif uygulamalar. öyle umuyorum ve diliyorum ki bunlara gerek kalmadan sonuç alırız.Ben son çare hacamat denemeyi düşünüyorum..Herseyden biseyler umar olduk malesef..