Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arı sütü bal karışımı kaldı denemediğim onunda siparişini vereceğim bide onu kullanayım Rabb'im sizinde benimde bizim gibi olanlarada yardımcı olsun inşallah.

Arı sütü bal karışımı kaldı denemediğim onunda siparişini vereceğim bide onu kullanayım Rabb'im sizinde benimde bizim gibi olanlarada yardımcı olsun inşallah.
Amin inşallah Allahım bu yolda cabalarimizi emeklerimizi boşa çıkarmasın, ari sütü bal karışımını deneyin, bence en etkili olabilecek doğal takviyelerden biri...faydalı olmasını gönülden diliyorum...

Her duş sonrası belden aşağısına soğuk su tutmakta kan akışını hızlandırır hormonları çalıştırıyor peygamber efendimize yaparmış ben hamileliğimde başlamıştım yapmaya alışkanlık edindim hala yaparım (mini tavsiye)

Bunu bilmiyordum ve duymamıştım, cok teşekkürler kesinlikle uygulayacagim, soğuk suyun kan akışını hizlandirdigini hatta sarkmasin siki olsun diye duşta goguslere soğuk su tutulduğunu duymuştum ama yumurtalıklarda bu etkiyi simdi siz söyleyince düşündum çok mantıklı geldi

Ben son çare hacamat denemeyi düşünüyorum..Herseyden biseyler umar olduk malesef..
Bunu ben de bir ara düşündüm ama kim yapar nasıl olur acaba diye emin olamadım, yaptıran arkadaşlar varsa yazarlarsa cok memnun olurum, sonuçta bu da bir yöntem ve kan akışı ile ilgili olduğundan bir çeşit canlandirma yapabilir...

Arı sütü polen ne kadar süre kullanılıyor

Arı sütü polen ne kadar süre kullanılıyor
Ben önceleri egricayir dan alirken onlara sormuştum bana 3 ay düzenli kullanılması lazım demişlerdi, sonra araya birkaç hafta ara verebilirsiniz demişlerdi, ben suan 4 aydır kesintisiz kullanıyorum farklı markalar da aldım fiyat nedeniyle, ama sanırım genel anlamda hem ari sutu hem de takviyeleri 3 ay kullanmak gerekiyor faydasinin tam belirmesi için diye biliyorum ben...

Arkadaslar yer fistigi tuketiyorum yumurtam kaliteli olsun diye zarari var mi acaba sizce yararli mi
Ben de ezmesini bir süredir tüketiyorum, internette arastirmistim yumurtaya özel bir faydası olarak değil de protein ve vitamin bakımından zengin olduğu için genel olarak faydalı diye okumustum ben sağlıklı besleneyim diye tuketiyorum inşallah yumurta kalitesine faydası da vardır, ama çok abartmadikca miktarı zarari da olmaz diye düşünüyorum...

Insallqh canim e vitamini varmis fistikta dedigin gibi abartmadikca faydasi varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…