-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.821
Ne iyi ettiniz bunu paylaştınız. Aslında en çok ihtiyacımız olan şey umut. Benimde tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlandı tekrar o sürece girmeye ne maddi ne manevi hazır değilim belki parayı bir kaç aya toparlarım ama tekrar negatif olur korkusu beni geri itiyor. neyse uzatmayayım böyle haberler umut oluyor kendi adıma teşekkür ederim. bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah46 yaşında doğal gebelik ile bebeğimi kucağıma aldım. Tüp bebek bende sonuç vermemişti defalarca denemiştim.
Ben bebek isteme sürecinde hep böyle ümit veren haberler bekledim aradım durdum o nedenle de buraya ben şimdi yazmak istedim. Yumurtlama varsa bebek olur Allah izin verirse tabii
Yumurtlama takibi önemli bunun için de ovulasyon kitleri var onları kullanmak çok faydalı
Asla umudunuzu yitirmeyin Allah'tan hep isteyin..
50 yaşında bir tanıdıgımız da doğal gebelik ile doğurdu bu ay
Maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Hayırlı olsunTekrar merhaba kader arkadaşlarım.kendi hikayemi anlattım şimdi de ablam sırada o da 42 yaşında 4 opudan 1 embriyo oluştu .bu gün kucağımıza aldık bebişimizi . Herkese dua ediyorum inşaallah size de hayırlısı ile nasip olur
Merhabalar, 2 senedir her ay antral folikul sayısıyla kontrol yaptırıyorum, bazı durumlarda antral folikullerin hepsi büyümedi, bazi aylarda da antral folikulun üzerinde yumurta oluştu ama üzerinde dediğim en fazla 1-2 belki. Bu sonuc bence o ay göreceğiniz tedavi ve bünyenizin uyarıcı ilaçlara vereceği yanıtla ilgili, çünkü bana klomen verildiği ay antral folikullerin hepsi büyümedi, gonal f kullandığım ay ilk kontrolde gorunenden fazla yumurta toplandığı da oldu. Ben merkezle öncesinde bir öngörüsme yapmanın faydalı olduğunu düşünüyorum ama direkt gidince de merkez tedaviye başlayabilir sanirim. Insallah kolayca güzel sonuçlar almanız dileğiyle, tedaviniz simdiden hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar
Antral folikül sayısı bir tedavide toplanabilecek maksimum yumurtayı mu gösterir yani bende mesela 5 tane toplam antral folikül varsa en iyi ihtimalle benden 5 yumurta mı toplanabilir. Rezervim düşük ve giderek düşüyor. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Rapor cıkartacagım o yüzden bahceciyi düşünüyorum. Rapordan önce görüşmeye gitmeli miyim ? Yoksa direkt adet olup mu gidiliyor ? Biri beni aydınlatırsa çok memnun olurum.
Ay Allahım ne güzel bir mesaj, cok tebrik ederim, saglikla güzel günlerde büyütün inşallah...46 yaşında doğal gebelik ile bebeğimi kucağıma aldım. Tüp bebek bende sonuç vermemişti defalarca denemiştim.
Ben bebek isteme sürecinde hep böyle ümit veren haberler bekledim aradım durdum o nedenle de buraya ben şimdi yazmak istedim. Yumurtlama varsa bebek olur Allah izin verirse tabii
Yumurtlama takibi önemli bunun için de ovulasyon kitleri var onları kullanmak çok faydalı
Asla umudunuzu yitirmeyin Allah'tan hep isteyin..
50 yaşında bir tanıdıgımız da doğal gebelik ile doğurdu bu ay
Epeydir girememiştim hayırli olsun rabbim tamamına erdirsin inş. Burdaki herkesede nasip etsin herşey yolundadır umarım..Selam kızlar, bebeğimizin kalp atışlarını gördük bugüncok şükür
Ablam başkent Adana da tedavisini yaptırdı . Çok teşekkür ederizHayırlı olsunnerde yaptırdınız tedaviyi doktorunuz kim
Hayirli olsun doktorunuz kimdi peki memnun kaldiniz miAblam başkent Adana da tedavisini yaptırdı . Çok teşekkür ederiz
Ablama sarayım memnundu bayaHayirli olsun doktorunuz kimdi peki memnun kaldiniz mi
Hiç bir fikrim yokBirşey sormak istiyorum hormon ilaçları ile yumurta oluşumuna faydası varmı 3 aydır yumurta oluşmuyor doktorda hormon yüklemek istemiyorum dedi eğer faydası olacaksa bir dahaki gittiğimde hormonu yüklesin
Hormon ilaçları yüklemek derken hangi ilaçları kastetti acaba o kısmı anlayamadim, yani tup bebekte kullanılan iğneler ilaclar mi, gonal f merional klomen gibi? Size 3 aydır yumurta olmadığında hic ilac, iğne vs bisey verdi mi doktor?Birşey sormak istiyorum hormon ilaçları ile yumurta oluşumuna faydası varmı 3 aydır yumurta oluşmuyor doktorda hormon yüklemek istemiyorum dedi eğer faydası olacaksa bir dahaki gittiğimde hormonu yüklesin
Benim 2 senedir gittiğim İstanbul Tup bebek merkezi Aret bey'e ben de düşük rezerv icin tavsiye edildiğinden gitmiştim ama onun tedavi yöntemi bana uymadı maalesef değiştirmek zorunda kalacağım, ancak düşük rezerv için onun uyguladığı tedaviye yanıt alan bazı tanidiklarim oldu, bir arastirabilirsiniz, yalnız inanılmaz yoğun bir doktor odaya girip çıkması 2-3 dakika sürüyor, gece 2100 e kadar randevu alınabiliyor, ama çok bekleme oluyor, maddi yönden daha önce gittiğim ve sorduğum bir çok yere göre fiyatı uygun gibi...o ay islem yapmazsa ücret almiyor kan tahlili dışında...Arkadaşlar düşük rezerv için tavsiye edebileceğiniz istanbulda bir doktor var mı. Cem çelik i duydum ama kasıma randevu veriyor.
Ben bahçecinin labı iyi diye duydum ve bu dogruysa toplanacak az sayıda yumurtanın döllenmesi ve dogru saklanması iyi olur diye düşünüyorum. Kaybedecek de cok zamanım yok çünkü rezervim hızla azalıyor geçen agustosta 1.22 olan amh ım martta 0,75 e düşmüştü. Kimbilir simdi kaç :/ tüp bebek raporu için başvurdum. Bahcecide rapor geçiyormus o yüzden de biraz bahceciyi düşünüyorum acıkcası. Altunizade de cem bey harici alternatif doktor arayışındayım.Benim 2 senedir gittiğim İstanbul Tup bebek merkezi Aret bey'e ben de düşük rezerv icin tavsiye edildiğinden gitmiştim ama onun tedavi yöntemi bana uymadı maalesef değiştirmek zorunda kalacağım, ancak düşük rezerv için onun uyguladığı tedaviye yanıt alan bazı tanidiklarim oldu, bir arastirabilirsiniz, yalnız inanılmaz yoğun bir doktor odaya girip çıkması 2-3 dakika sürüyor, gece 2100 e kadar randevu alınabiliyor, ama çok bekleme oluyor, maddi yönden daha önce gittiğim ve sorduğum bir çok yere göre fiyatı uygun gibi...o ay islem yapmazsa ücret almiyor kan tahlili dışında...
Eger raporunuz varsa Bahceci doğru tercih etmişsiniz Altunizade'de oluyor mu bilmiyorum ama Fulyada Güvenç bey var, onunla da gorusmustum tavsiye üzerine...Emre Turgut bey de vardi o da çok iyi doktordu ama düşük rezerv konusunda özel methini duymadım...Ben bahçecinin labı iyi diye duydum ve bu dogruysa toplanacak az sayıda yumurtanın döllenmesi ve dogru saklanması iyi olur diye düşünüyorum. Kaybedecek de cok zamanım yok çünkü rezervim hızla azalıyor geçen agustosta 1.22 olan amh ım martta 0,75 e düşmüştü. Kimbilir simdi kaç :/ tüp bebek raporu için başvurdum. Bahcecide rapor geçiyormus o yüzden de biraz bahceciyi düşünüyorum acıkcası. Altunizade de cem bey harici alternatif doktor arayışındayım.
Yok vermedi bıosteron verdi onuda üç aydır kullandım kullanmayada devam ediyorum hiç bir fayda göremedim doğal besinlerde deniyorum onlarda bi işe yaramıyor hormon derken heralde iğne ilaç ilk tedavimde de ikinci tedavimdede hep kullandım ignede ilaç da o zmnlar 3 yumurtam oluyordu ama şimdi hiç olmadığı için vermiyor diye düşündüm 3/4 gün sonra adet olunca gidecem o zmn soracağımHormon ilaçları yüklemek derken hangi ilaçları kastetti acaba o kısmı anlayamadim, yani tup bebekte kullanılan iğneler ilaclar mi, gonal f merional klomen gibi? Size 3 aydır yumurta olmadığında hic ilac, iğne vs bisey verdi mi doktor?
Ya ben de 4 aya yakın biosteron kullanıyorum, dun on görüşmeye gittiğim doktor kisti görünce biosteron kist yapabilir hemen onu bırak dedi hadi kafam allak bullak oldu, halbuki biosteron 3 ay sonra etkisini gösteriyor diye 4. Kutuyu yeni almistim anlamadim bırakmaya da kıyamadım hala içiyorum...o zaman hiç folikul görmedi diye iğne ilac vermedi sizin doktor, madem adet görmeniz yakin siz şimdi bol bol yumurtalık masajı ve yürüyüş yapın, insallah folikul olur bu ay, olumsuz düşünmeyin verimsiz aya denk gelmissinizdir benim de geçen ay oyle idi, benim de suan adete 1 hafta var ya eski doktorda dondurulmuş deneyecegim ya da dün on görüşmeye gittiğim doktorda sıfırdan baslayacagim, kara kara düşünüyorum...Yok vermedi bıosteron verdi onuda üç aydır kullandım kullanmayada devam ediyorum hiç bir fayda göremedim doğal besinlerde deniyorum onlarda bi işe yaramıyor hormon derken heralde iğne ilaç ilk tedavimde de ikinci tedavimdede hep kullandım ignede ilaç da o zmnlar 3 yumurtam oluyordu ama şimdi hiç olmadığı için vermiyor diye düşündüm 3/4 gün sonra adet olunca gidecem o zmn soracağım