- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.781
Doktora söylemiyorum çok kızar eşim de bilmiyor ben bazen iki gün içiyorum bazen haftalarca içmiyorum yanımda içen olursa dayanamıyorum az iç sendeBirde ben her sabah bugün içmeyeceğim diyorum ama gün ilerledikçe akşam üzeri canım çok istiyor ve içiyorum
Birakabilirsiniz inanin ben gunde 1 paket iciyordum. Evlat istegi agir basti biraktim. Sizde icmeyin ben o kadar pismanim ki ictigime keske zamani geri alabilseydim simdi ne kadar ugrasiyorum. Yapabilirsiniz birakin emeginize yazikDoktora söylemiyorum çok kızar eşim de bilmiyor ben bazen iki gün içiyorum bazen haftalarca içmiyorum yanımda içen olursa dayanamıyorum az iç sende
Çok haklısınız hiç bir faydası yok bize sizin adınıza sevindim inşallah bırakırızBirakabilirsiniz inanin ben gunde 1 paket iciyordum. Evlat istegi agir basti biraktim. Sizde icmeyin ben o kadar pismanim ki ictigime keske zamani geri alabilseydim simdi ne kadar ugrasiyorum. Yapabilirsiniz birakin emeginize yazik
Hayirlisi olsun Acelya.. ben de Umit Hanima gidiyorum… ilk asimi yumurta toplamadan iki hafta once oldum.. Doktor beklemeye gerek yok demisti.. ikinci asiyi olali da 15 gun oluyor..Selam kizlar.. ben baya bir toparlandim cok sukur..biraz bosluga dusmustum az once doktorum aradi..tek embriyom kalmisti onun yanina 1 tane daha toplayalim oyle transfer edelim dedi..3 ay takviye kullanacagim..boylelikle erteledigim aşı isini de olabilirim.. 2.asidan 2 ay sonra baslamis olacagim sorun olmaz sanirim..
Ben günde en fazla 4,5 tane içiyordum bu aralar 1,2 tane içiyorum dediğin gibi bende arkadaşın dediği gibi yanımda içilirse hiç dayanamıyorumBirakabilirsiniz inanin ben gunde 1 paket iciyordum. Evlat istegi agir basti biraktim. Sizde icmeyin ben o kadar pismanim ki ictigime keske zamani geri alabilseydim simdi ne kadar ugrasiyorum. Yapabilirsiniz birakin emeginize yazik
Çok yardımcı oluyorsunuz. Cok sagolun. Allah gönlünüze göre versin,citlenbik .Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Şuan çok yeni negatifiniz. Umutsuz ve yorgunsunuz biliyorum.. Ama lütfen pes etmeyin. Gerçekten sorun odaklı çalışan bir Doktor bulup çabalamaya devam edin.. Herkesin olur benim olmaz derdim. Ama allah çok büyük.
Sadece onu yaptırdım. Renkli görmek içinCok tesekkur ederim , inanın hiç istemiyorum zaten yaptirmak , detaylı ultrason yaptırdınız mi
Inanin gunde 1 taneyle 4 veya 5 tane icmek ayni wtkiyi yapiyormus doktorum oyle demisti. Hic icmemek en iyisi umarim birakirsiniz cabqniza yazik.Ben günde en fazla 4,5 tane içiyordum bu aralar 1,2 tane içiyorum dediğin gibi bende arkadaşın dediği gibi yanımda içilirse hiç dayanamıyorum
Inanin gunde 1 taneyle 4 veya 5 tane icmek ayni wtkiyi yapiyormus doktorum oyle demisti. Hic icmemek en iyisi umarim birakirsiniz cabqniza yazik.
Günaydın,Selam kizlar.. ben baya bir toparlandim cok sukur..biraz bosluga dusmustum az once doktorum aradi..tek embriyom kalmisti onun yanina 1 tane daha toplayalim oyle transfer edelim dedi..3 ay takviye kullanacagim..boylelikle erteledigim aşı isini de olabilirim.. 2.asidan 2 ay sonra baslamis olacagim sorun olmaz sanirim..
Tsk ederim canim ben tamamiyle biraktim hic icmiyorum. Bi arkadas arada iciyorum diye yazmis ona mesaj atmistim ama dedikleriniz cok dogruAkupunktur deneye bilirsiniz bırakmak için, hem tedavi sürecinizi destekler , hemde sigarayı bırakırsınız, sigara başari oranını önemli ölçüde düşüren bir faktör, çay bile içince yediğimiz yemeklerden vitaminler eksiliyor, sigara önemli ölçüde enerjinizi düşürür. Benim bit tanıdığım vardı , genclerdi, çocukları olmuyordu, sigarayı bıraktı karı koca, 6 ay sonra ikizleri oldu, tesadüf değildir herhalde.
Transfer ne zaman?hayirli olsun..Hayirlisi olsun Acelya.. ben de Umit Hanima gidiyorum… ilk asimi yumurta toplamadan iki hafta once oldum.. Doktor beklemeye gerek yok demisti.. ikinci asiyi olali da 15 gun oluyor..
guzel haberlerini bekliyoruz
Theatrio, prowoman, arisutu..biesteronda kullanmistim ama bu sefer onu almayacağımGünaydın,
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla. sen hangi takviyeleri kullanıyordun daha evvel söyledin belki ama hatırlayamadım.
Agustosta kismetse..Transfer ne zaman?hayirli olsun..
Hayır olsun gebeliginiz sağ salim kucağına almayı nasip etsin AllahIki toplama yaptık ilk seferinde tek embryo oluştu sonrakinde 4 embryo toplam 3 transfer oldum sonuncusunda tuttu ama funda hanım her seferinde değişik bir şeyler denedi vitamin ilaç iğne vs tutan dondurulmuş transferi idi zor bir süreç ama tüm deneyimlerini kullanıyorlar çok deneyimli bir doktor sevim hoca ile birlikte çalışıyor o da çok iyi verdikleri vitaminlere ek ari sütü kullandım 3 ay
41 dim 42 oldumHayır olsun gebeliginiz sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahyaşınızı merak ettim bende izmirdeyim şuan hiç bor tedavi görmüyorum.
Teşekkür ederim AminHayır olsun gebeliginiz sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahyaşınızı merak ettim bende izmirdeyim şuan hiç bor tedavi görmüyorum.
Ben de rezerv sıkıntısı yaşıyorum, gecen ay 2 kutu klomen 3 adet merional sadece 1 yumurta zar zor oldu moralim bozuldu tedaviyi iptal ettirdim, cumartesi günü farklı bir merkeze gideceğim görüşmeye, olmayan yumurtayı olur yapamazlar gerci ama umut işte...farklı birseyler deneseniz daha önce yapmadığınız belki hormonları harekete geçirebilir, örneğin spor bisiklet yürüyüş çeşitli takviyeler incir kürü ari sutu bal karışımı, macun, aslan pencesi cayi vs yani bunlardan yapmadıklarınız varsa belki denerseniz vücuda yumurtaliklara uyarıcı olabilir gibi fikir verebilirim size, ben sirke aldım bu ay hayit sirkesi spirulina ve curcumin sirkelerini deneyecegim, benim ki artık ne yapacaginı sasirmislik oluyor belki ama herseyi denediğim için farklı ne yapabilirim arayisindayimBugün gene kontrole gittim üç aydır gidiyorum ama boş dönüyorum hiç yumurta oluşmuyor yumurtalarim rezervim sıfırlandı mi acaba ama adette görüyorum menopoza girmiş olamam.