Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ya ben de göze alamadım peşin ödeme yapıp para yakmayı, benim şimdi gittiğim yerde eger o ay tedavi iptal olursa sadece tahlil ücreti ve ilaçlar ödeniyor, bu bakımdan daha insaflı ama tabi işte her yerin artısi eksisi var, ne kadar zor hepimiz için 😔
Yaaa cok dogru dedin canim, benim çok eskiden zaten prolaktinim yüksekti ilac kullanmıştım yıllar önce, suanda da 3 aydır incir kuru yapiyorum biraz süre olarak riskli olabilir, kan testi yapmadan anlayamayiz di mi yükseldiğini, iyi ki hatırlattın biraz ara mi versem acaba..😔
Yaaa cok dogru dedin canim, benim çok eskiden zaten prolaktinim yüksekti ilac kullanmıştım yıllar önce, suanda da 3 aydır incir kuru yapiyorum biraz süre olarak riskli olabilir, kan testi yapmadan anlayamayiz di mi yükseldiğini, iyi ki hatırlattın biraz ara mi versem acaba..😔
Canım adetin 21. Günü prolaktin kandan bakılıyor sen ara ver bence test yaptır normal çıkarsa devam et bence çok emek harcıyoruz zaten bi de hata yapmayalım ben de 2 ay sonra transfer olcam inşallah şu redostimi araştırıyorum son ay mı alsam bu adetten sonra mı alsam bilemedim?

Canım adetin 21. Günü prolaktin kandan bakılıyor sen ara ver bence test yaptır normal çıkarsa devam et bence çok emek harcıyoruz zaten bi de hata yapmayalım ben de 2 ay sonra transfer olcam inşallah şu redostimi araştırıyorum son ay mı alsam bu adetten sonra mı alsam bilemedim?
Ben prolaktin subatta baktırdım. Transferi haziranda oldum sonuc negatif. Prolaktin bakılmadı bana 🤔 Acaba bu kısa sürede değişirmi

Ben prolaktin subatta baktırdım. Transferi haziranda oldum sonuc negatif. Prolaktin bakılmadı bana 🤔 Acaba bu kısa sürede değişirm
Canım çok üzüldüm negatifine Allah nasip eder inşallah🙏Prolaktin rutinde transfer öncesi bakılmıyo aslında ama benim yükseldiği için bakılıp 2 hafta ilaç almış düşürmüştüm senin normal olduğu için tekrar bakmaya gerek görmemişlerdir bence

Yok malesef gidemedim..idrar testi yaptim negatif😀 carsamba test gunum..bir suru deneme yaptim hepsinde gun saydim gecmek bilmedi..bu defa o gunun gelmesini istemiyorum😔
Idrar testi nekadar güvenikir zaten neyse rmiden daha iyse bekle artik az kalmiş zaten ama hiçbirsey belli olmaz rabbim dilemiş olsun yeterki yoksa elimizdne geleni deniyrouz zaten

Idrar testi nekadar güvenikir zaten neyse rmiden daha iyse bekle artik az kalmiş zaten ama hiçbirsey belli olmaz rabbim dilemiş olsun yeterki yoksa elimizdne geleni deniyrouz zaten
Hastanelik oldugum en son gune gore bir tık daha iyi olsam da cok fazla agrım ve bulantim var.. soguk soguk terliyorum..yemek yemiyor sayilirim..
Insallah dedigin gibi olur ama bu kadar agriyla zor..daha once hamilelik yasadigimdan biliyorum normal degil sanki..

Canım bahçeci de ki kalabalık beni korkuttu. Ücret de yüksek. Birde ekstra bir sey çıkarma durumları da olur gibi geldi. Ama neden ben pelin ödeyeceğim ki çok saçma. Şimdi neredesin ki
Ben suan İstanbul tup bebek merkezindeyim canim, inan burası da feci kalabalık bu sabah bekleme salonunda oturacak yer yoktu, ama fiyat konusunda kismen insaflilar, bahceci ücretin hepsini değil ama 3600 TL gibi bir rakamını tedaviye başlamadan peşin istedi, düşünsene parayı veriyorsun sonra bakıyorlar yumurta pek büyümüyor toplanamiyor yandı para, ben telefonda bayana nasıl bir şey bu sizin yaptiginiz deyince gelin karşılıklı konuşalım orta yolu buluruz dedi, ama çok gitmek içimden gelmedi...sen nerdesin cnm?

Haklisin canım çok haklısın ben bir daha ki kontrolumde kan verirken prolaktin de bakın diye soyleyeyim en iyisi bu, kas yaparken göz çıkarma isi olmasin aman, iyi ki söyledin hatırlattin🙏 duymuştum yukselttigini ama ne kadar etkili olur bilemiyordum isi sağlama almak lazım...redostim için bana ilaç firması transferden 1 ay önce alsanız yeterli demişlerdi, istersen ilac firması ile instagramdan ve ya telefondan görüşebilirsin, soruların varsa sorarsın anlatırlar, partogen ilac firması, Asena hanimdi yanlis hatırlamıyorsam, cok ilgililer ben instagramdan yazınca beni arayıp telefonda bilgi verdiler...

Kayseri acıbadem Özge hanım bekliyelim de yaş oldu 42:KK43:
Özge hanım da ben de yaptırdım 1 defa ama memnun kalmadım prolaktinim 49 ken transfer etmişti belki ondan tutmadı 5 yıl önceydi belki dikkat etse tutar 4 yaşında çocuğum olurdu 😔son bi şansım varsa istanbul da denemek istedim ve 1 yumurtayla yola çıktım gittim brüksel tüp bebek merkezine çok fark var hocalar otorite bilim adamları ama ilgi alaka acıbademdeki gibi değil

Özge hanım da ben de yaptırdım 1 defa ama memnun kalmadım prolaktinim 49 ken transfer etmişti belki ondan tutmadı 5 yıl önceydi belki dikkat etse tutar 4 yaşında çocuğum olurdu 😔son bi şansım varsa istanbul da denemek istedim ve 1 yumurtayla yola çıktım gittim brüksel tüp bebek merkezine çok fark var hocalar otorite bilim adamları ama ilgi alaka acıbademdeki gibi değil
Bnmde bu üçüncü il dışına çıkmak istemedi eşim o yüzden Özge hanımi önerdiler nerdeyse 3 aydır gidiyoruz daha bi sonuç göremedik doktorunda yapacağı bir şey yok galiba yumurtaymiş oluşmuyor :KK43:

Benimde taze transfer yapıldı tuttu cok şükür, transferde 2 embriyo transfer edildi, transfer esnasında 2 side transfer edildi dediler , bendeekranda izliyordum hayır dedim bence 1 tane tüpte kalmış, labaratuarda tüpün içine baktılar, biri orda kalmış, tekrar koydular geri :)) tutan o mu cok merak ediyorum. Hatta doktorum hissettin mi falan diye şaşırdı..
Helal olsun sana canım valla, olabilecek cok fena bir durumu engellemişsin, belki de tupte kalan tuttu, nasıl bir kısmet nasıl bir şey di mi..kader işte senin bu durumu farketmen hissetmen uyarman o anki heyecan ortam içinde, bir yanlışı engellemen gercekten mucize gibi birsey...

Bnmde bu üçüncü il dışına çıkmak istemedi eşim o yüzden Özge hanımi önerdiler nerdeyse 3 aydır gidiyoruz daha bi sonuç göremedik doktorunda yapacağı bir şey yok galiba yumurtaymiş oluşmuyor :KK43:
Inşallah İstanbul'da güzel sonuçlar alırsınız Rabb'im yardımcınız olsun benm umutlarım tükenmek üzere yumurtam oluşmuyor çünkü

Inşallah İstanbul'da güzel sonuçlar alırsınız Rabb'im yardımcınız olsun benm umutlarım tükenmek üzere yumurtam oluşmuyor çünkü
Canım benim ağzına sağlık inş🙏🤲Yumurtan belki gelecek aylarda oluşur biosteronun faydası olur 1-2 yumurtan olurda tedaviye başlarsın belki bu forumda kızların birsürü takviye önerileri var quenzim q10-birosteron omega3 hayıt tohumu aslan pençesi vs vs sonuç alan çok istanbul u da gözünde büyütme ben toplamda 6 gün kaldım 2 defa gittim geldim hastanelere ulaşım da kolay memorial şişli metrobüs hattında brüksel de metrobüs metro sonra 800 m kaldığımız otel de hastanenin dibindeydi hiç zorluk yaşamadık biraz maddi olarak tükendik o kadar.

X