Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım klomen ile denemişşin sonuç alamıyorsun iğneye geçip denemekte fayda var bence. Bir ay

Tedavi masrafları ucuz oluyor hastalarının. Fazla igne vermeden ilaçlı tedavi yapıyoruz mantığında, ama tedavi seklini her denemede değiştirmeden denememin yanlış olduğunu düşünüyorum
Aynen katılıyorum kesinlikle öyle, benim bir arkadaşımın 46 yaşında klomenle 4 yumurtası oldu ama ben 43 yaşında klomenle 2 yumurtayı ayni büyüklükte yan yana goremedim henuz, yumurta hic olmadığından değil de olan 2-3 yumurtanın boyutlari bir türlü denklesmediginden, benim üzüntüm ben bu şekilde zaman kaybediyor olmam

AMH kaçtı canım. Şu saraçoğlu nun incir kürğne baksana youtube da. Arı sütü polen omega q qenzim al kuxum

Canım klomen ile denemişşin sonuç alamıyorsun iğneye geçip denemekte fayda var bence. Bir ay
Evet yarın doktora bunu söyleyeceğim hani dedim acaba doktorun bildiği.mi var, ama burda sizlerle de iyi ki fikir alışverişi yaptim sonuçta yaslar 40 üzeri ya da yakın ama iğne uygulaması da gayet oluyor demek ki...

AMH kaçtı canım. Şu saraçoğlu nun incir kürğne baksana youtube da. Arı sütü polen omega q qenzim al kuxum
Amh 2 yıldır baktirmiyorum en son 0.8 idi, simdi yerlerdedir, ari sutu, omepa, impryl, biosteron ve clife macun kullanıyorum canim, incir kuru de zeytinyağında her akşam yiyorum, ama işte olmayınca olmuyor

Aret kamarla kac kez tup bebek denemen oldu ?
Canim Aret beyle 2 senede 3 transferim olumsuz oldu, ama toplamalarin yani havuzlarin sayısını unuttum, suan 6 dondurulmuş embryom var orda bekleyen ama ben taze transfer denemek istiyorum, çünkü daha önce ki deneme yaptirdigim merkezde 2 kez taze transferim tutmuştu ama düşük olmustu, Aret beyde hep dondurulmuş deneme oldu, 3 yumurta ve embriyoyu bulsam taze transfer denemek için çabalıyorum ama işte bulamadım o şansı henüz

Benimde negatif çıktı. Çok kaliteli dendi güya.işte Allah ol deyince oluyor.
Canim aynen dediğin gibi, en kaliteli yumurta da olsa Allah yazmadiysa yine olmuyor ama bazen de tam tersi oluyor, gercekten zor sabır isteyen maddi.manevi güç gerektiren bir süreç, Allah bu yolda tüm cabalayanlarin emeklerini boşa.cikarmasin inşallah, sana da en tez zamanda en hayırlı sonuçlar olsun canim

Amin canım isteyen herkese nasip etsin yaradan

Farklı bir merkezde taze deneyin...dondurulmuslariniz kalsın orada..eğer maddi olarak finans edebilirseniz yeni bir yerde farklı bir doktorla deneyin derim..takılı kalmayin..bol şans

Baska bir kuruma gitmeni öneririm. Aret kamarin kendisi zaten çok yoğun nasil odaklanır ki

Benimde taze transfer yapıldı tuttu cok şükür, transferde 2 embriyo transfer edildi, transfer esnasında 2 side transfer edildi dediler , bendeekranda izliyordum hayır dedim bence 1 tane tüpte kalmış, labaratuarda tüpün içine baktılar, biri orda kalmış, tekrar koydular geri :)) tutan o mu cok merak ediyorum. Hatta doktorum hissettin mi falan diye şaşırdı..

Tedavi masrafları ucuz oluyor hastalarının. Fazla igne vermeden ilaçlı tedavi yapıyoruz mantığında, ama tedavi seklini her denemede değiştirmeden denememin yanlış olduğunu düşünüyorum
Bnmde iki aydır yumurtam olmuyor du geçen ay bir tane oldu oda ertesi gün döllenme olmadı buna rağmen hiçbir şey vermiyor bıosteron verdi sadece hormon yüklemek istemiyorum diyorda mecbursak kullanalım

Açelya çok geçmiş olsun..inşallah sonucun tüm bu çektiğin acıları sana unutturur....10. gün kan testi çıkıyor açelya...hiç bekleme bu kadar sancım varken...sabah yaptır testi

Amh 2 yıldır baktirmiyorum en son 0.8 idi, simdi yerlerdedir, ari sutu, omepa, impryl, biosteron ve clife macun kullanıyorum canim, incir kuru de zeytinyağında her akşam yiyorum, ama işte olmayınca olmuyor
Merhaba canim..bendede cok etksii olmadii..neler neler kullandim..sadece ot cop kullanmadim..her tedavinomcesi en az 3 ay onceden..balikyagi.kuenzimq10.dhea.egricayir saf arisutu..inofolic combi toz olanindan.d vitamini.bunlar hatirlafiklarimdi..bana etki ettigini artik dusunmuyorum bunlarin..cunki ne yumurta sayim artti..nede kalitesi..bundan oncekintedavimde bir tek sayi artmisti..oda 1 di onceden en son tedvaide 3 toplandi..ama oda o ayki cikan yumurtamla alakaliydi..yani cikasi gelmissadece bu kullandiklarim..beni dinc yapti..tek faydasi o oldu..

Yaş kaç canım

bende de durum tam tersi,
şu ana kadar hep tedavim 150 gonalf 150 merional ile başladı, ama hep 1 yumurta çıkıyordu. iğnelerin fazladan yumurta çıkarmaya bir etkisi olmadı
şimdi de ben tam tersini denemek istiyorum
ilaçsız da yumurtlamayı gördüğüme göre okadar ilaç kullanmadan da 1 yumurta oluşabilir diye düşünüyorum.
geçen aylar verimsiz aylardı, ama önümüzdeki ay başlıcam bakalım klomenle. öncesine göre nasıl olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…