-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.541
Canım klomen ile denemişşin sonuç alamıyorsun iğneye geçip denemekte fayda var bence. Bir ayCok sordum ve hatta kızdırdım da, hep bana dediği senin yasin 43 yumurtaların cok az sana iğne olmaz diyor, sanirim gittiğim merkezin böyle bir tedavi şekli var, klomenin ise yaradigi kişiler de varmış, o zaman çok hesaplı bir yöntem ama bende yaramıyor ben de bunu ona anlatamiyorum sanirim işte yoğunluktan hastayı tanımıyor yas ileri diyerek ezberden klomen gidiyor, yarın yine konuşacağım canim bakalim ne olacak...
Aynen katılıyorum kesinlikle öyle, benim bir arkadaşımın 46 yaşında klomenle 4 yumurtası oldu ama ben 43 yaşında klomenle 2 yumurtayı ayni büyüklükte yan yana goremedim henuz, yumurta hic olmadığından değil de olan 2-3 yumurtanın boyutlari bir türlü denklesmediginden, benim üzüntüm ben bu şekilde zaman kaybediyor olmamTedavi masrafları ucuz oluyor hastalarının. Fazla igne vermeden ilaçlı tedavi yapıyoruz mantığında, ama tedavi seklini her denemede değiştirmeden denememin yanlış olduğunu düşünüyorum
AMH kaçtı canım. Şu saraçoğlu nun incir kürğne baksana youtube da. Arı sütü polen omega q qenzim al kuxumCok sordum ve hatta kızdırdım da, hep bana dediği senin yasin 43 yumurtaların cok az sana iğne olmaz diyor, sanirim gittiğim merkezin böyle bir tedavi şekli var, klomenin ise yaradigi kişiler de varmış, o zaman çok hesaplı bir yöntem ama bende yaramıyor ben de bunu ona anlatamiyorum sanirim işte yoğunluktan hastayı tanımıyor yas ileri diyerek ezberden klomen gidiyor, yarın yine konuşacağım canim bakalim ne olacak...
Evet yarın doktora bunu söyleyeceğim hani dedim acaba doktorun bildiği.mi var, ama burda sizlerle de iyi ki fikir alışverişi yaptim sonuçta yaslar 40 üzeri ya da yakın ama iğne uygulaması da gayet oluyor demek ki...Canım klomen ile denemişşin sonuç alamıyorsun iğneye geçip denemekte fayda var bence. Bir ay
Amh 2 yıldır baktirmiyorum en son 0.8 idi, simdi yerlerdedir, ari sutu, omepa, impryl, biosteron ve clife macun kullanıyorum canim, incir kuru de zeytinyağında her akşam yiyorum, ama işte olmayınca olmuyorAMH kaçtı canım. Şu saraçoğlu nun incir kürğne baksana youtube da. Arı sütü polen omega q qenzim al kuxum
Canim Aret beyle 2 senede 3 transferim olumsuz oldu, ama toplamalarin yani havuzlarin sayısını unuttum, suan 6 dondurulmuş embryom var orda bekleyen ama ben taze transfer denemek istiyorum, çünkü daha önce ki deneme yaptirdigim merkezde 2 kez taze transferim tutmuştu ama düşük olmustu, Aret beyde hep dondurulmuş deneme oldu, 3 yumurta ve embriyoyu bulsam taze transfer denemek için çabalıyorum ama işte bulamadım o şansı henüzAret kamarla kac kez tup bebek denemen oldu ?
Yani Bi ay da iğneyi dene canım. İnşaAllah olur. Yorucu işle bunlarEvet yarın doktora bunu söyleyeceğim hani dedim acaba doktorun bildiği.mi var, ama burda sizlerle de iyi ki fikir alışverişi yaptim sonuçta yaslar 40 üzeri ya da yakın ama iğne uygulaması da gayet oluyor demek ki...
Benimde negatif çıktı. Çok kaliteli dendi güya.işte Allah ol deyince oluyor.Amh 2 yıldır baktirmiyorum en son 0.8 idi, simdi yerlerdedir, ari sutu, omepa, impryl, biosteron ve clife macun kullanıyorum canim, incir kuru de zeytinyağında her akşam yiyorum, ama işte olmayınca olmuyor
Canim aynen dediğin gibi, en kaliteli yumurta da olsa Allah yazmadiysa yine olmuyor ama bazen de tam tersi oluyor, gercekten zor sabır isteyen maddi.manevi güç gerektiren bir süreç, Allah bu yolda tüm cabalayanlarin emeklerini boşa.cikarmasin inşallah, sana da en tez zamanda en hayırlı sonuçlar olsun canimBenimde negatif çıktı. Çok kaliteli dendi güya.işte Allah ol deyince oluyor.
Amin canım isteyen herkese nasip etsin yaradanCanim aynen dediğin gibi, en kaliteli yumurta da olsa Allah yazmadiysa yine olmuyor ama bazen de tam tersi oluyor, gercekten zor sabır isteyen maddi.manevi güç gerektiren bir süreç, Allah bu yolda tüm cabalayanlarin emeklerini boşa.cikarmasin inşallah, sana da en tez zamanda en hayırlı sonuçlar olsun canim
İncir kürünü sabah aç karnınıza yemenizi tavsiye ederim.Amh 2 yıldır baktirmiyorum en son 0.8 idi, simdi yerlerdedir, ari sutu, omepa, impryl, biosteron ve clife macun kullanıyorum canim, incir kuru de zeytinyağında her akşam yiyorum, ama işte olmayınca olmuyor
Farklı bir merkezde taze deneyin...dondurulmuslariniz kalsın orada..eğer maddi olarak finans edebilirseniz yeni bir yerde farklı bir doktorla deneyin derim..takılı kalmayin..bol şansCanim Aret beyle 2 senede 3 transferim olumsuz oldu, ama toplamalarin yani havuzlarin sayısını unuttum, suan 6 dondurulmuş embryom var orda bekleyen ama ben taze transfer denemek istiyorum, çünkü daha önce ki deneme yaptirdigim merkezde 2 kez taze transferim tutmuştu ama düşük olmustu, Aret beyde hep dondurulmuş deneme oldu, 3 yumurta ve embriyoyu bulsam taze transfer denemek için çabalıyorum ama işte bulamadım o şansı henüz
Evet yarın doktora bunu söyleyeceğim hani dedim acaba doktorun bildiği.mi var, ama burda sizlerle de iyi ki fikir alışverişi yaptim sonuçta yaslar 40 üzeri ya da yakın ama iğne uygulaması da gayet oluyor demek ki...
Canim aynen dediğin gibi, en kaliteli yumurta da olsa Allah yazmadiysa yine olmuyor ama bazen de tam tersi oluyor, gercekten zor sabır isteyen maddi.manevi güç gerektiren bir süreç, Allah bu yolda tüm cabalayanlarin emeklerini boşa.cikarmasin inşallah, sana da en tez zamanda en hayırlı sonuçlar olsun canim
Bnmde iki aydır yumurtam olmuyor du geçen ay bir tane oldu oda ertesi gün döllenme olmadı buna rağmen hiçbir şey vermiyor bıosteron verdi sadece hormon yüklemek istemiyorum diyorda mecbursak kullanalımTedavi masrafları ucuz oluyor hastalarının. Fazla igne vermeden ilaçlı tedavi yapıyoruz mantığında, ama tedavi seklini her denemede değiştirmeden denememin yanlış olduğunu düşünüyorum
Açelya çok geçmiş olsun..inşallah sonucun tüm bu çektiğin acıları sana unutturur....10. gün kan testi çıkıyor açelya...hiç bekleme bu kadar sancım varken...sabah yaptır testiKizlar hastaneye yatacak duruma geldim..Biraz rahatlamisken yazabiliyorum..Gece 3 e kadar hastanedeydim..Surekli kusuyorum gastritimi tetikledi verdikleri ilaclar..Agizdan bisey alamaz duruma geldim..Doktor prednol yapar deyip gecistirmisti..Bugun ulasabilirsem tekrar arayacagim..2 gundur oyle siddetli hem midede hem yumutaliklarimda sanci vardiki anlatamam..48 saattir 2 saatlik uykuyla duruyordum sabah o aciyla 1 saat sicak suyun altinda oturdum.. Zaten acidan hep iki buklumdum..Olacagi varsa da olmaz artik bu kadar seyden sonra..Hadi mideyi gectim rahimde bu kadar sanci olmasi da normal degil..Sonuc buyuk ihtimal negatif olacak ama suan tek istedigim ogrenip ilaclari birakmak..yarin pazartesi 3.gun embriyosunun 10.gunu.. doktor carsamba test gununden once yapma dedi ama bu eziyeti cekmemek icin yarin test yaptirayim diyorum..10.gunde sifirsa tekrar yukselmez zaten inatla 12.gunu bekletmesinin anlami yok değil mi? Nasil sanssiz bir insanmışım..suan tek istedigim agrilarimin ve bulantilarimin bitmesi..Allah sifa versin..Bana da dua edin rahatlayayim biraz.
Sagol cnm..malesef ayaklarim gitmeyecek.. bugun sancim hafifledi yarin artarsa giderim mecbur..Aç
Açelya çok geçmiş olsun..inşallah sonucun tüm bu çektiğin acıları sana unutturur....10. gün kan testi çıkıyor açelya...hiç bekleme bu kadar sancım varken...sabah yaptır testi
Merhaba canim..bendede cok etksii olmadii..neler neler kullandim..sadece ot cop kullanmadim..her tedavinomcesi en az 3 ay onceden..balikyagi.kuenzimq10.dhea.egricayir saf arisutu..inofolic combi toz olanindan.d vitamini.bunlar hatirlafiklarimdi..bana etki ettigini artik dusunmuyorum bunlarin..cunki ne yumurta sayim artti..nede kalitesi..bundan oncekintedavimde bir tek sayi artmisti..oda 1 di onceden en son tedvaide 3 toplandi..ama oda o ayki cikan yumurtamla alakaliydi..yani cikasi gelmisAmh 2 yıldır baktirmiyorum en son 0.8 idi, simdi yerlerdedir, ari sutu, omepa, impryl, biosteron ve clife macun kullanıyorum canim, incir kuru de zeytinyağında her akşam yiyorum, ama işte olmayınca olmuyor
Yaş kaç canımKatılıyorum aynen 2010 da evlendim..2012 de tüp bebeğe basladim 6 yumurtam vardi ozamanlar 2013 te 2.tup bebek tedavimde kizima kavustumtabi rahattım nasil olsa yumurta var bir daha olur 2.hep dogal yolla olmus benim de olur vsvsvs diye düşündüm ama olmadi...
gecen yazdan bu yana yani 1 yil içinde 3 tup bebek yaptirdim 3.cu yeni bitti 4. Agustosta olacak artik havuz yapıyoruz çünkü yumurta sayim 1 e düştü kalmadi...keske 2015 2016 hep deneseydim bu kadar ugrasmazdim belki de..sayim daha coktu..bence de beklenmemeli şartlar zorlanip gidilmeli...insallah Rabbim tez zamanda hepimize nasip eder sagliklica bebek
bende de durum tam tersi,Istanbul Tup bebek Aret bey'e gidiyorum canım, kendisi iki senedir bana klomen veriyor, klomenle yumurtalarimin hepsi eşit büyümüyor o nedenle cok az toplama yapıldı, yalvar yakar son 2 ay klomen 5 gün bitince sonrası iğne tedavisi verince büyüdüler, ama diyorum ki klomen vermeden direkt iğne verse adetin 3.gunu nasıl olur acaba, neden ısrarla klomen illa bir vermek istiyor çözemedim