- Konu Sahibi akideciknane
- #79.501
cok tesekkur ederim inşallahTebrik ederim beliziko ,sağlıkla ilerler inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederim inşallahTebrik ederim beliziko ,sağlıkla ilerler inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inş.Selam herkese
43 yaşımdayım 5. Transferimde şükür pozitif sonucu aldim ilk degerim 228 ikinci degerim 760 çıktı 2 embriyo transfer edildi 4. Gun embriyosu taze transfer oldu. ilk defa pozitif sonuç almanın şaşkınlığı içerisinde cuma günü keseyi görmeye gideceğiz.. kafamda soru işaretleri cook tabi, embriyo az olduğundan genetik tarama yaptırmadan transfer yaptık. Suan 5. Haftanın sonlarındayim.. bizi neler bekliyor bilmiyorum inşallah saglikla devam eder de tam olarak sevinebilirim.. tedavim memorialda oldu..
Selammm kizlarr
1 tanecik yumurtam cok guzel ilerlemiş 4.gun bugun pek umudum yoktu hirsli cikti insallah hep öyle devam edersımsıkı tutunur bana da blast olur bugun dondurucaz dedi embriyolog simdi ben agustosu bekleyeceğim bir kez daha toplanacak tabi 1 yumurta
kızlar çatlatma iğnesi olmuştum ya, adetime 5 gün kaldı, 3 gündür sürekli kasıklarımda ağrı kesilmedi, neden olur sizce
evet evet canım, yumurta takip edildi büyütüldü çatlatma iğnesi 2 tane vuruldu, sonra ilişki, şimdi bekleme durumuSelam, senin tedavin nasil devam ediyor, catlatma iğnesi oldun, doğal yan mi demiyorsunuz
hikayemi anlatayım ama şöyleSelam, senin tedavin nasil devam ediyor, catlatma iğnesi oldun, doğal yan mi demiyorsunuz
evet evet canım, yumurta takip edildi büyütüldü çatlatma iğnesi 2 tane vuruldu, sonra ilişki, şimdi bekleme durumu
hikayemi anlatayım ama şöyle
14 yıllık evliyim, hiç korunmadım, evliliğimin belli bir yılı sonrası gebelik öncesi kontrollerii olayım dedim ve sorun yok, uzun zaman korunmama rağmen çocuk olmadı sonra kadın doğuma takipte devam edeyim derken 1 çatlatma ve 6 aşılama yaptı, hiç biri tutmadı, psikoloji bozuldu doktoru bıraktım şehir değiştirdim ve yıllar sonra doğal yolla hamile kaldım, bebeğim 3. aya az kala karnımda öldü, psikolojimi uzun uzun süre toplayamadım, şimdi keşke demeyeyim diye güzel bir doktor buldum ve bir çatlatma ile başladım, sadece biraz eli hızlı tutuyor doktor da amh 1 in altına düşünce hızlandırıyoruz
6 aşılama ile vakit kaybetmişsiniz..bende 5 tane yaptirmistim simdiki aklim olsaydi en cok 2.. Yasiniz da varmis niye tup bebek denemiyorsunuz? Bence bu ay olmazsa hic vakit kaybetmeyin derim..hikayemi anlatayım ama şöyle
14 yıllık evliyim, hiç korunmadım, evliliğimin belli bir yılı sonrası gebelik öncesi kontrollerii olayım dedim ve sorun yok, uzun zaman korunmama rağmen çocuk olmadı sonra kadın doğuma takipte devam edeyim derken 1 çatlatma ve 6 aşılama yaptı, hiç biri tutmadı, psikoloji bozuldu doktoru bıraktım şehir değiştirdim ve yıllar sonra doğal yolla hamile kaldım, bebeğim 3. aya az kala karnımda öldü, psikolojimi uzun uzun süre toplayamadım, şimdi keşke demeyeyim diye güzel bir doktor buldum ve bir çatlatma ile başladım, sadece biraz eli hızlı tutuyor doktor da amh 1 in altına düşünce hızlandırıyoruz
yaş 42, yaşadığım şehirde yeniyim ve doktor da yeni buldum, çok güzel bir doktor, bir tane doğal yolla çatlatma deneyelim dedi, ben de peki dedimUmarim bundan sonra hersey cok guzel olur kac yasindasin ? Tup bebek neden düşünmediniz?
o zamanlar ki doktor nedense 5 kere klomenle aşılama yaptı, dur bu ay da yapalım dur bu ayda yapalım diye diye 5 adet oldu, maddi anlamda durum olmadığı için tüp bebeğe yönelmedim , birde iki tarafta normal denildiği için önce diğerlerini deneyelim diye ısrar etmişlerdi, neyse sonra yaş geçmeden tüp bebekden yararlanalım dedik başladık ama doktor 1 tane iğneli aşılama olması lazım dedi, 1 tane daha eklendi aşılama ve toplan 6 kere hüzün, sonra bıraktım daha uğraşamam diye, yaşım şu an 42, tüp bebek ile baş edecek ruh pek kalmadı ama keşke hepimizin emekleri tutsa, yorgunluk çok oluyor
tüp bebek fiyatları baya var sanırım da sürece göre ilerleyeceğiz, bir de kaliteli bir yumurta buldu, 18,5 mm idi ve yancıları da var dedi, hemen o gün çatlatma yapıldı sonrası sürece kaldı, adete 5 gün kaldı işte, çatlatma iğnesinden sonra 12. gün erken gebelik testi yapmıştım işte ama 3 gündür kasık ağrım bitmediAşılama ile cok fiyat farkı varmi arada bilmiyorum ama birdaha aşılama denemelisin zaman kaybı, bir kerede olsa tup bebek dene , muayenede kac yumurtanın gözüktü
Pardon aşılama deneme demek.istemistim :)Aşılama ile cok fiyat farkı varmi arada bilmiyorum ama birdaha aşılama denemelisin zaman kaybı, bir kerede olsa tup bebek dene , muayenede kac yumurtanın gözüktü
anladım ben :) aşılama değilde üstüne eğer tutmaz ise bu bir kere daha çatlatırım sanki :)Pardon aşılama deneme demek.istemistim :)
tüp bebek fiyatları baya var sanırım da sürece göre ilerleyeceğiz, bir de kaliteli bir yumurta buldu, 18,5 mm idi ve yancıları da var dedi, hemen o gün çatlatma yapıldı sonrası sürece kaldı, adete 5 gün kaldı işte, çatlatma iğnesinden sonra 12. gün erken gebelik testi yapmıştım işte ama 3 gündür kasık ağrım bitmedi
inşallah hepimiz uğraşmadan kucaklarımız dolsun, yılların yorgunluğu aşırı biriktiİnşallah hiç bir şeye gerek kalmadan olur , teste kadar kafanı dağıtmaya çalış odaklanma inşallah güzel olcak..