- 29 Temmuz 2018
- 334
- 462
- 46
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #79.561
Cok tesekkur ederim, sabah ari sutu, ari ekmegi alıyorum diye incir kurune yer kalmamıştı onu akşama alayim dedim, ama yer değişikliği de yapabilirim tabi...İncir kürünü sabah aç karnınıza yemenizi tavsiye ederim.
Cok haklisiniz ben de aynı şekilde düşünüyorum ama tek tarafı maddi durumlar, Bahceci ve Brüksel tup bebek merkezinden fiyatlar aldim neredeyse buranın iki katı, bu riske girip girmemeye korktum, hele Bahceci peşin bir miktar odeme alırız dedi, e dedim yumurta olmadi iptal oldu nolcak, para yanar dedi, sonra ben tepki verince de gelin konuşalım filan dedi iyice korktum konuşmaya bile gidemedimFarklı bir merkezde taze deneyin...dondurulmuslariniz kalsın orada..eğer maddi olarak finans edebilirseniz yeni bir yerde farklı bir doktorla deneyin derim..takılı kalmayin..bol şans
Aynen inanılmaz yoğun bir doktor, bir kontrole o giriyor diğerine başka doktor, ayni randevuda 3 hasta muayene ediyormuş, tecrube cok iyi olabilir ama bu kalabalıkta nasıl takip edecek, hatta bugün sabah ameliyatı var gece 9 a randevu verelim dediler, ben de o diğer doktor onunla birlikte bakan Ozan bey var onu verin bana dedim, bakalim bekliyoruz...Baska bir kuruma gitmeni öneririm. Aret kamarin kendisi zaten çok yoğun nasil odaklanır ki
Zsten çoğu doktor takviye konusunda çekimser kalıyor, belki de bu yüzden ise yarayacağının garantisi de yok belki etkisi de cok yok ama yine de tabi iyi para döküyoruz takviyelere belki bir umut diyeMerhaba canim..bendede cok etksii olmadii..neler neler kullandim..sadece ot cop kullanmadim..her tedavinomcesi en az 3 ay onceden..balikyagi.kuenzimq10.dhea.egricayir saf arisutu..inofolic combi toz olanindan.d vitamini.bunlar hatirlafiklarimdi..bana etki ettigini artik dusunmuyorum bunlarin..cunki ne yumurta sayim artti..nede kalitesi..bundan oncekintedavimde bir tek sayi artmisti..oda 1 di onceden en son tedvaide 3 toplandi..ama oda o ayki cikan yumurtamla alakaliydi..yani cikasi gelmissadece bu kullandiklarim..beni dinc yapti..tek faydasi o oldu..
Evet sanırım doktor tam sizin anlattığınız durumlar için klomen öneriyor, yani iğne ile de 1 ise e klomenle de 1 olacaktır inşallah, o zaman iğneler az para değil, ama klomen 20 TL, neden denenmesin ki, bence mutlaka bu yöntemi deneyin, benim bir arkadaşım vardı 45 yaşında klomenle 4 yumurtası büyüdü, yani bazı bünyelerde etkisi gercekten var, benim sıkıntım 2 sene klomenle ısrar edip iğne verilen aylarda toplama yapıldıysa demek bana klomen yaramıyor, hadi 5-6 ay dener insan da benimki 2 sene oldu 2 ay iğneleri zar zor kabul ettirebildim, yoksa ise yarayan için cok ekonomik bir yöntem kesinlikle, ben 2 senedir deniyorum siz de mutlaka deneyin vücudun bu ilaca olan tepkisine bakarsınız insallah güzel faydalar olumlu sonuçlar olurbende de durum tam tersi,
şu ana kadar hep tedavim 150 gonalf 150 merional ile başladı, ama hep 1 yumurta çıkıyordu. iğnelerin fazladan yumurta çıkarmaya bir etkisi olmadı
şimdi de ben tam tersini denemek istiyorum
ilaçsız da yumurtlamayı gördüğüme göre okadar ilaç kullanmadan da 1 yumurta oluşabilir diye düşünüyorum.
geçen aylar verimsiz aylardı, ama önümüzdeki ay başlıcam bakalım klomenle. öncesine göre nasıl olacak bakalım
39 yasindayimYaş kaç canım
Canım incir kürü yaparken dikkat edin benim prolaktin seviyem 15-20 seviyesindeyken incir küründen sonra 2 yıl hep 50-120 leri gördü hatta düşürmek için hep ilaç kullandım transfer öncesi yine ilaç alacağım en son 29 du incir kürü prolaktin yani süt hormonu için çok riskli yumurtalara iyi geliyor o belirli ama maalesef tecrübeyle gördüm sonuçlarınıCok tesekkur ederim, sabah ari sutu, ari ekmegi alıyorum diye incir kurune yer kalmamıştı onu akşama alayim dedim, ama yer değişikliği de yapabilirim tabi...
Bahçeci ile görüştük biz. Çok kalabalık insanlar var doktor yogunlupuda fazla gelmişti. Birde en tuzlu yer oraydı gerçi o kadar paramız olsa murat bozkurt tercih edecektik.Cok haklisiniz ben de aynı şekilde düşünüyorum ama tek tarafı maddi durumlar, Bahceci ve Brüksel tup bebek merkezinden fiyatlar aldim neredeyse buranın iki katı, bu riske girip girmemeye korktum, hele Bahceci peşin bir miktar odeme alırız dedi, e dedim yumurta olmadi iptal oldu nolcak, para yanar dedi, sonra ben tepki verince de gelin konuşalım filan dedi iyice korktum konuşmaya bile gidemedim
Kesinlikle ilaçsız dene kuzum. Çünki iğne tedavisi yaptın sonucu gördün. Bide bu deneme bilir. Ben 225 merional 150 gonalf bide saizen iğne kullandım. Hiç arttırmadı. Doğal siklus denemek istiyorum artık.bende de durum tam tersi,
şu ana kadar hep tedavim 150 gonalf 150 merional ile başladı, ama hep 1 yumurta çıkıyordu. iğnelerin fazladan yumurta çıkarmaya bir etkisi olmadı
şimdi de ben tam tersini denemek istiyorum
ilaçsız da yumurtlamayı gördüğüme göre okadar ilaç kullanmadan da 1 yumurta oluşabilir diye düşünüyorum.
geçen aylar verimsiz aylardı, ama önümüzdeki ay başlıcam bakalım klomenle. öncesine göre nasıl olacak bakalım
kesinlikle,Evet sanırım doktor tam sizin anlattığınız durumlar için klomen öneriyor, yani iğne ile de 1 ise e klomenle de 1 olacaktır inşallah, o zaman iğneler az para değil, ama klomen 20 TL, neden denenmesin ki, bence mutlaka bu yöntemi deneyin, benim bir arkadaşım vardı 45 yaşında klomenle 4 yumurtası büyüdü, yani bazı bünyelerde etkisi gercekten var, benim sıkıntım 2 sene klomenle ısrar edip iğne verilen aylarda toplama yapıldıysa demek bana klomen yaramıyor, hadi 5-6 ay dener insan da benimki 2 sene oldu 2 ay iğneleri zar zor kabul ettirebildim, yoksa ise yarayan için cok ekonomik bir yöntem kesinlikle, ben 2 senedir deniyorum siz de mutlaka deneyin vücudun bu ilaca olan tepkisine bakarsınız insallah güzel faydalar olumlu sonuçlar olur
aynen canımKesinlikle ilaçsız dene kuzum. Çünki iğne tedavisi yaptın sonucu gördün. Bide bu deneme bilir. Ben 225 merional 150 gonalf bide saizen iğne kullandım. Hiç arttırmadı. Doğal siklus denemek istiyorum artık.
Benm doktorum da kesinlikle ilaç vermiyor iki aydır yumurtam yok sadece bıosteron verdi hormon yüklemesi yapmak istemiyorum dedi. Bekliyecez diyoraynen canım
acıbadem maslakta iken bunlara ilaveten humatrope iğnesi de kullandım, büyüme hormonu. o ay ise hiçbir şekilde yumurtlarım gelişim göstermedi aksine ben ödemden şiştim sadece! inatla 2 ay aynı tedaviyi verdi, sonuç olarak kocaman bir sıfır ve benim elimden giden 15.000tl sadece ilaçlar için!
çok fazla ilaçla olunca daha iyi olacak diye birşey yok, hatta ters tepebiliyor veya içi boş çıkabiliyor
ama tabii ben bunu deneyip gördüğüm için söyleyebiliyorum, şimdi sıra az ilaçla denemekte :)
doktorlar bazen çok umursamaz ve acımasızlar ya! neden sabit kalıyorlar anlamıyorum,
hani hepsi yazar ya başarılı paylaşımlarda kişiye özel tedavi ile diye! öyle kişiye özel tedavi falan yok, kriterlere göre tedavileri sınırlandırıyorlar o kadar.
... ve bizler sayfalar dolusu forumlarda okuduklarımızdan sonra bilgilenip doktorlarımıza alternatif tedavi önerilerinde bulunuyoruz!!!
Aynen canım burda okudukça öğreniyoruz. Bana da büyüme hormonu verildi. İlaç fazlası yumurta içini boş da çıkartıyor. 15 yumurta toplayıp içi boş çıkacağına 7 yumurta içi dolu olsun yeter. İyice ticaret malına döndük afedersin.aynen canım
acıbadem maslakta iken bunlara ilaveten humatrope iğnesi de kullandım, büyüme hormonu. o ay ise hiçbir şekilde yumurtlarım gelişim göstermedi aksine ben ödemden şiştim sadece! inatla 2 ay aynı tedaviyi verdi, sonuç olarak kocaman bir sıfır ve benim elimden giden 15.000tl sadece ilaçlar için!
çok fazla ilaçla olunca daha iyi olacak diye birşey yok, hatta ters tepebiliyor veya içi boş çıkabiliyor
ama tabii ben bunu deneyip gördüğüm için söyleyebiliyorum, şimdi sıra az ilaçla denemekte :)
doktorlar bazen çok umursamaz ve acımasızlar ya! neden sabit kalıyorlar anlamıyorum,
hani hepsi yazar ya başarılı paylaşımlarda kişiye özel tedavi ile diye! öyle kişiye özel tedavi falan yok, kriterlere göre tedavileri sınırlandırıyorlar o kadar.
... ve bizler sayfalar dolusu forumlarda okuduklarımızdan sonra bilgilenip doktorlarımıza alternatif tedavi önerilerinde bulunuyoruz!!!
ahahhaah vallahi ben de öyle hissediyorum artıkAynen canım burda okudukça öğreniyoruz. Bana da büyüme hormonu verildi. İlaç fazlası yumurta içini boş da çıkartıyor. 15 yumurta toplayıp içi boş çıkacağına 7 yumurta içi dolu olsun yeter. İyice ticaret malına döndük afedersin.
İNŞAALLAH canımahahhaah vallahi ben de öyle hissediyorum artık
tüp bebek raporunu alana kadar ilaçlara servet ödedim,
ne diyim inşallah sonrası güzel ve sancısız olur :)
fazla ilaç/iğne yüklemesi yapmayan doktorları sevmeye başladım. sizin doktorunuz kim bu arada ?Benm doktorum da kesinlikle ilaç vermiyor iki aydır yumurtam yok sadece bıosteron verdi hormon yüklemesi yapmak istemiyorum dedi. Bekliyecez diyor
Yaaa cok dogru dedin canim, benim çok eskiden zaten prolaktinim yüksekti ilac kullanmıştım yıllar önce, suanda da 3 aydır incir kuru yapiyorum biraz süre olarak riskli olabilir, kan testi yapmadan anlayamayiz di mi yükseldiğini, iyi ki hatırlattın biraz ara mi versem acaba..Canım incir kürü yaparken dikkat edin benim prolaktin seviyem 15-20 seviyesindeyken incir küründen sonra 2 yıl hep 50-120 leri gördü hatta düşürmek için hep ilaç kullandım transfer öncesi yine ilaç alacağım en son 29 du incir kürü prolaktin yani süt hormonu için çok riskli yumurtalara iyi geliyor o belirli ama maalesef tecrübeyle gördüm sonuçlarınıprolaktin yüksek olunca da rahimde tutunma zorlaşıyor
Ya ben de göze alamadım peşin ödeme yapıp para yakmayı, benim şimdi gittiğim yerde eger o ay tedavi iptal olursa sadece tahlil ücreti ve ilaçlar ödeniyor, bu bakımdan daha insaflı ama tabi işte her yerin artısi eksisi var, ne kadar zor hepimiz içinBahçeci ile görüştük biz. Çok kalabalık insanlar var doktor yogunlupuda fazla gelmişti. Birde en tuzlu yer oraydı gerçi o kadar paramız olsa murat bozkurt tercih edecektik.
Aynen ben de buna çok katılıyorum, doktorlar çok hasta geldiği için detayları hatirlayamayabiliyorlar, kisi de kendi kendisini daha iyi tanıdığı için arada doktorları yönlendirmek gerekiyor, bu aşamada cok kızıyorlar bize belki ama biz de haklıyız yakesinlikle,
her zaman en doğrusu o yöntem olacak diye birşey yok.
bende etki etmeyen sende iyi sonuç verebilir,
ve tabii ki mutlaka denenmesi lazım
doktorları da yönlendirmek gerekiyor ya, biraz can sıkıcı oluyor bazen :)
inşallah doğru zamanda, doğru tedavi ve doğru doktorda ilerleriz :):):)
Canım bahçeci de ki kalabalık beni korkuttu. Ücret de yüksek. Birde ekstra bir sey çıkarma durumları da olur gibi geldi. Ama neden ben pelin ödeyeceğim ki çok saçma. Şimdi neredesin kiYa ben de göze alamadım peşin ödeme yapıp para yakmayı, benim şimdi gittiğim yerde eger o ay tedavi iptal olursa sadece tahlil ücreti ve ilaçlar ödeniyor, bu bakımdan daha insaflı ama tabi işte her yerin artısi eksisi var, ne kadar zor hepimiz için